Booknetic: Programări și rezervări WordPress într-o cutie

Adăugarea unui sistem robust de rezervare pe site-ul dvs. WordPress este dificilă pentru începători și profesioniști. Dacă ar fi codat un sistem de rezervare de la zero, probabil că ar dura luni, dacă nu chiar ani. Și ar fi un exercițiu de inutilitate, mai ales când roata a fost deja inventată și există pluginuri uimitoare, cum ar fi Booknetic.


Booknetic este un plugin fantastic de rezervare și rezervare pentru site-urile WordPress. Este soluția perfectă pentru companii precum hoteluri, săli de fitness, saloane, spa-uri, firme de avocatură, magazine de reparații și orice altă afacere bazată pe servicii. Pluginul vă permite potențialilor dvs. să rezervați programări și să plătiți cu ușurință.

În spatele scenelor, Booknetic este dotat cu un tablou de bord intuitiv care face ca gestionarea rezervărilor dvs. să fie incredibil de ușoară. Puteți crea cu ușurință servicii, adăugați membri ai personalului, alegeți mai multe locații, adăugați gateway-uri de plată și faceți multe altele. Cu alte cuvinte, este pluginul ideal de rezervare WordPress pentru începătorul care nu codează.

Și în postarea de recenzie de astăzi, aruncăm o privire mai atentă la ceea ce face ca Booknetic să bifeze. Vă atingem caracteristicile disponibile și testează drive-ul, astfel încât să știți la ce vă puteți aștepta. Dacă sună minunat, să ne scufundăm imediat.

Ce este Booknetic?

plugin booknetic wordpress

Deci, ce este Booknetic și de unde a venit? În termeni simpli, Booknetic este un plugin elegant și puternic de rezervare pentru site-urile WordPress. Este ideea dezvoltatorilor veterani Cod FS (împreună cu popularul lor Afiș FS plugin de postare automată).

Pluginul a fost lansat pe 2 octombrie 2019, ceea ce înseamnă că este relativ nou la momentul scrierii. Asta înseamnă că există mult spațiu pentru îmbunătățiri și caracteristici mai bune pe viitor. Totuși, Booknetic este unul dintre cele mai ușoare pluginuri de programare pe care le veți folosi vreodată pe site-ul dvs. de rezervare.

Având în vedere că am trecut în revistă multe alte plugin-uri de rezervare WordPress în trecut, Booknetic nu este dotat cu caracteristici complexe, spre deosebire de unii dintre concurenții săi. Acest lucru înseamnă că veți primi un plugin de rezervare ușor de utilizat, care este, de asemenea, super-rapid.

Booknetic este un plugin premium, ceea ce înseamnă că nu îl puteți descărca pe WordPress.org în prezent. Dacă în viitor vor lansa o versiune gratuită, voi actualiza postarea în consecință. Dacă doriți să testați apele, acestea vă oferă un fantastic Demonstrație booknetic pe site-ul oficial.

Acum că știm cu ce lucrăm, permiteți-ne să descoperim ce are Booknetic în ceea ce privește caracteristicile.

Caracteristici booknetic

caracteristici booknetic

Pluginul WordPress Booknetic se livrează cu o listă suficientă de instrumente pentru a obține un sistem plăcut de rezervare și funcționare rapidă. Când instalați Booknetic, veți fi tratat cu o suită fantastică de funcții, inclusiv, fără a se limita la:

 • Un design mobil și gata, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. de rezervare va arăta excelent pe mai multe dispozitive
 • Începător – Booknetic este uimitor de ușor de configurat și personalizat pentru orice afacere
 • Un constructor de formulare drag-and-drop care vă permite să adăugați câmpuri suplimentare la formularul de rezervare implicit
 • Rapoarte detaliate cu date acționabile pentru a vă ajuta să rămâneți în fruntea afacerilor
 • E-mailuri personalizate și notificări SMS pentru clienți și personal
 • Asistență pentru plăți PayPal, Stripe și WooCommerce
 • Documentare detaliată și suport personalizat
 • Pagina de rezervare simplificată care reduce ratele de respingere
 • Complet automatizat – Setați o dată și economisiți ore
 • Adăugați membri nelimitați ai personalului
 • Opțiuni multiple de monedă
 • Adăugați servicii nelimitate
 • Categorii nelimitate
 • Internațional de utilizare excelentă
 • Etc.

Testarea demo-ului este singura modalitate de a obține o senzație bună la ce să vă așteptați. Dar mă cunoști; Am instalat versiunea completă pentru a putea testa fiecare detaliu până la ultimul pixel. Nu-l pot ajuta ��

Iată ce am găsit.

Cum se instalează Booknetic Plugin WordPress

Booknetic plugin pentru programare programare programare

Nu uitați, Booknetic este un plugin premium. Versiunea completă este disponibilă pe Envato pentru un preț unic de 79 dolari dolari. Aceasta este Regulat licență care acoperă un site WordPress. Dezvoltatorii oferă un Extins licență la 349 USD pentru cinci site-uri WordPress. Du-te pentru planul care funcționează pentru afacerea ta.

Booknetic este în trend în prezent pe Envato și a fost prezentat pe CodeCanyon. Fiecare plan acoperă șase luni de asistență dedicată și actualizări de viață. După achiziționarea Booknetic, puteți descărca un folder ZIP de la Envato cu fișierele și licența relevante. Extrageți folderul la computer și localizați fișierul Booknetic ZIP.

Apoi conectați-vă la zona dvs. de administrator WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou, așa cum se arată mai jos.

cum să instalați noul plugin wordpress

Apoi, faceți clic pe butonul Încărcați pluginul , alegeți fișierul ZIP Booknetic pe computer și apăsați Instaleaza acum, după cum evidențiem în screengrabul următor.

încărcarea booknetic

Activați pluginul:

cum să activați pluginul booknetic

După activare, faceți clic pe butonul Booknetic element din meniul dvs. de administrator WordPress:

plugin de rezervare booknetic element de meniu wordpress

Pe ecranul următor, introduceți codul de achiziție, selectați cum ați auzit despre Booknetic (sugestie: De la WPExplorer Blog), introduceți e-mailul dvs. și apăsați pe Instalare buton, după cum detaliem mai jos.

cod de cumpărare booknetic

De îndată ce licența se validează, vei fi redirecționat către tabloul de bord Booknetic frumos prezentat mai jos.

tablou de bord booknetic

Dar după cum vedeți, nu avem încă nimic. Adăugăm anumite servicii, personal, locații și, în general, testăm ce poate face Booknetic.

Cum să configurați Booknetic

Dacă ați ajuns până acum, nu aveți timp să pierdeți. Începem prin a adăuga locația companiei, membrii personalului și unele servicii.

Adăugarea locației / companiilor

Navigheaza catre locaţii, așa cum se arată în imaginea următoare.

După aceea, faceți clic pe butonul Adaugă locație buton:

În pop-up-ul slide-in care apare, introduceți detaliile locației dvs. și faceți clic pe butonul Adaugă locație buton, după cum se arată mai jos.

Pentru exemplul nostru de gimnastică, am adăugat două locații: New York și Atlanta ��

locații în booknetic

Acum că avem locațiile noastre în sistem, să adăugăm câțiva membri ai personalului.

Adăugarea membrilor personalului

Apasă pe Personal fila, așa cum se arată mai jos.

adăugarea membrilor personalului în booknetic

Apoi, apăsați pe Adăugați personal buton:

Introduceți detaliile personalului și apăsați pe Adăugați personal buton.

Nu uitați să configurați programele pentru personalul dvs. în fereastra de mai sus. Am mers înainte și am adăugat doi antrenori pentru sala noastră de sport.

Până acum, atât de bine, totul arată minunat. Am locațiile și personalul meu completat cu programări, zile speciale și sărbători. Acum, să adăugăm câteva servicii.

Adăugarea de servicii

Apasă pe Servicii fila, așa cum se arată mai jos.

adăugarea de servicii booknetic

Booknetic vă permite să creați categorii pentru serviciile dvs. În cadrul fiecărei categorii, puteți adăuga subcategorii și servicii în funcție de nevoile dvs. Acestea fiind spuse, apăsați pictograma plus (+) de lângă Categorii fila, după cum subliniem mai jos.

tablou de bord cu servicii booknetic

Apoi, introduceți numele categoriei dvs. și faceți clic pe pictograma bifare:

După aceea, faceți clic pe pictograma plus (+) din categoria dvs. recent creată:

adăugarea unui serviciu în pluginul de rezervare booknetic

Făcând astfel, apare o casetă minusculă care vă permite să adăugați o categorie sau un serviciu, așa cum se arată mai jos.

Deoarece nu am nevoie de altă categorie, am mers mai departe și am lovit-o Serviciu buton, care deschide o casetă, astfel încât să puteți adăuga mai multe detalii:

Totul este simplu. Puteți adăuga ușor numele serviciului, prețul, depozitul, personalul, programul și suplimentele.

Pentru exemplul nostru, am creat o categorie numită Servicii de gimnastică, iar sub categorie am adăugat două servicii, adică., Antrenament individual și Instruire de grup. Acum, ecranul serviciilor mele arată astfel:

Arata bine. Dreapta?

Înainte de orice, este esențial să configurați gateway-ul de plată, astfel încât să vă puteți încărca clienții. Booknetic acceptă plăți PayPal, Stripe și Local (la fața locului). Cu alte cuvinte, aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a colecta plăți.

Configurarea gateway-urilor de plată

Configurarea Booknetic pentru a accepta plățile este ușoară. Navigați la Setări fila, așa cum se arată mai jos.

Apoi, faceți clic pe butonul Setări de plată fila:

Pe ecranul următor, puteți configura setările de plată cu ușurință.

Dacă utilizați PayPal, va trebui creați o aplicație primul. Același lucru se aplică dacă utilizați Dunga. În orice caz, este incredibil de ușor să creezi o aplicație de plată în PayPal sau Stripe – nu vei codifica nimic; introduceți doar detaliile afacerii dvs., iar procesatorii de plată vor face totul pentru dvs..

Modificarea aspectului formei

Aspectul booknetic

Booknetic oferă, de asemenea, opțiuni de culoare încorporate pentru formularele dvs. Alegeți dintre cele 7 scheme de culori încorporate pentru a schimba rapid aspectul formularelor dvs..

Aspect personalizat booknetic

Sau utilizați opțiunea personalizată pentru a alege culorile care se potrivesc cu marca dvs..

Acum, avem servicii, personal, locații, gateway-uri de plată și. Cu toate acestea, dacă vizitatorii vin pe site-ul dvs. web, nu vă vor vedea formularul de rezervare. Pentru asta, trebuie să adăugăm Booknetic pe o pagină folosind un shortcode.

Afișarea rezervărilor Booknetic

Acum că putem accepta plăți (sper că v-ați dat seama că crearea de aplicații în PayPal și Stripe este o chestie ușoară), permiteți-ne să afișăm formularul de rezervare, astfel încât să putem începe să acceptăm programări și plăți. Navigheaza catre Pagini> Adăugare nou, așa cum se arată mai jos.

adăugarea unei noi pagini de wordpress

Am deja Gutenberg – editorul new age WordPress. Apropo, folosesc și Două mii șaisprezece tema de pe site-ul meu de testare. În continuare, denumiți-vă pagina în consecință. Eu folosesc Rezervați Gym Services pentru exemplul meu. Continuați și faceți clic pe pictograma plus (+) din Gutenberg pentru a adăuga codul scurt Booknetic, așa cum detaliem mai jos.

adăugarea shortcode booknetic

După aceea, configurați atributele paginii dvs. (întreaga lățime este cea mai bună) și Publica Pagina ta.

Dacă văd pagina în partea frontală, voi vedea acest lucru:

Nu-i rău. Am două file de locație. Dacă fac clic pe oricare dintre locații, spuneți că sunt în New York, voi începe procesul de rezervare. Booknetic va da drumul și mă va ghida în restul procesului. Voi alege locația mea, personalul care îmi place (poate, Jane Doe ��), program și efectuarea plății.

Iată un scurt videoclip pentru a ilustra procesul de rezervare Booknetic:

Alte caracteristici

Aici, acum, acoperim celelalte caracteristici ale Booknetic. Din instrucțiunile de mai sus, puteți crea un sistem de rezervare pe deplin. În secțiunea următoare, acoperim celelalte funcții care vă ajută să rămâneți la curent.

Calendar

Ecranul calendarului vă permite să vedeți programările zilnice. Pentru a vizualiza calendarul, navigați la Booknetic> Calendar:

plăţile

Ecranul de plăți vă permite să vedeți și să editați plățile de la utilizatorii dvs. Pentru a vedea plățile, accesați Booknetic> Plăți, așa cum se arată mai jos.

plugin booknetic wordpress

Clienți

Pentru a vedea o listă cu toți clienții dvs., accesați Booknetic> Clienți, așa cum se arată mai jos.

Ce urmeaza? cupoane!

Adăugarea de cupoane

Spuneți că doriți să oferiți reduceri noilor clienți, pentru că cui nu iubește o afacere bună? Dacă acesta este planul dvs., Booknetic vă oferă doar opțiunea. Mergi la Booknetic> Cupoane, așa cum se arată mai jos.

Sper că înveți ceva aici astăzi.

Trecând peste…

Stați să văd. Este acolo ceva? Da, sigur. Notificări prin SMS și e-mail. Configurarea ambelor setări este ușoară, vă voi lăsa să încercați să ne spuneți ce aflați. La fel, trebuie să obțineți setări de configurare de la furnizorul SMS și de e-mail.

Important: Trebuie să obțineți setări SMS și e-mail de la furnizorul dvs. specific. Dacă nu știți cum puteți, vă putem ajuta cu plăcere. Gratuit ��

Pentru a configura notificările, accesați oricare Notificări prin SMS sau notificări prin email. Puteți crea notificări personalizate prin SMS și e-mail, ceea ce este minunat:

Formulare personalizate

Formulare personalizate booknetic

Doriți să vă construiți propria formă? Poti! Cu secțiunea Formulare personalizate puteți utiliza câmpurile disponibile pentru a vă proiecta propriul formular general sau specific serviciului.

Campuri de formulare personalizate booknetic

Alegeți dintre câmpuri pentru etichete, intrări, butoane etc. Și există, de asemenea, opțiuni în fiecare pentru câmpurile necesare, textul de marcare, mai multe opțiuni (pentru casetele de selectare și butoanele radio) și multe altele.

Acum tu…

Dacă sunteți în căutarea unui plugin de rezervare WordPress, susțin complet Booknetic. Au caracteristicile, suportul și prețul este foarte bun.

Care sunt opiniile tale? Spuneți-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me