WPTouch: En rask og enkel måte å gjøre WordPress-nettstedet ditt mobilvennlig

Det er noen måter du kan håndtere mobile besøkende på. En måte er å bruke et responsivt design som bruker samme HTML som skrivebordsdesignet ditt, men endrer måten siden vises med CSS. Denne metoden foretrekkes av søkemotorer som Google, fordi den sikrer at det bare er en nettadresse per side.


En alternativ metode er å lage en mobilapp for de besøkende. Dette lar deg tilpasse måten innholdet ditt vises til besøkende, men det betyr at besøkende ikke ser innholdet ditt ved å bruke den samme URL-en som på stasjonære maskiner.

I dag vil jeg snakke om WordPress-plugin WPtouch. Plugin-enheten oppdager når mobilbesøkende viser en side og viser et stilig brukervennlig mobiltema til dem.

Det som overrasker mange mennesker med WPtouch er at tilbyr den samme typen grensesnitt som du kan forvente av en dedikert mobilapplikasjon; men plugin-en viser ganske enkelt et tilpasset tema for mobile besøkende. Det tilbyr derfor den forbedrede brukeropplevelsen mer assosiert med dedikerte mobilapplikasjoner med SEO-fordelene mer forbundet med regelmessig responsive design.

Plugin gir besøkende også muligheten til å deaktivere WPtouch og se skrivebordsdesignet til nettstedet ditt på smarttelefonen. Dette er en nyttig funksjon siden mange smarttelefoner har skjermer som er 5 tommer i diameter eller større, derfor kan besøkende kanskje foretrekke å se på normal design.

WPtouch fungerer utmerket ut av boksen, men plugin-en gir deg en enorm mengde kontroll over hvordan mobildesignet ditt. La oss se nærmere på hva plugin-modulen kan gjøre.

Kjerneinnstillinger

Tittelen på din mobile design vil som standard være tittelen på nettstedet ditt, men det gir deg muligheten til å endre det. Det er også en forhåndsvisningsmodus for administratorer og en boks for å legge til Google Analytics og annen tilpasset kode.

WPtouch Core Settings-kompatibilitet

Plugin-enheten lar deg deaktivere stylingkodekoder når mobildesignet brukes. Dette er nyttig hvis du bruker snarvekoder som ikke vil se bra ut med de mindre dimensjonene på mobiltemaet.

Du kan også deaktivere WPtouch for spesifikke nettadresser og definere hvilke enheter WPtouch skal brukes på. De aller fleste brukeragenter er allerede definert, inkludert iOS-enheter, Android, Blackberry og webOS.

WPtouch Core-innstillinger

Temaer og utvidelser

WPtouch er gratis å laste ned, men en premiumversjon er tilgjengelig fra $ 49. Gratisversjonen leveres pakket med et design som heter Bauhaus. Fire ekstra design er inkludert i WPtouch Pro.

WPtouch-temaer

WPtouch Pro tilbyr også tre utvidelser som forbedrer funksjonaliteten til plugin-modulen. Dette inkluderer en hurtigbuffermodul, en modul som reduserer størrelsen på bilder for mobile brukere, og en modul som lar deg vise spesifikt innhold til mobilbrukere.

WPtouch-utvidelser

Temainnstillinger

Innstillinger som brukes på hovednettstedet ditt, for eksempel antall blogginnlegg som vises, kan også endres for mobildesignet ditt. Du kan også velge om kategorier, forfatterdetaljer og kommentarer skal vises.

Tema-glidebryteren kan vise de siste blogginnleggene, innleggene med en spesifikk tag eller innlegg fra en bestemt kategori (f.eks. Nyheter). Du kan også velge de nøyaktige innleggene og sidene som skal vises ved hjelp av innlegg og side-ID.

WPtouch-temainnstillinger

Temafonter og farger kan enkelt endres gjennom merkevaredelen. Du kan også laste opp nettstedets logo, vise sosiale mediekoblinger og lage din egen tilpassede HTML-bunntekst.

WPtouch merkevareinnstillinger

Med WPtouch kan du også endre ikonene som vises for Android- og iOS-brukere når de bokmerker nettstedet ditt.

WPtouch Theme Bookmark Ikoner

menyer

Plugin-en bruker WordPress-menysystemet. Det er derfor enkelt å tilpasse toppmenyen. Alt du trenger å gjøre er å lage en ny meny og deretter tilordne den i innstillingsområdet.

WPtouch-menyer

Ikoner kan knyttes til hvert menyelement. Alt du trenger å gjøre er å dra og slippe ikonet du vil ha til det tilsvarende menypunktet.

WPtouch menyoppsett

Tolv ikonsett følger med plugin-modulen. Alle settene er inkludert i gratisversjonen av plugin slik at du ikke trenger å oppgradere for å endre ikonene som brukes. Det er også et alternativ å laste opp dine egne ikoner.

WPtouch-menyikoner

Mobildesign

Alle konfigurasjonsalternativene i verden ville ikke bety noe hvis mobildesignet ikke var bra. Heldigvis er det ikke tilfelle. Som jeg nevnte i starten, har designet utseendet og følelsen av at du normalt vil assosiere med dedikerte mobilapplikasjoner. Det profesjonelle designet ser bra ut og innholdet er enkelt å navigere.

WPtouch mobildesign

Besøkende kan navigere til andre innlegg og publisere kommentarer som de ville gjort på skrivebordet.

WPtouch mobildesign

Oversikt

WPtouch er et av mine favoritt WordPress-plugins. Det er den klart enkleste og billigste måten å lage en mobilvennlig versjon av nettstedet ditt. Dette gjør det til et godt valg for dere som ikke bruker et responsivt tema allerede.

Selv de av dere som har et responsivt design, kan være lurt å bytte. Utviklerne hevder at mobildesignet deres laster to til tre ganger raskere enn mest responsive design. Jeg har ikke testet dette selv, selv om det gir mening at et minimalt design ville være raskere å laste.

Den gratis versjonen av plugin-enheten har alt du trenger, men det kan være lurt å vurdere WPtouch Pro for å dra nytte av utvidelsene. Spesielt ser cache-plugin ut som om den kan forbedre lastetidene betraktelig, da den vil formatere bilder i farten for å optimalisere den for forskjellige enheter. Premium-versjonen av plugin-en vil også gi deg tilgang til et ett av ett billettsupportsystem.

Jeg oppfordrer deg til å gi gratis versjon av WPtouch et forsøk først. Hvis du liker det den gjør, kan du deretter vurdere om det lønner seg å oppgradere.

Jeg håper du har hatt glede av denne anmeldelsen. I så fall oppfordrer jeg deg til å abonnere på WPExplorer for oppdateringer om våre siste artikler ��

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map