SiteGround Web Hosting Review

SiteGround Web Hosting Review

Am văzut deja ce pot face serviciile de găzduire WordPress gestionate pentru persoanele care au nevoie de o mână de ajutor în proces, fie pentru că trebuie să se concentreze pe proiectele sau proiectele lor, fie pentru că nu au cunoștințe adecvate în această privință. Oricum ar fi, serviciile de găzduire WordPress gestionate nu sunt pentru toată lumea. Există unii dintre noi care doresc să interacționeze cu codul din când în când sau doresc doar să optimizeze site-urile noastre într-un mod care nu este posibil pe serviciile gestionate. Pentru acest tip de utilizatori, serviciile generale de găzduire pot fi o alternativă bună. Astăzi o să trec în revistă SiteGround, un serviciu general de găzduire bazat pe popularul software cPanel.


Caracteristici de găzduire SiteGround

SiteGround oferă o mulțime de opțiuni pentru găzduirea site-ului dvs. WordPress sau orice site web pentru această problemă. Alegeți dintre găzduirea partajată, cloud, dedicată, revânzătoare sau chiar premium pentru întreprinderi – există un plan pentru fiecare site web de dimensiuni. Și, desigur, puteți alege întotdeauna un plan WordPress gestionat.

Vizualizați Planurile SiteGround

De asemenea, oferă opțiuni găsite la alte servicii de găzduire WordPress gestionate. Frumusețea SiteGround este că poți alege fie să fii ajutat, fie să faci totul singur.

După ce vă gândiți la care este profilul dvs., puteți merge mai departe și să lucrați cu tabloul de bord principal. Pentru acest articol, voi face totul de unul singur, deoarece acesta este unul dintre lucrurile bune despre SiteGround, deoarece nu vor limita ceea ce poți face cu fișierele și / sau lucrurile pe care le încarci..

Tabloul de bord al contului

Tabloul de bord principal vă va permite să configurați domeniul principal, DNS-ul contului și datele dvs. de acreditare cPanel.

Spre deosebire de multe servicii, SiteGround vă permite să vă schimbați domeniul principal de câte ori vrei. Acesta este un mare avantaj, deoarece nu trebuie găzduiește un domeniu specific. În principiu, creați un cont gol care poate fi utilizat pentru orice proiect doriți. Tabloul de bord principal are grijă de procesul de atribuire a domeniului dvs. către cPanel.

Pentru această recenzie am schimbat domeniul de testare de la wpexplorer.com la thetechieblog.com fără probleme, iar contul a fost imediat schimbat și a fost accesat prin cPanel ulterior..

Servicii suplimentare de gazduire

SiteGround nu se va opri acolo, oferă o mulțime de servicii suplimentare, de la Suport Premium la Serviciile de Backup Premium și Certificări Wildcard, datorită includerii Codului Let.

Una dintre numeroasele virtuți ale tuturor acestor servicii suplimentare pe care SiteGround oferă este includerea IP-urilor dedicate care pot fi comandate cu ușurință de pe acest panou împreună cu includerea serviciilor plătite Cloudflare. Acest lucru vă va permite să aveți o experiență de găzduire foarte puternică într-un sistem de management central. Includerea Cloudflare este un bonus adăugat frumos, acest lucru combinat cu servicii dedicate IP și Backup este extrem de bun pentru clienți. Dacă credeți că este prea mult, SiteGround vă va surprinde cu încă un serviciu suplimentar și acesta va fi SG Site Scanner și monitorizare malware. Deoarece acesta este un serviciu general de găzduire, adăugarea acestui control suplimentar este extrem de utilă.

Să ne criptăm SSL gratuit este aici

Adăugarea domeniului dvs. și instalarea unui certificat reprezintă o bucată de tort, deoarece SiteGround permite acum Criptați SSL gratuit.

Se schimbă Datacenter? Nici o problema!

Crezi că SiteGround se va opri acolo, dar nu, chiar îți oferă posibilitatea de a schimba Centre de date. Desigur, există o preț la acea acțiune, dar asta vă va permite să schimbați ușor locația site-ului dvs. web într-un loc mai potrivit în cazul în care clientul sau proiectul dvs. are nevoie de el.

Planul plătit CloudFlare vă permite să aveți Firewall-ul Aplicației Web și funcții avansate, dar SiteGround vă permite să utilizați CDN-ul gratuit pentru a accelera WordPress.

Bunul bătrân cPanel

SiteGround se bazează pe software-ul vechi cPanel bun pentru a gestiona toate sarcinile principale. Chiar și atunci când cPanel poate nu este cel mai rapid experiență poate exista, deoarece încă se bazează pe Apache, oferă o modalitate convenabilă de a gestiona toate nevoile dvs. de găzduire.

Siteground implementează o temă personalizată care se potrivește stilului tabloului de bord apelând cPanel din interiorul SiteGround Dashboard.

Deși toate funcțiile principale sunt acolo și cPanel pare actualizat, SiteGround ar putea folosi o reînnoire a interfeței și să profite de noul stil cPanel, deoarece actualul este destul de vechi. Cu toate acestea, nu au fost detectate probleme de performanță în timpul analizei și am putut face aproape tot ce îmi doream pe site-ul meu. Crearea manuală a bazei de date, importul conținutului, crearea conturilor FTP, gestionarea e-mail-ului, folosind exploratorul integrat cPanel și încărcarea fișierelor WordPress. Asta este tot foarte usor având cPanel ca panou de control.

SiteGround Gazduire performanta

SiteGround ca un serviciu WordPress gestionat a realizat un număr destul de bun din locația din San Jose.

Dacă aruncați o privire la prima dată pentru byte, veți vedea un timp mediu destul de solid de 300ms, ceea ce este mai mult decât bine, având în vedere că este cPanel bazat pe Apache. Ce este mai interesant de remarcat este că SiteGround utilizează într-adevăr NGINX ca proxy mecanism în spatele lui Apache care explică rezultatul mai mult decât acceptabil.

Efectuarea unui test în conformitate cu GTMetrix mi-a confirmat așteptările.

Întrucât SiteGround este un serviciu de gazduire WordPress gestionat, acestea oferă un cache dinamic optimizat WordPress. Utilizatorul trebuie însă să-l configureze singur. Este evident că scorurile Pagespeed și Yslow sunt scăzute, deoarece implicit site-ul rulează destul de mult fără niciun mecanism de cache în afară de proxy-ul NGINX invers pe care SiteGround îl implementează. Dar verificați timpul complet încărcat, este superb! SiteGround a reușit să ajungă sub 2.5s în GTMetrix, ceea ce este destul de bun, având în vedere că este un serviciu general de găzduire.

Înveliți

SiteGround a construit serviciul cu tone de funcții suplimentare. Având cPanel ca backend este drăguț, incluzând un Backup, funcționalitate SSL gratuită și Cloudflare este un mare avantaj. Însă SiteGround nu se oprește aici, oferă o scanare suplimentară Malware, suport Premium și face acest lucru cu un nivel de performanță care este mai mult decât bine chiar și pentru a concura cu alte servicii respectate gestionate de WordPress. Dacă doriți un serviciu bun și accesibil, care să nu fie restricționat în niciun fel și să aibă performanțe bune, este greu să nu le recomandați. Cu alte cuvinte, roci SiteGround.

Aflați mai multe despre SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map