Innhold glidebrytere er overalt i disse dager! De kan også være veldig polariserende. Massevis av mennesker elsker dem, mens andre forakter dem. Men det er viktig å innse at glidebrytere ikke er en kur, de er bare et verktøy. Dette betyr at de må brukes på riktig måte og befolkes med stort innhold for at du skal kunne innse deres viktigste fordeler.


Ikke forveksle potensialet til verktøyet med dårlige resultater fra glødende implementeringer. Når de brukes riktig, er glidebryter for innhold effektive samhandlingselementer som kan øke besøkende engasjement, forståelse og oppbevaring av informasjon.

Dette innlegget dekker de viktigste grunnene til at du bør vurdere å bruke en innholdsglidebryter, og på hvilke punkter de kan være mest effektive for å forbedre de besøkende opplevelser når de besøker. La oss hoppe inn!

Fordelene med innholdsglidebrytere

Fordeler med innholdsglidebryteren

Fordelene med glidebryter for innhold spenner fra å spare plass til å gi besøkende til besøkende mer kontroll. La oss se på noen spesifikke fordeler nedenfor.

SPAR RUM

 • Innholdsglidene konsoliderer flere innholdsstykker til en liten plass på nettstedet ditt, slik at du kan passe til flere på skjermen til enhver tid.

PROMOTE BRUKER ENGAGEMENT

 • Godt implementerte og designede innholdsglidebrytere er engasjerende for besøkende på nettstedet, og oppfordrer dem til å holde seg på siden lenger.
 • De fungerer som en pit-stop på en lang reise, slik at brukeren kan ta en pause før de fortsetter å bla.

GODT FOR BRUKSLIKEHET I MEDIERIKE SIDER

 • Ved å konsolidere medier til ett sted, gir du brukeren muligheten til å fokusere.
 • Bilder distraherer fra tekst, så ved å plassere det visuelle innholdet i en glidebryter, lar du brukeren velge når de fokuserer oppmerksomheten på bilde / rikt innhold, i stedet for å bryte lesestrømmen. Den lar brukerne fokusere på diskrete innholdsstykker.

BRUKERDIREKTERT (MEST)

 • De fleste av glidebryterne for innhold kan kontrolleres av brukeren, noe som betyr at de kan komme seg gjennom innholdet i sitt eget tempo, og hjelpe deres forståelse og oppbevaring av informasjonen du gir.

Kan nettstedet ditt forbedre seg med noen av fordelene ovenfor?

Når du skal bruke innholdsglidebrytere

Egendefinerte lysbildetyper

Det er flere måter å bruke glidebrytere på. Som med de fleste ting, er det best å ha et mål for deg hvor du vil komme deg til før du legger ut på reisen. Når det er sagt, kan du se på noen av alternativene nedenfor når det er best å bruke en innholdsglidebryter. Hvis ett eller to av punktene skiller seg ut, kan det være på tide å vurdere å legge til en glidebrygg-plugin til nettstedet ditt.

Introduksjon av nettstedet ditt

 • Når brukere først kommer til nettstedet ditt, må de vite hvorfor de er der, og hva de kan gjøre. Innholdsglidebrytere er populære hjemmesideelementer, for det enkle at de er gode til å formidle en kortfattet oversikt over nettstedets formål, og gjøre dem i stand til å klikke gjennom for mer informasjon.

OPPDATERING AV INNHOLD DYNAMISK

 • Hvis du ofte legger ut oppdateringer, vil du ofte ønsker å fremheve dem på nettstedet ditt for å trekke oppmerksomhet til dem. Men hvis volumet av oppdateringer er høyt, får hver av dem bare en begrenset eksponering for besøkende på nettstedet. En dynamisk oppdatert glidebryter for innhold gir hvert av innleggene dine en sjanse til å skinne.

KONSOLIDERER FORSKJELLIGE TYPER MEDIER

 • Hvert lysbilde er bare en beholder, slik at du kan bli ganske flink med innholdet i hver. Det betyr at bilder, videoer, rike interaktive medier som Google Maps og påmeldingsskjemaer alt sammen henter!

MERKNAD MULTIPLE BILDER ELLER VIDEOER I GALLERIER

 • Innholdsglidebryter ble opprinnelig utformet for å gruppere bilder og videoer i interaktive gallerier. Dette ble gjort delvis for å spare plass, men hovedsakelig for å lette friksjonen ved å bla gjennom media.

Fortelle en historie

 • En god historie flyter og er ubrutt. Det er grunnen til at vi ser en spredning av sidesign på lang tid på nettet. Bare å legge inn en serie bilder eller videoer i en artikkel eller side bryter den flyt, og gjør det vanskeligere for brukerne å fortsette der de slapp. En god glidebryter for innhold lar mediene flyte på linje med resten av innholdet.

Følgende sekvensielle trinn (E.G. PRODUKTTURER, WALKTHROUGHS, INSTRUKSJONER, RECIPES, ETC.)

 • De fleste programvareselskaper vet at en flott glidebryter for innhold kan forbedre opplevelsen av å gå gjennom en produktturné, noe som til slutt fører til mer salg.
 • På grunn av sin selvstyrte og fokuserte natur, er skyvekontrollene en flott metode for å gå besøkende gjennom en serie sammenhengende trinn.

Å vite når du skal bruke innholdsglidebrytere kan bidra til å gjøre dem mer effektive på nettstedet ditt.

Hva du skal se etter i en glidebrygg-plugin

I tillegg til punktene ovenfor, er det noen viktige elementer du bør tenke på når du velger en glidebrygg-plugin.

LETT Å BRUKE

 • Det skal kunne distribueres hvor som helst på nettstedet ditt. En glidebryter skal være enkel å plassere på hjemmesiden din, kontaktområdet eller til og med en uklar side på nettstedet ditt. Avgjørelsen skal uansett ikke begrenses.

MOTTAKELIG

 • Det må være i stand til å håndtere alle slags innhold. En ideell glidebryter skal ha muligheten til automatisk å endre størrelse på seg selv for å passe pent på siden. Enten det er en stasjonær, smarttelefon eller nettbrett, størrelse på størrelse for å passe til hvilken som helst skjerm eller enhet er et stort skritt mot å gjøre glidebryteren mer effektiv og visuelt behagelig.

HJELPFULL STØTTE

 • Et tilgjengelig og effektivt serviceteam som støtter opp produktet er et must. De fleste produktene er egentlig bare like gode som teamet bak dem. Utmerket støtte hjelper deg med å betjene dine behov, og gir kontinuerlig hjelp til produktet du har kjøpt.

Pakk inn

Brukt riktig kan glidebrytere definitivt ha en positiv innvirkning på nettstedets brukeropplevelse. La oss raskt oppsummere fordelene ved å bruke en glidebryter og de beste tidene å bruke en.

FORDELENE

 • Spar plass
 • Fremme brukerengasjement
 • Bra for brukervennlighet på medierike sider
 • Brukerstyrt (mest)

DE BESTE TIDene for å bruke en glidebryter

 • Vi presenterer nettstedet ditt
 • Oppdaterer innhold dynamisk
 • Konsolidering av forskjellige typer medier
 • Uthev flere bilder i videoer eller gallerier
 • Fortelle en historie
 • Følger sekvensielle trinn

Etter å ha vurdert fordelene som er skissert i innlegget ovenfor og de beste tidspunktene for å bruke en glidebryter, er min anbefaling for en innholdsglidebrygg-plugin SlideDeck. Med muligheten til å mikse og matche innholdstyper, en enkel WYSIWYG-editor og en dra-og-slipp-lysbildefunksjon, treffer SlideDeck2 på alle notatene som kreves av en glidebryter-plugin av god kvalitet. SlideDeck2 inneholder også følgende funksjoner:

 • Linser: høyt utformede forhåndsinnstilte stiler som gjør at innholdet ditt ser bra ut. Du kan bruke dem rett ut av boksen eller velge fra et sett med tilpassbare deler som skreddersyr best til nettstedet ditt.
 • Lysbildeinnhold: Du kan velge mellom Dynamic Source (vis innhold fra favoritt eksterne kilder) og tilpasset innhold (perfekt for hjemmesider, produktturer og presentasjoner). Begge metodene er enkle og kraftige å bruke.
 • Tilpasning: Du har muligheten til å endre en betydelig del av glidebryteren, inkludert tekstinnhold, font, navigasjon, overganger pluss mange andre elementer.
 • Bruk: Plasser lysbildedekk hvor som helst. De fungerer utmerket i full størrelse applikasjoner som hjemmesider, produktturer og porteføljer til nedskalerte områder som sidefelt og bunntekst-widgeter.
 • Støtte og oppdateringer: SlideDeck-støtte er tilgjengelig fra teamet som faktisk bygde det. Dette teamet er alltid ute etter å legge til nye linser, ytterligere kilder og funksjoner i plugin-en.

SlideDeck 2 Sommersalg

Vi er glade for å fortelle deg om det spesielle sommertilbudet på SlideDeck2. Hvis du er interessert i å kjøpe denne pluginen, kan du spare opptil $ 50 i en begrenset periode. Hva er tankene dine om innholdsglidebrytere? Del gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me