Slik setter du opp et medlemsnettsted med WordPress og MemberPress

Slik setter du opp et medlemsnettsted med MemberPress

MemberPress er et imponerende verktøy som vil gi deg muligheten til å gjøre WordPress-nettstedet ditt til et fullverdig nettsted for medlemskap. Denne premium-pluginen er et ideelt valg for de som ønsker å skape en vellykket online medlemskapsbedrift. Men er det riktig løsning for deg?


I denne artikkelen vil vi vurdere funksjonene som MemberPress (en av de beste WordPress-medlemskapsprogrammene) tilbyr. Vi vil deretter se på hvordan du konfigurerer det grunnleggende for denne avanserte plugin, og gjør WordPress-nettstedet ditt til et brukbart medlemskapsside. Så la oss komme i gang …

Funksjoner ved MemberPress

MemberPress

MemberPress er et premium WordPress-plugin som fungerer med alle WordPress-temaer. Den viktigste funksjonen er at den lar deg konvertere nettstedet ditt til et medlemskapsside. Ved å skjule innhold og sette opp medlemsabonnement, kan du belaste besøkende for å få tilgang til innleggene og sidene dine.

Enkel å sette opp

MemberPress er intuitivt. Dette gjør det raskt og enkelt å sette opp og bruke. Lag raskt medlemsplaner og abonnementsformer, integrer deg med betalingsportene du velger, legg til registrerings- og påloggingslenker til nettstedets meny, produser attraktive sammenligningstabeller og mye mer.

Ideell for nybegynnere og utviklere

MemberPress fungerer rett ut av boksen, med et greit oppsett som gjør det ideelt for nybegynnere. Imidlertid inkluderer MemberPress også et stort antall handlinger og filtre. Dette gjør det til et godt valg for de avanserte brukerne som ønsker å tilpasse medlemskapssiden deres til nøyaktige spesifikasjoner.

Medlemsplaner

MemberPress gir deg full kontroll over dine medlemsplaner. Velg prisen for hvert medlemskap, legg til faktureringsinnstillinger og opprett en prøveperiode, for å nevne noen få alternativer. Lag deretter regler for å skjule innhold, og la bestemte deler av innholdet vises på bestemte medlemsplaner.

Sømløs Payment Gateway-integrasjon

MemberPress aksepterer betalinger ved å integrere seg med alle de store leverandører av betalingsgateway. Velg mellom Paypal Standard, Pro eller Express Checkout, Stripe, Authorize.net eller offline. Du kan også legge til mer enn en betalingsport hvis du ønsker det.

Grundig dokumentasjon

Dokumentasjonen som følger med MemberPress er grundig og bruker en kombinasjon av instruksjons tekst og video. Så hvis du blir sittende fast, kan du raskt finne veien igjen.

Ekstra funksjoner

MemberPress kan skryte av en rekke andre imponerende funksjoner og funksjoner. Disse inkluderer:

 • Vakre pris tabeller
 • E-postintegrasjon med alle større markedsføringsleverandører
 • Integrasjon med BuddyPress
 • Drypp av innhold
 • Rabattkuponger
 • Medlemsledelse
 • Analytics-rapportering

Som du ser tilbyr MemberPress en imponerende liste over funksjoner. Vi skal nå se på hvordan du kommer i gang med MemberPress-plugin, slik at du kan gjøre WordPress-nettstedet ditt til et vellykket nettsted for medlemskap …

Hvordan installere MemberPress WordPress Plugin

For å komme i gang med å kjøpe MemberPress-plugin fra MemberPress-nettstedet. Last ned plugin-modulen til datamaskinen din fra medlemPress-kontoen din.

Få MemberPress

Åpne WordPress-nettstedet ditt og velg ‘Plugins> Add New’.

Legg til nye plugins

Klikk på “Last opp plugin> Velg fil”, og velg Plugin for medlemPress fra lagrede filer. Klikk på “Install Plugin> Activate”. Du vil nå finne at ‘MemberPress’ er lagt til i WordPress-dashbordmenyen.

MemberPress Menu

Velg ‘MemberPress> Activate’. Dette tar deg til ‘Aktiveringsside’ hvor du må legge til aktiveringsnøkkelen. Velg deretter “Aktiver lisensnøkkel”.

MemberPress License

MemberPress-pluginen din er nå installert og aktivert.

Konfigurer MemberPress-plugin-modulen

Neste trinn er å konfigurere din MemberPress-plugin. I WordPress-menyen velger du ‘MemberPress> Alternativer’. Her kan du konfigurere plugin-en slik at den passer til ditt WordPress medlemskapsside behov.

Alternativer-fanen

Det er mange faner på siden ‘Alternativer’. La oss se på noen av de viktigste…

sider

Under ‘Sider’ kan du tilpasse de grunnleggende MemberPress-sidene. De ‘reserverte sidene’ er viktige sider og må angis. Disse inkluderer siden ‘takk’, ‘innloggingssiden’ og ‘kontosiden’.

sider

Du kan velge ‘Auto Create new Page’ hvis du vil at MemberPress automatisk skal opprette sidene for deg. Ellers kan du designe og velge egne sider for bruk fra rullegardinmenyen.

Side 2

Når du har gjort nødvendige endringer, velger du “Oppdateringsalternativer”.

Regnskap

Regnskap

Området ‘Kontoer’ lar deg tilpasse medlemsinformasjon. Her kan du velge alternativene du ønsker for brukerkontoer. Du kan også legge til en velkomstmelding for medlemmer, som vises øverst på kontosiden.

Enger

Enger

Fanen ‘Felt’ lar deg lage tilpassede felt for registreringsskjemaet og kontosiden. Samle informasjon om medlemmene dine, inkludert navn, adresse, e-post, bursdag og mye mer.

betalinger

betalinger

Fanen ‘Betalinger’ er der du kan legge til betalingsportene du ønsker. Som tidligere nevnt, kan MemberPress integreres med en rekke betalingsleverandører. Bare klikk på ‘+’ -ikonet, og spesifiser deretter betalingsportene du vil legge til på medlemskapssiden din.

e-post

Det finnes et utvalg av e-posttyper du kan sende ut til medlemmene dine. Velg fanen ‘E-post’. Bare velg e-posttypene som passer WordPress-nettstedet ditt.

e-post

Klikk på ‘Rediger’ for å tilpasse hver e-post. Send deretter en test-e-post for å sjekke at hver e-posttype er egnet og av høy kvalitet. Her kan du også velge hvilke e-posttyper du ønsker at administrator skal motta.

Når du har konfigurert ‘Alternativer’, er du klar til å sette i gang med å sette opp resten av MemberPress-nettstedet.

Sett opp medlemsplaner

Å sette opp medlemsplaner på nettstedet ditt, velg ‘MemberPress> Memberships’ fra WordPress-menyen. Klikk på ‘Legg til nytt’, øverst på siden. Gi deretter ditt medlemsplan et navn (her har jeg kalt det Premium).

Legg til nytt premiummedlemskap

Under “Medlemskapsbetingelser”, på høyre side av siden, kan du velge pris på planen, enten du vil at den skal være en engangsbetaling eller en tilbakevendende betaling, legge til en prøveperiode-alternativ og mye mer.

Medlemskapsbetingelser

Lenger nede på siden kan du tilpasse delen “Medlemskapsalternativer”. Her kan du endre teksten på registreringsknappen, legge til en tilpasset takkemelding, sette regler for hvem som har tilgang til medlemskapsplanen, samt mye mer.

Valg for medlemskap

Når du er fornøyd med innstillingene dine, publiser medlemskapssiden. Logg deg deretter ut av WordPress-kontoen din for å se siden, eller åpne siden inkognito. Du vil nå se standard registreringsskjema for medlemskap for medlemsplanen du nettopp har opprettet.

Påmeldingsskjema

Hvis du vil endre medlemssidene dine, kan du bruke hvilke sidemaler som er tilgjengelige i temaet ditt. Bare velg en “Tilpasset sidemal”, som ligger til høyre for redaktøren din på medlemssiden du jobber med.

Etter å ha laget din første medlemsplan, kan du fortsette å legge til mer ved å bare klikke på ‘Legg til nytt’. Bruk kortkode, funnet under ‘Medlemskapsalternativer’, for å legge til påmeldingsskjemaet til hvilken som helst side eller innlegg på WordPress-nettstedet.

Lag regler for dine medlemsplaner

Når du har laget de forskjellige planene du trenger for medlemskapssiden din, må du gjøre det sett reglene for hver plan. Hvis du setter reglene, kan du skjule innhold for ikke-abonnenter, og velge hvilke innholdstyper som vil være tilgjengelige på hver plan.

For å komme i gang, velg ‘MemberPress> Regler’ fra WordPress-menyen. Velg deretter ‘Legg til nytt’. En ‘Legg til ny regel’ -side vil nå vises.

Ny regel

Under ‘Regelvalg’ kan du velge hvilket innhold du ønsker å beskytte mot ikke-betalende medlemmer. Her kan du skjule alt innhold, forskjellige innlegg, sider, innholdskategorier eller tagger, eller velge fra mange andre alternativer.

Regelalternativer

Du kan deretter gi tilgang til dette innholdet til medlemmer som har kjøpt bestemte planer. Klikk på “Lagre regel” og lag deretter så mange regler som nødvendig for å imøtekomme de forskjellige plantyper.

Legg til en registreringslink til nettstedets meny

Når alle medlemsplanene dine er fullstendig konfigurert, bør du legge til en registreringslenke til nettstedets meny for å gjøre det enkelt for de besøkende å bli abonnenter.

Velg ‘Utseende> Menyer’ i WordPress-menyen, eller åpne ‘Tilpasseren> Menyer’ i fronten av nettstedet. Her vil du merke at det nå er et ‘Medlemskap’ alternativ. Velg planene dine, og klikk deretter på ‘Legg til meny’. Endre ‘Navigasjonsetiketten’ hvis du ønsker det, og velg deretter ‘Lagre meny’.

Meny

Menyen din vil nå vise koblinger til de forskjellige medlemsplanene dine.

Legg til en påloggingslink til menyen på ditt medlemsnettsted

Innloggingslink

For å legge til en påloggingslink til menyen på ditt medlemsnettsted, anbefaler MemberPress å laste ned gratis WordPress-plugin BAW Login-Logout.

LoginLogout Menu

Installer denne plugin på WordPress-nettstedet ditt, og åpne deretter ‘Utseende> Meny’. Du vil nå finne ‘Innloggings- / utloggingslenker v1.3.3’ lagt til i menyelementene. Velg ‘innlogging / utlogging’ og deretter ‘Legg til meny> Lagre meny’.

LoginLogout

Klikk på ‘MemberPress> Alternativer’ fra WordPress-menyen. Klikk på fanen ‘Konto’, og velg ‘Tving WordPress for å bruke påloggingssiden til MemberPress’ under ‘Innlogging og utlogging’..

Tving WordPress

Dette vil sikre at WordPress åpner påloggingssiden for BAW-plugin-medlemskap. Medlemmer kan nå logge seg på kontoen sin på nettstedet ditt og få tilgang til premiuminnholdet de har kjøpt.

Endelige tanker om MemberPress

Denne avanserte plugin-en tilbyr en (nesten) endeløs liste over funksjoner, noe som gjør den ideell for alle typer medlemskapssider. I denne artikkelen har vi bare dekket det grunnleggende om å komme i gang med MemberPress. Ved bare å følge trinnene ovenfor vil du imidlertid kunne opprette et fungerende medlemskapsside som vil skjule innhold for ikke-abonnenter, gjøre det mulig for besøkende å registrere seg på medlemsplaner og generere inntekter for WordPress-nettstedet ditt.

Når du har fullført disse første trinnene for å få konfigurert medlemskapssiden, kan du deretter lage attraktive sammenligningstabeller, legge til kuponger, spore transaksjoner og abonnement, sette opp et tilknyttet program, overvåke analyser og mye mer. Så hvis du ønsker å opprette en vellykket plugin for medlemskap, kan MemberPress godt være WordPress-plugin for prosjektet ditt.

Høres medlemPress ut som den beste medlemskapspluggen for deg? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map