Comparație de pluginuri antiSpam WordPress

Spammerii (umani și automatizați) adoră WordPress la fel de mult ca bloggerii, așa că a spune că ai nevoie de un blocant de spam este o subestimare. Akismet a domnit de mult timp ca cel mai bun blocant de spam pentru WordPress, dar acest plugin este încă cel mai bun pretendent în domeniul serviciilor de blocare a spamului?


Este exact ceea ce vom decide în această postare, comparând Akismet cu rivalii săi și văzând dacă se blochează și, în cele din urmă, apare pe deasupra. Să ne scufundăm!

Akismet: The Long Reigning Block Spam Blocker

Nimanui nu îi place să primească mesaje de e-mail spam sau să citească comentarii spammy online. Știm cu toții că spamul este o problemă, dar este o supărare a acestuia un motiv suficient pentru a-l bloca? Avem nevoie cu adevărat de a bloca spam pe site-urile noastre web?

Răspunsul simplu este un „Da!” Ematic și nu doar pentru că spamul este iritant. De exemplu, dacă hackerii creează noi conturi de utilizator pe site-ul dvs. web și adaugă hyperlink-uri spammy la site-ul dvs., puteți fi sancționat de Google. Spamurile comentarii intră și în această categorie. Dacă site-ul dvs. web este indexat și se pare că are spam, acesta ar putea fi evaluat negativ și o evaluare negativă a site-ului dvs. web poate provoca eliminat din rezultatele căutării Google.

Pentru a menține site-ul dvs. accesibil, este pur și simplu o bună practică să vă monitorizați site-ul și să corectați orice atacuri rău intenționate. Aici intră în joc blocanții de spam precum Akismet.

Akismet a fost lansat pentru prima dată în 2005 de către producătorii WordPress. Când este activat, acesta filtrează spam-ul de pe un site web pe baza informațiilor culese de pe toate site-urile web pe care este activat pluginul. Spamul este filtrat din formularele de contact și secțiunile de comentarii.

Cum se instalează și se configurează pluginul Akismet

Din fericire pentru tine, Akismet este foarte ușor de configurat și utilizat. Akismet este oferit folosind un model de prețuri freemium, astfel încât pluginul însuși este gratuit pentru a descărca și utiliza cu opțiunea de a trece la un plan premium pentru mai multe funcții. În orice caz, pentru a începe, va trebui să instalați mai întâi pluginul.

Instalați Akismet

Pur și simplu conectați-vă la instalarea WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou. Akismet ar trebui să fie unul dintre primele plugin-uri recomandate, trebuie doar să faceți clic pe butonul Instaleaza acum și apoi Activati buton.

Configurare cont Akismet

Odată ce pluginul este activ, ar trebui să vedeți o bara de anunțuri în partea de sus a ecranului Configurează-ți contul Akismet. Faceți clic pe butonul mare albastru pentru a începe.

Conectați-vă la Akismet cu contul WordPress.com

Acest lucru te va duce la principal Akismet site-ul web unde vi se va solicita conectarea cu contul dvs. WordPress.com (sau creați un cont nou dacă nu aveți unul). Apoi după autorizarea Akismet, veți avea opțiunea de a selecta un plan:

 • Akismet Basic, gratuit: Include protecție împotriva comentariilor pentru site-urile dvs. personale cu WordPress
 • Akismet Plus, 5 USD / lună: Protecție anti spam, plus statistici avansate, asistență pentru site-uri web comerciale (cum ar fi site-ul dvs. de afaceri) și asistență prioritară
 • Akismet Enterprise, 50 USD / lună: Aceleași caracteristici excelente ca și Plus, dar pentru site-urile web cu trafic mare.

Cheia API Akismet

După ce selectați un plan, veți fi dus la finalizare, apoi la un ecran de confirmare cu propria dvs. cheie API Akismet.

Conectați API-ul Akismet

Copiați această cheie de 12 cifre, întoarceți-vă în tabloul de bord WordPress și lipiți-o în cheie pentru a termina conectarea contului dvs. Akismet la site-ul dvs. web..

Akismet Spam Filtering

Ultimul pas este să alegeți un nivel de Strictness pentru filtrarea spamului. Puteți să lăsați Akismet la setarea implicită pentru a pune automat comentarii discutabile în folderul spam, sau pentru a permite permisiunile pentru a șterge mesajele pentru Akismet.

Monitorizarea Spam cu Akismet

Odată cu instalarea Akismet, pluginul va începe automat filtrarea comentariilor NSFW. Cu planul de bază puteți vizualiza statistici de spam standard, dar dacă ați făcut upgrade la un plan Plus sau Enterprise, atunci veți avea acces la statistici de site mai utile.

Statisticile site-ului Akismet: Grafic

Akismet: Zilnic, lunar și date istorice (în funcție de planul dvs.)

Statisticile site-ului Akismet: Tabel

Akismet: detaliu statistic lunar

Trebuie doar să vă conectați la contul dvs. Akismet și dați clic pe secțiunea Active Sites. De aici puteți face clic pe fiecare site web pe care l-ați conectat la contul dvs. Akismet pentru a vizualiza statistici individuale.

Statisticile oferă o modalitate ușoară de identificare a IP-urilor cu probleme pe care le puteți bloca de la accesarea site-ului dvs. WordPress sub Setări> Discuție> Comentariu Lista neagră. Dar, de asemenea, puteți utiliza aceste date pentru a urmări nivelul regulat de spam, astfel încât să puteți observa un atac de spam de la o distanță de mile și să acționați înainte ca site-ul dvs. (potențial) să se prăbușească..

Akismet vs Cele mai bune pluginuri de prevenire a spamului WordPress

plugin anti-spam akismet

Serviciul web al lui Akismet împiedică proprietarii site-urilor să modereze singuri comentariile spam. Dar unii proprietari de site-uri au raportat pozitive false – ceea ce înseamnă că comentariile non-spam au fost blocate împreună cu cele spammy (deși pozitive false pot fi verificate prin informații detaliate ale datelor disponibile în statisticile site-ului pentru utilizatorii Plus și Enterprise).

Dacă sunteți pe gard dacă activați sau nu Akismet, există unele pluginuri care pretind că faceți servicii anti-spam un pas mai departe. Iată câteva plugin-uri antispam WordPress care oferă funcții suplimentare anti-spam care ar putea satisface mai bine nevoile site-ului dvs. web.

Opriți prevenirea spamului

opreste spam-urile

Acest plugin utilizează una dintre cele trei configurații captcha pentru a confirma dacă o tentativă sau un comentariu refuzate a fost trimisă de fapt de către un om care nu spamă. S-a raportat că funcționează bine cu Gravity Forms. Opriți Spammers protejează site-ul dvs. împotriva:

 • Trackback spam
 • Formular de contact spam
 • Comentează spam
 • Înregistrare spam
 • Încercări de conectare

Au fost raportate câteva avertismente. Uneori, utilizatorii valabili nu pot să se conecteze la propria lor bază de date WordPress. De asemenea, acest plugin nu va funcționa pe un server proxy sau cu o companie de găzduire care nu utilizează funcții PHP.

Anti-Spam de CleanTalk

cleantalk protecție împotriva spamului

Anti-Spam de CleanTalk este un blocant de spam bazat pe cloud. Pluginul este gratuit, dar serviciul său cloud, CleanTalk, necesită un cont plătit. După o încercare gratuită de 7 zile, puteți decide dacă doriți să continuați cu acest serviciu.

Pe lângă blocarea comentariilor, a înregistrării, a formularului de contact și a spamului prin e-mail, Anti-Spam by CleanTalk vă protejează site-ul dvs. împotriva spamului:

 • Rezervări
 • Comenzi
 • Widget-uri
 • Abonamente
 • Pluginuri pentru newsletter

Acest plugin este capabil să analizeze mai multe aspecte ale site-ului dvs. web fără a încetini site-ul, deoarece folosește cloud în loc de servere. Nu numai listele negre adresele de e-mail, dar, de asemenea, domeniile și adresele IP legate de spameri. Există o caracteristică firewall opțională care împiedică robotii de spam să acceseze serverul dvs. web trimițându-i pe o pagină goală.

Shield Security & Firewall

Shield Security & Firewall

Shield Security & Firewall blochează comentariile spam și oferă securitate site-ului împotriva adreselor IP dăunătoare. Acest plugin vă clochează pagina de conectare și pretinde că blochează toate comentariile spam, prevenind în același timp comentariile despre spam-ul uman. Încercările greșite de conectare sunt descurajate de autorizarea cu doi factori.

Deși firewallul poate fi dezactivat, acest plugin este conceput în principal pentru a vă asigura site-ul. Adresele IP spam sunt listate negru automat și atacurile de forță brută sunt blocate. Toate funcțiile pluginului sunt complet accesibile gratuit.

Ce plugin de spam este cel mai potrivit pentru dvs.?

Blocanții spam nu împiedică evaluarea negativă a site-ului dvs. de către motoarele de căutare. De asemenea, elimină durerile de cap de a modera comentariile spam și interceptă crearea de noi conturi de utilizator nedorite pe site-ul dvs. web.

Dar întrebarea rămâne, cum stabiliți ce plugin anti-spam este cel mai potrivit pentru site-ul dvs. web? Iată câteva întrebări pe care ți le poți pune pentru a determina ce plugin este cel mai potrivit pentru nevoile tale:

 1. Acest plugin este compatibil cu celelalte pluginuri care sunt active pe site-ul dvs. web?
 2. Aveți nevoie doar de servicii de blocare a comentariilor de spam sau de un blocant de spam mai inclusiv?
 3. Căutați un plugin gratuit cu caracteristici complete sau unul care are funcții îmbunătățite cu abonament la plan?
 4. Vă interesează un sistem de server web bazat pe cloud sau web?
 5. Căutați securitatea site-ului pe lângă blocarea spamului?
 6. Cititorii tăi ar fi enervat de completarea codului captcha înainte de a comenta?

Răspunsurile dvs. la aceste întrebări vă pot ajuta să determinați ce caracteristici anti-spam și / sau de protecție a site-ului pot funcționa cel mai bine.

Dar chiar și după ce ai făcut selecția, flexibilitatea este o necesitate. Uneori, pluginurile nu funcționează bine unul cu celălalt. Va trebui să testați pluginul dvs. de blocare spam preferat pentru a determina dacă funcționează bine cu plugin-uri preexistente.

Concluzie

Când operați un site web, activarea unui blocant de spam este un plugin esențial. Fără un plugin anti-spam, site-ul dvs. web ar putea fi depășit de atacuri malițioase, ceea ce face ca clasarea site-ului dvs. să se defecteze și, eventual, să devină nedetectabile cu totul până când faceți actualizările necesare.

Ai nevoie de un blocant de spam, dar Akismet este cea mai bună opțiune pentru tine? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să evaluați nevoile unice ale site-ului dvs. web și, mai degrabă decât să trageți presupuneri, puteți utiliza comparațiile noastre de mai sus pentru a selecta opțiunea potrivită pentru dvs. (deși credem că Akismet ar trebui să fie într-adevăr prima dvs. alegere).

Cum blocați spam-ul pe site-ul dvs. WordPress? Akismet este încă soluția dvs. de blocare a spamului? Sunteți bineveniți să vă împărtășiți gândurile și / sau completările la această listă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me