Pachetele de teme WordPress / site-urile de membru sunt o modalitate excelentă de a obține o grămadă de teme premium la un preț rezonabil. Licențele individuale de temă pot rula oriunde de la câțiva dolari la sute de dolari doar pentru o singură temă. Frumusețea site-urilor de pachete și de membru este că primiți toate temele lor pentru o taxă lunară sau anuală, precum și suport și actualizări pentru aceste teme.


Am creat o listă cu unele dintre cele mai bune pachete de teme WordPress / abonați pe web. Aceasta este doar o mică parte din pachetele disponibile, dar toate provin din autori tematici de încredere și de încredere. Lista noastră reprezintă pachete de magazine tematice de înaltă calitate și utile și sperăm că veți profita de câteva în curând!

Teme Regatul – 129 USD pe an

teme-regat-wordpress-bundle

Aceasta este o opțiune accesibilă pentru un site de pachete tematice, dar au teme de prim rang și suport pentru preț. Nu vă lăsați să vă păcălească prețul scăzut – Themes Kingdom oferă teme de calitate (41 în acest moment) pentru afaceri, bloguri și portofolii, precum și mai multe teme de nișă precum reviste, restaurante și comerț electronic. Acestea oferă multe pentru prețul de 129 USD pe an.

Vizitați Regatul temelor

Teme elegante – 69 USD pe an

Probabil unul dintre cele mai cunoscute site-uri de pachete tematice WordPress. Temele elegante și-au construit o reputație puternică pe teme bogate și ușor de utilizat la un preț anual mic. În prezent, au peste 87 de teme WordPress într-o varietate de nișe (blog, revistă, comerț electronic, portofoliu etc.) și lansează în fiecare lună câteva noi. Pentru doar 69 USD pe an, aceasta este o valoare incredibilă.

Vizitați teme elegante

ThemeFuse – 17 dolari pe lună

ThemeFuse oferă teme WordPress de înaltă calitate într-o varietate de stiluri și machete. În prezent, au 23 de teme teme extraordinare pentru est-uri reale, restaurante, firme de avocatură, artiști, cabinete medicale, știri despre sport și multe altele. Obțineți acces la toate temele lor WordPress pentru 17 USD pe lună (plus 199 USD o singură taxă).

Accesați ThemeFuse

StudioPress – 399,95 USD pe viață

StudioPress este un cunoscut magazin de teme WordPress, cu un număr actual de 47 de teme impresionante pe numele lor. Toate temele lor sunt rulate pe Genesis Framework – un cadru de temă WordPress prietenos, super flexibil și ușor de personalizat. Pentru 399,95 USD, puteți achiziționa „Pachetul pentru toate temele Pro-Plus” care include toate temele StudioPress pentru viață, plus asistență și actualizări.

Accesați StudioPress

Themify – 79 dolari pe an

Cu tone de comerț electronic, teme polivalente și responsive pentru WordPress, aceasta este o opțiune excelentă de membru, dacă sunteți (sau lucrați cu) firme mici. Themify are 31 de teme în acest moment și toate sunt profesionale, ușor de utilizat și foarte versatile. Fiecare licență tematică costă 49 ​​de dolari – deci taxa anuală de membru de 79 $ este un furt dacă intenționați să utilizați 2 teme pe an.

Accesați Themify

Cuptor cu temă – 99 USD pe an

Relativ nou pentru joc, Cuptorul cu temă oferă teme de înaltă calitate, construite pe Cadrul UpThemes. Temele lor includ, de asemenea, alte funcții corecte, cum ar fi glisorul Nivo și widget-urile personalizate pentru Flickr, Twitter și alte social media. Obțineți toate cele 9 teme superbe pentru doar 99 USD pe an.

BizzThemes – 99 USD pe an

Apartenența la BizzThemes este excelentă, întrucât oferă în principal afaceri și afaceri de nișă (salon de unghii, firma de avocatură, restaurant, hosting, etc.) teme WordPress. Colecția lor de 24 de teme de afaceri polivalente sunt perfecte pentru întreprinderile start-up care doresc să facă o primă impresie excelentă vizitatorilor site-ului lor. Calitatea de membru este de doar 99 USD pe an (plus o taxă de înscriere o singură dată 100 USD) și reprezintă o investiție bună în viitorul afacerii dvs..

Accesați BizzThemes

WPZoom – 19 dolari pe lună

WPZoom are un portofoliu solid de teme WordPress moderne și profesionale. Au teme de afaceri, reviste, știri, responsive, portofoliu și multimedia, toate cu panoul de opțiuni WPZoom și o viață de asistență. Puteți obține lista lor minunată de 56 de teme pentru doar 19 USD pe lună (plus o singură dată să vă înscrieți gratuit de 199 $).

Accesați WPZoom

VivaThemes – pachet de 129 USD

Acest site de membru al temei WordPress oferă 38 de teme simple și profesionale. Temele lor acoperă o varietate de site-uri standard și de nișă, inclusiv CMS, portofoliu, fotografie și bloguri. Pachetul „All Themes” de 129 USD, care include toate temele Viva actuale, este o sumă minimă atunci când luați în considerare câte site-uri puteți construi utilizând versiuni personalizate ale Viva Themes..

Accesați VivaThemes

Teme organice – 249 dolari pe viață

Teme organice dezvoltă teme unice și profesionale. Toate cele 19 teme curate au fost compuse cu grijă și sunt ușor de utilizat și personalizat. Obțineți „Pachetul pentru dezvoltatori” pentru 249 USD, care include toate temele organice incluse (teme anterioare, prezente și viitoare, toate incluse).

Vizitați Teme Organice

PremiumPress – 249 USD pe viață

Acest magazin de teme dezvoltă teme WordPress de înaltă calitate, bogate. PremiumPress este specializat în teme optimizate SEO perfecte pentru afacerile online. Cele 11 teme detaliate sunt pentru nișe precum licitații, cupoane, clasificate, coșuri de cumpărături și multe altele. Toate temele vin, de asemenea, cu un suport impresionant 24/7. Investiția în „Colecția VIP” vă asigură că aveți acces la toate temele actuale și viitoare ale PremiumPress cu doar 249 USD.

Accesați PremiumPress

AppThemes – 249 dolari primul an

Poate cele mai tehnice teme disponibile, temele WordPress ale AppThemes sunt extrem de valoroase. Cele 5 teme pentru reclame, oferte de muncă, gestionarea cupoanelor, un forum de ajutor și un director de afaceri sunt excepționale. Fiecare temă monumentală include o cantitate masivă de caracteristici și asistență neegalată, iar fiecare temă se ridică la 99 USD. Costul inițial de 249 USD (și costul de reînnoire de 79 USD pe an) pentru un membru înseamnă că veți primi jumătate din costul real al temelor.

Accesați Temele aplicației

Care este site-ul dvs. de membru preferat, dacă este cazul?

Aceasta este o mulțime de magazine teme de membru / pachete! În prezent sunteți membru al oricărui sau dacă sunteți nebun, toate? Vă rugăm să cunoaștem orice experiență trecută cu oricare dintre aceste magazine tematice (bune sau rele) pe care noi și cititorii noștri le-ar plăcea să știm dacă aveți vreo experiență pozitivă sau negativă cu aceste teme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me