Å bygge en online portefølje har aldri vært enklere. Med tilgjengelige verktøy er det nå blitt noe alle kan gjøre.


Tidligere måtte du ansette en utvikler for å lage noe som så bra ut og tillot deg å vise kunstverk på en stilfull måte. Å ansette noen til å bygge deg et tilpasset nettsted kan være veldig dyrt og kan ikke være et alternativ tilgjengelig for alle.

Heldigvis for de artistene på et budsjett, har WordPress vokst de siste ti årene. Det er ikke lenger noe som brukes til å bare bygge blogger for forfattere for å vise frem arbeidet sitt. Med noen få plugins eller et spesielt designet tema, kan WordPress enkelt forvandles til en fantastisk online portefølje for enhver billedkunstner.

Mediehåndtering har blitt en stor komponent av de nyere versjonene av WordPress. Utviklere og designere drar nytte av disse fremskrittene for å lage noen spektakulære temaer og plugins som kunstnere kan benytte seg av.

La oss se på noen av disse kreasjonene du kan bruke til å lage din egen vakre porteføljeside.

temaer

Vi har allerede kuratert et stort utvalg portefølje WordPress-temaer for deg å bla gjennom. Vi har klart å finne et stort antall av dem, så la oss se på noen av favorittstemene mine fra de vi allerede har funnet.

Photocrati

Photocrati

Photocrati er laget spesielt for at fotografer kan vise frem arbeidet sitt.

I stedet for å være et enkelt tema, er Photocrati et rammeverk som lar deg benytte deg av 60 innebygde stiler for å lage et nettsted som ser nøyaktig ut hvordan du vil ha det. Rammen inkluderer ikke bare kraftig galleristyring, den har også et e-handelssystem innebygd slik at du kan selge arbeidet ditt direkte fra nettstedet ditt.

Med tilgang til et fellesskap med over 17 000 fotografer er dette premiumtemaet et røverkjøp til 89 dollar.

Totalt WordPress-tema

Totalt drag & drop WordPress Theme Demos

Med mange demonstrasjoner å velge mellom og innebygde alternativer kan du ikke gå galt med Total WordPress-temaet. Det er et flerbruks-tema med innebygd støtte for oppretting av dra og slipp, WooCommerce-integrasjon for å lage en butikk, støtte for den populære hendelsen Kalender-plugin for å vise hendelser og mange nyttige tilpasningsinnstillinger for å gjøre temaet så best mulig ut for dine behov.

Illustrere

Illustrere

Illustrate er et flott premium-porteføljetema laget av teamet her på WPExplorer med designhjelp fra Blaz kl Blazrobar.com.

Temaet er rent, enkelt og bygget med den hensikt at du enkelt kan dele arbeidet ditt på nettet. Temaet lar deg lage ubegrensede kategorier og koder for å organisere porteføljen. Den har en unik porteføljefargeoverlegg og bildefargepalettfunksjon for å legge til litt mer stil og informasjon til porteføljestykkene.

plugins

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted med et tema du liker, kan det hende at det ikke er det beste alternativet å endre det. I stedet for å redesigne hele nettstedet rundt et nytt tema, bør du bruke en av de mange porteføljepluginene der ute.

Med disse programtilleggene kan du forvandle en del av nettstedet til en fantastisk portefølje som enkelt kan integreres med den nåværende designen av nettstedet ditt. La oss se på et utvalg av plugins som er tilgjengelige for deg å bruke.

Fantastisk filtrerbar portefølje

Fantastisk filtrerbar portefølje

Ikke bare har denne plugin-en et flott navn, den leverer nøyaktig hva den sier. Denne plugin lar deg lage en ren og kraftig portefølje på nettstedet ditt.

Fantastisk filtrerbar portefølje lar deg opprette flere kategorier for porteføljeartiklene og deretter filtrere porteføljesiden ved å bruke disse kategoriene. Filtreringsprosessen skjer med en veldig jevn og profesjonell animasjon og har en flott bildeforhåndseffekt som virkelig får hvert element til å skille seg ut.

Dette er en fantastisk plugin som vil være akkurat det de aller fleste kunstnere leter etter. Det er gratis og tilgjengelig fra WordPress-plugin-lagringsstedet.

Media Grid

Media Grid

Media Grid er et premium-plugin som lar deg lage ubegrensede porteføljenett. Disse rutenettene endrer automatisk visningsstørrelsen for hvert element for å passe inn i hvilken som helst rutenettstørrelse du angir. Dette betyr at når du legger til flere elementer i hvert rutenett, endres displayet for å imøtekomme dem.

Plugin-en leveres med en visuell rutenettbygger som lar deg tilpasse utseendet til hvert rutenett manuelt. Hvert rutenett kan deretter legges til sider ved å bruke kortkodeviseren som er innebygd i pluginen. Det er flere tilpasningsalternativer for hvert rutenett, inkludert å legge til elementer i kategorier for filtrering og legge til flere overleggsfarger for rutenettelementer slik at du kan få rutenettet til å vises nøyaktig slik du vil.

ZoomFolio

ZoomFolio

ZoomFolio er en veldig elegant porteføljeplugin. Som med de andre lar det deg kategorisere hvert element og deretter filtrere elementene på siden. Det som skiller ZoomFolio er måten den lar deg tilpasse sidedesignet.

Med din opprettede porteføljeside er det en hurtigkonfigurasjonsmeny som lar deg endre bakgrunn, tekstkoblingsfarge og svevefarge når du er på farten. Denne konfigurasjonsmenyen lar deg også endre rutenettstil og standard varebredde live på siden.

Hvert element i porteføljen vises i en lysboks når du klikker på den, og kan deretter utvides ytterligere til et fullskjermbilde. Dette er en flott måte å vise versjoner med høyere oppløsning på. Plugin-en har også sosial deling innebygd i hver porteføljeelement.

OnePage-portefølje

OnePage-portefølje

OnePage Portfolio-plugin er en veldig enkel plugin for å lage porteføljesider. Plugin-enheten lar deg legge til alle porteføljestykkene dine i en kategori og deretter filtrere elementene på siden med bruk av koder.

Plugin-en viser porteføljeartiklene dine i en Pinterest-lignende stil som er veldig ren. Hver porteføljeelement kan vise en beskrivelse når du klikker på den. Elementer legges til i gruppen ved å opprette et nytt innlegg og tilordne det til porteføljekategorien du har valgt.

Det er en veldig enkel, minimalistisk plugin som vil appellere til de som ikke ønsker å få sidene til å se for kompliserte ut. Det er gratis å laste ned fra WordPress Repository.

Har du en online portefølje?

Som du ser er det et stort antall alternativer der ute for å hjelpe deg med å bygge en fantastisk portefølje. Jeg har bare klødd i overflaten på det som er tilgjengelig for deg å bruke til å lage din egen portefølje-webside.

Utviklere og designere legger nye nye temaer og plugins til markedet hver dag med fotografer og andre billedkunstnere i tankene. Hvis de jeg har snakket om her ikke passer dine behov, kan jeg garantere at det vil være et tema eller plugin der ute for deg.

Har du noen forslag til temaer eller plugins for å lage fantastiske porteføljer? I så fall vil vi gjerne høre om dem i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me