Backup site-ul dvs. WordPress cu BackupBuddy

Suntem deja în cea de-a doua săptămână a lunii decembrie. Dar nu lăsați vacanța să vă distragă de la cele mai bune practici de întreținere și securitate WordPress. Asigurați-vă că site-ul dvs. de siguranță eșuat este gata cu BackupBuddy – cel mai simplu mod de a face backup site-ului dvs. WordPress! Și acum puteți pregăti backup-urile pentru sezonul de sărbători, deoarece iThemes oferă o ofertă exclusivă pentru utilizatorii WPExplorer, precum și o reducere la nivel de site pe care nu trebuie să o ratați!


Importanța copiilor de rezervă a site-ului WordPress

Dacă aveți mai mult de câteva postări, o temă personalizată sau dacă pur și simplu ați petrecut mult timp sau ați depus eforturi pentru a obține site-ul dvs. WordPress exact așa cum doriți, veți fi extrem de plictisit dacă s-ar întâmpla ceva? Da, ne-am gândit. Acesta este motivul pentru care ar trebui să păstrați copii de rezervă ale site-ului dvs. web.

Baza de date vs Backups complete

Multe companii bune de găzduire oferă copii de rezervă zilnic ca o caracteristică a pachetelor lor de găzduire. Aceasta este o caracteristică excelentă, cu excepția faptului că nu fac decât copii de rezervă ale bazei de date, ceea ce înseamnă că orice altceva din instalarea dvs. WordPress (imaginile, temele, pluginurile și setările) se va pierde dacă s-ar întâmpla ceva cu site-ul dvs. web. Avem peste 8.000 de articole în media media de aici la WPExplorer și nu există nicio modalitate prin care nu vom putea să le adăugăm pe toate manual, astfel încât să rulăm mereu o copie de rezervă completă a site-ului web zilnic.

BackupBuddy WordPress Plugin

Cel mai simplu mod de a face backup site-ului dvs. web? Folosește o plugin bine cunoscut și de încredere precum BackupBuddy. BackupBuddy vine cu opțiuni de rulat Copii de rezervă complete ale site-ului pentru siguranță suplimentară, precum și copii de rezervă ale bazei de date pe care s-ar putea să doriți să îl luați periodic în timp ce lucrați pe site-ul dvs. web (deseori facem backup la baza de date înainte de a actualiza teme sau pluginuri, doar pentru a fi în siguranță).

Copii de rezervă automate

Când faceți o copie de rezervă completă a site-ului dvs. WordPress, puteți face backup singuri sau puteți utiliza un plugin. Pentru o copie de rezervă manuală, va trebui să vă conectați la site-ul dvs. prin intermediul FTP și să descărcați copii din toate directoarele wp-admin, wp-și wp-content, precum și să utilizați un alt instrument pentru a face o copie a bazei de date (cpanel, phpmyadmin etc.) pentru a descărca. Dacă nu sunteți familiarizat cu funcționarea interioară a WordPress și servere, aceasta poate fi o sarcină descurajantă. În plus, trebuie să vă amintiți să repetați acest proces în mod regulat pentru a menține copiile de rezervă relevante.

Backups BackupBuddy programate

Nu ratați niciodată o copie de rezervă cu programare BackupBuddy

Sau puteți să vă faceți viața mult mai ușoară și configurați backup-uri automate cu BackupBuddy. BackupBuddy are opțiuni încorporate pentru a configura propriul personalizat programe de rezervă (zilnic, săptămânal sau lunar), astfel încât să vă puteți concentra asupra tuturor celorlalte sarcini implicate cu rularea unui site web. Și mai bine este opțiunea de a stoca copiile de rezervă pe BackupBuddy Stash (primiți gratuit 1 GB de stocare prin achiziția dvs. BuddyPress), Amazon S3, Dropbox sau puteți primi copii de rezervă prin e-mail. Aceasta este o mare precauție de securitate, deoarece nu doriți niciodată să vă păstrați copiile de rezervă în același loc în care trăiți site-ul!

Restaurarea ghidată a site-ului

Dacă ceva se întâmplă cu site-ul dvs. web folosind fișierele dvs. de rezervă este la fel ca să le luați – puteți încerca să restaurați site-ul dvs. manual sau folosind un plugin. Dacă alegeți să o faceți singur, va trebui să vă încărcați baza de date (care în anumite cazuri poate solicita și crearea unei noi) și re-adăugați toate fișierele site-ului dvs. reale prin FTP. Dacă nu sunteți confortabil cu dezvoltarea WordPress sau utilizați instrumente pentru dezvoltatori precum Transmit sau cPanel, atunci acesta poate fi un proces înfricoșător.

ImportBuddy pentru BackupBuddy

Urmați împreună cu ImportBuddy pentru BackupBuddy pentru a vă restabili site-ul

Cea mai ușoară cale este să restaurați site-ul dvs. cu ajutorul unui plugin de rezervă pentru a începe. Dacă nu l-ați gândit până acum, iThemes BackupBuddy este pluginul nostru preferat de rezervă pentru WordPress dintr-un motiv. Efectuează preluarea, gestionarea și implementarea copiilor de rezervă uşor. Pentru a utiliza o copie de rezervă tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site-ul dvs. WordPress, faceți clic pe elementul de meniu BackupBuddy din tabloul de bord și apoi faceți clic pe opțiunea Restore / Migrare. Apoi, selectați backup-ul pe care doriți să-l utilizați și selectați opțiunea pentru „migrare către serverul de la distanță”, care va importa copia de rezervă și script-ul ImportBuddy de BackupBuddy. Apoi selectați o destinație de rezervă și începeți migrarea copiei de rezervă. ImportBuddy vă va conduce apoi prin procesul de restaurare a site-ului dvs., care este!

Alte motive pentru care BackupBuddy este mai bun la Backups decât tine

Cu BackupBuddy puteți face mai mult decât să faceți backup la site-ul dvs. web. Pentru utilizatorul obișnuit de WordPress sau hobbyist BackupBuddy simplifică gestionarea copiilor de siguranță și securității WordPress.

Pe lângă restaurările complete ale site-ului, puteți de asemenea restaurarea fișierelor individuale. Acest lucru este grozav dacă ați decis să încercați modificări în fișa de stil sau dacă ați schimbat din greșeală tema în ceva îngrozitor. Cu opțiunile de restaurare / migrare BackupBuddy, puteți alege și alege fișierele pe care doriți să le înlocuiți, deci nu trebuie să schimbați totul dacă nu doriți să.

Puteți utiliza, de asemenea, BackupBuddy pentru migrații de site – un avantaj imens dacă sunteți dezvoltator. Puteți utiliza opțiunea Restore / Migrare pentru a muta site-ul dvs. web într-un nou domeniu sau gazdă (nu doar pentru restaurări). În plus, cu BackupBuddy puteți muta totul – teme, plugin-uri și chiar widget-uri făcând procesul de migrare perfect. Și există chiar și funcții adăugate pentru Înlocuire URL (dacă treceți la un domeniu nou) și pentru implementare push / pull dacă mutați un site de pe site-ul dvs. de înscenare.

Și puteți utiliza BackupBuddy pentru clonarea site-ului. Acesta este un avantaj avantajos dacă doriți să vă dublați site-ul într-o zonă locală sau de amenajare pentru testare. Sau dacă configurați o rețea de site-uri similare, puteți utiliza BackupBuddy pentru a importa site-ul dvs. într-o serie de domenii (excelent pentru marketerii afiliați cu o mulțime de pagini de destinație similare).

BackupBuddy are, de asemenea, o mulțime de funcții excelente pentru gestionarea ușoară a copiilor de rezervă (observați uşor trend cu acest plugin?). Există opțiuni pentru integrarea iThemes Sync (pe care le puteți utiliza pentru copiile de rezervă romote, urmărirea editării fișierelor, programele de backup active, gestionarea BackupBuddy Stash și multe altele), finalizarea copiilor de rezervă notificări prin email, automat scanarea și repararea bazelor de date pentru a vă elibera problema site-ului dvs., instrumente server pentru a rezolva gratuit problemele de găzduire care ar putea preveni backup-urile scanări malware și altele. Și acestea sunt doar câteva dintre numeroasele motive pentru a iubi BackupBuddy (și puteți afla despre mai multe caracteristici și avantaje dezvoltator pe site-ul lor).

BackupBuddy, un plugin de backup de 5 stele

Ne place BackupBuddy și le oferim 5 stele pentru caracteristici excelente și opțiuni ușor de utilizat. Oricine poate lua copii de rezervă și securiza site-ul web cu BackupBuddy. Așadar, dacă doriți să le încercați, faceți clic pe butonul de mai jos pentru a salva în BackupBuddy by iThemes. Și dacă înregistrați, iThemes are un program de fidelizare a clienților, astfel încât puteți economisi 25% din achizițiile și reînnoirile viitoare (da)!

Mai multe despre BackupBuddy

Și după ce ați obținut configurarea BackupBuddy, luați ceva timp pentru a vă entuziasma pentru oferta de vacanță de mâine! Am primit ceva incredibil de grozav de la prietenii noștri de la CSS Hero pe care nu veți dori să-i pierdeți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me