Cea mai faimoasă casă de autor: cea mai bună soluție pentru caseta de autor pentru WordPress?

Gestionarea unui site WordPress multi-autor este ca o lume diferită în comparație cu rularea unui show unic (sau unul) persoană arată, în interesul de a fi corect politic ;-)).


Aveți o serie de considerente noi pentru a urmări: rolurile și capacitățile utilizatorului, îndatoririle editoriale ș.a. Însă aspectele sunt imense – crearea de conținut necesită atât de mult timp, având mai mulți scriitori care lucrează pe blogul tău poate fi extrem de benefic. Nu numai asta, dar crearea unei echipe poate crea percepția printre cititori că blogul dvs. este o operație mult mai mare (și mai valoroasă) decât a fost înainte.

În acest sens, trebuie să te străduiești să profiți la maxim de statutul de autor multi-blog al blogului tău prezentând fiecărui scriitor. Acest lucru nu se face cu ușurință cu WordPress din cutie, dar în această postare vreau să vă prezint un plugin minunat care face ca munca de promovare a autorului să fie ușoară.

Cutii de autor

Dacă sunteți un cititor obișnuit al blogului WPExplorer, probabil că ați observat căsuța bio a autorului din partea de jos a fiecărei postări. Iată a mea:

Fanciest Author Box

Destul de cool, nu? După cum puteți vedea, acesta conține capul meu împreună cu numele meu și o scurtă biografie. În plus, există file pentru profilurile mele de socializare, precum și una pentru cele mai recente postări pe care le-am scris aici pe WPExplorer.

Pentru un site cu mai mulți autori, aceste „cutii de autori” sunt perfecte – vă prezintă scriitorii dvs., care la rândul lor prezintă scala și calitatea blogului dvs. Alternativa este de a include câteva rânduri la sfârșitul postării, care cu greu au același impact. În ceea ce mă privește, cutii de autori, cum ar fi exemplul de mai sus, sunt numai mod de a prezenta autori pe blogul dvs. WordPress.

Ceea ce mă aduce la Cutia de autor Fanciest. Pe scurt, pluginul vă permite să introduceți căsuțe bio pentru autor în mai multe locații pe site-ul dvs. WordPress. Aceasta este funcționalitatea sa de bază.

Fanciest Author Box

Afișajul implicit din Fanciest Author Box.

Credeți sau nu, folosim Fanciest Author Box pe acest site. În timp ce casetele noastre de autor arată foarte diferit de exemplul de mai sus, asta demonstrează în parte flexibilitatea și ușurința de utilizare.

Să aruncăm o privire mai atentă!

Cele elementare

După ce ați instalat Fanciest Author Box, mai multe câmpuri noi vor fi adăugate la fiecare profil din WordPress:

Unele dintre setările din ecranul de profil.

Unele dintre setările din ecranul de profil.

Pentru a vă pune în funcțiune, adăugați pur și simplu informațiile relevante în câmpurile de mai sus și apăsați Salvare. Asta e! Acum veți avea o casetă de autor complet funcțională și care va fi difuzată pe site-ul dvs..

Dacă sunteți interesat (ă) doar să vă folosiți de căsuțele de autor pentru site-ul dvs., nu trebuie decât să completați aceste informații. Fanciest Author Box va face restul pentru tine.

Acestea fiind spuse, cu siguranță puteți face pentru a profita la maximum de funcționalitatea acestui plugin.

Caseta autorului în detaliu

Să ne uităm la un exemplu live – un blog cu mai mulți autori la care lucrez în prezent: consiliere gratuită pentru întâlniri online.

Nu am timp să creez tot conținutul, așa că am externalizat mare parte din scris unei echipe mici. Este un câștig / câștig – obțin conținut de cea mai bună calitate produs pentru site și (parțial prin utilizarea Fanciest Author Box), scara blogului meu pare mult mai mare pentru acest fapt.

Iată unul dintre profilurile autorului meu de pe blogul respectiv:

Fanciest Author Box

După cum puteți vedea, Gina a inclus mânerul ei Twitter și numele său de utilizator Facebook, astfel încât aceste file au fost adăugate automat. Făcând clic pe filele de socializare vă oferă posibilitatea să o urmați sau să o placeți.

După cum puteți vedea din caseta mea de autor aici, pe WPExplorer, există o serie de file potențiale:

 • Stare de nervozitate
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • Ultimele postări

Puteți include, de asemenea, o filă „Personalizată”, care poate include aproape orice doriți.

Fotografia de profil va fi extrasă automat de pe adresa de e-mail a profilului ” Gravatar, dar dacă nu aveți unul, puteți lega întotdeauna profilul la o adresă URL a fotografiei.

Multe utilizări ale autorului Fanciest Caseta

Utilizarea implicită a Fanciest Author Box este destul de evidentă – apare în partea de jos a fiecărei postări (puteți de asemenea să o setați să apară pe pagini). Dar nu acolo se termină multitudinea de utilizări; de fapt, puteți să-l setați să apară oriunde prin widgeturi, coduri scurte sau cod PHP.

Am utilizat această funcționalitate pentru a include toți autorii de pe pagina Despre site-ul meu de întâlnire. Iată scriitorii mei obișnuiți:

Scriitori obișnuiți

Și unii dintre colaboratorii mei:

Contribuabili

În loc să trebuiască să-și dubleze fotografiile pe cap și informațiile bio pe pagina Despre, pot folosi doar [[Ts_fab]] cod scurt pentru afișarea căsuțelor autorului.

Acest cod scurt poate fi personalizat într-o serie de moduri – în exemplul de mai sus am tras profiluri individuale și am eliminat filele (afișând doar bio) folosind următorul cod: [[ts_fab authorid = "xx" file = "bio"]].

După cum vedeți, cu Fanciest Author Box este extrem de ușor să vă prezentați autorii aproape oriunde v-ați dori.

Personalizarea casetei de autor

Am menționat anterior că stilul casetelor de autor este personalizabil (așa cum demonstrează căsuțele noastre de autor aici, pe WPExplorer). Este extrem de ușor să schimbați formatarea de bază prin pagina Setări:

Setări de culoare

După cum vedeți, puteți schimba culorile fiecărui element într-un bliț folosind selectorul de culori WordPress încorporat. Și dacă regretați unele opțiuni de culoare sălbatică, există întotdeauna o opțiune de resetare la valorile implicite.

Dacă căutați ceva mai mult la comandă, atunci puteți personaliza CSS – veți constata că fiecare dintre elementele care alcătuiesc caseta de autor sunt clar etichetate și ușor de modificat după cum considerați de cuviință. Este exact ceea ce am făcut aici la WPExplorer pentru a produce o casetă de autor care să se potrivească perfect cu designul blogului.

Opțiunea gratuită

În timp ce Fanciest Author Box este un plugin premium, vă va stabili doar 10 USD. Acesta este un preț demn de plătit pentru un astfel de plugin bine proiectat și documentat (ca să nu mai vorbim de suportul minunat și de faptul că tipii de la Ciorba Themato sunt minunate și merită banii!).

Obțineți cea mai faimoasă casetă de autor

Cu toate acestea, dacă vă place un test de rulare înainte de a scufunda, dați doar Caseta de autor Fancier în urmă. Este o versiune gratuită a pluginului disponibil pentru descărcare de pe WordPress.org. O clasificare de stele aproape perfectă ar trebui să parcurgă un drum lung pentru a vă convinge că aceasta este cea mai bună soluție pentru cutii de autor!

Un plugin perfect?

Ori de câte ori trec în revistă un plugin, depun un efort pentru a detecta deficiențele, chiar dacă cred că este o soluție excelentă în general. Cu toate acestea, cu Fanciest Author Box nu mă pot gândi la nimic altceva decât la cea mai minoră strângere.

De exemplu, ar fi bine să avem o opțiune de încărcare pentru fotografiile de profil, în loc să încărcați imaginea separat, apoi să lipiți adresa URL în câmpul relevant. De asemenea, ar fi interesant să aveți fluxuri relevante în filele Twitter, Facebook, Google+ și LinkedIn, spre deosebire de doar o opțiune de abonament.

Dar despre asta este cinstit – nu mă pot gândi la vreo altă modalitate de a îmbunătăți acest plugin. Sunt sigur că tipii de la Themato Soup se vor gândi la câteva caracteristici noi, dar imaginația și creativitatea lor o depășesc pe a mea!

Pe scurt, dacă doriți să creați un blog multi-autor de cea mai bună calitate și să oferiți scriitorilor dvs. expunerea pe care o merită, Fanciest Author Box este  soluţie. Este fără egal și oferă un set de caracteristici aproape perfect. Îl folosesc eu singur și îl puteți vedea aici pe WPExplorer – ceea ce este mai bun în acest sens?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map