Cea mai bună recenzie GridBuilderWP: grile și filtre flexibile

Când stai să te uiți la un joc de fotbal, poți vedea cu ușurință superstarurile de la o distanță de o distanță.


Jocul lor elegant și șlefuit le diferențiază și adesea schimbă rezultatul meciului. Fanii și managerii îi iubesc pentru că atunci când joacă, sunt la maximul lor absolut.

Același lucru este valabil și pentru superstarurile din industria muzicală. De obicei, ei se pun în lucru, ne serenează cu hituri și continuă să meargă. Stelele sunt stăpâni pe comerțul lor și ne împing imaginația până la limite.

Știi, exact ca Gridbuilder WP, subiectul analizei de astăzi.

Iată un primer: Știm că amenajarea grilei de construcție nu este pentru cei slabi, mai ales ca începători. Este o sarcină dificilă chiar și pentru utilizatori cu experiență rezonabilă.

Cu toate acestea, aspectele grilei sunt o modalitate uimitoare de afișare și filtrare a conținutului pe site-ul dvs. WordPress. Ceva de genul:

demonstrație de comerț electronic gridbuilder

Gridbuilder WP Demo comerț electronic

Sau asta:

gridbuilder WordPress demo portofoliu plugin

Gridbuilder WP Demo de portofoliu

Dar, din păcate, crearea de machete grilă pentru site-ul dvs. WordPress nu este simplă. Sau așa era înainte de apariția pluginurilor de grilă WordPress.

Pentru a crea machete fantastice fără grătar, trebuie să aveți nevoie plugin de grilă WordPress simplu, dar puternic.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de plugin, Gridbuilder WP se potrivește perfect facturii.

Și în recenzia de astăzi / cum să faceți articol, descoperiți de ce Gridbuilder WP este pluginul de grilă și filtru la alegere pentru un număr tot mai mare de utilizatori WordPress. Ne uităm sub capotă și ne jucăm cu pluginul, așa că știți deja că va fi distractiv.

Fără alte detalii, să ne înălțăm mânecile și să ne murdărim.

Ce este Gridbuilder WP?

gridbuilder

Cunoscut și sub denumirea de WP Grid Builder, Gridbuilder WP este un frumos plugin WordPress care vă permite să creați rapid machete de grilă avansate. Dispune de o interfață de utilizator intuitivă, care este destul de plăcută de utilizat.

Pluginul vine cu o suită frumoasă de caracteristici perfect pentru începători și dezvoltatori deopotrivă. Pentru începători, WP Grid Builder este o soluție completă pentru a crea machete flexibile și filtrabile și pentru a le filtra fără a cunoaște codificarea. Dacă sunteți dezvoltator, constructorul de rețele vine cu o mulțime de acțiuni și funcții pentru a vă menține ocupat.

Funcționează cu toate temele WordPress și se integrează perfect cu majoritatea instrumentelor preferate. În plus, pluginul este livrat cu suplimente care supraîncărcă aspectele grilei și filtrele de căutare (cunoscute sub formă de fațete).

În momentul scrierii, acestea oferă doar o versiune premium a WP Grid Builder, dar care se poate schimba în viitor. Sau ca Loic Blascos – dezvoltatorul – spune într-un e-mail că a trimis imediat după ancheta mea:

e-mail de asistență pentru constructor de grilă wp

La fel, au trei planuri care costă între 49 și 249 USD pe an. Alegeți planul potrivit pentru nevoile dvs..

Dacă nu sunteți nemulțumit de achiziția dvs., WP Grid Builder vă oferă o garanție de returnare de 14 zile. În plus, acestea oferă reduceri excelente la reînnoirile (20% pentru planul de bază, 30% pentru planul premium și 40% pentru planul final) pentru o măsură bună.

Pentru a îndulci afacerea, experții WordPress laudă WP Grid Builder. Iată un client fericit:

Atât pentru utilizator cât și pentru dezvoltatori, Gridbuilder ᵂᴾ este un produs nemaipomenit și o nouă paradigmă pentru acest tip de caracteristici. Bine integrat în WordPress Core, oferă un frumos UX Admin și o experiență fulgerătoare rapidă. – Jb Audras, WordPress Core Developer.

Chiar Chris Lema, unul dintre cele mai mari nume din cercurile WordPress, nu are altceva decât laudele pentru WP Grid Builder:

chris lema laudă gridbuilder wp

În plus, primiți asistență rapidă la nivel mondial și documentație detaliată pentru a vă ajuta să instalați și să configurați pe larg WP Grid Builder.

Acum știm cu ce lucrăm, să aruncăm o privire rapidă asupra funcțiilor WP Grid Builder WP.

Gridbuilder WP Caracteristici

caracteristici de builder grid

WP Grid Builder este livrat cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a bici aspectele grilei ca un profesionist. Spre deosebire de concurenți, pluginul facilitează crearea de machete pentru magazinul dvs. de comerț electronic, site-ul portofoliului, blogul și directorul, printre altele.

Vă puteți aștepta la următoarele caracteristici în copia dvs. de WP Grid Builder:

 • Integrare lină cu WooCommerce, Descărcări digitale ușoare, SearchWP, Relevanssi, Polylang, WPML, Advanced Custom Fields și Gutenberg
 • 100% receptiv și mobil gata cu suport tactil pentru cutie ușoară și carusel
 • SEO friendly – WP Grid Builder este compatibil cu W3C și folosește cele mai bune practici SEO
 • Performanță rapidă a fulgerului datorită punctelor finale AJAX personalizate
 • Un sistem avansat de filtrare care vă permite să sortați conținut WordPress după termeni de taxonomie (câmpuri personalizate), câmpuri post sau câmpuri personalizate în mod eficient
 • 15+ tipuri de fațete, inclusiv radiouri, casete de selectare, glisante, selecții, evaluări, cursoare, evaluări, butoane de încărcare mai mult, butoane de resetare și multe altele, ceea ce permite utilizatorilor să restrângă rezultatele căutării
 • Importați și exportați funcționalitatea, astfel încât să puteți muta setările WP Grid Builder pe un alt site cu ușurință
 • Cutie luminoasă încorporată
 • Drag-and-drop builder grid
 • 20+ cărți grilă gata făcute și ușor de personalizat. În plus, vă puteți crea cărțile de la zero
 • Peste 900 de fonturi Google
 • 250+ pictograme SVG pentru a vă decora cărțile de grilă, după cum doriți
 • Suport de partajare socială care vă permite să partajați conținut pe rețelele sociale chiar de pe rețelele dvs.
 • Asistență pentru imagini, videoclipuri (inclusiv înregistrări de pe site-uri precum YouTube), galerii și formate de postare audio
 • 3+ machete de grilă, inclusiv zidărie, justificare și metrou
 • Încărcare încărcată, care îmbunătățește viteza de încărcare a paginii
 • 20+ animații de încărcare, ceea ce reduce timpul de încărcare perceput de către utilizatori
 • 20+ dezvăluie animații
 • Suport RTL pentru limbile scrise în direcția de la dreapta la stânga
 • Un tablou de bord intuitiv de admin
 • Și multe alte setări

Ce listă impresionantă de caracteristici? Acum, haideți să instalăm WP Grid Builder și să testăm ce putem realiza cu un constructor de grilă ca niciun altul.

Cum se instalează Gridbuilder WP

Acum partea distractivă ��

Instalarea WP Grid Builder este la fel de ușoară ca A, B, C. Dacă știți cum să instalați un plugin premium, nu ar trebui să aveți nicio problemă la instalarea WP Grid Builder. După achiziționarea pluginului, puteți găsi folderul ZIP WP Grid Builder ZIP în contul dvs. sau în e-mailul de achiziție.

În primul rând, descărcați fișierul WP Grid Builder ZIP pe computer. În continuare, conectați-vă la tabloul de bord de admin WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou, așa cum se arată mai jos.

cum să instalați noul plugin wordpress

Apoi, faceți clic pe butonul Încărcați pluginul , alegeți fișierul WP Grid Builder ZIP pe care l-ați descărcat și apăsați pe Instaleaza acum buton pentru a pune lucrurile în mișcare. Iată o captură de ecran care prezintă procesul:

instalarea manuală a plugin-ului gridbuilder wordpress

Apoi, activați WP Grid Builder:

activați plugin-ul wp gridbuilder

Activarea pluginului adaugă un Gridbuilder WP element în meniul dvs. de administrator WordPress. Apoi, navigați la Gridbuilder WP > Panou de bord, așa cum detaliem mai jos.

elementul de meniu pentru constructorul de grile wp

După aceea, introduceți e-mailul și cheia de licență și faceți clic pe butonul Activati Conecteaza buton:

activare licență constructor de grilă wp

Pentru a beneficia de actualizări automate, puteți activa licența dvs., care este disponibilă în e-mailul de confirmare a comenzii sau pagina contului dvs.:

cheie de licență

Acum că am instalat și activat WP Grid Builder, putem crea primul nostru layout de grilă.

Cum să configurați Gridbuilder WP

În secțiunea următoare, aflați cum puteți crea o grilă funcțională. Voi face tot posibilul pentru a acoperi cele mai multe (dacă nu toate) setările. Vestea excelentă este că funcțiile WP Grid Builder au descrieri clare în interfața de administrare. Trebuie să începem numind noua noastră grilă pentru referințe viitoare.

Denumirea unei noi grile

Pentru a crea un nou aspect de grilă, navigați la Gridbuilder WP > Toate grilele în meniul dvs. de administrator WordPress:

Făcând acest lucru te conduce la Toate grilele ecran, care este gol deocamdată. Apoi, faceți clic pe butonul Creați o grilă buton:

creați o grilă nouă

În mod alternativ, puteți importa demo-urile de pe wpgridbuilder.com. Rețineți, cu toate acestea, demonstrațiile sunt destinate doar setărilor de configurare. Conținutul afișat în rețelele dvs. depinde de postările dvs., media, produse etc..

În scopul testării noastre, am mers cu prima opțiune, creând o nouă grilă de la zero. Creați o grilă butonul vă duce la următoarea pagină:

denumirea unei noi grile în constructorul de grilă wp

Pe ecranul de mai sus, puteți:

 • Denumiți grila dvs. Folosesc „Test Gallery” pentru exemplul nostru
 • Adăugați și generați clasa CSS personalizată, astfel încât să puteți adăuga stiluri personalizate în grila dvs., dacă doriți
 • Definiți mesajele de eroare pe care utilizatorii le văd dacă nu găsesc rezultate

Alegeți Media pentru afișat în grila dvs.

Este timpul să alegeți suportul pe care doriți să îl afișați în grila dvs. Pentru asta, navigați la secțiunea următoare, adică., Setări grilă> Continutul sursei, așa cum se arată mai jos.

setările conținutului sursei

După cum se arată mai sus, aveți trei tipuri de surse Tipul sursei:

 • Tipul postului – Puteți extrage conținut din postările, paginile, media media sau orice alt tip de post personalizat
 • Termen – Puteți furniza materiale bazate pe categorii, etichete sau orice alți termeni personalizați de taxonomie.
 • Utilizator – Această opțiune vă permite să sursați conținut de la utilizatori WordPress specifici

În conformitate cu aceasta, puteți seta numărul de articole pe pagină. Utilizați valoarea „-1” pentru a afișa toate postările. Zero (0) implicită este numărul de postări pe pagină în setările WordPress.

Secțiunea postări solicitate

Mai jos de asta, ai Mesaje solicitate secțiune:

postări interogatePe ecranul de mai sus, puteți face mai multe lucruri după cum urmează:

 • Alegeți tipul (tipurile) de postare de mai jos Tip (uri) de post așa cum este marcat pe imagine. Dacă doriți să creați o grilă pentru postările dvs. de blog, alegeți Mesaje. Dacă creați o grilă pentru media dvs. (să zicem, doriți să creați un portofoliu vizual), selectați Mass-media, ca în exemplul nostru de mai sus. Celălalt tip de post disponibil este Pagini.
 • Mai jos de tipurile de postare, puteți alege starea postării conținutului pe care doriți să îl afișați în grila dvs. Aveți câteva opțiuni, dar v-aș recomanda să vă respectați Publicat. În plus, puteți alege post-autori, tipuri de mime și include / exclude conținut specific din grila dvs..
 • Așa cum arată numărul 3 (3) din imaginea de mai sus, puteți include direct alte suporturi, care vă pot economisi mult timp, mai ales când doriți să implementați rapid o grilă.

Pe măsură ce defilați în partea de jos a ecranului, veți nota opțiuni care vă ajută să ordonați conținutul grilei după valori, etichete și câmpuri personalizate. Veți avea nevoie de aceste opțiuni doar atunci când vă reglați bine grila:

Deoparte: Pentru a evita pierderea progresului accidental, faceți clic pe butonul Salvează modificările butonul pe măsură ce creați grila. Să stabilim formate media.

Formate media

Navigheaza catre Setări grilă> Formate media:

formate media gridbuilder

Puteți alege formatele media pe care doriți să le utilizați în rețelele dvs. WP Grid Builder acceptă galerii, videoclipuri și audio. Spre partea de jos a ecranului, puteți seta o miniatură implicită în fiecare carte grilă (sau țiglă) în cazul în care conținutul lipsește.

Pe același ecran, puteți alege să surprindeți automat primele materiale din postările dvs. (în cazul în care conținutul lipsește). De asemenea, puteți activa prezentările de diapozitive ale galeriei în cardurile de grilă, puteți utiliza afișe din videoclipuri încorporate și deschide videoclipuri într-o cutie luminoasă în loc de placa grilă.

Stil grilă

Mergi la Setări grilă> Stil grilă pentru a vă personaliza grila, după cum se arată mai sus. În mod implicit, aveți trei stiluri de grilă: zidărie, metrou și justificat. Folosesc masoneria în scop ilustrativ. De asemenea, anterior publicasem imagini în media media. WP Grid Builder adaugă automat fotografiile la grilă.

În afară de asta, puteți controla alte opțiuni, cum ar fi comportamentul grilei, înlocuirea dimensiunilor cardului și controlul. Economisiți pentru alegerea unui stil de grilă și a dimensiunilor de card superioare, cu greu veți atinge setările. Alegeți stilul dvs. de grilă și permiteți-ne să trecem la următoarea secțiune.

Dispunere grilă

Aspect grilă constructor grilă wp

Nu este nimic de văzut aici. Aveți două tipuri de machete pentru rețelele dvs.; designul vertical standard și aspectul caruselului. În plus, puteți face rețelele dvs. pe întreaga lățime. Lucrez cu designul standard, iar grila mea este la lățime maximă.

Mergem mai departe.

Grid Composer

compozitor de grilă

Grid Composer este util atunci când vă personalizați rețelele cu fațete, de exemplu, un filtru, o evaluare, o căutare, căsuțe de selectare, încărcați mai multe, paginarea și multe altele.

În partea de jos a ecranului, veți găsi un constructor de grilă drag and drop. De exemplu, mai jos, vedeți exemplul meu cu trei fațete: Filtrează după dată, Căutare, și Incarca mai mult buton.

Dacă îmi public grila în acest moment, văd următoarea grilă, completată cu cele trei (3) fațete ale mele complet funcționale:

Nu este rău �� Nu este deloc rău. Sper că veți obține aspectul lucrurilor, doar dacă nu am terminat. Să revenim la zona de administrare a WP Grid Builder.

Stiluri de card

Secțiunea Card Style prezentată mai sus vă permite să vă personalizați cărțile de grilă. Cardurile grilă sunt pur și simplu plăcile dreptunghiulare sau pătrate care alcătuiesc grila. Când începeți să utilizați WP Grid Builder, poate fi necesar să importați demo-urile, așa cum se arată în imaginea de mai sus. Puteți, totuși, creați-vă cărțile de la zero, care deblochează posibilități interminabile.

Așa că am mers mai departe și am importat toate cardurile și am atribuit un card implicit rețelelor mele. După aceea, am selectat o carte pentru fiecare tip de postare, inclusiv media mea. Eu folosesc Beril ca cardul meu implicit. Iată grila de testare în acțiune acum:

Pare destul de fiabil, acest constructor de grilă WordPress, mă impresionează. În continuare, avem animații.

Animații

animații gridbbuilder

Din nou, nimic de văzut aici; doar câteva animații pentru a dezvălui cărți în grilă atunci când un utilizator derulează sau face clic pe butonul Incarca mai mult buton. Funcția este incredibil de ușor de utilizat și produce efecte frumoase care stimulează implicarea utilizatorilor.

Se încarcă

În continuare, aveți opțiuni de încărcare, după cum am detaliat mai sus. Pe ecran, puteți comuta pe încărcarea leneșă pentru a crește rapid viteza rețelelor. Încărcarea neîncărcată se încarcă numai media când este în portofoliul utilizatorului, ceea ce poate reduce timpul de încărcare a rețelelor.

Pe de altă parte, o bară sau o pictogramă de încărcare reduce timpul de încărcare perceput de către utilizatori. Încărcătorul apare când un utilizator încarcă un set de postări. Apare la încărcarea paginii grilă și când utilizatorul filtrează sau sortează o grilă. Este un mod convenabil și ușor de utilizat de a menține utilizatorii pe site-ul dvs..

Personalizare

Vă amintiți clasa CSS personalizată pe care am adăugat-o la grila noastră mai devreme? Ei bine, utilizați clasa pentru a modifica stilurile CSS plugin din Setări grilă> Personalizare fereastră. Dacă nu cunoașteți drumul în jurul CSS, este mai bine să angajați ajutor extern dacă este necesar.

Gridbuilder WP Add-Ons

suplimente pentru gridbuilder

Complementele vă permit să extindeți funcționalitatea unui plugin WordPress. WP Grid Builder este livrat cu câteva suplimente pe care le puteți instala cu ușurință navigând în Gridbuilder WP > Adaosuri. În prezent, WP Grid Builder vine cu patru suplimente și anume:

 • Face Faet – Vă permite să adăugați hărți din Google Maps, Mapbox sau Leaflet și să afișați markeri
 • Caching – Pentru a accelera rețelele prin cache conținut și fațete
 • LearnDash – Afișează informații despre curs pe cărți
 • Multilingual – Integrați WP Grid Builder cu Polylang și WPML

Alt Gridbuilder WP Setări

gridbuilder wp setări globale

Pentru a accesa setările generale ale WP Grid Builder, accesați Gridbuilder WP > Setări. Pe ecran, găsiți opțiuni precum:

 • Permiteți WP Grid Builder să redea blocuri în Gutenberg
 • Activați asistența pentru formatele de postare
 • Afișați opțiunile post și termen (formate post și culori de termen)
 • Ștergeți cache și curățați foile de stil
 • Schimbă culorile globale
 • Configurați dimensiuni suplimentare de imagine
 • Configurați pluginul Lightbox
 • Resetați setările globale ale pluginului

Concluzie

WP Grid Builder este un fabulos plugin de grilă și filtru WordPress potrivit atât pentru începători cât și pentru dezvoltatori. Se livrează cu o listă extinsă de caracteristici uimitoare care fac crearea de machete sensibile la grilă. În plus, acestea vă oferă o structură de prețuri flexibilă și suport rapid.

Ce părere aveți despre Gridbuilder WP? Ne-a lipsit ceva? Vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me