Crearea de conținut util este doar o parte din ceea ce menține traficul venind pe blogul dvs. săptămână după săptămână. O altă mare parte este împărtășirea site-ului dvs. web sau a blogului dvs. cu cititorii pentru a-i reveni. Unul dintre cele mai eficiente moduri de a partaja conținut sau produse noi cu vizitatorii dvs. este cu un buletin informativ. Avem chiar unul aici la WPExplorer (este chiar acolo în bara laterală dacă nu l-ați văzut deja).


Buletinele informative sunt o modalitate excelentă de a partaja conținut nou cu cititorii care altfel nu l-ar vedea pe rețelele de socializare, pentru că să fim sinceri – tweeturile și postările din cronologie sunt îngropate rapid. Cu toate acestea, un buletin informativ poate fi descoperit în orice moment și probabil nu va fi trecut cu vederea la fel de ușor ca o postare pe rețelele de socializare. Dar acum partea complicată – cum o să-i determini pe oameni să se înscrie la buletinul tău?

Plug-in-ul Bloom Email Opt-in

floare-tablou de bord își bate joc de

Răspunsul ușor la întrebarea mea de mai sus este un formular de înscriere prin e-mail. Ceva ce poți avea pop-up, wiggle, glisare sau pur și simplu plasat pe site-ul tău pentru a oferi cititorilor tăi opțiunea de a opta. Desigur, puteți avea o formă personalizată de opțiune, creată doar pentru dvs. sau o faceți singuri dacă aveți abilitatea de codare. Dar pentru majoritatea dintre noi, un plugin este cel mai bun și mai simplu mod de a merge. Și de aici intră Bloom.

Bloom este noul plugin de extindere prin e-mail din creierul de la Elegant Themes. Ne-a plăcut pluginul social Monarch, așa că atunci când am văzut că creează un plugin de conectare prin e-mail am fost super incantati sa-l incercam. Și cu siguranță nu a dezamăgit! Bloom este plin de caracteristici excelente și opțiuni ușor de utilizat, astfel încât orice nivel de utilizator WordPress poate crea o formă de opțiune minunată și eficientă pentru site-ul lor web.

Personalizări Formular de înscriere

Există tone de funcții excelente încorporate pentru a facilita crearea de forme de înscriere. Serios – băieții de la Temele Elegante s-au gândit la tot! Există șase tipuri de opțiune de bază dintre care puteți alege pentru a adăuga opt-in-newsletter pe tot site-ul dvs. WordPress: pop-up, fly-in, sub post, inline, conținut blocat și widget. Și pentru fiecare din aceste machete există mai mult de peste 100 de șabloane de styling care vă vor ajuta să începeți.

Șabloanele sunt grozave, dar dacă vrei să dai mâna cu adevărat, poți. Fiecare element este complet personalizabil. Utilizați culorile de culori încorporate pentru a găsi valoarea hexagonală perfectă și încărcați propriile imagini creative în formularele de înscriere. Puteți adăuga chiar CSS personalizate dacă doriți să vă faceți o fantezie. Bloom ușurează crearea de forme de opțiune cu aspect personalizat.

floare-forme

Și bineînțeles, Bloom lucrează cu marile companii de software de marketing prin e-mail pe care majoritatea dintre noi le cunoaștem și le plac. Aceasta include MailChimp, AWeber, Constant Contact, Monitor de campanie, Mad Mimi, iContact, GetResponse, Sendinblue, MailPoet, Feedblitz, Ontraport și Infusionsoft. Puteți utiliza, de asemenea, Bloom cu propriul formular HTML personalizat. Așadar, ar trebui să fii destul de bine acoperit și ar trebui să fie o bucată de tort pentru tine pentru a adăuga formulare de înscriere pe site-ul tău, indiferent cum intenționezi să creezi și să gestionezi buletinele informative!

Testare Split în formulare

Ce să vă optimizați cu adevărat formularele de înscriere? Testarea split A / B este una dintre cele mai bune metode de a vă crea și perfecționa forma de opțiune, iar Bloom vine cu abilitatea încorporată de a vă ajuta să împărțiți rapid și ușor testul. După ce creați un formular de înscriere, puteți da clic pe pictograma săgeată împărțită pentru a configura testul tăiat.

Încercări de divizare în floare A / B

Când faceți clic pe „Adăugați butonul de variantă”, Bloom vă va copia opțiunea actuală de înscriere, astfel încât să puteți modifica orice elemente de opțiune pe care le doriți pentru testul dvs. split. După ce ați terminat, salvați varianta și reveniți la ecranul principal de înscriere. Faceți clic pe butonul „Începeți testul” atunci când sunteți gata să începeți, iar Bloom va furniza vizitatorilor fiecare opțiune și va urmări impresiile și conversiile. După ce știți ce opțiune de funcționare merge mai bine, puteți încheia testul, alege un câștigător și șterge sau dezactiva opțiunea de oprire pierdută.

Gestionare ușoară a buletinului informativ

O altă caracteristică excelentă a Bloom este că pluginul urmărește toate conturile de e-mail și listele de newsletter pe care le adăugați la opțiunile dvs. Acest lucru vă face ușor să vedeți dintr-o privire cum au crescut listele de e-mailuri de la adăugarea Bloom.

Bloom: Managementul contului prin e-mail

Statistici de înscriere

După ce configurați câteva formulare, puteți urmări performanța acestora prin fila statistici. Puteți vedea o sumare rapidă a conversiilor generale, a abonaților totale și a creșterii (în abonați pe săptămână). Există, de asemenea, un tabel de comparație a tuturor opțiunilor dvs. actuale, precum și un grafic pe care îl puteți utiliza pentru a vizualiza eficiența opt-inurilor dvs..

Bloom: Optin Statistici

Opțiuni ușoare de import și export

Ultima caracteristică pe care am dorit să o distribuim este fila import și export. Dacă rulați mai multe site-uri web, aceasta este o caracteristică excelentă pe care trebuie să o aveți la îndemână. Puteți exporta cu ușurință formularele de înscriere pentru a le importa ulterior pe alte site-uri web. În acest fel, puteți păstra formularele de înscriere consecvente într-o rețea de site-uri web, fără a fi nevoie să refărați din nou toate personalizările de stil..

Înflorire: Import și Export

Acum că ați văzut ce face Bloom atât de grozav, săriți în plugin, astfel încât să puteți vedea cât de ușor (și distractiv) este de utilizat!

Ghid rapid de utilizare a plugin-ului WordPress de conectare prin e-mail Bloom

În primul rând, va trebui să instalați Bloom la fel ca orice alt plugin. Acest plugin minunat este inclus cu dezvoltatorii de teme Elegante și abonamente pe viață, care începe de la doar 89 USD și include acces la toate temele, plugin-urile și resursele acestora (foarte mult dacă mă întrebați). Descărcați fișierul zip din Teme Elegante. Apoi conectați-vă pe site-ul dvs. WordPress și navigați la pluginuri, adăugați noi și importați fișierul Bloom Zip. După ce activați pluginul, veți vedea Bloom în bara laterală.

Faceți clic pe elementul de meniu Bloom și apoi pe butonul „Adăugați Optin”.

Înflorire: Adaugă un nou Optin

Apoi, alegeți stilul dvs. optin. Ar trebui să vedeți șase opțiuni: pop-up, fly-in, sub postare, inline, conținut blocat și widget. Miniaturile ar trebui să vă ajute să înțelegeți cum funcționează fiecare opțiune, dar dacă nu sunteți sigur că puteți schimba întotdeauna stilul dvs. optin mai târziu.

Înflorire: Selectați stilul Optin

Opțiuni de configurare în floare

Acum, după ce ați ales stilul dvs. optin, este timpul să începeți configurarea. Dați-i unui nume optinului dvs. și adăugați newsletter-ul. Folosim MailChimp aici la WPExplorer, deci asta am ales din meniul drop-down. Apoi faceți clic pe „Adăugare cont” care ar trebui să deschidă un nume de cont și o cheie API.

Bloom: Nume și furnizor al newsletterului

Adăugați orice nume de cont pe care îl doriți. Cel mai bine este să alegeți ceva care să vă ușureze să vă amintiți ce API de listă de newsletter adăugați.

Va trebui să vă regăsiți cheia API de la furnizorul de marketing de e-mail ales. Ar trebui să fie ușor de găsit și dacă nu știți unde să căutați o căutare rapidă pe Google ar trebui să aibă răspunsul. Dar dacă utilizați MailChimp ca noi, trebuie doar să vă conectați la contul dvs. și să faceți clic pe numele dvs. în colțul din dreapta sus. Apoi faceți clic pe „Cont” și în „Extras” ar trebui să vedeți o opțiune „Taste API”. Dacă nu aveți încă unul, faceți clic pe butonul „Creează o cheie” și apoi copiați cheia API de aici (și cred că procesul de localizare a cheii API va fi destul de similar cu alți furnizori).

Acum puteți să vă deconectați de MailChimp (sau platforma de newsletter preferată) și să reveniți la pagina de configurare pentru Bloom. Lipiți în cheia API un clic pe „Autorizați”. Acest lucru va verifica cheia API și va deschide o opțiune pentru „Selectați lista de e-mailuri”. Dacă ați creat mai multe liste de distribuție, le veți vedea pe toate listate aici. Selectați lista dvs., apoi faceți clic pe „Următorul”.

Bloom: Adăugați cheia API

Opțiuni de proiectare în floare

Acum puteți alege cum va arăta forma dvs. de optină. Pentru a începe cu peste 100 de șabloane. Există tone de culori și modele din care să alegeți, așa că alegeți-vă preferatul și faceți clic pe „Următorul” pentru a personaliza.

Bloom: șabloane de design Optin

Aici Bloom devine fantezist. Există o mulțime de opțiuni grozave pentru a vă crea un formular de opțiune personalizat. Adăugați un titlu și un mesaj personalizat pentru a permite cititorilor să știe despre ce este vorba despre newsletterul dvs. și de ce ar trebui să se aboneze.

Bloom: Text personalizat

Apoi adăugați o imagine personalizată pentru a adăuga impact la optinul dvs. și faceți ca vizitatorii să dorească să se aboneze cât mai repede. Puteți adăuga imaginea dvs. de mai jos, la dreapta sau la stânga conținutului dvs. (sau nu aveți nicio imagine – depinde de dvs.). Puteți adăuga, de asemenea, o animație la imaginea noastră pentru a ajuta la captarea atenției oamenilor. Și Bloom are chiar și o casetă de selectare încorporată, astfel încât să îți poți ascunde imaginea pe mobil – ceea ce este o modalitate excelentă de a-ți face optinele lizibile pe dispozitive mici.

Bloom: Setări imagine

Pe măsură ce derulați în jos, veți vedea prima bucată de opțiuni de styling pentru opțiunea dvs. Din această secțiune veți putea alege dintre culori nelimitate de fundal, peste 80 de fonturi personalizate Google, text clar sau întunecat și stilul și bordura pentru opțiunea dvs. Există combinații nelimitate aici, astfel încât să puteți crea cu adevărat aspectul dorit.

Bloom: Optin Styling

Continuare ulterioară – configurare formular. Aceasta include locul în care doriți formularul dvs. de înscriere la newsletter (la dreapta, la stânga sau sub conținutul dvs. de înscriere) și ce informații doriți să colectați de la vizitatorii dvs. atunci când se abonează. Puteți personaliza, de asemenea, textul butonului dvs. de înregistrare, astfel încât să se potrivească cu restul conținutului și funcțiilor dvs. de înscriere.

Bloom: Configurare formular

Mergând mai departe, există, de asemenea, opțiuni de styling de formă. Acestea sunt destul de asemănătoare cu opțiunile de styling opt-in, doar ele se aplică formularului de abonare la newsletter pe care tocmai l-ați adăugat. Aceasta include mai multe selecții de culori și opțiuni de aspect pentru un formular personalizat.

Bloom: Form Styling

Ultima opțiune de design pe care o veți găsi este pentru marginea formularului. Aceste opțiuni sunt la marginea dintre conținutul dvs. de înscriere și formularul de newsletter și toate funcționează indiferent de aspectul pe care îl alegeți pentru locația formularului dvs..

Bloom: Form Edge

Puteți adăuga, de asemenea, un formular de subsol la formularul dvs., care ar putea fi un loc bun dacă doriți să adăugați o dezvăluire sau un link la politica dvs. de confidențialitate. Și puteți adăuga și un mesaj personalizat de succes – este la fel de ușor să-l introduceți.

Bloom: Mesaj de subsol și succes

Și nu în ultimul rând, Bloom include, de asemenea, un câmp CSS personalizat, unde puteți face cu adevărat ca opțiunea dvs. de înscriere să fie una de un fel. Dacă nu sunteți familiarizat cu CSS sau nu vă simțiți încrezători în abilitățile dvs. de codare, cel mai bine este să săriți această casetă sau să angajați pe cineva care să vă ajute să creați o bucată de cod personalizat pe care să-l puteți utiliza pentru a îmbunătăți stilul dvs. de formular optin Microlancer dacă sunteți în căutarea unui ajutor din partea unui dezvoltator).

Bloom: CSS personalizat

Oh, și în orice moment al procesului puteți da clic pe micul ochi albastru din colțul din dreapta sus pentru a vizualiza o previzualizare live a operei tale. Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece puteți regla designul pe măsură ce îl creați pentru a-l face corect.

Bloom: Previzualizare live

Opțiuni de afișare în floare

Bine, acum este timpul să alegeți când și cum apare opțiunea dvs. de înscriere. Bloomul este plin de opțiuni și setări, astfel încât să puteți crea forme de înscriere pentru fiecare situație. Alegeți acțiunea de întârziere sau declanșare pentru opțiunea dvs. de activare, precum și paginile, postările sau categoriile specifice pentru care doriți să o utilizați. Dacă doriți să creați o opțiune personalizată pentru pagina dvs. de pornire, una separată pentru magazinul dvs. și alta opțiune care se declanșează numai după ce cineva comentează puteți! Mai jos puteți vedea o imagine a tuturor setărilor de afișare.

15-display-opțiuni

După ce ați configurat opțiunile de afișare, puteți da clic pentru a salva și a ieși. Asta e! Tocmai ați creat un formular de opțiune personalizat folosind Bloom. Buna treaba!

Înveliți

Bloom este un plugin excelent, cu tot felul de funcții grozave pe care le-ați dori într-un plugin opt-in. Testarea separată, statisticile și personalizările sunt toate încorporate pentru a vă facilita crearea unui formular de înscriere prin e-mail care funcționează. În plus, opțiunile ui curate și simple fac folosirea pluginului o adiere ușoară. Sperăm că am reușit să vă ajutăm să configurați pluginul, dar dacă aveți comentarii sau întrebări, nu ezitați să le lăsați mai jos! Și dacă doriți să aflați mai multe despre Bloom, puteți consulta postarea completă de pe blogul Theme Elegant Themes.

Obțineți înflorire pentru WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me