Adăugați un job Board pe site-ul dvs. WordPress cu WP Job Manager

Dacă rulați un site web bazat pe o anumită nișă, există șansa că ați avut în vedere crearea unei forme de lucru pentru comunitatea dvs..


Unele site-uri web administrează forțe de muncă destul de excepționale. Dacă doriți să urmați pașii lor, aveți câteva opțiuni diferite.

Există teme premium și plugin-uri special concepute pentru WordPress, care vă permit să creați tablouri de lucru complet automatizate, precum și pluginuri care vă permit să adăugați funcționalitatea plăcii de lucru pe site-ul dvs. existent (deși acestea necesită de obicei să le mențineți singur).

Să aruncăm o privire la unul dintre aceste plugin-uri.

Pluginul WordPress WP Job Manager

WP Job Manager este un plugin WordPress gratuit care vă permite să creați un comitet de lucru simplu pentru a posta și gestiona listările de locuri de muncă direct din tabloul de bord sau printr-un formular de trimitere a unui loc de muncă.

Pluginul vă oferă opțiunea de a adăuga manual singur toate lucrările, precum și de a permite utilizatorilor dvs. înregistrați să posteze listări de locuri de muncă. De asemenea, vă permite să achiziționați suplimente premium care măresc funcționalitatea, permițând înregistrări și alerte cu plată, precum și alte câteva opțiuni.

Odată cu introducerea sa din drum, să parcurgem pașii pentru ca WP Job Manager să funcționeze și să funcționeze pe site-ul dvs..

1. Instalați și configurați WP Job Manager

Odată ce pluginul este instalat și activat, putem începe configurarea acestuia pentru nevoile dvs. specifice de pe placa de lucru. Secțiunea de setări a pluginului este relativ minimalistă. Este împărțit în două secțiuni: Listări de locuri de muncă și depuneri de locuri de muncă.

Listările de locuri de muncă oferă informații de bază despre modul în care sunt afișate joburile pe site-ul dvs.:

Setări - Lista de locuri de muncă

Trimiterile de locuri de muncă dictează modul în care sunt trimise lucrările și dacă au nevoie de un cont de utilizator pe site-ul dvs.:

Setări - Trimiteri de locuri de muncă

2. Creați categorii de locuri de muncă

Categorii de locuri de muncă

Locurile de muncă pot fi separate în categorii în funcție de nevoile dvs..

Categoriile de listare de locuri de muncă sunt la fel de ușor de creat ca o categorie normală de postare pe blog. Acest lucru se face în noua secțiune Lista de locuri de muncă din tabloul de bord, sub Categorii de locuri de muncă opțiune de meniu.

Fiecare categorie conține un nume, slug URL și o descriere. Ca și în cazul categoriilor de postări, puteți crea atâtea dintre acestea.

3. Creați tipuri de locuri de muncă

Tipuri de locuri de muncă

Există mai multe tipuri de joburi create în timpul instalării.

Tipurile de joburi definesc dacă o listă de locuri de muncă este cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau cu una dintre diversele alte opțiuni disponibile. Ca și în cazul categoriilor de locuri de muncă, puteți crea tipuri suplimentare atunci când aveți nevoie de ele.

4. Creați o nouă listare de locuri de muncă în Panoul de bord

Noua listare de locuri de muncă

Acum că aveți configurația de bază pentru placa de lucru în loc, este timpul să creați prima dvs. listare de locuri de muncă. Acest proces este foarte similar cu crearea unei noi postări sau pagini. Introduceți un titlu, conținutul unei lucrări și categorizați înregistrarea. Puteți selecta, de asemenea, tipul listei de locuri de muncă în acest moment.

Există o diferență majoră între această fereastră și zona de administrare a blogului standard. Cu Noua listare de locuri de muncă post, vi se oferă un panou suplimentar care conține diverse Date privind listarea locurilor de muncă.

Date privind listarea locurilor de muncă

Aceste câmpuri de date vă oferă opțiunea de a adăuga detalii suplimentare la fiecare listă de locuri de muncă. Aceste câmpuri suplimentare includ Locul de muncă, Informatiile Companiei, Expirarea locurilor de muncă și capacitatea de a marca poziția ca fiind ocupată.

5. Creați o nouă listare de locuri de muncă cu formularul de trimitere

Formular de depunere

Dacă decideți să permiteți utilizatorilor dvs. să trimită înregistrări de locuri de muncă, atunci ar trebui să creați un formular de depunere de locuri de muncă.

Pluginul simplifică trimiterea lucrărilor. Pentru a crea un formular de trimitere, trebuie să creați o nouă pagină pe site-ul dvs. web și să adăugați următorul cod scurt:

[Submit_job_form]

Aceasta va converti pagina într-un formular de trimitere care permite utilizatorilor dvs. să adauge toate informațiile relevante pentru job. Cu toate acestea, cu formularul de trimitere a postului nu puteți seta o dată de expirare pe lista de locuri de muncă.

După ce ați completat formularul, puteți previzualiza cum va arăta pe site. Dacă sunteți mulțumit de informațiile pe care le-ați furnizat, puteți finaliza procesul de trimitere și publica lista de locuri de muncă pe comisia de lucru.

6. Afisarea listelor de locuri de munca

Listări de locuri de muncă

Pentru a afișa listele de joburi pe site-ul dvs. web, trebuie doar să adăugați un cod scurt la o pagină în același mod ca formularul de trimitere a postului.

Codul scurt necesar pentru a crea o listă completă a tuturor pozițiilor deschise este:

[locuri de munca]

Există și alte opțiuni de coduri scurte care vă permit să vă filtrați lista de locuri de muncă în moduri specifice.

De exemplu, există o opțiune de cod scurt care vă permite să specificați categoria de lucru afișată. Cu acest filtru, puteți crea apoi mai multe pagini pe site-ul dvs., fiecare cu propria lor categorie de locuri de muncă.

Pentru detalii suplimentare despre codurile scurte disponibile pentru a filtra listele de locuri de muncă, vizitați wiki-ul cu documentația pluginului.

Tabloul de bord pentru locuri de muncă

Ca și formularul de trimitere și listările de locuri de muncă, puteți crea o pagină de bord pentru joburi pentru utilizatorii dvs. cu un alt cod simplu:

[Job_dashboard]

Această pagină va permite utilizatorilor conectați să vizualizeze toate lucrările pe care le-au postat pe site-ul dvs..

Acest lucru le oferă o metodă ușoară de a edita și gestiona mesajele lor, fără a fi nevoie să caute în întreaga arhivă de înregistrare a lucrărilor.

Funcții suplimentare suplimentare

Adăugați Ons

Mare lucru despre acest plugin este că, deși este gratuit și oferă un număr mare de opțiuni, puteți cumpăra suplimente care îi cresc utilitatea..

Opțiunile premium pentru acest plugin includ diferite metode de a avea înregistrări plătite. Acest lucru vă permite să configurați placa de lucru pentru a solicita plata pentru a trimite o lucrare. Această plată poate fi încasată folosind PayPal sau alte metode de plată online și poate fi setată astfel încât să nu fie nevoie să furnizați nicio contribuție în lista de locuri de muncă pentru a câștiga bani de la consiliu..

Există și alte suplimente premium care măresc capacitatea de utilizare a consiliului de muncă. Acestea variază de la alertele de locuri de muncă până la termenele limită de depunere a cererilor și vă pot ajuta să faceți din consiliul dvs. de muncă evidențierea opțiunii de bază în mai multe moduri.

Echipa care a creat pluginul a dezvoltat majoritatea acestor suplimente, dar există mai multe opțiuni create de terți.

Cu siguranță, merită să fie cercetate dacă doriți să câștigați bani din consiliul de muncă sau să îmbunătățiți funcționalitatea pentru cititorii dvs..


În timp ce există mai multe opțiuni avansate pentru forumuri disponibile pe piață, acestea sunt în principal pluginuri sau teme premium. Avem o mulțime de teme grozave de lucru pe WordPress aici pe WPExplorer (cum ar fi Jobify, JobEngine și Job Roller pentru a numi câteva).

WP Job Manager pluginul este o modalitate excelentă de a crea un forum de lucru fără a fi nevoie să vă modificați fundamental site-ul. Dacă este o caracteristică care se dovedește a fi utilă pentru cititorii dvs., este foarte ușor să vă îmbunătățiți și să dezvoltați în timp, precum și ieftin să adăugați funcționalitate premium la.

V-ați gândit să configurați un forum de lucru pe site-ul dvs. web, sau îl utilizați deja? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile despre crearea unui post de lucru în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me