Abonamentele plătite pentru membrii Revizuirea Pro

Dacă doriți să creați un site web de aderare la WordPress, aveți noroc. Astăzi vom arunca o privire asupra caracteristicilor puternice ale Abonamente plătite membrilor Pro.


Crearea unui site web de membru WordPress profitabil nu este o sarcină ușoară, în special ca începător. Aveți nevoie de un plan solid și de un sistem puternic pentru a înregistra membrii și a gestiona fiecare membru. Fără un plugin minunat (cum ar fi abonamentele plătite pentru membri), veți avea dificil să vă creați și să gestionați site-ul dvs. de membru.

În recenzia de astăzi, evidențiem caracteristicile care fac din abonamentele plătite membrilor unul dintre cele mai bune pluginuri de membru WordPress pe internet. Bucurați-vă până la capăt și nu vă lăsați fără să vă împărtășiți gândurile în comentarii.

Ce sunt abonamentele plătite?

abonamente plătite de membri

Abonamente plătite pentru membri este un plugin WordPress minunat de Cozmoslabs asta vă ajută să creați un site web de membru, fără să spargeți transpirația. Pluginul este încărcat până la capăt cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea un site web puternic de apartenență.

Dar chiar și cu un milion și o caracteristică, Abonamentele plătite pentru membri este intuitiv și destul de ușor de utilizat. Oricine (și vreau să spun CINEVA) cine poate utiliza un browser web poate configura cu ușurință pluginul pentru a crea un site de apartenență în cel mai scurt timp.

Plug-ul de bază este gratuit, dar aveți două pachete premium adică., Colecţionar și Pro care îți oferă și mai multă funcționalitate. Pentru această recenzie, utilizăm Abonamente plătite pentru membri Pro.

Caracteristici de abonamente plătite

caracteristicile abonamentelor plătite

Funcționarea unui site web de apartenență este o afacere serioasă, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de un plugin puternic care să conțină toate funcțiile de care aveți nevoie. Abonamentele plătite de membri nu dezamăgesc. Pluginul vine cu un frumos suita de caracteristici. Iată o listă scurtă la ce să vă așteptați.

Caracteristici de abonamente plătite

 • Abonamente plătite și gratuite – Folosind codul scurt [pms-register], puteți adăuga cu ușurință formulare de înregistrare pe orice pagină sau postare. Utilizatorii se pot abona la oricare dintre planurile dvs. de membru – gratuit sau plătit
 • Managementul contului – Utilizatorii își pot vizualiza și gestiona conturile cu ușurință. Utilizați [contul pms] pentru a crea pagina contului
 • Restricționează conținutul – Puteți restricționa cu ușurință conținutul în funcție de un plan de abonament sau de starea conectată. În plus, poți restricționează produsele WooCommerce sau întregul magazin.
 • Logare ușoară – Utilizați codul scurt [pms-login] pentru a crea formulare de conectare ușoare pentru membrii dvs.
 • Managementul membrilor – Abonamentele plătite membrilor vin cu un tablou de bord excelent care vă permite să vă vizualizați și să vă gestionați membrii
 • Managementul abonamentelor – Utilizatorii pot face upgrade de la un plan de abonament existent
 • Taxe de încercare gratuite și înscriere – Acum puteți oferi membrilor dvs. un proces gratuit care expiră după o perioadă determinată. După aceea, puteți percepe o taxă de înscriere
 • Managementul plăților – Abonamentele plătite membrilor vă permite să urmăriți cu ușurință toate plățile membrilor, stările de plată și planurile de abonamente achiziționate
 • Șabloane de e-mail – Puteți personaliza cu ușurință e-mailurile trimise utilizatorilor la înregistrare, activare abonament, anulare sau expirare
 • Raportare de bază – Pluginul vă permite să vizualizați performanța site-ului dvs. de membru în termeni de noi membri și venituri
 • Exportați datele membrilor – Puteți exporta cu ușurință toate datele membrilor într-un fișier CSV
 • Împiedicați partajarea contului – Puteți împiedica utilizatorii să se conecteze în același cont din mai multe locuri
 • Integrări multiple – Puteți integra cu ușurință abonamentele plătite cu membrii Elementor, WooCommerce, bbPress și Constructor de profil, ceea ce înseamnă că vă puteți supraîncărca site-ul de membru ca un profesionist
 • Creați reduceri de membri – Puteți crea reduceri de membru pentru fiecare produs sau plan de abonament
 • Memento-uri prin e-mail – Puteți configura mai multe mementouri de e-mail care sunt trimise automat utilizatorilor la anumite evenimente declanșatoare
 • Plătește ce vrei – Acest addon permite membrilor dvs. să plătească ceea ce doresc să aboneze
 • reCAPTCHA – Securizați-vă formularele și preveniți înregistrările neplăcute de bot-uri spam
 • Integrare cu mai multe gateway-uri de plată, inclusiv Standard PayPal, PayPal Express și Dunga permițându-vă să colectați plăți unice și recurente fără sughiț
 • Scurgerea conținutului – Puteți configura programe de conținut care vă ajută să eliberați conținutul utilizatorilor numai după ce a trecut o anumită perioadă
 • facturile – Puteți genera facturi pentru planurile de abonament în mod dinamic
 • Abonamente multiple pentru fiecare utilizator – Utilizatorii se pot înscrie la mai multe planuri de abonament

După cum puteți vedea, pluginul Abonamentelor Plătite este plin de funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea un site web puternic de membru, fără a rupe banca. Cu caracteristicile ieșite din drum, permiteți-ne să configurăm pluginul.

Cum se instalează pluginul pentru abonamentele plătite

Odata ce tu cumpără Abonamente plătite pentru membri, veți primi un e-mail cu informațiile contului dvs., precum și link-uri de descărcare a pluginului. În mod alternativ, puteți descărca pluginul și suplimentele din contul dvs. Cozmoslabs.

chitanță de plată a abonamentelor membrilor

Descărcați pluginul și suplimentele de pe computer și să trecem la treabă. În tabloul de bord WordPress, accesați Pluginuri> Adaugă nou.

cum să adăugați un nou plugin wordpress

Apoi, apăsați pe Încărcați pluginul , alegeți pluginul principal și apăsați pe Instaleaza acum buton după cum evidențiem mai jos.

încărcarea pluginului pentru abonamentele plătite

Așteptați finalizarea instalării, apoi faceți clic pe butonul Activați pluginul buton.

activează abonamentele plătite membrilor

În acest fel, vă redirecționați către asistentul de configurare a abonamentelor plătite afișat mai jos.

Expertul de configurare vă ajută să configurați câteva opțiuni. De exemplu, puteți alege să creați automat pagini de membru, să vă autentificați automat după înregistrare și să împiedicați partajarea contului chiar de pe liliac. În plus, puteți configura gateway-urile de plată și moneda.

Puteți sări peste Expertul de configurare

Sau puteți sări peste asistentul de configurare și să vă întoarceți la tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress, unde veți observa noul element din meniul Abonamentelor plătite, așa cum se arată mai jos.

Faceți clic pe elementul de meniu de mai sus (adică Abonamente plătite pentru membri) pentru a lansa următoarele Informatii de baza ecran. Acest ecran conține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a configura abonamentele plătite membrilor.

Deoparte: În acest moment, nu ezitați să instalați și să activați suplimentele. Pentru a vă bucura de suplimentele dvs., mai întâi trebuie să vă activați licența, navigând la Abonamente plătite pentru membri> Adaosuri după cum subliniem mai jos.

Puteți găsi numărul de serie în dvs. Cont Cozmoslabs.  Copiați-lipiți cheia de licență și faceți clic pe butonul Salvează modificările butonul așa cum se arată mai sus.

Configurarea abonamentelor plătite pentru membri

Cu licența activă, este timpul să consultați celelalte elemente din meniul Abonamentelor plătite. Să descoperim ce oferă pluginul.

Abonamente

Abonamentele plătite vă permit să creați cu ușurință planuri de abonare. Pur și simplu navigați la Abonamente plătite membrilor> Planuri de abonament și faceți clic pe butonul Adăuga nou buton așa cum se arată mai jos.

Adăugați detaliile necesare și atingeți în cele din urmă Salvați abonamentul așa cum detaliem mai jos.

După ce creați un plan de abonare, puteți adăuga o actualizare sau o trecere în jos, care este utilă dacă doriți să creați o probă gratuită. Consultați imaginea de mai jos pentru ilustrare.

Deplasarea rapidă.

Membrii

Pentru a vedea membrii și a edita abonamentele membrilor, pur și simplu navigați la Abonamente plătite de membri> Membri așa cum se arată mai jos.

plăţile

Navigheaza catre Abonamente plătite membrilor> Plăți pentru a vizualiza detaliile de plată, după cum am evidențiat mai jos.

Restricția produselor WooCommerce

Pluginul Abonamente plătite pentru membri vă permite să restricționați produsele WooCommerce, care este util dacă doriți să creați produse numai pentru membri. Această caracteristică vă permite să restricționați ambele produse vizualizare și cumpărare, ceea ce îți oferă mult control asupra magazinului tău.

Dar cum obțineți acest lucru folosind pluginul Abonamentelor plătite? Pentru început, trebuie să instalați pluginul WooCommerce. Pentru această parte a tutorialului, am înființat un magazin WooCommerce manechin, am adăugat câteva produse de probă și am creat trei (3) planuri de abonament, adică Aur, Argint și Gratuit, ultimele două fiind downgrade ale planului Gold.

Acum, dacă navighez către Abonamente plătite de membri> Planuri de abonamente, Primesc următorul ecran.

abonamente

În continuare, am populat magazinul nostru de teste WooCommerce cu câteva produse manechine. Pentru a vizualiza toate produsele din magazinul dvs. WooCommerce, pur și simplu accesați Produse> Toate produsele în meniul dvs. de administrator WordPress, așa cum se arată mai jos.

-toate produsele-woocommerce

Restrângerea vizualizării și achiziționării produselor WooCommerce

Acum, pentru a restricționa orice produs – spuneți fidget spinner afișat mai sus – faceți pur și simplu clic pe butonul Editați | × link pe produsul special, după cum evidențiem mai jos.

restricționați-paid-produs-membru-abonamente

Odată ce editorul de produse se încarcă, defilați spre partea de jos și veți vedea a Restricția conținutului căsuță meta așa cum se arată mai jos.

restricționează vizualizarea și cumpărarea produselor woocommerce

Așa cum evidențiem în imaginea de mai sus, puteți restricționa ce membri / planuri de abonament pot vizualiza și achiziționa orice produs dat (în cazul nostru, fidget spinner). Nu trebuie decât să bifați Utilizatori conectați caseta de selectare și orice altă casetă de validare adecvată (de exemplu, Planul de aur), iar munca dvs. este finalizată.

Notă: Cu excepția cazului în care definiți setări personalizate, pluginul Abonamente plătite pentru membri va utiliza setările implicite de restricție. Puteți personaliza regulile și mesajele de restricție navigând în Abonamente plătite de membri> Setări> Restricție de conținut după cum subliniem mai jos.

setări de restricție de conținut pentru abonamentele plătite de membri

Ecranul de mai sus vă oferă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru diferite tipuri de restricții de conținut, inclusiv mesaj personalizat, șablon și redirecționare. Jucați-vă cu opțiunile și vedeți cu ce puteți veni.

Reduceri numai pentru membri

Pentru a oferi clienților dvs. reduceri numai pentru membri sau coduri de reducere atunci când se înregistrează pentru un cont, trebuie să instalați mai întâi suplimentul Coduri de reducere, pe care îl puteți găsi în contul Cozmoslabs, așa cum se arată mai jos..

codurile de reduceri se adaugă

După ce descărcați suplimentul, instalați și activați-l pe site-ul dvs. WordPress ca un plugin normal, adică navigați la Pluginuri> Adăugare nouă> Încărcare plugin. Apoi alegeți fișierul .zip din sistemul dvs. și apăsați pe Instaleaza acum buton așa cum se arată mai jos.

instalarea codurilor de reducere a abonamentelor plătite membrilor se adaugă

După procesul de mai sus, pur și simplu faceți clic pe butonul Activați pluginul buton pentru a face rularea mingii așa cum evidențiem mai jos.

activarea suplimentului codurilor de reducere

Cu pluginul activat, pur și simplu navigați la Abonamente plătite de membri> Coduri de reducere așa cum se arată mai jos.

Abonamentele plătite membrilor articolului din meniul cod de reducere

Făcând acest lucru te conduce la Coduri de reducere ecran afișat mai jos.

Având în vedere că nu avem coduri de reducere, permiteți-ne să creăm unul astfel încât să puteți vedea ce trebuie să vă așteptați. Apasă pe Adăuga nou butonul așa cum detaliem în instantaneul de mai jos.

adăugarea unui nou cod de reducere cu pluginul abonamentelor plătite

Lovind Adăuga nou butonul te duce la ușor de utilizat Adaugă un nou cod de reducere editor, unde puteți introduce detalii despre respectivul discount. Puteți alege chiar abonamentele la care trebuie aplicat reducerea. Consultați imaginea de mai jos pentru mai multe detalii.

Completați formularul scurt în mod corespunzător și, odată făcut, pur și simplu apăsați pe Economisiți reducere butonul așa cum se arată în imaginea de mai sus. Utilizatorii dvs. pot utiliza codul de reducere din contul lor, lista formularului de planuri de abonare și pe formularul de înregistrare.

Vorbind despre formularele de înregistrare, să ne adăugăm unul pe site-ul dvs. web.

Formular de înregistrare

Un formular de înregistrare permite utilizatorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. web. Abonamentele plătite membrilor face crearea unui formular de înregistrare la fel de ușor ca A, B, C datorită [Pms-registru] cod scurt.

Pur și simplu navigați la Pagini> Adăugare nou așa cum ilustrăm mai jos.

Acest lucru te conduce la Adăugați pagina nouă editor. Denumiți pagina în mod corespunzător, de ex. Inregistreaza-te, tasteaza [Pms-registru] introduceți codul scurt în editor, configurați alte opțiuni de pagină, dacă este necesar și atingeți în final Publica buton. Consultați imaginea de mai jos pentru detalii.

Și mai jos arată cum formularul de înregistrare pe care tocmai l-am creat mai sus arată pe site-ul nostru de testare.

Nu arată rău, nu? Vine complet cu Cod de reducere camp. Și tot ce trebuia să faci este să adaugi [Pms-registru] shortcode și apăsați pe Publica buton.

rapoarte

Ecranul de rapoarte afișat mai jos vă oferă o perspectivă vizuală a performanței site-ului dvs. de membru. Puteți accesa pagina navigând în Abonamente plătite de membri> Rapoarte așa cum se arată.

Setări

Pagina cu setări vă permite să configurați abonamente plătite pentru membri după cum doriți. Navigheaza catre Abonamente plătite de membri> Setări pentru a accesa pagina așa cum se arată mai jos.

În pagina de mai sus, puteți configura câteva opțiuni, cum ar fi:

 • Alegeți dacă doriți să utilizați CSS Abonamente plătite pentru a crea stilul front-end
 • Conectați-vă automat utilizatorii după înregistrare
 • Configurați-vă paginile de membru, adică înregistrați-vă, autentificați-vă, înregistrați, înregistrați succesul și paginile cu parole pierdute
 • Configurați gateway-uri de plată
 • Activați și configurați restricția de conținut
 • Creați e-mailuri, adică un e-mail de înregistrare cu succes, e-mail de activare a abonamentului și așa mai departe

Abonamentul plătit pentru membri este un plugin minunat și este foarte ușor de utilizat, nu aștept să aveți probleme.

Prețuri

Cozmoslabs vă oferă două pachete de prețuri, Pro (149 USD) și Hobbyist (69 USD), așa cum se arată mai jos.

Vă rugăm să accesați pachetul de prețuri care să se potrivească nevoilor dvs. de afaceri. Doar asigurați-vă că verificați mai întâi funcțiile. În principal, Pro adaugă încercări gratuite, asistență pentru taxele de înscriere, 5 suplimente (plăți recurente, PayPal Express, Strip, facturare, picurare de conținut și abonamente multiple per utilizator) și o licență de utilizare nelimitată. Atât Pro cât și Hobbyist includ un an de asistență și actualizări.


Deci care este decizia noastră finală? Dacă sunteți în căutarea unui plugin de membru cu caracteristici complet ușor de utilizat, vă recomandăm cu mare încredere Abonații de membru plătit de Cozmoslabs. Acest plugin de membru WordPress se livrează cu toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a crea un site web puternic și profitabil.

Aveți o întrebare sau o sugestie? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me