Affiliate WP este un nou plugin de marketing afiliat care vă va ajuta să creșteți traficul și să generați mai multe vânzări de pe site-ul dvs. web. Pluginul a fost dezvoltat de Pippin Williamson de la Pippins Plugins și Andrew Munro de la Sumobi. Pippin este cunoscut pentru pluginul său extrem de popular Easy Digital Downloads, un plugin pentru care Andrew dezvoltă și Add Ons.


În acest articol, aș dori să vă arăt cum funcționează WP-ul afiliat și ce poate face pentru dvs. și site-ul dvs. web.

Utilizarea WP-ului afiliat

WP-ul afiliat a fost proiectat pentru a funcționa cu membrii populare și plugin-uri WordPress de comerț electronic. Următoarele pluginuri de membru și de comerț electronic sunt acceptate în prezent de Affiliate WP:

Trebuie să deschideți zona de integrări în pagina cu setările pluginului și să activați pluginul corespunzător pe care doriți să îl integrați.

Integrări WP afiliat

Există un număr de șapte pagini în zona de setări: Prezentare generală, Afiliați, Recomandări, Vizite, Rapoarte, Instrumente și Setări.

Meniu WP afiliat

Pagina de ansamblu afișează un rezumat al trimiterilor și câștigurilor neplătite și neplătite. De asemenea, afișează trimiteri recente, vizite de trimitere recente și cele mai recente filiale pentru a vă înscrie.

Ecran de prezentare WP afiliat

Adăugarea de filiale noi este simplă. Puteți face manual prin zona de administrare. Tot ce trebuie să faceți este să definiți utilizatorul, rata de comision și adresa de e-mail de plată a acestora. Utilizatorul trebuie să existe deja în baza de date pentru a le adăuga ca afiliat în acest mod. Dacă nu au deja un cont pe site-ul dvs. web, va trebui să faceți acest lucru manual prin secțiunea Utilizatori din WordPress.

Adăugarea unui afiliat nou

Când WP-ul afiliat este activat, creează o nouă pagină pe site-ul dvs. intitulată „Zona de afiliere”Și populează pagina cu shortcode [affiliate_area]. Dacă înregistrarea afiliatului este activată, zona afiliată va afișa o pagină de înregistrare pentru noii afiliați. După cum puteți vedea, solicită aceleași informații pe care le-ar solicita un formular de înregistrare standard WordPress.

Înregistrați un nou cont de afiliere

Înregistrările de afiliere pot fi activate în zona de setări diverse a WP-ului afiliat. Pluginul vă permite să fiți notificat despre toate noile aplicații prin e-mail și să rețineți aplicațiile până când le aprobați manual. Setări suplimentare referitoare la trimiteri sunt de asemenea localizate pe această pagină.

Setări diverse pentru filialele WP

Zona de afiliere listează toate recomandările și câștigurile plătite și neplătite, vizitele și conversiile. Rata de conversie a afiliatului este listată și ea.

Zona de afiliere

Filialele pot fi notificate ori de câte ori fac o nouă sesizare. WP-ul afiliat le permite afiliaților să câștige un comision prin trimiterea vizitatorilor la orice parte a site-ului dvs. Tot ce trebuie să facă este să introduceți adresa URL și apoi să faceți clic pe butonul „Generați URL”. Acest lucru ar trebui să încurajeze afiliații să se conecteze la mai multe zone ale site-ului dvs. web.

Opțiuni de recomandare a zonei de afiliere

În zona de administrare, puteți vedea o listă cu toți afiliații. Acesta enumeră veniturile, rata comisioanelor lor, numărul de sesizări și vizitele pe care le-au generat. Datele pot fi sortate după orice coloană, ceea ce face ușor să vizualizați rapid afiliații cu cele mai performante și cu cele mai slabe performanțe.

Lista afiliaților

Toate trimiterile sunt afișate într-o listă în pagina de trimiteri. Puteți filtra rezultatele pentru a afișa trimiterile plătite, neplătite, în așteptare și respinse. Datele pot fi filtrate și după dată. Recomandările pot fi moderate prin coloana de acțiune. Puteți respinge recomandările, marcați-le ca plătite și puteți accepta plata.

Recomandări WP afiliate

Pagina de vizite este un mod practic de a vedea de unde provine traficul dvs. Afișează pagina pe care a sosit vizitatorul și adresa URL de referință. Acesta arată, de asemenea, afiliatul care a vizitat vizitatorul. Sunt afișate ora și data, ID-ul de trimitere și IP. Există, de asemenea, o coloană care evidențiază dacă vizita a generat o trimitere (adică o vânzare).

Vizite WP afiliat

Pagina rapoarte poate genera rapoarte de trimiteri și vizite. Date importante sunt afișate în partea de sus a raportului cu un grafic afișat mai jos. Datele pot fi filtrate pentru o serie de termene precum astăzi, ieri, luna aceasta, luna trecută și anul acesta. Puteți defini, de asemenea, o cronologie personalizată.

Rapoarte WP afiliate

Toate informațiile de trimitere pot fi exportate într-un fișier CSV. Datele pot fi filtrate pentru afiliați și date specifice. De asemenea, puteți restricționa datele la trimiterile plătite, neplătite, în așteptare sau respinse. Setările plugin-urilor pot fi importate și exportate și în această zonă. Următoarea filă vă permite să înregistrați statistici pentru un anumit afiliat, în timp ce ultima filă vă permite să migrați datele din Afiliați Pro Plugin WordPress.

Instrumente WP afiliat

Am menționat mai devreme filele despre integrări și diverse. Singura zonă de setări despre care nu am discutat până acum este Setările generale. Această pagină vă permite să specificați numărul dvs. de licență. Numărul dvs. de licență nu este necesar pentru ca pluginul să funcționeze, deși este necesar să primiți actualizări automate ale pluginului și asistență integrată.

Pagini care sunt utilizate pentru zona dvs. de afiliere și termenii și condițiile pot fi definite și în Setări generale. Puteți defini, de asemenea, variabila utilizată pentru adresele URL de trimitere și rata de comision implicită. Setările valutare sunt definite și în această zonă.

Setări generale WP afiliat

Adăugați Ons

Deținătorii de licențe pentru dezvoltatori au acces la toate serviciile de adăugare a WP-ului afiliat. Add Ons Plăți adaptive PayPal și Jurnalele țării vizitatorilor În prezent, în prezent, singurul Adăugare disponibil este ratele afiliate aferente.

După cum sugerează și numele, Ratele de afiliere la niveluri vă permit să creșteți automat ratele de comision pe care le primesc afiliații, pe măsură ce generează mai multe vânzări pentru dvs. De exemplu, puteți crește ratele de comisioane de la 20% la 25% atunci când au generat cincizeci de vânzări și o puteți crește la 30% odată ce au generat o sută de vânzări.

Acest tip de sistem este frecvent utilizat de companii pentru a acorda afiliați cu câștiguri de top.

Ratele de afiliere la nivel WP afiliat

Prețuri

WP-ul afiliat are o structură de preț corectă, care este foarte competitivă. O licență personală se vinde la 49 de dolari și vă permite să utilizați Affiliate WP pe un singur site web. Licența de afaceri costă 99 USD și permite utilizarea pluginului pe trei site-uri web. Licența de dezvoltator revinde la $ 199 și vă permite să utilizați pluginul pe un număr nelimitat de site-uri web. Această licență vă oferă, de asemenea, utilizarea tuturor serviciilor de adaos WP afiliate.

Prețul WP afiliat

Toate licențele vin cu un an de actualizări și asistență. Licențele pot fi reînnoite cu o reducere de 40% din prețul inițial, iar politica lor de rambursare vă permite să solicitați o rambursare completă în termen de 30 de zile de la achiziție dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce poate face pluginul.

Prezentare generală

Affiliate WP este o modalitate excelentă de integrare a funcționalității afiliaților în site-ul dvs. web dacă câștigați bani printr-un magazin online sau un site de membru. Pluginul funcționează nativ cu toate plugin-urile de memorie în cache WordPress și este gata de traducere, deci nu prevăd niciun plugin sau temă care să intre în conflict cu acesta. De asemenea, acceptă un număr nelimitat de afiliați și există o documentație vastă disponibilă pentru a vă ajuta să utilizați pluginul.

După instalarea pluginului, puteți începe să vă promovați programul de afiliere și să creați o armată de afiliați care vă vor promova produsele și serviciile pentru dvs..

Am testat pluginul timp de o oră și cam așa și am fost impresionat de ceea ce poate face. Pippin are un pasionat autentic pentru WordPress și muncește din greu pentru a dezvolta soluții practice de tip WordPress, cum ar fi Descărcări digitale simple, Posturi recente mai bune Widget Pro și Tipuri de conținut ușor. Dedica pe care și-a arătat-o ​​celorlalte pluginuri este un indiciu bun că Pippin și Andrew vor adăuga mai multe funcții la WP-ul afiliat pe parcursul anului următor..

Pentru a afla mai multe despre plugin, accesați WP-ul afiliat.

Mulțumiri,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me