Кинста је фантастична ВордПресс хостинг компанија са врхунским управљањем, која је уједно и позната веб домаћин са Гоогле Цлоуд-ом која својим купцима нуди прегршт ВордПресс богатих функција и невероватну квалитетну подршку. Кинста корисници могу бирати ВордПресс хостинг планове у складу са својим буџетом и захтевима. Прочитајте више о сазнању више о Кинста хостингу и њиховим најновијим понудама …


Contents

Узмите 2 месеца БЕСПЛАТНО хостинг са Годишњи планови Кинста

* Укључује гаранцију поврата новца од 30 дана од Кинста!

Како и где набавити Кинста купонске кодове да бисте остварили велики попуст на Кинстаове ВордПресс планове хостинга без посебне продаје?

Морате бити овде да знате како можете добити масовне попусте користећи Кинста купонске кодове да бисте могли велико уштедети на њиховим плановима за веб хостинг. Али, са жаљењем вас обавештавам да Кинста никада не пружа такве купонске кодове (специјални промотивни кодови) својим корисницима. Међутим, то не значи да једноставно не можете уштедети новац приликом пријаве са Кинстаом.

ДОБРЕ ВИЈЕСТИ су – Још увек можете да добијете 2 месеца бесплатног веб хостинга са Кинстаом за своје ВордПресс веб локације! Звучи одлично! Зар не??

Ако идете на годишњи план претплате на ВордПресс хостинг са Кинстаом уместо да се пријавите за месечни план веб хостинга, заправо можете очекивати велики попуст на сваки од Кинстаовог ВордПресс хостинг плана.

НА ПРИМЕР: Кинстаов Стартер ВордПресс план хостинга омогућава вам уштеде до 60 УСД ако наручите једногодишња претплата са њима ће угостити вашу веб локацију / име домена. Слично томе, годишња претплата за Кинстаов Про ВордПресс хостинг план може да вас учини уштедите још више до 120 УСД и тако даље. Коначно, можете уштедите чак 1800 долара са Ентерприсе ВордПресс хостинг планом Кинста ако идете са њиховим годишњим планом претплате (плаћено унапред).

Савети за уштеду цена помоћу Хостинг планова и пакета за Кинста ВордПресс

Ево линкова за брзе попусте на Кинста хостинг планове како бисте могли да проверите њихове функције и детаљно упоредите сваки ВордПресс план …

1. Набавите Кинста СТАРТЕР план понуду по цени од 30 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

2. Набавите Кинста ПРО понуду по цени од 60 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

3. Набавите Кинста БУСИНЕСС 1 понуда по цени од 100 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

4. Набавите понуду Кинста БУСИНЕСС 2 по цени од 200 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

5. Набавите понуду Кинста БУСИНЕСС 3 по цени од 300 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

6. Набавите Кинста БУСИНЕСС 4 понуда по цени од 400 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

7. Набавите Кинста ПРЕДУЗЕЋЕ 1 понуда понуде по цени од 600 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

8. Набавите Кинста ЕНТЕРПРИСЕ 2 план понуде по цени од 900 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

9. Набавите Кинста ЕНТЕРПРИСЕ 3 план понуде по цени од 1200 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

10. Набавите Кинста ПРЕДУЗЕЋЕ 4 понуда понуде по цени од 1500 УСД месечно. 2 мјесеца БЕСПЛАТНО хостинг

Купон или Промо код нису потребни

Зашто Кинста не нуди купоне са попустом или промо кодове?

Кинста купони, промо кодови, попусти на цене, посебне понуде и понуде
Ево неколико главних разлога због којих Кинста својим клијентима забрањује употребу таквих купонских кодова или посебних промо кодова:
1. Кинстаов мото је да нуди квалитетне услуге веб хостинга без лажних или скривених тврдњи. Кинста жели да наплаћује само за квалитет услуга које пружају купцима и на тај начин не верује у купоне за попуст / промо кодове као многи њени конкуренти. Стога, Кинста строго верује у квалитет услуге а не маркетиншки трик.
2. Кинста верује да систем купона може проузроковати нежељену пошту у резултатима претраживача, што постаје контроверзно и то би такође могло довести до непосредних мера квалитета да то исправе. Такође, купони за попуст / промо кодови Кинста хостинга могу или не морају бити увек тачни због недостатка ажурирања што би могло довести до фрустрације међу купцима. За разлику од неколико других домаћина, Кинста свој бренд и репутацију схвата веома озбиљно, због чега хиљаде власника веб страница и почетника хостује своје веб локације на Кинста серверима.
3. Кинста би могао да буде један од скупих домаћин ВордПресс-а, али трошкови њиховог веб хостинга оправдани су за њихов квалитет услуге, невероватну подршку и потпуно управљано окружење хостинга. Њихови планови су и даље увек у буџету и погодни су за све пословне размере. На пример, Кинста нуди Стартер план који креће од само 30 УСД месечно, што је знатно јефтиније од управљаног ВордПресс домаћина попут ВП Енгине-а и пар са неколико других премиум хостинг провајдера ВордПресс-а. Међутим, с годишњим планом претплате на Кинста, лако можете уштедети до најмање 60 долара или два месеца бесплатног Кинста веб хостинга на било ком од њихових планова.
4. Неке веб странице које промовишу Кинста могу представљати лажне понуде с попустом или непостојеће промотивне / купоне кодове само да би привукле посетиоце ради сопствене користи. Ово би могло покварити дух Кинста и такође фрустрирати његове купце. Такође, Кинста не дозвољава ниједним веб локацијама заснованим на купонима да шире такве погрешне или погрешне информације.

Закључак: Да ли је Кинста хостинг вредан? Требам ли кренути с њиховим понудама и понудама за хостинг на ВордПресс-у?

КРАТАК ОДГОВОР: Да, Кинста је једна од њих најбоље управљање домаћинима за ВордПресс нудећи два месеца бесплатног хостинга, због чега се исплати пријавити се у Кинста!

Надам се овом прегледу Како остварити максимални попуст на Кинста ВордПресс хостинг без употребе купона (2020) мора да вам је сигурно помогао и до сада сте сигурно закључили да је Премиум ВордПресс домаћин попут Кинста не нуди посебне купоне или посебне промотивне кодове и продају. Међутим, корисници и даље могу имати користи од куповине годишњих планова хостинга за Кинста како би добили ексклузивну понуду која вам омогућава до 2 месеца бесплатног хостинга на било ком од њихових планова за веб хостинг.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me