Administrer bestillinger og avtaler med WordPress

Enten du driver restaurant, eier en ferieutleie eller administrerer et sted, er bestillinger livsnerven i din virksomhet. Kunder forventer i økende grad å kunne gjøre bestillinger og reservasjoner raskt og effektivt, når som helst og hvor som helst. Å kontinuerlig bemanne telefoner og svare umiddelbart på e-post er upraktisk og ganske enkelt uhåndterlig for mange virksomheter.


Et online bestillingssystem gjør det mulig for kunder å se på tilgjengeligheten din og gjøre reservasjoner når som helst og hvor som helst – og WordPress har en mengde flotte plugins til rådighet for å dekke dine behov. Det riktige valget vil gjøre det mulig for nettstedet ditt å vise oppdaterte tidsplaner og tilgjengelighet, og også ta bestillinger og reservasjoner.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du velger riktig bestillingsplugin for ditt WordPress-nettsted, og tilbyr noen forslag, avhengig av type virksomhet. La oss komme i gang!

Restaurantreservasjoner

Med så mange bord og tidsluker tilgjengelig på restauranten din, kan håndtering av bookinger bli ganske kompliserte. En god WordPress-reservasjonsplugin gir deg ikke bare mulighet til å få lettere kontakt med kunder, men tilbyr også et effektivt styringssystem for bestillinger.

La oss se på noen av de beste reservasjonspluginene som er skreddersydd for restaurantbestillinger.

1. Åpne tabell widget

Åpen tabell widget

De Åpen tabell widget plugin lar deg legge til OpenTable reservasjonsskjemaer på nettstedet ditt. Mens du er der er en offisiell plugin, dette alternativet gir en forenklet design og flere alternativer.

Den grunnleggende plugin-en er gratis, men det er også et premiumalternativ tilgjengelig fra $ 37. Dette gir støtte for internasjonale restauranter, muligheten til å tilpasse pre- og post-widgetinnhold for søkemotoroptimalisering (SEO) og mye mer.

2. Restaurantbestillinger

Restaurantreservasjoner

Den populære Restaurantreservasjoner plugin lar deg ikke bare ta online reservasjoner, men hjelper deg også med å administrere reservasjonssystemet ditt. En fin funksjon lar deg bekrefte eller avvise bestillinger ved å sende tilpassede e-postvarsler, direkte fra plugin-instrumentbordet.

Bestillingsskjemaet kan legges til hvilket som helst side, innlegg eller widget-område. Den har et rent og enkelt utseende og er enkelt å bruke. Det finnes også en serie betalte tilleggsprogrammer inkludert tilpassede felt og MailChimp-integrasjon.

3. ReDi Restaurantreservasjon

ReDi Restaurant Reservation

De RedDi Restaurant Reservation plugin tilbyr også online reservasjoner kombinert med et reservasjonssystem. En fin tilleggsfunksjon lar deg se reservasjonssiden i sanntid fra et nettbrett eller mobilenhet under service.

Selv om denne pluginen er gratis å laste ned, er det en månedlig avgift på rundt $ 7. Den billige prisen betyr at du kan prøve det i en måned eller to for å se om det passer dine behov.

Tjenesteleverandørs avtaler og bestillinger

Uavhengig av tjenesten du tilbyr, tilbyr online bookingadministrasjon en rask og enkel løsning for å koble kunder til tjenestene dine. Noen ganger er det ganske enkelt upraktisk for en kunde å hente telefonen eller vente på et e-post svar. Å sørge for at det er enkelt å bestille online betyr at det er mindre sjanse for at potensielle kunder sjekker ut konkurrentene.

Nedenfor har vi tilbudt tre av våre favoritt-gratis plugins – la oss ta en titt!

1. BirchPress Scheduler

Kalender for avtalebestilling - BirchPress Scheduler

De BirchPress Scheduler plugin tilbyr en utmerket løsning for servicebaserte virksomheter. Bestillingsskjemaer kan bygges inn på en side eller et innlegg, og kan også optimaliseres for responsive temaer.

Denne pluginen kan håndtere flere steder, så vel som flere ansatte og tjenester. Det lar deg også angi tjenestelengder, polstringstider og priser. Premium-priser starter på $ 75.

2. Bestilling av plugin for Ultra Pro-avtaler

Booking Plugin for Ultra Pro-avtaler

Mens Booking Plugin for Ultra Pro-avtaler fungerer på samme måte som BirchPress Scheduler, grensesnittet er langt mer estetisk behagelig. Oppsettet av den fire-trinns bestillingsprosessen er moderne og elegant, samtidig som den gir et brukervennlig skjema for kundene dine.

Andre viktige funksjoner i denne plugin-en er PayPal-integrasjon og muligheten til å omplanlegge avtaler. Premiumversjonen starter på $ 39.97 og tilbyr noen nyttige tilleggsfunksjoner som Stripe-integrasjon, Google Kalender-synkronisering og fleksibel prissetting.

3. Enkle avtaler

Enkle avtaler

De Enkle avtaler plugin er en annen flott løsning for å ta online bestillinger. Formen på fronten er pen og kompakt, mens bakenden er både estetisk og lett å administrere.

Plugin-enheten støtter flere lokasjoner, tjenester og ansatte, og lar deg til og med lage separate kalendere for hver. Dette er en av de enkleste avtalepluginene å bruke, og kommer sterkt anbefalt for uerfarne utviklere. Det er et flott alternativ hvis du bygger et eget nettsted.

Innkvartering Bookings

Enten du administrerer et hotell, driver bed and breakfast eller eier en ferieutleie, kan online bestillinger eliminere mye av stresset som er forbundet med å ta reservasjoner. For en kunde i en helt annen tidssone er tilgjengeligheten rundt online-bestillingsprosessen døgnet rundt en stor fordel.

La oss se på noen av de beste gratis plugins som er tilgjengelige for online overnatting:

1. WP Simple Booking Calendar

WP enkel reservasjonskalender

De WP enkel reservasjonskalender plugin gjør akkurat det den lover. Selv om det ser litt grunnleggende ut, er det enkelt å installere og anbefales spesielt for ikke-tekniske brukere.

Gratisversjonen tilbyr en flott grunnleggende løsning for bestilling, men hvis du trenger flere kalendere, må du oppgradere til premiumversjonen. Denne versjonen tilbyr mange andre nyttige funksjoner, inkludert synkronisering med nettsteder som Booking.com og Airbnb.

2. Bookingkalender

Booking kalender

Booking kalender er en av de programtilleggene som har stått tidens prøve. Opprinnelig utviklet i 2009, og gjør det mulig for kunder å sjekke tilgjengeligheten og raskt gjøre en bestilling – og det gjør fremdeles nok for å imøtekomme behovene til dagens WordPress-brukere.

De responsive designene foran og bak, kombinert med et elegant tilpasset utseende, gir en samlet solid løsning. Selv om denne plugin-en ble designet for å bestille overnatting, kan den også tilpasses andre tjenester. Mens en rekke alternativer relatert til valg av tidsluke ikke er tilgjengelige i gratisversjonen, kan du legge til denne funksjonaliteten ved å kjøpe premiumversjonen, som starter til en ganske kostbar $ 99.

3. Pinpoint Booking System

Pinpoint Booking System

Selv om dette ikke er den enkleste plugin å bruke, Pinpoint Booking System plugin tilbyr et mye mer detaljert grensesnitt enn bestillingsskjemaer for tradisjonelt utseende. Kunder har også muligheten til å endre kalenderen i frontend for å vise flere eller færre måneder.

Grunnpakken er PayPal integrert og WooCommerce-kompatibel, og det er også betalte tilleggsprogrammer tilgjengelig for andre betalingsleverandører.

Konklusjon

Bedrifter gjør allerede så mye for å tilby en god service som at bestillinger og reservasjoner kan ende opp med å bli en enorm ulempe. Styringssystemer for online bestilling kan løse så mange problemer, men det kan være en kamp å finne en løsning som passer din arbeidsflyt og virksomhet.

Ved å bruke rådene og programtilleggene vi har foreslått, bør du nå kunne tilby kundene dine fleksibilitet ved online bestillinger. Fra ditt synspunkt vil du også kunne administrere bestillinger mer effektivt. For å komme i gang, velg ganske enkelt plugin-en som høres riktig ut for bedriften din, og prøv den!

Vil noen av disse programtilleggene være integrerte i forretningsbehovene dine? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me