Afișări înrudite pentru WordPress de Bibblio Plugin Review

În calitate de proprietar al unui site web, ar trebui să faceți tot posibilul pentru ca vizitatorii să rămână mai mult timp pe site-ul dvs. web. Poate parcurge un drum lung în îmbunătățirea SEO și în generarea de venituri. O modalitate de a împiedica vizitatorii să apese butonul înapoi din browser este să le direcționeze către conținut care este strâns legat de ceea ce citesc deja pe site-ul dvs. web. Mai bine, puteți utiliza ceea ce știți despre obiceiurile lor de navigare pentru a elabora conținut de care este mai probabil să se bucure. Acest lucru funcționează pentru Netflix în cazul în care recomandările aduc 80% din timpul de implicare. Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să funcționeze pentru dvs., care este în cazul în care postările conexe pentru WordPress de Bibblio vă pot ajuta.


Legături postate pentru WordPress de Bibblio utilizează inteligența artificială pentru a găsi și afișa postări conexe pe baza conținutului și a datelor utilizatorului. Și, deoarece folosește învățarea automată pentru a-și îmbunătăți constant sugestiile, pluginul este capabil să servească conținut extrem de optimizat. Algoritmii se actualizează constant, învățând din comportamentul publicului și îmbunătățind pe măsură ce adăugați mai mult conținut. Înainte de a-l cunoaște, ai o șansă mai bună la o bază de cititori fideli.

Ce înseamnă toate acestea în termeni SEO? În timp, poate însemna o implicare mai mare, o rată de respingere mai mică și SERP-uri mai bune. Nu trebuie să-mi iei cuvântul pentru asta. În schimb, puteți testa unitatea plugin gratuit Bibblio pe site-ul dvs. Instalarea pluginului și colaborarea cu acesta este o adiere ușoară, dar oricum vă voi parcurge pașii.

Cum funcționează postările pentru WordPress de Bibblio

Când activați pluginul, acesta indexează automat toate postările și începe să le analizeze imediat. Apoi servește conținut relevant pentru cititori pe baza unui algoritm de învățare automată. Drept urmare, recomandările sunt foarte relevante pentru cititori, încurajându-i să rămână mai mult pe site-ul dvs..

BibblioL Cum funcționează

Modulul de recomandări poate fi afișat într-un widget în bara laterală, în subsol sau în linie (cu un cod scurt), oriunde doriți. Ecranul poate fi personalizat folosind CSS pentru a merge cu design-ul site-ului dvs., iar imaginile dvs. vor fi afișate pe recomandări.

Toată procesarea se face la sfârșitul serverului de pluginuri, astfel încât nu există o scădere a vitezei site-ului web. În funcție de volumul de conținut, poate exista un decalaj inițial în recomandări. Latența poate varia de la câteva minute pentru blogurile mai mici la câteva ore pentru site-urile web cu conținut ridicat.

În cazul în care Bibblio strălucește cu adevărat, este modul în care tratează fiecare vizită ca o oportunitate de a învăța și de a îmbunătăți recomandările.

Ce costă

Înainte de a continua, să scăpăm costurile. Fără să plătiți un singur cent, puteți primi până la 25000 de apeluri de recomandare pe lună. Fiecare set de recomandări contează ca un singur apel.

Inregistreaza-te GRATUIT

Mesajele similare gratuite pentru WordPress de către Bibblio Planul Starter sunt o opțiune excelentă pentru noii bloggeri sau dacă doriți să încercați serviciul înainte de a vă arunca într-un plan premium.

Legături postate pentru WordPress după planurile de prețuri Bibblio

De acolo, veți avea opțiunea de a vă înscrie pentru un cont Premium Self-Serve sau Enterprise. Planurile de autoservire utilizează un preț redus în funcție de numărul de recomandări pe care le veți utiliza, începând cu 19 USD pentru 50000 de recomandări. Pentru site-uri web mari, puteți contacta echipa Bibblio pentru a crea un plan Enterprise personalizat pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Caracteristici cheie

Celelalte caracteristici care adaugă atractivității Bibblio:

Caracteristici cheie Bibblio

 • Este ușor și rapid, cu toate prelucrările pre-procesare, memoria cache și ridicarea grea gestionate de serverul plugin. Fără efort suplimentar pe serverul dvs., site-ul dvs. va rămâne rapid
 • Există mai mult de 150 de combinații de design pentru modulele prestabilite pentru a reține recomandări care pot fi abandonate într-un widget
 • Modulele sunt personalizabile și responsive
 • Opțiuni de afișare multiple – în bara laterală, în subsol sau în linie oriunde în postarea dvs.
 • Acceptă miniaturile prin tragerea automată a imaginii dvs. caracterizate
 • Algoritmi de învățare automată pentru a oferi recomandări extrem de relevante
 • Puteți controla modul în care postările dvs. anterioare sau viitoare sunt gestionate de plugin. În plus, puteți omite postări pe care nu doriți să le afișați
 • Deoarece tehnologia Bibblio înțelege conținutul dvs., nu mai aveți nevoie să vă etichetați larg postările
 • Răsfoiește automat site-ul dvs. pentru conținut și oferă rapid recomandări
 • Vă permite să adăugați un cod de urmărire, astfel încât să puteți vedea ce faceți clic pe utilizatorii dvs.
 • Monitorizează cât de eficiente sunt modulele dvs. cu date despre valori cum ar fi numărul de recomandări făcute și ratele de clic
 • Asistență pentru peste o duzină de limbi
 • Infrastructură de încredere, cu datele dvs. stocate la Amazon Web Services
 • Asistență de client fiabilă asigurând timp de răspuns în 24 de ore

Cum să afișați postări conexe pe site-ul dvs. web cu Bibblio

Acum că știm foarte bine despre Bibblio, să verificăm cum se joacă în acțiune. Pentru a face acest lucru, voi instala pluginul pe un site web de testare care conține conținut legat de călătorii și aventuri.

Crearea unui modul

La instalare, pluginul adaugă a Bibblio element la tabloul de bord de unde puteți accesa toate funcțiile pluginului.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți după instalare este să vă creați contul Bibblio. Veți primi chei API și după ce le introduceți în câmpul relevant, sunteți gata să începeți configurarea pluginului.

Creează cont

Puteți permite postărilor conexe pentru WordPress de către Bibblio să acceseze toate postările existente, precum și să adauge automat postări viitoare. Dacă aveți tipuri de postări personalizate, acestea vor apărea și aici.

Inclusiv postări

Acum, puteți continua să creați un modul și să îl personalizați. Un modul este un widget care conține postări conexe care pot sta pe orice parte a postării sau a paginilor. Există o alegere din patru machete – Grătar, Vitrină, Coloană și Rând. Sunt posibile peste 150 de combinații de aspect gata.

Proiectarea modulului

Puteți ajusta raportul de țiglă și adăugați efecte speciale, cum ar fi Reveal More More în timp, Shine on hover, Afișați textul separat sub imagine sau ca suprapunere și multe altele. Imaginea prezentată a postării dvs. va apărea automat în fundal. În cazul în care nu aveți o imagine caracterizată pentru postarea dvs., în mod implicit, plăcile vor afișa o filigrană în scala de gri pentru fiecare țiglă. Acesta este, de asemenea, locul în care puteți adăuga un cod de urmărire la modulul dvs. pentru a urmări performanțele acestuia.

Puteți, de asemenea, să personalizați modulele manual prin suprasolicitarea cu propriul CSS. Când sunteți mulțumit de alegerile dvs., dați modulului dvs. un nume unic și Salvați aceasta.

Adăugați modulul

Dacă doriți să modificați modulul într-un fel ulterior, puteți face acest lucru și vizitând Bibblio> Module efectuarea modificărilor și actualizarea modificărilor.

Module suplimentare

Nu numai că, dacă există o anumită postare pe care nu doriți să o afișați în postările conexe, o puteți exclude marcând o opțiune în Editor.

Excludeți postările

Afișare modul

După crearea modulului, cel mai simplu mod de a-l afișa este utilizarea setării Bibblio încorporate pentru a caracteriza automat un modul după postări. Această setare veți găsi pe partea principală Bibblio> Module pagină. Selectați simplu modulul pe care doriți să îl prezentați în mod implicit, acordați-l un titlu și salvați. Asta e! Acum, toate mesajele dvs. vor afișa acest modul dacă nu specificați altul.

Module automate Bibblio prezentate

Dar puteți avea, de asemenea, un modul de afișare în mai multe alte locații de pe site-ul dvs. web. Dacă doriți, puteți afișa modulul în corpul postării dvs. Pentru a face acest lucru, în timp ce vă aflați în editorul vizual, păstrați-vă cursorul la punctul din postarea dvs. unde doriți să apară modulul. Apoi faceți clic pe pictograma Inserați cod scurt din bara de instrumente.

Afișări înrudite pentru WordPress de Shortcodes Bibblio

În fereastra pop-up care apare, selectați modulul care va apărea în postare și faceți clic pe ok.

Pentru a face ca widgetul să apară în bara laterală sau în subsolul dvs., mergeți la Aspect> Widgets și adăugați după cum este necesar. Pur și simplu faceți clic pentru a adăuga sau trage și fixa widget-ul în locația dorită.

Opțiuni pentru widget

Extindeți zona widget și completați toate detaliile și salvați intrările.

Legături postate pentru WordPress de Bibblio Widget

Într-un mod similar, puteți crea câte module doriți și adăugați-le oriunde doriți.

Bibblio poate începe să afișeze recomandări și să fie live în câteva minute pentru blogurile mici. Dar pentru cataloage foarte mari, indexarea completă poate dura câteva ore. În cazul meu, am putut să văd Bibblio în acțiune în mai puțin de cinci minute. Așa se afișează pe site-ul meu de testare.

previzualizare

Google Analytics

Bibblio îl configurează astfel încât să puteți ține cont de numărul de postări stocate, precum și de numărul de recomandări făcute chiar de pe tabloul de bord. Dar pentru a aprofunda mai mult clicurile pe module și ratele de clic, trebuie să accesați tabloul de bord Bibblio.

Postări înrudite pentru WordPress de Bibblio Analytics Dashboard

Veți avea acces la o analiză mai detaliată, atât în ​​metadatele generate de fiecare postare, cât și în modul în care fiecare recomandare depinde. Analiza CTR ușoară vă poate ajuta să vedeți cum sunt performanțele recomandărilor dvs..

Ce face Bibblio un standout

Există multe lucruri care să-ți placă despre postările înrudite pentru WordPress de Bibblio, dar ceea ce îl face un punct de plecare pentru mine sunt:

 • Ușurătatea absolută cu care am reușit să o configurez și să pot face recomandări în câteva minute
 • Recomandările sunt bazate pe inteligență artificială care este adaptată preferințelor cititorului și învață de la ele în mod constant să vină cu recomandări spot-on
 • Tot conținutul este stocat pe serverele pluginului, prelucrarea se întâmplă acolo și la fel face și memoria în cache. În consecință, primiți recomandări de clasă de top fără nicio reducere a vitezei site-ului sau a eforturilor asupra resurselor serverului
 • Imaginile prezentate sunt utilizate automat ca miniaturi – dacă se întâmplă că postarea nu are o imagine prezentată, atunci plăcile afișează filigranele
 • Coduri scurte și widgeturi pentru afișarea plăcilor oriunde
 • Analize clare care includ CTR-uri
 • Îți scutește problema de a-ți eticheta extensiv postările

Cuvinte finale pe postări conexe pentru WordPress de Bibblio

Nu există nici o îndoială că abordarea de învățare automată este extrem de eficientă în găsirea și furnizarea de recomandări extrem de relevante pentru vizitatori. Și nu există niciun dubiu că postările conexe pentru WordPress de către plugin-ul Bibblio fac o treabă excelentă în acest sens. Aveți nevoie de toate armele din armura dvs. pentru a îmbunătăți implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. Nu există nicio îndoială în mintea mea că este unul dintre cele mai bune link-uri de posturi legate de WordPress și că Bibblio poate fi un plus excelent la site-ul dvs. web.

Descărcați Bibblio pentru WordPress   Aflați mai multe despre Bibblio

Aveți o întrebare despre postările conexe pentru WordPress de către Bibblio pe care nu le-am inclus în ghidul nostru? Întreabă mai jos. Sau ai instalat deja Bibblio pe propriul site web? Lasă o notă – ne-ar plăcea să știm cum a fost elaborat pentru tine în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me