Site-urile WordPress sunt susceptibile la o gamă largă de atacuri, inclusiv injecții SQL, atacuri de forță brută și autentificări neautorizate. Pluginuri de securitate cum ar fi WordFence și Securitatea iThemes poate îmbunătăți securitatea site-ului dvs. web abordând probleme comune de securitate, cum ar fi schimbarea contului de administrator din admin.


Am dat peste un alt plugin de securitate intitulat Hide My WP care abordează hackerii într-o manieră diferită.

SCURTĂ-MĂ WP

Pluginul a fost dezvoltat pentru că majoritatea hackerilor și roboților știu unde să găsească fișiere și pagini WordPress importante. Un bot care este conceput să vizeze site-urile WordPress, prin urmare, va ataca orice site web cu fișiere WordPress și va trece de cele care nu.

La fel cum software-ul de hacking profită de faptul că toate site-urile WordPress sunt structurate în același mod, Hide My WP profită de faptul că software-ul poate viza site-ul dvs. web doar dacă vă cunoaște structura site-ului. Face acest lucru prin eliminarea tuturor dovezilor că site-ul dvs. web este alimentat de WordPress. Acest lucru face foarte dificil pentru hackeri să se infiltreze pe site-ul dvs. web.

Haideți să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care Hide My WP vă poate proteja site-ul dvs. împotriva atacurilor rău intenționate.

Start Setări

Ca toate pluginurile WordPress bune care au multe opțiuni de configurare, Ascundeți WP-ul meu oferă funcționalități de import și export. Rapoarte de depanare sunt de asemenea disponibile pentru dezvoltatori.

Ceea ce diferențiază Hide My WP este abilitatea de a importa scheme de setări pre-făcute. Puteți alege dintre confidențialitate medie (mai multă compatibilitate), confidențialitate medie (rapidă) și confidențialitate ridicată (mai puțină compatibilitate). Alegerea unuia dintre aceste scheme de setare va adăuga datele în caseta de import și va schimba modul de configurare a pluginului. Aceasta este o caracteristică fantastică care vă va economisi mult timp la configurarea pluginului.

Ascundeți setările de pornire WP

setari generale

În timp ce schemele de setare prestabilite sunt utile, ar trebui să vă ia doar cinci până la cincisprezece minute pentru a parcurge cele două pagini principale de setare și a configura Hide My WP pentru site-ul dvs. web.

Un număr de setări sunt disponibile în partea de sus a paginii cu setări generale, inclusiv o opțiune de a utiliza una dintre paginile dvs. pentru 404 erori și de a ascunde pagina wp-login.php utilizând o nouă adresă URL unică. Zona dvs. de administrare poate fi ascunsă și grupurilor de utilizatori pe care nu le-ați marcat ca fiind de încredere.

Ascundeți setările generale pentru WP

Hide My WP vă permite să ascundeți multe lucruri, astfel încât software-ul să nu poată detecta faptul că site-ul dvs. este alimentat de WordPress. De exemplu, puteți ascunde detaliile WordPress care sunt adăugate la feeduri, versiunea de WordPress pe care o utilizați și foldere importante, cum ar fi / wp-include / și / wp-content /.

Ascundeți setările generale pentru WP

Pluginul are câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi minificarea și o opțiune pentru a înlocui cuvintele și adresele URL din fișierul HTML ieșit.

Ascundeți setările generale pentru WP

Permalink & Setări url

Pagina de setări permalink și setări URL este aceea în care personalizați modul în care fișierele, folderele și paginile dvs. sunt ascunse. Puteți redenumi folderul pluginului, fișa de stil, folderul wp-include și folderul de încărcări.

Wp_comments_post.php poate fi redenumit. Acest lucru împiedică hackerii să te spame în mod persistent cu comentarii spam.

Ascundeți WP-ul meu Permalink-uri și setări URL

Partea de bază și de interogare a adreselor URL pentru paginile de autor și feed pot fi de asemenea modificate. Alternativ, le puteți dezactiva complet din vizualizarea publică.

Ascundeți WP-ul meu Permalink-uri și setări URL

Aceleași modificări pot fi aplicate postărilor, paginilor, categoriilor și etichetelor. Acest lucru vă ajută să faceți și mai dificil pentru software-ul să detecteze faptul că site-ul dvs. este alimentat de WordPress.

Ascundeți WP-ul meu Permalink-uri și setări URL

Căutarea poate fi, de asemenea, modificată sau dezactivată. Alte opțiuni includ posibilitatea dezactivării arhivelor și a tipurilor de postări personalizate.

Ascundeți WP-ul meu Permalink-uri și setări URL

Rețineți că dezactivarea multor funcții ale site-ului dvs. web poate afecta experiența utilizatorului. De exemplu, eliminarea arhivelor de categorii înseamnă că vizitatorii nu pot căuta prin postări dintr-o anumită categorie. Cu toate acestea, dacă alegeți să dezactivați căutarea, puteți înlocui întotdeauna funcționalitatea implicită de căutare WordPress cu căutarea Google.

Prezentare generală

Hide My WP vă permite să schimbați complet structura publică a fișierelor și paginilor de bază importante, fișiere cu temă și fișiere plugin.

Datorită naturii pluginurilor de securitate, este dificil de verificat dacă sunt eficiente sau nu. La urma urmei, un site web care nu este atacat nu garantează că măsurile sale de securitate funcționează. Cu toate că nu există nici o îndoială că măsurile pe care Hide My WP le ia pentru a ascunde zone importante ale site-ului dvs. vor face mai dificilă atacarea hackerilor și a roboților de către site-ul dvs. web.

Pluginul Hide my WP WordPress este disponibil pe CodeCanyon pentru 23 de dolari. Pluginul nu a fost actualizat din noiembrie 2013, însă dezvoltatorul pare să ofere în mod activ suport pentru plugin.

Accesați pagina Hide My WP pentru o listă completă a funcțiilor sale features

Mult noroc,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me