BAVOKO Instrumente SEO Recenzie pentru pluginuri WordPress

Una dintre primele întrebări care vin în minte la examinarea unui nou plugin SEO este viabilitatea. Avem realmente nevoie de încă un plugin SEO pe piața WordPress? Să aflăm.


Înainte de a începe, vă rugăm să știți că scopul acestei analize nu este să vă convingeți că acest plugin este mai bun decât soluțiile bine stabilite pe piață. Am petrecut câteva zile studiind USP-urile pluginului. Ceea ce am găsit ar putea fi doar interesant pentru tine.

Se reduce la acest aspect – pluginul WordPress BAVOKO SEO Tools se concentrează pe îmbunătățirea fluxului de lucru SEO. Sunteți sigur, acest plugin are toate caracteristicile oferite de pluginurile SEO de top. În plus, aceste funcții au fost reglate pentru a fi mai multe intuitiv și mai rapid de utilizat. Pluginul vă oferă un vedere centralizată dintre toate SEO-ul dvs. date, culese din mai multe tablouri de bord. Acestea includ rangul de cuvinte cheie, volumul de căutare, CPC și datele de clic din Google Search Console; trafic din Google Analytics și date de backlink din API-ul BAVOKO.

BAVOKO Instrumente SEO plugin WordPress a fost conceput pentru a ajuta conținutul și echipele de SEO la să-și eficientizeze munca. Cu doar câteva clicuri, pluginul poate aduce modificări în masă la descrierile SEO ale tuturor postărilor și paginilor din site-ul dvs. Drept urmare, dacă site-ul dvs. are o grămadă de conținut, acest plugin vă va ajuta economisește mult timp.

Agenții SEO, ascultați!

Majoritatea agențiilor SEO văd o mulțime de site-uri client cu greșeli SEO de bază. Este posibil să aibă un conținut foarte bun, dar nu toate ar putea fi optimizate în jurul cuvintelor cheie potrivite. Unele s-ar putea să nu fie corelate corespunzător cu conținutul existent. Puțini ar fi putut optimiza descrierile lor pentru partajarea rețelelor de socializare.

În mod individual, acești factori ar putea să nu pară foarte importanți. Combinați-le și se adaugă pentru a forma coloana vertebrală a strategiei dvs. SEO.

Dacă sunteți o agenție SEO, pluginul BAVOKO SEO Tools poate economisi ore de la proiectele clientului și îmbunătățiți mult timpul de transformare.

Un ghid pentru revizuire

Echipa BAVOKO are un tutorial detaliat pentru toate caracteristicile oferite de pluginul BAVOKO SEO Tools. Întrucât acest plugin este dezvoltat activ, aș recomanda să-i citiți – după ce ați citit această recenzie.

Scopul meu pentru această recenzie este să vă oferim o imagine de ansamblu asupra tuturor caracteristicilor pe care le oferă pluginul BAVOKO SEO. Câteva dintre capturile de ecran au fost preluate din tabloul de bord demo, deoarece am vrut să mențin confidențialitatea volumelor de căutare / trafic ale site-ului meu. De asemenea, un site WordPress demo nu ar funcționa aici, deoarece datele demo nu sunt indexate de motoarele de căutare.

Am testat atât versiunea gratuită, cât și cea premium a pluginului pentru această recenzie. Totuși, de-a lungul recenziei, am menționat explicit dacă o caracteristică este premium. În acest fel, puteți presupune că, dacă nu sunt menționate, funcțiile sunt disponibile în versiunea gratuită a pluginului.

Noțiuni introductive cu BAVOKO SEO Tools Plugin WordPress

Versiunea gratuită a pluginului BAVOKO SEO Tools poate fi instalată direct din tabloul de bord WordPress. Capul spre Pluginuri> Adaugă nou. Căutați BAVOKO și instalați și activați pluginul.

Dacă ați achiziționat versiunea premium a pluginului, veți primi o arhivă ZIP a pluginului. Capul spre Tablou de bord WordPress> Pluginuri> Adăugare nouă> Încărcare. Încărcați arhiva pentru a instala și activa pluginul.

După ce ați instalat pluginul, puteți începe cu procesul de configurare.

bavoko wordpress seo pro setare inițială 1

Procesul de configurare a versiunii premium a instrumentelor SEO BAVOKO

Pentru a începe lucrurile, trebuie să conectăm API-ul BAVOKO, Google Search Console API și Google Analytics API la plugin. Acest lucru va permite pluginului să citească datele SEO din instrumentele respective și să le afișeze într-un tablou de bord centralizat. Cu toate acestea, în versiunea gratuită a pluginului, puteți conecta numai API-ul Search Search Console.

În plus, dacă aveți un plugin SEO anterior instalat, BAVOKO poate importa datele SEO din acel plugin.

În ultimul pas, trebuie să selectați postările și paginile pe care doriți să le inspectați pentru SEO pe pagina. Iată o captură de ecran a procesului de configurare pentru versiunea gratuită a pluginului.

Bavoko wordpress seo setare inițială liberă 1

Proces de configurare pentru versiunea gratuită a pluginului SEO BAVOKO

Analiză SEO detaliată

bavoko wordpress seo dashboard pro

Panoul de bord BAVOKO SEO Tools (versiune Premium)

După procesul inițial de configurare, pluginul scanează conținutul existent și extrage date din Google Search Console, Google Analytics și API-ul BAVOKO. Rezultatul este un tablou de bord care vă oferă o privire de ansamblu a unei păsări asupra stării SEO a site-ului dvs. WordPress.

Puteți filtra tabloul de bord pentru a vă afișa valori de ansamblu de la căutare, SEO de pe pagini, link-uri backlinks sau performanță – pentru o anumită perioadă de timp. Versiunea gratuită a pluginului este limitată la valorile de căutare și pe pagina. Backlinks-urile și performanțele sunt rezervate versiunii premium a pluginului.

Optimizarea conținutului SEO

După cum știm cu toții, un conținut bun este piatra de temelie a SEO. Cu toate acestea, atunci când ai mult conținut de gestionat, lucrurile tind să devină dezordonate. Aici începe să strălucească pluginul SEO BAVOKO. Oferă o listă extinsă de opțiuni de optimizare a conținutului pentru fiecare postare și pagină. În plus, puteți edita în masă aceste câmpuri de optimizare pentru a economisi timp (mai multe în acest sens mai târziu).

scor conținut baoko wordpress seo pro

Opțiuni de optimizare a conținutului

Pluginul BAVOKO SEO Tools atribuie un scorul conținutului (numit CS) la fiecare postare și pagină pe baza informațiilor SEO. Include parametri de conținut, cum ar fi etichetele H1-H6, lungimea titlului, meta și descrierea fragmentului și densitatea cuvântului cheie.

Caută fragmente de Meta și Social Media

fragment social de optimizare a conținutului bavoko wordpress seo

Fragment de căutare și social media

În afară de meta-titluri și descriere pentru motoarele de căutare, puteți seta titlul, descrierea și imaginea fragmentului pentru Facebook și Twitter. La fel ca majoritatea pluginurilor SEO, folosește în esență metadatele Open Graph și Twitter Cards, permițând accesul perfect la toate rețelele de socializare importante. Previzualizarea fragmentului vă arată exact cum ar arăta postarea dvs. atunci când este distribuită pe rețelele de socializare.

Analiză și descoperire de clasificare a cuvintelor cheie

Cuvinte cheie de optimizare a conținutului bavoko wordpress seo

Analiza cuvintelor cheie și istoricul clasamentului

Optimizatorul de conținut oferă și analize de cuvinte cheie pentru postarea sau pagina specifică. Vă oferă istoricul de clasare și clasament actual al cuvintelor cheie – inclusiv clicuri, CTR, poziție și afișări. Aceste date sunt extrase din Google Search Console. În plus, puteți efectua cercetări de cuvinte cheie direct din acest widget și puteți descoperi noi cuvinte cheie, inclusiv cuvinte cheie similare și conexe.

Legături interne

link-uri interne pentru optimizarea conținutului bavoko wordpress seo (pro)

Date despre legături interne (caracteristică Premium)

Un factor major în performanța SEO este legăturile interne. Pluginul BAVOKO SEO Tools grupează toate legăturile interne bazate pe cuvinte cheie și sugerează noi legături interne bazate pe conținutul dvs. De asemenea, vă arată o listă istorică a tuturor linkurilor primite și ieșite (în cadrul site-ului dvs.) pentru acea postare / pagină.

Opțiuni suplimentare de optimizare a conținutului bavoko wordpress seo

Opțiuni SEO avansate

În afară de fragmentele de socializare, puteți modifica opțiunile avansate, cum ar fi etichetele canonice, redirecționarea sau includerea sitemap-ului.

Monitorizarea performanței SEO

Bavoko wordpress seo dashboard căutare de căutare

Date de clasare a cuvintelor cheie din Consola de căutare Google

Optimizarea conținutului este o parte majoră a unei strategii SEO de succes. Monitorizarea impactului eforturilor dvs. SEO este la fel de importantă. Pluginul BAVOKO SEO WordPress are instrumente care vă permit să vă urmăriți performanțele SEO, direct din tabloul de bord WordPress. În imaginea de mai sus, obținem o imagine de ansamblu asupra datelor cuvinte cheie trase din Consola de căutare Google.

Monitorizarea cuvintelor cheie

Bavoko wordpress seo dashboard căutare monitorizare a cuvintelor cheie

Folosind Monitorizarea cuvintelor cheie caracteristică, putem grupa cele mai importante cuvinte cheie de clasare pentru a monitoriza clicuri, afișări, CTR și poziția medie a motorului de căutare într-o singură imagine de ansamblu..

Cercetarea cuvintelor cheie și analiza competitorilor

bavoko wordpress seo dashboard căutare concurenți 2 pro

Monitorizarea concurenților

Cu versiunea pro a pluginului, puteți face chestii suplimentare, cum ar fi monitorizarea concurenților dvs., puteți efectua cercetări de cuvinte cheie și descompune traficul de căutare pe țări și dispozitive.

bavoko wordpress seo dashboard căutare cheie de cercetare pro

Cercetare cu cuvinte cheie

Cu toate acestea, în opinia mea, deși aceasta este o caracteristică „bună de a avea”, aceasta nu vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a realiza o strategie de succes în cercetarea cuvintelor cheie. Instrumente precum Ahrefs sau Majestic SEO vă oferă informații mai bogate despre clasamentele dvs. de cuvinte cheie și cum să le îmbunătățiți.

Așa cum am văzut anterior, Instrumentele SEO BAVOKO prezintă informații din diverse surse de date, cum ar fi Google Analytics sau Google Search Console. Cu toate acestea, nu ar trebui să subminați importanța unei bune cercetări a cuvintelor cheie și să le implementați în conținutul site-ului dvs..

Caracteristici de optimizare SEO on-Page

bavoko wordpress seo pe titlurile metapage

Aceasta este una dintre părțile mele preferate de Instrumente SEO BAVOKO. Puteți obține un raport „sănătate SEO” a întregului conținut de pe site-ul dvs. dintr-un singur tablou de bord. Aceasta include meta-titluri, meta-descrieri, rubrici și lungimea conținutului, printre altele. Puteți apoi să selectați fiecare postare și să le reparați una câte una în aceeași vizualizare.

Prezentări generale pentru cuvinte cheie prioritare și fragmente sociale pot elimina postările slab optimizate, astfel încât să le poți optimiza pentru o mai bună clasare a motoarelor de căutare.

Bavoko wordpress seo cuvinte cheie cu prioritate pe pagină

Raport cu cuvinte cheie prioritare

De exemplu, raportul cuvinte cheie SEO nu doar că vă oferă o imagine de ansamblu asupra cuvintelor cheie alocate, dar vă permite să aflați paginile în care lipsesc..

bavoko wordpress seo onpage indexabilitate pro

Raport de indexabilitate

Versiunea premium a pluginului vă oferă controale suplimentare de sănătate, cum ar fi canonicele, indexabilitatea și codurile de stare. Instrumentul de indexabilitate listează postările care pot fi indexate sau nu indexate de Google. Puteți utiliza instrumentele canonicale pentru a vă asigura că site-ul dvs. WordPress nu este penalizat pentru conținut duplicat, setând canonice pentru pagini identice sau foarte similare.

Instrument de analiză, monitorizare și dezactivare a backlink-ului

bavoko wordpress seo backlinks dashbord pro

Construirea și menținerea backlinks-urilor dvs. este esențială pentru o strategie SEO de succes pe termen lung. Construirea de link-uri, altfel cunoscut sub numele de link building este un subiect cu totul diferit despre care nu vom discuta aici. În schimb, ne vom concentra asupra aspectului de întreținere.

Versiunea premium a pluginului BAVOKO SEO Tools vine cu un instrument de monitorizare, analiză și dezactivare backlink. Să explorăm asta aici.

bavoko wordpress seo backlinks instrument de dezactivare pro

Unul clic pe Disavow Tool

Pentru început, este foarte important să dezactivează backlinkurile de proastă calitate la site-ul dvs. Cu instrumentul de dezactivare a pluginului, eliminați orice domeniu cu un singur clic. Toate backlinkurile din domeniul nerespectat vor fi tratate ca link-uri NoFollow după trimiterea la Google Search Console.

Bavoko wordpress seo backlinks analize domenii pro

Analiza și monitorizarea domeniului de backlinking (caracteristică Premium)

Pluginul BAVOKO SEO Tools vine cu instrumente de analiză și monitorizare de backlink care vă ajută să vă controlați backlink-urile direct din tabloul de bord WordPress. Puteți analiza backlinks grupate pe domenii sau pagini individuale.

Alte instrumente SEO de la BAVOKO

Bavoko wordpress seo unelte meta descrieri

Descrierea meta dinamică

În afară de caracteristicile menționate mai sus, BAVOKO SEO Tools are o mână de instrumente SEO foarte utile, care economisesc mult timp petrecut în SEO. Îi vom acoperi rapid sub următoarele:

 • Titluri și descrieri meta dinamice: Acest instrument vă permite să schimbați meta-titlurile și descrierea tipurilor de postări întregi (cum ar fi postări și pagini) prin selectarea atributelor dorite. De exemplu, puteți genera metas folosind numele postului și extrasul postării. De asemenea, puteți utiliza câmpuri personalizate pentru a genera meta-titlurile și descrierile dvs. mai flexibil!
 • Editorul Metas Bulk: Acesta este unul dintre instrumentele care economisesc mai mult timp în kit-ul pluginului. Vă permite să schimbați rapid metasele pentru toate postările dvs., manual, fără a deschide fiecare postare într-o nouă filă / fereastră.
 • Director de redirecție: Acest instrument vă permite să adăugați redirecționare SEO pentru pagini și directoare unice, pentru a păstra sucul lor SEO.
 • Generator de site-uri XML: Acest instrument vă permite să generați o sitemap personalizată pentru site-ul dvs. WordPress. Puteți include cu ușurință anumite pagini, categorii de etichete și multe altele. Odată salvat, acesta trimite automat sitemap-ul către motoarele de căutare majore și le actualizează la intervale regulate.
 • .Editor htaccess & robots.txt: În timp ce puteți modifica aceste fișiere prin intermediul unui manager de fișiere sau prin FTP, pluginul vă oferă acces direct la ele. Cu toate acestea, este foarte important să modificați aceste setări cu precauție extremă, deoarece orice eroare ar putea să scadă scorurile SEO.

Versiunea premium a pluginului WordPress BAVOKO SEO Tools vine, de asemenea, cu funcția de optimizare și monitorizare a performanței site-ului. Viteza site-ului este un factor foarte important pentru SEO și am acoperit acest lucru în profunzime în a noastră Optimizarea performanței WordPress și Serie de optimizare a imaginilor WordPress. Vă sugerez să le citiți pentru o mai bună înțelegere.

Prezentare generală a funcțiilor BAVOKO Premium

Instrumentele SEO BAVOKO oferă o mulțime de funcții gratuite și premium. Următoarele sunt caracteristicile premium oferite de plugin:

 1. Mai multe date SEO: Pentru început, trebuie să conectați Google Analytics și API-ul BAVOKO la plugin. Acest lucru vă permite să trageți mai multe date și să le vizualizați direct în tabloul de bord WordPress.
 2. Cercetarea cuvintelor cheie: Cu instrumentul de descoperire a cuvintelor cheie, puteți vedea volumele de căutare și valoarea CPC medie pentru cuvintele cheie relevante. Cu toate acestea, aș recomanda cu mare încredere instrumente avansate, cum ar fi Ahrefs sau Majestic SEO, pentru o cercetare aprofundată a cuvintelor cheie.
 3. Linkuri interne: Aceasta este o caracteristică premium excelentă, care vă ajută să economisiți mult timp pe articole conexe.
 4. backlink: Din nou, instrumente precum Ahrefs vă pot oferi date de backlink mai bune. Cu toate acestea, instrumentul de dezactivare cu un singur clic este foarte util în eliminarea backlinks-urilor de proastă calitate sau spam.
 5. Indexabilitate și instrument Canonic: Acestea sunt instrumente pe pagina care vă oferă un raport de stare cu privire la performanța conținutului site-ului dvs. în raport cu aceste valori. Acestea sunt minunate pentru menținerea igienei SEO.
 6. Performanţă: Instrumentul de performanță vă oferă informații despre viteza paginii a tuturor paginilor de pe site-ul dvs., precum și date de solicitări detaliate pentru CSS, JS și fișierele de imagine.
 7. Raportare SEO: Dacă sunteți o agenție SEO, instrumentul de generare de rapoarte poate trimite direct rapoarte SEO clienților dvs. prin e-mail la intervale săptămânale sau lunare.

Înveliți

După cum știm cu toții, o strategie SEO de succes este un joc pe termen lung. Necesită multă răbdare și întreținere structurată. Dar, folosind un plugin SEO adaptat nevoilor dvs., puteți economisi timp și asigurați-vă că site-ul dvs. rămâne pe cale.

Cred că BAVOKO este cel mai util atunci când trebuie să gestionați mult conținut. Versiunea premium a pluginului nu este necesară atunci când abia începeți. În acel moment, vă gândiți mult mai bine la crearea de conținut de înaltă calitate. Cu toate acestea, după ce aveți un corpus de conținut bun, puteți utiliza acest plugin pentru a vă monitoriza și menține sănătatea SEO pe pagină.

Pe scurt, BAVOKO SEO Tools for WordPress este un plugin excelent pentru bloggeri și agenții SEO – în special pentru cei care gestionează mult și mult conținut.

Ce părere aveți despre pluginul BAVOKO SEO Tools? Aveți o sugestie de caracteristici? Spuneți-ne dacă comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me