Ultimate Visual Composer Drag & Drop Page Builder Guide for WordPress

Ultimate Guide To Visual Composer For WordPress

Visual Composer har blitt en av de mest solgte pluginene for bygging av sider for WordPress. Siden utgivelsen i mai 2011 har plugin eksplodert med mer enn 150 000 kunder (og det teller ikke hundretusenvis av brukere som mottok en kopi med et tema), 200+ tillegg og utvidelser og hundrevis av positive anmeldelser på tvers av nettet.


Hvis du ikke allerede eier din egen kopi av programtillegget, har du kanskje sett det samlet med et førsteklasses WordPress-tema før, eller kanskje har du kommet over en gammel guide til Visual Composer et sted på nettet. Mye har endret seg siden Visual Composer ble utgitt, så vi ønsket å veilede deg gjennom alle de fantastiske funksjonene som utgjør dette kraftige plugin.

Møt den visuelle komponisten

Visual Composer Page Builder

Hvis du ikke er kjent, er Visual Composer en dra & slipp-sidebygger-plugin for WordPress. Denne praktiske dandy-pluginen tar den harde delen av å lage tilpassede WordPress-innlegg og -sider. Det kreves ikke kodingskunnskap. Bare installer plugin-modulen, så kan du jobbe med å lage innlegg og sider. Det er også kompatibelt med de fleste gratis temaer og mange førsteklasses temaer, pluss at det er fullt kompatibelt med populære plugins som Contact Form 7, Slider Revolution og mange andre (som vi berører senere).

Installere Visual Composer

Før du kan bygge dine egne sider, må du laste ned og installere Visual Composer. Det er to måter å sikre seg en kopi av programtillegget: enten Kjøp ditt eget eksemplar eller kjøp a premium tema med pluginen inkludert. De plugin fungerer nøyaktig det samme uansett hvilken rute du velger, er den eneste forskjellen i disse to metodene hvordan du installerer den.

Alternativ 1: Kjøp din egen kopi som du kan bruke på ditt WordPress-nettsted

Den første måten å få tak i en kopi av Visual Composer er å kjøpe plugin-en for deg selv. Bare gå til CodeCanyon, legg til en kopi av Visual Composer i handlekurven din (vi anbefaler å legge til ekstra støtte slik at du får et helt års hjelp fra plugin-forfatteren til disposisjon) og fullfør kjøpet.

Kjøp Visual Composer

Gå deretter til nedlastingssiden din. Klikk på den grønne Last ned-knappen ved siden av Visual Composer-pluginen du nettopp kjøpte, og velg bare installerbar WordPress-fil.

Last ned Visual Composer

Logg deg på WordPress-dashbordet og naviger til Plugins> Legg til nytt. Klikk på Last opp plugin -knappen øverst på skjermen.

Last opp Visual Composer Plugin

Velg zip-filen Visual Composer du lastet ned fra CodeCanyon. Bare klikk for å installere og aktivere plugin-modulen.

Siden du kjøpte plugin-modulen, må du også legge til lisenskoden din for å fullføre aktiveringsprosessen. Bare klikk på lenken øverst på skjermen og deretter på den gigantiske blå knappen til aktiver kopien din av Visual Composer.

Klikk for å aktivere Visual Composer

Dette åpner en portal for deg slik at WPBakery kan bekrefte kjøpet. Klikk på den store grønne Godkjenn knapp. Ikke bekymre deg – du gir bare WPBakery tillatelse til å bekrefte at brukernavnet / e-posten din virkelig kjøpte en kopi av Visual Composer.

Aktiver Via Envato

Bare følg instruksjonene for å fullføre aktiveringen og gå tilbake til WordPress-oversikten. Nå er du klar til å begynne å bygge!

Alternativ 2: Visual Composer ble samlet med ditt WordPress-tema

Hvis du kjøpte et tema med Visual Composer, er installasjonen annerledes, og det kan også variere fra forfatter. Vi viser deg hvordan du installerer plugin-modulen hvis du bruker et WPExplorer-tema som Total (og det skal være ganske likt med de fleste andre premium-temaer).

Først må du laste ned og installere WordPress-temaet. Hvis du kjøpte temaet ditt fra Themeforest, er det den samme prosessen som å laste ned Visual Composer. Logg deg på Themeforest-kontoen din og gå til nedlastingssiden. Finn deretter temaet, klikk på nedlastningsknappen og velg bare den installerbare WordPress-filen.

Last ned WordPress Theme

Neste logg inn på WordPress-installasjonen din og klikk på Utseende> Temaer> Legg til nytt. Klikk deretter på Last opp tema alternativet øverst på siden. Du må åpne den nedlastede zip-filen for å finne den installerbare WordPress-filen. Dette er fordi Total-temaet er satt sammen med ekstra funksjoner som premium plugins, eksempeldata og PSD-filer.

Installer Total WordPress Theme

Når du har funnet filen, kan du laste opp, installere og aktivere temaet. Etter aktivering vil Total be deg om å gjøre det installer anbefalte plugins – inkludert Visual Composer.

Totalt anbefalte plugins

Bare klikk på lenken til Begynn å installere plugins. Å velge Installere fra rullegardinmenyen for store handlinger, sjekk alle pluginene du vil installere, og klikk deretter Søke om.

Installer anbefalte plugins

Det er alt du trenger å gjøre! Du trenger ikke å aktivere Visual Composer via Envato. Fordi du kjøpte et tema i stedet for din egen kopi av plugin-modulen du har ikke en lisenskode for å bekrefte og du vil ikke ha tilgang til plugin-oppdateringer før de er gitt deg av temaforfatteren.

Valgfri Visual Composer Activation

Selvfølgelig, hvis du vil kjøpe din egen kopi for å motta oppdateringer raskere, kan du selvfølgelig, men det er ikke nødvendig å bruke Visual Composer med temaet ditt. Med den kan du gå videre til å bruke plugin-modulen.

Komme i gang med Visual Composer-sidebyggeren

Nå som du har Visual Composer installert, er det på tide å komme i gang med plugin-innstillingene. I WordPress-oversikten skal du nå se et Visual Composer-alternativ. Klikk på den for å åpne innstillingssiden.

Generelle innstillinger for Visual Composer

De Generelle innstillinger -fanen inneholder enkle alternativer for å aktivere / deaktivere responsive elementer fra å stable på små skjermer (slik at du kan få en standard tre-kolonne-rad til å bli tre rader med én kolonne kontra å krympe de tre kolonnene på mobilen), velge et Google-fontundersett og en hvileknapp for å slå på guidede turer til Visual Composer.

Visual Composer Roll Manager

Hvis nettstedet ditt bruker flere brukerroller, blir Visual Composer Rollesjef vil absolutt komme godt med. Denne innstillingssiden lar deg begrense brukertilgang til forskjellige Visual Composer-funksjoner basert på rolle. På denne måten kan du gi administratorer tilgang til alle funksjoner mens du begrenser redigerere til bare bloggsider og bidragsytere til ingenting i det hele tatt.

Vi nevnte dette tidligere under installasjonen, men Produktlisens fanen er der du kan bekrefte lisenskoden din hvis du kjøpte din egen kopi av plugin-modulen. Hvis din kopi av Visual Composer kom sammen med et tema, kan du ignorere denne delen.

Page Builder Elements

Visual Composer Page Builder Elements

Visual Composer kommer med 34 standard side byggherreelementer for mange funksjoner du ønsker å legge til på sidene dine (skjermdumpet over viser dem alle, pluss elementet Kontaktformular 7 som vi snakker om senere). Mange av elementene inkluderer ekstra alternativer for farger, kanter, polstring, marginer, tilpasset CSS, animasjoner og mer. Her er en rask oversikt over hva som er inkludert:

 • rader er siden på sidene dine. Du bruker radelementet til å lage kolonner og for å sette inn alle de andre sideelementene.
 • Tekstblokker er akkurat slik de høres ut – blokker med tekst. ved hjelp av standard WordPress WYSIWYG-editor kan du legge til og formatere tekst med denne modulen.
 • ikoner inkluderer fontikoner fra følgende ikonbiblioteker: FontAwesome, Open Icon, Typicons, Entypo, Linecons og Mono Social.
 • Separator og separator med tekst er måter å opprette linjeskift (og eller tekst) mellom seksjoner du oppretter på sidene dine.
 • Meldingsbokser er utmerket for å legge til notater, varsler eller andre boksede massasjer.
 • Facebook, Tweet, Google+ og Pinterest er alle enkle sosiale delingsknapper du kan legge til for brukere å dele siden du oppretter.
 • Spørsmål og svar er veksler som kan brukes til å legge til skjult innhold brukere kan avsløre når de leser gjennom siden din.
 • De Enkeltbilde er bare det – et enkelt bilde med ekstra alternativer for størrelse, animasjon, kobling og mer.
 • Faner, turer og trekkspill ligner ofte på vanlige spørsmål ved at de inneholder skjult eller sammenleggbart innhold, men med den første delen åpen.
 • EN Plasserbar beholder er en grunnleggende glidebryter for innhold (men du kan sette inn omtrent alle sidebyggerelementer i hver “side” for containere).
 • Tilpassede overskrifter gjør det enkelt å legge til dine egne overskrifter til seksjoner ved hjelp av tilpassede skrifter, størrelse, farger og mer.
 • knapper lar deg legge til lenker til andre sider eller eksterne nettsteder.
 • EN Oppfordring til handling er en utrangeringsboks med en lagt til knapp som fanger brukerne oppmerksomhet og lar deg legge til litt overbevisende innhold.
 • De Widgetert sidefelt lar deg sette inn din egen tilpassede sidefelt hvor som helst på siden.
 • De Videospiller gjør det enkelt å sette inn forskjellige videoformater støttet av WordPress.
 • Google Kart er et annet greit alternativ – bare lim inn Google Map-koden for å sette inn et kart på siden din.
 • Fremdriftslinjer, kakediagrammer, runde diagrammer og linjediagrammer er alle måter å diagramme eller vise data eller ferdigheter på.
 • Tomrom gjør det enkelt å legge til et vertikalt brudd mellom elementene.
 • Post, media, post murverk og media murverk er alle tilpassede rutenett du kan legge til på sider (med muligheten til å blande og matche innleggs- eller medietyper).

Visual Composer Widget Elements

Plugin-enheten inkluderer også 8 widgetelementer som kan brukes til å bygge din egen sidefelt hvis du velger å gjøre det. Disse blir nyttige når du oppretter tilpassede destinasjonssider der sidefeltet kanskje ikke befinner seg på en typisk sideplassering, eller hvis hele nettstedet ditt er et stort nettverk av destinasjonssider uten to som bruker samme sidefelt..

Visual Composer Extensions

De grunnleggende Visual Compose-elementene er bra for å komme i gang, men til slutt vil du eller trenger mer for å lage dine tilpassede sidelayouter. Dette er mulig via utvidelser. Det er noen få forskjellige kilder for Visual Composer-utvidelser.

Total Page Builder Elements for Visual Composer

Den første måten å utvid din Visual Composer via ditt tema. Et flott eksempel er vårt Total WordPress-tema som inkluderer 39 tilleggsbyggerelementer. Disse er eksklusivt inkludert med Total for å jobbe med funksjonene, så du må ha temaet installert og aktivt for å bruke dem. Totalt inkluderer utvidelser for tilpassede innleggstyper (attester, personale, porteføljer), tilpassede gallerier, enkle glidebrytere, sosiale og mye mer. Dette gjør det lettere for deg å legge til innholdet du ønsker der du vil.

Tredjeparts visuelle komponisttillegg

Hvis temaet ditt ikke inkluderer noen utvidelser, kan du installere tredjeparts Visual Composer Extensions. Disse kan variere fra gratis til $ 55 og er tilgjengelige fra en rekke forfattere på CodeCanyon og rundt på nettet. Hvis du ønsker å legge til noen ekstra funksjoner som prissettingstabeller og sosiale, er gratis Symple Shortcodes-plugin veien å gå (vi opprettet det her på WPExplorer tross alt). Hvis du vil legge til flere biler, kan det hende at en premium-plugin som Ultimate Add-on passer riktig for deg. Det er bokstavelig talt hundrevis av alternativer – du kan se en full liste over kompatible tilleggsprogrammer på WPBakery.

Imidlertid velger du å utvide Visual Composer, anbefaler vi deg ikke bruk alle tema- og pluginutvidelsene samtidig. Mer er ikke alltid bedre – spesielt i dette tilfellet. Ikke bare vil dette skape mye overlappings- og duplikatalternativer, men det vil også redusere nettstedet betydelig (massevis av koder går inn i hvert sidebyggerelement). Så velg utvidelsen som fungerer best for deg, og hold deg til den.

Backend & Frontend Editing

Med Visual Composer er du ikke begrenset til hvordan du kan bygge og redigere sidene dine. Med denne kraftige plugin-en har du muligheten til å gjøre endringer fra den modulære bakenden eller fra den visuelle fronten.

Visual Composer Backend Editor

Visual Composer Backend Editor

Hvis du velger å bruke backend-redaktør hvert element vises som et modulært element som du kan sette inn, dra og slippe på plass. Denne metoden er flott hvis du raskt vil legge opp en wireframe for hvordan du vil at siden din skal se ut, og kan også være raskere enn frontend hvis du har en tregere server eller internettforbindelse.

Backend-redaktøren er ganske enkel å bruke. Bare klikk på den blå knappen for Backend Editor for å aktivere Visual Composer for siden eller innlegget du redigerer.

Aktiver Backend Editor

Klikk deretter på den turkise knappen for å +Legg til elementer.

Legg til elementer via Backend Editor

Herfra kan du begynne å sette inn alle siderelementer du ønsker!

Visual Composer Frontend Editor

Visual Composer Frontend Editor

De frontend-redaktør gir en mye bedre oversikt over hvordan den endelige siden din vil se ut, siden den egentlig er en visuell redaktør i sanntid. Den lar deg sette inn alle de samme sidebyggerelementene som backend-editoren med den ekstra fordelen at du faktisk kan se dem i stedet for en modul. Du kan se hvor stort et 300px-bilde virkelig ser ut, eller om en lilla knapp med en # 6e2f93 hekseverdi virkelig dukker opp.

For å aktivere frontend-redigering, klikk på en av de to Frontend Editor alternativer for siden eller innlegget ditt.

Aktiver Frontend Editor

Dette vil oppdatere skjermen din og ta deg til en forhåndsvisning av live frontend av innlegget eller siden din med alle de samme sidebyggealternativene som backend-redigereren.

Legg til elementer via Frontend Editor

Bare klikk for å begynne å legge til elementer. Hovedforskjellen her er at du nå kan se elementer når du setter dem inn, og du kan bruke forhåndsvisningsalternativer i toppfeltet for å få et inntrykk av hvordan siden din vil se ut på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett og telefoner.

Legge til og redigere sideelementer

Enten du bruker baksiden eller frontend-redigereren, vil du ha de samme alternativene for å tilpasse de forskjellige sidebyggerelementene. Selv om alternativene varierer mellom elementer, er det noen viktige funksjoner du må være klar over når du har satt inn elementet.

Visual Composer: Edit Row

Visuelle komponistradealternativer

Uansett hva du vil legge til på siden din må du sette inn en rad først. Når du har satt den inn, kan du holde musepekeren på frontendelementet for å avsløre det blå radalternativer (i bakenden er disse alltid synlige øverst på hver rad).

 • Den første Radikon er der du kan klikke for å dra og slippe raden til en ny posisjon på siden din.
 • De Blyant ikonet åpner alternativer for radinnstillingene. Disse kan variere basert på temaet ditt. Med Total-temaet vil du se alternativer for lokal rulle-ID, radstrekning (for rader i full bredde), rad i full høyde, minimum høyde, synlighet på mobil, sentrert innhold, like høydekolonner, animasjon, typografi, maks bredde, kolonneavstand , bakgrunnsvideo eller parallaks og designalternativer (margin, kantlinje, polstring, bakgrunnsfarge / bilde).
 • kolonner er å definere antall kolonner i din rad. Det er standardalternativer for opptil 6 kolonner, men du kan også definere din egen tilpassede kolonnelayout om du ønsker det.
 • I tillegg til legger til en ny rad under den du redigerer.
 • De Duplisere ikonet vil klone den nåværende raden og alt innholdet (også alle elementene du har satt inn i rekken). Dette er flott hvis du vil bruke en radoppsett flere ganger på samme side.
 • Søppel er bare å slette en hel rad og dens innhold.
Visual Composer: Edit Column

Alternativer for visuell komponistkolonne

Når du holder musepekeren på rad i frontendeditoren, vil du også se gult kolonnealternativer (i backend finner du de samme alternativene og ikonene som vises over hver kolonne).

 • Den første kolonne ikonet er det samme som rader – klikk på den for å dra og slippe og ordne kolonner i raden deres.
 • De Blyant er generelle kolonneinnstillinger. I likhet med rader, kan kolonnealternativer variere basert på temaet du bruker. Med Totalt er følgende alternativer tilgjengelige: synlighet på mobil, animasjon, typografi, minimum høyde, designalternativer (margin, kantlinje, polstring, bakgrunn) og innstillinger for responsivitet (tilpasset offset, bredde eller skjulte alternativer basert på enhet).
 • For kolonner I tillegg til ikonet vil legge til et element øverst i kolonnen, over ethvert annet element som allerede er satt inn.
 • Igjen, Søppel ikonet er å slette hele kolonnen pluss innholdet. Etter å ha slettet en kolonne, forblir kolonnene for å opprettholde dimensjonene (hvis du sletter 1 av 3 kolonner, vil de resterende 2 kolonnene fortsatt være kolonner i 1/3 størrelse), så husk å redigere kolonnebreddene etter å ha slettet.
Visual Composer: Rediger sideelement

Alternativer for sideelement for visuell komponist

I raden eller kolonnene dine bruker du plussikonet til å sette inn et sideelement. I skjermdumpen over har vi lagt til en Meldingsboks. Når du setter inn et element, åpnes innstillingene automatisk. Hvis du vil redigere et element som du allerede har lagt til, holder du bare musepekeren på elementet i front- eller backendenditoren for å avsløre følgende alternativer:

 • De Blyant Ikonet åpner innstillingene (som er beskrevet nedenfor).
 • De Duplisere ikonet kloner sideelementet ditt nøyaktig slik du har det (innstillinger og alt).
 • Til slutt Søppel sletter bare sidebyggerelementet ditt. fra raden eller kolonnen der du satte den inn, og la alle andre elementer være i takt.
Visual Composer: Page Element General

Generelle alternativer for sideelement

Når du setter inn et nytt element eller klikker på blyantikonet for et element, åpner du sidebyggerelementet innstillinger. Disse er (for det meste) delt opp i flere faner for å gjøre det lettere for deg å se alle tilpasningsalternativene som er tilgjengelige for deg. I tillegg til innstillingsfanen, er det en utstyr ikonet øverst i høyre hjørne som du kan bruke til å lagre de valgte innstillingene som forhåndsinnstilt å bli gjenbrukt senere eller som misligholde som skal brukes automatisk hver gang du setter inn dette spesifikke elementet.

De Generelt fane inkluderer generelle alternativer for sideelementet ditt. Disse vil variere basert på hvilket element du setter inn (men i alle tilfeller er redigering så enkel som å bruke en dropdown, fargevelger, avkrysning eller tekstboks). For eksempel Meldingsboks i skjermdumpen over inkluderer alternativer for en stil, form, farge, ikon, tekst og animasjon. Men hvis du setter inn en Knapp i stedet vil du finne alternativer for tekst, url, stil, form, farge, størrelse, justering, ikon og animasjon.

Visual Composer: Page Element Design

Alternativer for design av sideelement

De Fanen Designalternativer er den andre standardfanen du ser på omtrent hvert sideoppbyggingselement. Herfra kan du legge til en tilpasset bakgrunn (farge eller bilde), kant, polstring og margin til elementet ditt. Alternativene for å forenkle kontroller reduserer alternativene for CSS-boksen, slik at du kan angi en universell verdi for hvert alternativ (margin, kantlinje og polstring). Én merknad å huske: når du bruker en bakgrunn, er den inne i grensen. Så øke polstring vil øke den synlige bakgrunnen du har lagt til rundt elementet ditt, men hvis du øke marginen vil du øke det tomme området rundt sideelementet ditt (avslører raden / siden bak det)

Avhengig av modulen du setter inn sideelementet ditt kan selvfølgelig mange flere faner være. For eksempel Visual Composer Innleggsnett har lagt til alternativsfaner for Datainnstillinger og Elementdesign. Og hvis du bruker tilpassede sideelementer via en utvidelse som Totalt personalnett det kan være enda flere alternativer innebygd (for eksempel spørringsalternativer, tilpasset bildeknusing, meta, sosiale koblinger, utdrag, etc.) avhengig av hva utvidelsesforfatteren har inkludert.

Merk: Du kan sjekke ut en omfattende liste over elementer i vår Total Builder Modules Guide. Imidlertid er den beste måten å lære hva hver modul gjør er å leke med Visual Composer. Lag en testside og øv deg på å sette inn og redigere elementer. Du vil raskt få tak i det og bygge sider som en proff!

Populære kompatible plugins

I tillegg til Visual Composer-utvidelser er mange populære plugins kompatible med Visual Composer og legger til et eget sidebyggelement automatisk. Her er noen av de mange programtilleggene du gjerne vil høre, vil fungere sømløst med Visual Composer-plugin for enda bedre sidebygging.

WooCommerce Elements for Visual Composer

WooCommerce: Hvis du vil bygge en butikk med WordPress, er WooCommerce veien å gå. Ikke bare er denne plugin-en gratis og full av fantastiske funksjoner, men den er fullt kompatibel med Visual Composer. Når WooCommerce er installert og aktivert, vil den ikke bare legge til sine egne innstillinger og alternativer, men den legger også til 17 nye side byggherreelementer for din å leke med.

Revolution Slider WordPress Plugin

Slider Revolution: Glidebrytere er en flott måte å legge til en oppmerksomhetsgripende og innholdsrik seksjon på hvilken som helst side, og Slider Revolution er en perfekt plugin for å gjøre nettopp det. Med denne pluginen kan du dra og slippe elementer som tekst, knapper, bilder og til og med videoer, alt med ekstra animasjoner og effekter for å lage imponerende glidebrytere. Se det i aksjon på mange av våre totale demoer!

LayerSlider WordPress Plugin

LayerSlider: Et annet flott alternativ for glidebrytere er LayerSlider-plugin. Det er like fantastisk som Slider Revolution, men med et litt annet grensesnitt og alternativer. Det inkluderer til og med en tilpasset overgangsbygger, slik at du kan lage en slags animasjoner. Det er også en av de to premium glidebryterne med vårt totale WordPress-tema, så du vet at det er ganske bra.

Kontaktskjema 7 Gratis WordPress-plugin

Kontaktskjema 7: Kontaktskjemaer er en viktig del av ethvert nettsted – enten du er en blogger med et skjema for forretningsforespørsler eller en tannlege med et avtaler skjema. Kontaktformular 7 er helt gratis, fleksibelt og med Visual Composer er det enkelt å sette inn kontaktskjemaene dine med det tilpassede skjemaelementet.

WPML WordPress Translation Plugin

WPML: Hvis du trenger å opprette et flerspråklig nettsted, er WPML et av de fremste alternativene for å oversette innlegg og sider. Plus WPML er fullt kompatibel med Visual Composer, så det er mulig å oversette hver tilpassede side du bygger.

Polylang gratis WordPress-plugin

Polylang: Hvis du ikke ønsker å investere i WPML, er Polylang et flott gratis alternativ som er fullt kompatibelt med Visual Composer (det er en av gratis plugins vi anbefaler for å gjøre WordPress-nettstedet ditt flerspråklig).

Yoast SEO-plugin

Yoast SEO: Yoast gjør det enkelt for enhver bruker å forbedre SEO på stedet. Det er mange viktige SEO-funksjoner, inkludert nettkart, metabeskrivelser, brødsmuler og mer. Det beste av alt – Yoast SEO spiller fint med Visual Composer slik at du kan bekymre deg for å lage bedre sider i stedet for å forske på SEO.

Templatera Template Manager for Visual Composer

Templatera: Denne pluginen er ikke bare kompatibel – den ble opprettet av WPBakery (forfatterne av Visual Composer) for å utvide funksjonaliteten til sidebyggeren. Templatera gjør det mulig å lagre og gjenbruke maler slik at det er enkelt å bygge gjentatte sider. Når plugin-en er installert, legger den til sitt eget alternativ i Visual Composer-innstillingene i WordPress-dashbordet, så det er enkelt å importere, eksportere og gjenbruke malene dine (som vi syntes var en så fantastisk funksjon at vi samlet denne pluginen med Total også).

Og vi er sikre på at det er mange flere flotte kompatible plugins! Hvis du er i tvil om en ny plugins kompatibilitet med Visual Composer, bare ta kontakt med forfatteren av den nye plugin-en din og spør.

Avanserte alternativer for den visuelle komponisten

For mer avanserte brukere er det et par ekstra alternativer i Visual Composer du kan bruke til å legge til egendefinerte kortkoder til sidebyggeren din og for å lage tilpassede mediegitter.

Visual Composer Shortcode Mapper

Først er Kortkodekartlegging. Dette alternativet finnes i Visual Composer-innstillingene og kan brukes til å kartlegge dine egne tilpassede snarveier til Visual Composer. Dette er flott hvis du har en kortkode du er glad i (som for eksempel en for en prissettingstabell) som ikke er inkludert i Visual Composer som standard.

Det andre avanserte alternativet er inkludert Grid Builder. Med disse funksjonene kan du lage tilpassede rutenett (ligner på media og postnett) med dine egne tilpassede oppsett for innholdet ditt. Du kan for eksempel opprette et tilpasset blogginnlegg med runde bilder, legge inn forfatterens navn i en fet tilpasset skrift, tilpasset utdragslengde, en lese mer-knapp og en andre knapp som lenker til et anbefalt produkt. Får du ideen? Du kan bygge hvilken som helst rutenettoppsett du ønsker med mange alternativer for elementer, farger, marginer, rammer og mer.

Pakk inn

Det er mange du kan gjøre med WordPress og Visual Composer. Hvis du vil se sidebyggeren på jobb, kan du bare se på noen av de totale temademonstrasjonene våre der vi har prøvd å vise frem forskjellige stiler og oppsett som kan opprettes ved hjelp av Visual Composer.

Og hvis vi savnet noe bare spør oss. Vi vil gjerne fortelle deg alt du vil vite om Visual Composer og hvordan det fungerer – legg igjen en kommentar nedenfor. Takk for at du leste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map