Acobot AI Chatbot Review and Guide for WordPress

Mulți clienți nu doresc să aștepte ajutor. Indiferent dacă au achiziționat deja un produs, un client potențial sau un prim cititor, mulți utilizatori se așteaptă rapid la asistență. Din păcate, multe companii nu își pot permite să aibă o echipă de asistență 24/7. Aici intră în joc pluginul Acobot AI Chatbot WordPress.


Utilizând un chatbot pentru chat-urile live, vizitatorii pot primi ajutor în orice moment – indiferent dacă personalul dvs. este sau nu la birou. Astăzi aruncăm o privire grea asupra a ceea ce face ca pluginurile de chat AI să fie atât de utile și de ce considerăm că Acobot chatbot este un plus minunat.

De ce ai nevoie de un plugin de chat

Mai întâi să ne uităm de ce este util un plugin de chat. Probabil că există multe altele, dar aici sunt o serie de motive cheie pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea unuia dintre cele mai bune plugin-uri WordPress chat live de pe site-ul dvs..

1. Generați oportunități

Simplu spus, având un plugin de chat poate genera oportunități și crește vânzările. Puteți integra chatul dvs. cu planul dvs. de marketing utilizatorilor de canale pentru paginile cheie. Acestea pot fi prezentate produse, un buletin de e-mail, o pagină de destinație specializată etc..

Puteți utiliza, de asemenea, un chat pentru a solicita utilizatorii. Intreaba-i “Ați găsit ceea ce căutați?”Apoi… Sau solicitați să ia parte la un sondaj cu o întrebare de genul„Cum vă putem îmbunătăți experiența de cumpărături?”Apoi, puteți oferi o reducere ca recompensă pentru participare.

2. Împiedicați vânzările pierdute

Pluginurile de chat îi asigură pe clienți în momentele cele mai cruciale. De multe ori se pierde o vânzare, deoarece nu există nimeni care să răspundă la întrebarea cumpărătorilor. Pluginurile de chat pun capăt acestei situații, făcând ajutor ușor disponibil.

Bonus: când vizitatorii găsesc ceea ce doresc pe site-ul dvs. web, aceștia ajung să rămână mai mult pe paginile dvs. web. Acest lucru crește timpul în paginile dvs. și scade rata de respingere, stimulând astfel SEO.

3. Oferiți asistență rapidă

Serviciul clienți poate fi integrat cu chatbots. Prin adăugarea unui chatbot pe site-ul dvs. de asistență, puteți direcționa rapid utilizatorii către documentele de ajutor relevante sau întrebări frecvente înainte de a solicita deschiderea unui bilet. De cele mai multe ori clienții au

De ce să alegi Acobot?

Așa cum am menționat anterior, există o serie de plugin-uri excelente de chat disponibile pentru WordPress. Dar de ce ar trebui să alegeți Acobot special? Există o serie de motive grozave, dar iată câteva pentru a vă indica de ce am fost atât de încântați să încercăm.

Uşor

În primul rând, widget-ul de chat este ușor de instalat și poate fi personalizat pentru a merge cu site-ul dvs. web. Alegeți avatarul (sau încărcați unul), selectați un stil de casetă de chat și setați o culoare. Acest lucru face destul de ușor să modificați chat-ul pentru a vă potrivi site-ul.

Inteligent

Dar adevărata frumusețe a Acobot este în chat-ul AI. Chatbotul inteligent află despre site-ul dvs. rapid scanând și „memorizând” conținutul dvs. în doar câteva minute. Apoi se actualizează pe măsură ce aduceți modificări site-ului dvs., pentru a oferi întotdeauna vizitatorilor site-ului dvs. răspunsuri utile, corecte.

Efectiv

Acobot AI Chatbot: Starter pentru conversații

AI Acbot chatbot este, de asemenea, primul care inițiază o conversație. Oferirea asistenței instantanee, în timp real. Indiferent dacă întreabă cum vă poate ajuta sau dacă un utilizator dorește să lase un mesaj Acobot sparge gheața și vă menține în contact cu conducerea. Dacă, din anumite motive, Acobot nu este în măsură să ajute un utilizator, chatbot-ul va cere adresa de e-mail, astfel încât o omologă umană să poată prelua. Există chiar și o opțiune pentru „Urmărire automată” cu un mesaj personalizabil care este trimis pentru a confirma un membru al echipei va fi în curând în legătură (sau orice altceva dorești să îți spună e-mailul).

Economie de timp

Un beneficiu suplimentar este că pluginul este conceput pentru a funcționa fără probleme cu alte părți ale site-ului dvs., cum ar fi CRM-ul, biroul de ajutor și managerul de vânzări. Integrarea cu aceste alte servicii economisește timp și bani (din moment ce nu va trebui să reintroduceți manual detaliile clientului). În plus, puteți personaliza chaturile de-a lungul timpului, așa că, în cele din urmă, Acobot poate să nu sune chiar ca un bot pentru noii vizitatori.

Însă Acobot nu face decât să ajute potențialii clienți – pluginul menține chat-urile și transcrierile de e-mail pentru a ajuta echipa de asistență atunci când sunt la birou. Personalul poate vizualiza cu ușurință întreaga sesiune de chat, urmărirea clienților și vizualizarea conversiilor.

Acobot AI Chatbot: Analytics

În plus, sunt grafice ușor de interpretat pentru a reprezenta sesiunile de chat, clienții și conversiile generate prin Acobot. Astfel, managerii pot vedea dintr-o privire cât de performantă este Acobot.

Caracteristici principale ale pluginului Acobot

Încă nu se vinde? Iată o listă cu multe dintre caracteristicile Acobot AI Chatbot.

 • Disponibil 24/7 pentru vizitatorii de pe site-ul dvs.
 • Ajutor instantaneu, în timp real
 • Sute de avatare din care să aleagă
 • Opțiuni nelimitate de culori pentru căsuța de chat
 • Scanează / învață site-ul dvs. web în câteva minute
 • Reînvățați pe măsură ce actualizați
 • Tastarea este imediat vizibilă
 • Setați reguli pentru a ascunde sau afișa fereastra de chat
 • Alegeți e-mail sau telefon
 • Trimiteți mesaje electronice de urmărire automată
 • Personalizați e-mailul de urmărire
 • Creează încasări pentru sesiuni și clienți
 • Configurați până la 5 destinatari de primire (cum ar fi e-mailul principal de asistență sau un manager)
 • Jurnalele sesiunilor de chat
 • Rapoarte pentru sesiuni, clienți și conversii
 • Documentație online
 • Trăi Demo Acobot pentru a testa funcțiile pentru tine!

Acum că știți ce este Acobot AI Chatbot și aveți o idee despre ce poate face, este timpul să înțelegeți cum să utilizați efectiv pluginul.

Cum să începeți cu Acobot

Noroc pentru tine, a începe cu Acobot este ușor. Trebuie doar să instalați pluginul, să vă creați contul și să apucați o cheie API. Asta e! Asadar, haideti sa începem.

Instalați Acobot AI Chatbot Plugin

1. Instalați Acobot AI Chatbot Plugin

Mai întâi, va trebui să instalați pluginul Acobot AI Chatbot. Acesta este disponibil gratuit pe WordPress.org sau chiar din tabloul de bord WordPress. Du-te la Pluginuri> Adaugă nou și căutați „Acobot”. Primul rezultat ar trebui să fie Acobot Lead Generation AI Chatbot, care este exact ceea ce căutăm. Doar faceți clic pentru a instala și apoi activați pluginul.

2. Pagina de setare Acobot

Cu pluginul instalat, acum veți dori să vizitați pagina cu setări. Aceasta se găsește în secțiunea de mai jos Setări> Acobot. Ar trebui să vedeți un ecran precum cel de mai sus, iar acest lucru arată că veți avea nevoie de o cheie API pentru configurarea pluginului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe linkul „înscriere” albastru.

Creați-vă contul și widgetul Acobot

3. Semnarea contului Acobot

Link-ul de înscriere ar trebui să vă ducă direct la un formular către înregistrați-vă pentru un cont Acobot. Tot ce ai nevoie este o adresă de e-mail pentru a începe. După ce introduceți informațiile, ar trebui să vedeți o pagină de confirmare.

4. Contul Acobot creat

Aici vă puteți înscrie pentru un plan sau puteți continua cu încercarea gratuită de 15 zile. Vom ajunge la prețuri puțin mai târziu, dar deocamdată proba gratuită este ceea ce vom folosi în ghid.

Următorul pas este să creezi widgetul (acesta este partea distractivă).

5. Acobot Creează-ți widgetul

Expertul de configurare al Acobot vă va parcurge trei opțiuni principale pentru widget.

Alegeți un Acobot Avatar

Pasul 1 este să-ți selectezi avatarul. Există sute de pictograme de stoc din care puteți alege sau puteți încărca propriul dvs. Formatele PNG și GIF sunt suport, așa că nu ezitați să mergeți sălbatic și să alegeți un avatar care să vă reprezinte cel mai bine marca.

Alegeți stilul de chat Acobot

Pasul 2 este să alegeți un stil widget. Există, în esență, trei opțiuni de rază de frontieră – moderne (colțuri rotunde complete), bulbare (colțuri rotunjite) și dreptunghi. Alegeți stilul care se potrivește aspectului site-ului dvs. web.

Selectați o culoare Chat Acobot

Pasul 3 este să alegeți o culoare pentru widget. Folosiți selectorul de culori pentru a găsi valoarea hexagonală perfectă.

5. Cheia API Acobot

Cu widget-ul gata de pornire, puteți genera o cheie API. Setați platforma pe care o utilizați (în cazul nostru, WordPress) și copiați API-ul în secțiunea „Furnizarea cheii” din pagină.

Salvați Setările API Acobot

Acum inserați cheia API în tabloul de bord WordPress. Apoi salvați-vă modificările. Voila! Chatbot-ul dvs. este gata să dea o mână de ajutor.

Acobot AI Chatbot: Live Chat

În doar câteva minute Acobot va scana site-ul dvs. și va putea ajuta să răspundă la întrebările clienților!

Setări cont Acobot

Cu chatbot-ul dvs. live și online, Acobot poate începe să ajute utilizatorii de pe site-ul dvs. Însă Acobot este disponibil în contul dvs. online. Dacă vă întoarceți Acobot.ai și conectați-vă la contul dvs. aici este ceea ce veți găsi.

Panoul principal de bord

Acobot AI Chatbot: tabloul de bord principal

Tabloul de bord principal oferă o trecere rapidă asupra a ceea ce a făcut Acobot pentru tine. Aceasta este o resursă excelentă pentru a vedea sesiuni recente, conversii noi sau conversii, verificați de două ori că Acobot a trecut pe toate paginile dvs. și pentru a vedea dacă chatbot-ul este în funcțiune..

Interacţiune

Acobot AI Chatbot: sesiuni de chat

Trecând la fila Interacțiune, veți găsi rapoarte și jurnale pentru următoarele:

sesiuni: Vizualizați jurnalele de chat complete, vedeți un grafic al interacțiunilor de sesiune din această săptămână și descărcați un CSV pentru toate sesiunile de chat. Puteți utiliza, de asemenea, opțiunea chitanțe de jurnal pentru a adăuga până la 5 adrese de e-mail pentru a fi notificate despre noile sesiuni.

Oportunitati: Utilizați această pagină pentru a vizualiza e-mailuri (sau numere de telefoane dacă activați opțiunea în schimb) pe care le-ați capturat. De aici puteți, de asemenea, să activați și să personalizați monitorizarea automată a e-mailului și să specificați din nou destinatarii de primire.

Conversii: Vizualizați conversiile zilnice.

website

Următoarea pagină este fila Website, unde există opțiuni importante pentru:

Pagini și subiecte: Vedeți ce a aflat Acobot. Este important să verificați pentru a vă asigura că Acobot parcurge paginile necesare pentru a oferi cel mai bun suport posibil pentru vizitatorii site-ului dvs..

domenii: Adăugați toate domeniile conexe. Acobot se glisează pe baza paginii de pornire – deci asigurați-vă că includeți linkuri importante în meniul dvs. Puteți adăuga, de asemenea, mai multe domenii. Așadar, dacă aveți site-ul dvs. web, product.yourwebsite.com și help.yourwebsite.com pe care doriți să îl poată accesa Acobot, asigurați-vă că le adăugați pe toate în contul dvs..

Acobot AI Chatbot: excluderi

Excludere: Este cam așa cum sună – adăugați excluderi pentru a împiedica acobotul să se târască sau să recomande aceste pagini.

Acobot AI Chatbot: Întrebări frecvente personalizate

FAQ2: Adăugați întrebări frecvente pentru Acobot. Introduceți o întrebare comună și apoi introduceți răspunsul exact pe care doriți să îl oferiți Acobot.

Widget

Din această filă de bord puteți regla și regla widgetul Acobot. Iată cele mai multe opțiuni disponibile:

 • Schimba avatar, Stil și Culoare ai selectat inițial
 • Vizibilitate pentru a ascunde widget-ul pe anumite pagini
 • Intrerupator pentru a activa / dezactiva Acobot sau a crea un program
 • Adăugați înapoi sus Buton pe paginile dvs. web (dacă tema dvs. WordPress nu include deja acest lucru)
 • Accesați cheia API de la Instalare

Avansat

Ultimele opțiuni sunt opțiunile Advanced. Aici puteți să vă actualizați planul sau să adăugați membri noi (amintiți-vă doar că noii membri ai echipei dvs. trebuie să vă înscrieți mai întâi pentru un cont, astfel încât să îi puteți adăuga grupului dvs.).

Detalii despre prețuri

Prețul planului Acobot

Acobot începe de la 29 USD pe lună pentru un plan Mic. Aceasta include posibilitatea ca chatbot-ul să învețe 50 de pagini și să ofere interacțiuni nelimitate cu până la 500 de utilizatori pe lună. Acest lucru este potrivit pentru cele mai multe companii, magazine online de dimensiuni mici sau site-uri simple de asistență. De acolo puteți face upgrade la un plan mediu sau mare, după cum este necesar.

Notă: Există un plan gratuit Acobot pe care îl puteți părăsi după ce se încheie procesul de 15 zile. Planul gratuit este exact ca cel mic, însă dacă chatbot-ul solicită utilizatorului să lase o adresă de e-mail sau un număr de telefon, informațiile respective vor fi mascate în tabloul de bord. Va trebui să faceți upgrade la un plan plătit pentru a debloca aceste funcții super importante.

Deși există o mulțime de pluginuri gratuite de chat, acestea nu oferă aceeași experiență umană pe care o veți găsi cu Acobot. Și dacă scrâșnești numerele, chiar și planul Mare este mult mai ieftin decât să adaugi o persoană nouă echipei tale de asistență. Acest lucru face ca Acobot să fie o opțiune prietenoasă cu clientul și bugetul.

Gânduri finale pe Acobot Chatbot pentru WordPress

Pentru a înfășura Acobot AI chatbot oferă un mod unic și accesibil de a oferi asistență 24/7 vizitatorilor site-ului tău. Dar merită? Iată care sunt gândurile mele personale despre ce am crezut despre plugin.

Binele: Acobot este o soluție de asistență rapidă și accesibilă. Puteți avea un chatbot util pe AI pe site-ul dvs. în mai puțin de jumătate de oră. Pot vedea că este extrem de util pentru întreprinderile în creștere care nu au bugetul pentru o echipă completă de personal de asistență și ca un plus excelent pentru site-urile web care primesc un număr mare de vizitatori care au nevoie de îndrumări (cum ar fi site-urile LMS). Analizele și rapoartele online fac, de asemenea, evidența performanței Acobot simplă, astfel încât puteți vedea dacă chatbot-ul dvs. funcționează corect.

Răul: În prezent, Acobot este disponibil numai în limba engleză. Deci, la momentul scrierii acestei recenzii (2018), dacă site-ul dvs. web este în orice altă limbă, este incompatibil. În afară de asta, singura altă plângere este aceea că „planul gratuit” este atât de limitat și nu merită cu adevărat. Colectează adrese de e-mail (grozav), dar nu le puteți vedea (nu este atât de grozav). După încheierea procesului minunat de 15 zile, trebuie să decizi imediat dacă ești gata să investești în afacerea ta.

Dar când vine vorba, aș recomanda personal Acobot? Da (atât timp cât site-ul dvs. este în engleză).

Aveți alte întrebări despre Acobot AI Chatbot pe care nu le-am adresat în acest articol? Sau ați încercat singur pluginul și doriți să vă împărtășiți gândurile? Lasă un comentariu mai jos – mi-ar plăcea să aud de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me