Cart66 Cloud este cea mai nouă ediție a îndrăgitului Cart66 E-Commerce Plugin folosit de multe magazine WordPress (chiar Cart66 în sine). S-a renăscut mai ușor, mai sigur și mai rapid ca niciodată. Cum? Citiți mai departe pentru a afla!


O soluție de comerț electronic mai ușoară

În primul rând – Cart66 Cloud este ușor și perfect pentru multe tipuri de magazine online WordPress. Puteți vinde produse reale cu opțiuni de transport, oferi abonamente și abonamente cu facturare recurentă sau puteți vinde produse digitale disponibile pentru descărcare imediată după cumpărare. Cart66 Cloud face totul fără un singur upgrade sau extensie.

Noțiuni de bază

Există trei pași, pe care cred că oricare dintre noi (newbies to pros) îi poate face față. În primul rând, configurați site-ul dvs. WordPress cu o temă. Orice temă. Folosește ceea ce ai deja sau obține ceva nou. Din moment ce Cart66 Cloud include toate caracteristicile pentru produsele dvs., căruța și plata, tema dvs. WordPress nu trebuie. Acum, instalați Cart66 Cloud. În cele din urmă, adăugați produsele dvs. folosind interfața lor minunată. Asta e. Ușor drept?

Adăugarea de produse

După cum am menționat anterior, Cart66 Cloud a fost construit pentru a gestiona aproape orice lucru înțelept. Puteți vinde abonamente la reviste online, cluburi de fructe ale lunii, lumânări handmade, tricouri, mașini folosite, servicii de web design, șabloane de site-uri web, acțiuni Photoshop – orice. Doar folosiți opțiunile puse la dispoziția dvs. pe măsură ce adăugați produsele.

cos66 adăugând produse

Doar pentru a vă face o idee, acestea sunt câteva dintre opțiunile de informații despre produs disponibile pe măsură ce vă construiți inventarul: numele produsului, SKU, prețul, opțiunile de abonament și abonament, reducere, greutate de expediere, mesaj de primire personalizat, variații de produs (adică pentru dimensiuni , culori, garanții etc.), fișiere digitale sau pachete pentru descărcare (50 GB stocare sunt incluse cu Cart66 Cloud), limite de descărcare a fișierelor digitale și multe altele. Și dincolo de ceea ce puteți adăuga la produsele în sine, Cart66 Cloud are o caracteristică încorporată în care puteți configura alerte personalizate pentru a reaminti clienților să reînnoiască, să ordoneze sau să actualizeze un produs sau serviciu..

Caracteristici suplimentare

Cart66 Cloud vă permite să faceți mult mai mult pentru a observa și gestiona magazinul dvs. online. O caracteristică excelentă este coșul de cumpărături live. Puteți vedea cine este pe site-ul dvs. web și ce au adăugat în coș. Aceasta este o modalitate excelentă de a vedea dacă persoanele care accesează site-ul dvs. web urmează să cumpere, astfel încât să puteți face ajustări la paginile de produse pentru a le face mai atrăgătoare.

O altă caracteristică distractivă este pagina de abonare / administrare a membrilor. De aici puteți vedea rapid abonații dvs. Cu ajutorul etichetelor de statut, puteți vedea ce niveluri de membru sunt cele mai populare, precum și cine este în curs de reînnoire (sau scadență anterioară). Însă aceasta este doar o piele de suprafață – puteți afla multe mai multe despre Cart66 Cloud pe pagina lor de caracteristici.

Un Haven sigur pentru comerțul electronic

blocare-icon-85Atunci când aveți de-a face cu informațiile personale și de facturare ale oamenilor, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. este sigur, în special pagina de checkout. Însă există doar atât de multe lucruri pe care le poți face (cum ar fi folosind iFrames sau un checked găzduit) și există o mulțime de lacune de care un hacker poate profita. Cart66 Cloud introduce un mod cu totul nou de a menține clienții în siguranță. Atât de sigur încât Cart66 chiar a scris o postare pe blog despre modul în care securitatea lor depășește cele mai obișnuite gateway-uri de plată pentru comerțul electronic.

Cum funcționează Cart66 Cloud Security

Explicația redusă este că, în timp ce paginile dvs. de produse sunt găzduite pe site-ul dvs. web, pagina efectivă de checkout este găzduită pe Cart66 Cloud, care este puternic protejat și conform PCI. Aceasta este, de asemenea, în cazul în care sunt stocate alte date sensibile, cum ar fi descărcările produsului dvs. digital, numerele cardurilor de credit ale clientului, istoriile de achiziții ale clienților și configurațiile de membru. În plus, vă puteți personaliza pagina de checkout securizată pe cloud pentru o experiență de cumpărături fără probleme.

Caracteristici de aprindere rapidă a comerțului electronic

Ce bine este un plugin de comerț electronic ușor de utilizat și sigur dacă durează orele de plată pentru clienți. Fără griji – Cart66 Cloud este rapid. Este găzduit pe cloud, ceea ce înseamnă că atunci când clienții efectuează checkout sunt direcționați către un server rapid, indiferent când sau unde doresc să facă o achiziție. Un alt bonus este că site-ul dvs. web nu a fost încetinit deloc prin procesul de checkout, deoarece nu trebuie să îl găzduiți pe serverele dvs..

Încercați Cart66 Cloud Today

Cart66 Cloud este disponibil ca abonament anual de doar 95 USD. Aceasta include un suport deosebit și o garanție incredibilă de returnare a sumelor de 30 de zile (dar probabil că veți fi conectat imediat ce îl încercați). Calitatea de membru include toate aceste caracteristici uimitoare:

 • Asistență pentru 50 de gateway-uri de plată
 • Opțiuni recurente de facturare
 • Calitatea de membru și abonamente
 • Asistență pentru 7500 de abonați
 • Conturile clientilor
 • Istoricul achizițiilor clienților
 • Urmărirea e-mailurilor
 • Conformitate PCI
 • Securitate
 • Gravitate Integrare forme
 • Integrare MailChimp
 • Integrare constantă de contact
 • Integrare Zendesk
 • integrarea afiliației idev
 • Integrare Amazon S3
 • Suport minunat

Sau vizionați acest videoclip Cart66 pus la punct despre noul Cart66 Cloud:

Dacă încă nu ezitați să vă aruncați mai întâi în Cart66, acestea au o versiune simplificată a pluginului disponibil în depozitul de pluginuri WordPress pe care îl puteți testa tot timpul. Rețineți doar că este o versiune simplificată și nu include majoritatea funcțiilor menționate mai sus.

Încercați Cart66 Lite →

Credem că Cart66 Cloud este destul de minunat. Spuneți-ne în comentarii dacă ați încercat Cart66 Cloud, dacă vă gândiți să îl luați pentru o probă sau dacă aveți altceva de adăugat la recenzie!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me