Analytics Flux-uri Heatmap pentru revizuire WordPress

Analizarea hârtiilor de căldură este o abordare științifică a optimizării vitezei de conversie pentru magazinul online sau site-ul dvs. web. Este o modalitate bazată pe date de a măsura eficiența paginilor dvs. de destinație, formularele de contact și canale de achiziție. Mouseflow este un instrument de analiză a hârtiei de căldură freemium, redarea sesiunii și instrumentul de înregistrare. În acest articol, vom trece în revistă Mouseflow integrându-l cu instrumentul nostru CMS preferat – WordPress.


Ce este un Heatmap?

Pentru aceia dintre voi care sunt noi pe tema analizei hârtiei de căldură, iată o simplă expunere.

Hartile de caldura sunt o reprezentare vizuala a celor mai active zone ale site-ului dvs. web. O regiune pe care se face clic cel mai mult (de exemplu, Începe aici element de meniu al unui blog), ar apărea roșu într-o foaie de căldură.

Carti de căldură în motoarele de căutare

hărți de căutare a motorului de căutare

Evoluția hârtiilor de căldură în 10 ani, sursă: Doi octoberi

Să luăm exemplul unei hărți de căldură într-un motor de căutare.

În Google (sau orice motor de căutare pentru această problemă), primele trei rezultate ale căutării sunt cele mai clicate linkuri. Drept urmare, acea regiune este reprezentată în roșu într-o foaie de căldură, deoarece este cea mai „activă” sau „cea mai caldă” din hârtia de căldură. Legăturile care urmează (adică link-urile al cincilea, al șaselea, etc.) au un număr mic de clicuri și au culori „mai reci” (de la portocaliu la galben la verde la albastru) în hârtia de căldură.

Imaginea de mai sus este o reprezentare a modului în care a evoluat foile de căldură pe o perioadă de zece ani. În 2005, ei îl numeau „triunghiul sfânt”, ceea ce însemna că primele câteva scrisori din primele două legături comandau majoritatea atenției căutătorului..

Zece ani în linie, ne-am pregătit ochii pentru a scana primele cuvinte din primele 5-6 link-uri. Aceasta ne oferă o hartă de căldură asemănătoare dreptunghiului pe care o vedem în partea dreaptă a capturii de ecran.

Ce este înregistrarea și redarea sesiunii?

Hartile de caldura ne ofera o privire buna catre regiunile cele mai active sau cele mai clickate ale site-ului. Nu ar fi să se răcească de fapt vezi modul în care un vizitator a interacționat cu site-ul dvs. web?

Mișcarea mouse-ului este un indicator puternic cu privire la Unde atenția vizitatorului se află pe site-ul web.

Înregistrarea sesiunii este soluția perfectă. A sesiune este în esență întreaga activitate desfășurată de vizitator într-o singură vizită. Aceasta include perioada de la încărcarea site-ului web până la închiderea filei (sau ferestrei). Mouseflow înregistrări sesiunile individuale ale vizitatorilor site-ului dvs. web și vă permite să le redați oricând din browser.

Redarea unei sesiuni înregistrate este apelată Repetarea sesiunii. Este de fapt un videoclip cu întreaga interacțiune a vizitatorului cu site-ul. Aceasta include informații dactilografiate (parolele sunt întotdeauna ascunse), interacțiunile de formular, clicurile și toate celelalte activități.

Beneficiile înregistrării și redării sesiunii

Înregistrarea și redarea sesiunii este un instrument indispensabil în testarea interacțiunilor cu utilizatorii, testarea A / B și testarea utilizabilității – toate cu utilizatorii live.

Să luăm un exemplu de pagină de descărcare a cărților electronice. Este un caz clasic de utilizare în generarea de plumb, în ​​care oferiți utilizatorului ceva (în acest caz cartea electronică), în schimbul adresei de e-mail și permisiunea de a le trimite e-mailuri. Se va afișa o înregistrare a sesiunii Cum utilizatorii dvs. interacționează cu formularul, câte persoane ajung să completeze de fapt formularul, numărul de câmpuri pe care le completează un utilizator, înainte de a renunța la el etc..

Există alte tone de cazuri în care se utilizează înregistrarea, redarea și hârtiile de căldură pentru optimizarea vitezei de conversie. În această recenzie, vom acoperi primele cinci funcții pe care Mouseflow trebuie să le ofere:

 1. hărți termice
 2. Înregistrarea sesiunii
 3. Redarea sesiunii
 4. Formulare înregistrare sesiune
 5. Adunarea de feedback

Vom acoperi fiecare dintre subiectele în detaliu în secțiunile următoare.

Tabloul de bord Mouseflow

tablou de bord analitice pentru hârtiile de căldură mouseflow

Vizualizarea unei păsări a tabloului de bord Mouseflow

Tabloul de bord al mouseflow-ului vă oferă o perspectivă vizuală a înregistrărilor dvs. recente de sesiune și a hărților de căldură populare. Graficul reprezintă numărul de sesiuni înregistrate și este proporțional cu traficul pe care îl primește site-ul dvs..

hărți termice

Analizele de hârtie de căldură ale Mouseflow acceptă cinci dimensiuni distincte, incluzând harta de căldură a clicurilor, foaia de deplasare a mișcării, harta de căldură de defilare și harta de căldură geografică. Vom evalua o singură pagină care conține un formular de contact și o vom testa pe fiecare dintre cele cinci tipuri de hârtie termică.

Faceți clic pe Heatmaps

O foaie de căldură de clic reprezintă regiunile care primesc cel mai mare număr de clicuri. Fiecare pagină va avea propria reprezentare unică a hârtiei de căldură. De exemplu, în pagina care conține un formular de contact, Trimite butonul va înregistra cel mai mare număr de clicuri.

faceți clic pe hotmap în fluxul de mouse pentru wordpress

Captura de ecran a unui clic Heatmap în WordPress, creat cu mouseflow

Aceasta este o captură de ecran a paginii de căldură a clicurilor pe un site demo, pe care am creat-o pentru acest tutorial. Întrucât am trimis doar formularul de contact de trei ori, acesta înregistrează trei clicuri. Trei este un număr foarte mic care trebuie luat în considerare într-o foaie de căldură, motiv pentru care este evidențiat în albastru.

Heatmap Heatmap

hârtie de căldură de mișcare în fluxul de mouse pentru wordpress

Captura de ecran a unui mișcare Heatmap în WordPress, creat cu mouseflow

Foaia de mișcare reprezintă regiunile site-ului web cu cea mai mare mișcare. În captură de ecran, veți observa patch-urile albastre, care reprezintă o activitate scăzută.

Harta hartie de atentie

Harta de atenție este o măsură interesantă. Reprezintă acele zone în care utilizatorii cheltuiesc cantitatea maximă de timp.

Să luăm această captură de ecran pentru a explica.

hârtie de căldură atenție în flux de mouse pentru wordpress

Captura de ecran a unei atenții Heatmap în WordPress, creată folosind mouseflow

Regiunea în verde are un timp mediu petrecut de 10,2 secunde, în timp ce regiunile în roșu au un timp mediu petrecut de 21 de secunde. Acest lucru sugerează că vizitatorii site-ului petrec o parte semnificativă din timpul lor pe site în regiunea roșie. În cazul nostru, acesta este formularul de contact.

Cum se utilizează Hărți de protecție pentru atenție pentru a îmbunătăți copierea paginii de vânzări?

Foaia de căldură a atenției poate fi un instrument excelent de măsurat Unde vizitatorii dvs. își petrec cea mai mare parte a timpului. Dacă scrieți o pagină lungă de vânzări, doriți ca cititorii dvs. să citească efectiv pagina din partea de sus (petreceți cea mai mare parte a timpului acolo), urmată de mărturii și faceți clic pe Cumpără acum buton.

Prin urmare, ar trebui să fie în mod ideal partea de sus a paginii dvs. de vânzări roșu, într-o foaie de atenție de atenție.

Dacă vizitatorii dvs. sunt nu citind primele rânduri ale paginii dvs. de vânzări, este un indicator clar că tonul dvs. și copie trebuie să funcționeze.

Derulați Heatmap

O foaie de căldură reprezintă cele mai defilate regiuni de pe site-ul dvs. web. Vizitatorii site-ului dvs. web ar avea tendința de a derula rapid în jos din antet și de a ajunge la bitul în care conținutul acesta.

Foaia de căldură de defilare este complementară cu foaia de căldură pentru atenție. Când atenția este mare, defilarea este scăzută. Știți că cineva a depășit prin copia dvs. când vedeți o regiune roșie în harta de căldură de defilare. Regiunile de la galben până la verde dintr-o foaie de căldură indică bițiile din copie pe care vizitatorii dvs. le consideră interesante sau utile. Folosită corect, harta de căldură de defilare poate fi un instrument excelent pentru îmbunătățirea copierii paginii de destinație.

derulați harta de căldură în fluxul de mouse pentru wordpress

Captura de ecran a unui Scroll Heatmap în WordPress, creat folosind Mouseflow

Cu toate acestea, în tutorialul nostru, am defilat peste tot, motiv pentru care este marcat cu roșu. Ați observat că regiunea de subsol este în albastru, ceea ce indică o activitate de defilare minimă.

Câte ședințe ar trebui să înregistrez?

Mouseflow vă oferă opțiunea de a alege câte sesiuni sunt înregistrate în afara traficului. De exemplu, dacă intrarea dvs. este ⅓, atunci fiecare din trei sesiuni ale vizitatorului va fi înregistrat. Cu alte cuvinte, 30% din sesiunea traficului dvs. ar fi înregistrată.

Acest lucru este important în ceea ce privește planificarea utilizării. Fiecare sesiune înregistrată este un credit. În funcție de planul achiziționat, va trebui să ajustați procentul de trafic înregistrat, din traficul dvs. total.

O modalitate simplă de a estima acest număr este să cercetați raportul de trafic Google Analytics. De exemplu, dacă primiți 1000 de vizite unice pe lună și doriți să înregistrați, să spunem 500 de sesiuni, atunci configurați mouseflow pentru a înregistra unul din fiecare doi vizitatori, adică 50% din trafic.

Harta geografică geografică

geo heatmap în mouse-ul pentru wordpress

Captura de ecran a unui Geo Heatmap în WordPress, creat folosind Mouseflow

Harta geografică de căldură evidențiază țările de unde provin majoritatea vizitatorilor. Aceste date sunt disponibile în majoritatea programelor de analiză, cum ar fi Google Analytics sau Kissmetrics. Imaginea de mai sus este de pe site-ul demo, motiv pentru care este evidențiată doar India.

Canale

ebook descărcare pâlnie în flux de mouse pentru wordpress

Exemplu de pâlnie de descărcare eBook în WordPress, creat de Mouseflow

O pâlnie este o serie de pași pe care un vizitator o face pentru a finaliza o acțiune în site-ul dvs..

Să spunem că doriți ca vizitatorii dvs. să descarce o copie a ultimei cărți electronice, în schimbul adresei lor de e-mail. Aceasta este o campanie clasică de generație principală, ajutată de descărcarea unui ebook.

acțiune pe care doriți să le completeze vizitatorii este descărcarea cărții electronice. Această acțiune are una sau mai multe pași implicat.

Pentru a păstra lucrurile simple, să luăm în considerare doi pași (sau pagini) în această acțiune.

 1. Prima pagină este cea în care vizitatorul citește despre ofertă și introduce adresa de e-mail.
 2. A doua pagină este o pagină de confirmare, în care vizitatorul vede butoane de descărcare / PDF pentru PDF.

Astfel, pâlnia pentru descărcarea eBook conține doi pași, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

ebook descărcare pâlnie în flux de mouse pentru wordpress - configurare

Crearea unei noi pâlnii pentru descărcare de ebook în WordPress utilizând mouseflow

Fluxul de mouse măsoară rata de abandon la fiecare etapă a pâlniei. În exemplul nostru, nu am descărcat ebook-ul și am părăsit site-ul web după vizualizarea primei pagini (aterizare).

ebook descărcare pâlnie în flux de mouse pentru wordpress - rata de conversie

Rata de conversie a unei pâlnii de descărcare ebook în Mouseflow

Această captură de ecran ne spune că pagina de destinație a primit 5 vizitatori, niciunul nu a ajuns la pagina de confirmare.

Cum să optimizați rata de conversie utilizând canalele în fluxul de mouse?

Canalele vă permit să urmăriți comportamentul vizitatorilor dvs. pe site-ul dvs. Sunt incredibil de utile în descoperirea zonelor de scurgere din pâlnia ta de conversie. După ce ați identificat pagina cu scurgeri, cunoașteți zona problemei dvs. Puteți apoi să optimizați copia paginii (sau, în unele cazuri, să eliminați pagina cu totul) pentru a vedea dacă rata de abandonare scade.

Formulare

cum să urmăriți un formular în wordpress folosind mouseflow

Urmărirea formularelor în WordPress folosind mouseflow

Mouseflow vă permite să urmăriți modul în care vizitatorii interacționează cu formularele dvs. în WordPress. Acest lucru este util în special în generarea de plumb B2B și marketingul de conținut, unde costul pe plumb este semnificativ mai mare, comparativ cu site-ul / produsul B2C.

Să luăm în considerare Formular de testare WPExplorer că am creat acest tutorial.

segmentarea formei în wordpress flux de mouse

Segmentarea câmpurilor într-o formă urmărită în Mouseflow

Această captură de ecran ne spune că au fost doi vizitatori pe pagina formularului și că timpul maxim a fost petrecut în câmpul adresei de e-mail. De asemenea, veți observa că rata de conversie este de 0%, deoarece nu am trimis efectiv formularul după completarea acestuia.

Cum să îmbunătățiți rata de completare a formularului folosind mouseflow?

Folosind mouseflow, veți putea să descoperiți câmpurile care consumă date în formularul dvs. și să măsurați timpul necesar pentru a completa un formular tipic. Dacă numărul de câmpuri din formularul dvs. este prea mare sau mai rău, fără relevanță, puteți observa vizitatorii căzând pe aceste câmpuri particulare, în formular. Cu mouseflow, veți putea identifica câmpurile și optimiza în jurul lor, pentru a crește în cele din urmă rata de completare a formularului dvs..

Cum să urmăriți un formular în WordPress folosind mouseflow?

Urmărirea unui formular în WordPress folosind Mouseflow implică câțiva pași:

 1. În primul rând, configurați-vă formularul în WordPress și copiați adresa URL
 2. Accesați pagina Formulare din tabloul de bord al fluxului de mouse și faceți clic pe Formular nou.
 3. Lipiți adresa URL copiată la pasul 1.
 4. Mouseflow va recunoaște automat formularul din pagină, împreună cu toate câmpurile sale.
 5. Puteți atribui un nume fiecărui câmp sub formă, astfel încât să fie mai ușor de urmărit.
 6. În cele din urmă, apăsați Create Form pentru a începe urmărirea interacțiunilor formularului.

Părere

Mouseflow vă permite să creați campanii de feedback frumoase, neintruzive pentru vizitatorii site-ului dvs. web. La urma urmei, ascultarea cititorilor / clienților dvs. este o modalitate de a îmbunătăți site-ul.

Iată cum arată o campanie de feedback tipică:

campanie de feedback în wordpress cu flux de mouse

Campania de feedback în WordPress creată cu Mouseflow

După ce completați sondajul, aceasta este pagina de confirmare.

campanie de feedback în wordpress cu flux de mouse

Confirmare / pagina de mulțumire pentru campania de feedback

Cum să creați o campanie de feedback în WordPress folosind mouseflow?

Vom vedea acum cum se poate crea o campanie de feedback în Mouseflow.

Autentificați-vă Dashboard-ul mouseflow și dați clic pe Părere din meniul din stânga și faceți clic pe Adăugați o campanie nouă.

Crearea unei noi campanii de feedback în Mouseflow

Puteți adăuga câte întrebări aveți nevoie, cu cel puțin o întrebare. Opțiunile de răspuns includ alegerea multiplă, paragraful text (mic / mare) sau un scor net pentru promotori.

Puteți vedea o previzualizare a întrebărilor și a opțiunilor de răspuns din partea dreaptă.

În cele din urmă, definiți conținutul paginii de succes și faceți clic pe Următor →.

Declanșează campania de feedback

declanșatoare definiți când și unde este afișată fiecare campanie de feedback. Mouseflow oferă o serie de opțiuni pentru a vă defini declanșatoarele. De exemplu, în ecranul de mai sus:

 1. Campania de feedback se va încărca imediat ce se încarcă pagina.
 2. S-ar încărca pentru toți vizitatorii, indiferent dacă sunt înregistrați sau alți utilizatori segmentați.
 3. Campania se încarcă în toate paginile (deși este o idee bună să nu se afișeze în pagina de conectare!)
 4. O opțiune importantă – formularul de campanie este afișat o singură dată pe utilizator.

După ce ați definit declanșatoarele, faceți clic pe Următor → a inainta, a merge mai departe.

Kill switch pentru o campanie de feedback în Mouseflow

În cele din urmă, puteți alege activarea campaniei imediat după creare.

Cu toate acestea, este o idee bună să testați prima campanie pe site-ul live, limitând-o la o pagină fără indexare sau cel mai puțin popular și să vedeți dacă datele sunt colectate corect. După ce ați verificat că campania funcționează, puteți să o implementați pe tot site-ul.

Ce îmi place la Mouseflow

Interfața intuitivă și opțiunile de urmărire multiple ale mouseflow-ului o fac un început excelent pentru analiza cărților de căldură.

Modelul Freemium

stabilirea prețului mouse-ului

Model de prețuri cu flux de mouse

Mouseflow funcționează pe un model freemium, oferindu-vă 200 de credite gratuite în fiecare lună.

Fiecare credit este echivalent cu o sesiune înregistrată. Cu toate acestea, creditele sunt limitate la 200 pe lună, ceea ce înseamnă că dacă nu l-ați utilizat, îl pierdeți.

Similar cu MailChimp (furnizorul meu de servicii de e-mail preferat), Mouseflow îmi oferă flexibilitatea de a încerca serviciul înainte de a-l angaja. De asemenea, în comparație cu celelalte servicii de analiză a hârtiei de căldură, Mouseflow are o strategie de preț destul de competitivă.

Compatibilitate WordPress încorporată

Plugin de wordpress cu flux de mouse

Tabloul de bord cu plugin-ul mouseflow în WordPress

Mouseflow acceptă integrări cu mai multe instrumente (mai multe despre acest lucru mai târziu), inclusiv WordPress. Pentru a începe să urmăriți site-ul dvs. WordPress cu Mouseflow, pur și simplu descărcați Flux de mouse pentru WordPress plugin și activă-l.

O nouă intrare numită Mouseflow ar trebui să apară în bara din stânga a tabloului de bord WordPress.

adăugarea codului de urmărire a site-ului web în fluxul de mouse în wordpress

Inserarea codului de urmărire a mouse-ului în WordPress

Click pe Cod de urmarire pentru a insera codul de urmărire în site-ul dvs. WordPress. Puteți găsi informațiile despre codul de urmărire a site-ului din contul dvs. Mouseflow, în secțiunea Setări.

setările site-ului web în flux de mouse pentru wordpress

Informații despre site în Mouseflow

Odată terminat, Mouseflow va începe înregistrarea sesiunilor dvs. pe site-ul dvs. WordPress.

Alte lucruri cool

Noul proces de utilizare la bord al mouse-ului

Îmi place noul proces de bord al utilizatorului Mouseflow, care m-a cunoscut cu toate diferitele opțiuni din tabloul de bord. Am fost în funcțiune în mai puțin de 10 minute, fără să mă refer la baza de cunoștințe. De asemenea, au câteva videoclipuri superioare de antrenament, bine organizate în șase categorii.

Integrare terță parte 

Mouseflow se integrează cu peste treizeci de software terți

Mouseflow acceptă mai multe integrări ale unor terți, de la CMS la software de marketing până la software avansat de gestionare a etichetelor. În momentul scrierii, Mouseflow acceptă 30 de integrări native, grupate în șase categorii majore:

 1. Sisteme de gestionare a conținutului: În afară de WordPress, Mouseflow se integrează cu site-urile HTML5 Joomla, Drupal, Blogger și bune ol ‘HTML5. De asemenea, se integrează cu construitori de site-uri populare, precum Squarespace și Weebly. Wix este încă pentru a obține o integrare dedicată.
 2. E-Commerce: Mouseflow se integrează cu software-ul de comerț electronic de tip open-source, precum Prestashop, Magento, 3dcart și soluții populare plătite, cum ar fi Shopify.
 3. Google Analytics: Puteți integra datele mouseflow-ului cu software de analiză popular, precum Google Analytics, Adobe Analytics și altele specializate, cum ar fi Kissmetrics și Coremetrics.
 4. Marketing: Mouseflow acceptă software de marketing lider, cum ar fi Hubspot, Instapage, Unbounce, Optimizely și altele.
 5. Serviciu clienți: Asistența clienților în timp real și utilă este o cerință esențială pentru o afacere de succes și stabilitatea acesteia pe termen lung. Mouseflow se integrează, de asemenea, cu software-ul de asistență clienți și software de asistență, cum ar fi Zendesk, Olark, Freshdesk și Zopim.
 6. Gestionarea etichetelor: Atribuirea este esențială pentru măsurarea eforturilor de marketing și a rentabilității. Există programe avansate de gestionare a etichetelor, cum ar fi Segment.io și Managerul de etichete Google. Mouseflow se integrează nativ cu acestea, împreună cu Ensighten și Tealium.

Pe lângă aceasta, Mouseflow are și un puternic API REST, folosind care puteți accesa date de pe orice portal personalizat.

Client de flux de mouse

Mouseflow are o clientelă cu lovituri de fund

Mouseflow este folosit de unele dintre cele mai mari nume din industrie, inclusiv Hubspot, Optimizely și Intuit. În momentul scrierii, baza lor de clienți depășește 100.000.

Înveliți

Analiza site-urilor web este un domeniu în plină expansiune în economia de azi cu deficit de atenție. Milioane de dolari sunt vărsate în finanțarea de noi cercetări și soluții pentru analiză și atribuire. Mouseflow este un început perfect pentru orice marketer să ia cunoștință de elementele de bază ale analizei de carte de căldură.

Vom face un rezumat rapid a ceea ce am tratat până acum:

 1. Ce sunt hârtiile de căldură?
 2. Cum ajută înregistrarea și redarea sesiunii în analiza comportamentului utilizatorului
 3. Funcțiile mouseflow-ului, inclusiv hărți de căldură (clic, mișcare, atenție, defilare și geo), canale, formulare și campanii de feedback.
 4. Cum configurați WordPress și Mouseflow
 5. Îndeplinește lucrurile despre Mouseflow, inclusiv integrarea sa de peste 30 de terți și planul pentru totdeauna.

Ca întotdeauna te las cu o întrebare. Folosiți analize de căldură pe site-ul dvs.? Dacă da, ce software utilizați? Este funcțional mai bun decât mouseflow? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me