Samle tilbakemeldinger fra brukerne på ditt WordPress-nettsted

Den mest verdifulle ressursen for ethvert nettsted er besøkende. Du kan kontakte dem for å gi tilbakemelding på nettstedet ditt generelt eller om ethvert aspekt av det spesielt. Tilbakemeldingene du mottar vil hjelpe deg å ta viktige beslutninger om å styre nettstedet ditt i riktig retning. Tilbakemelding vil også hjelpe nettstedet til å forbedre seg og være mer tilpasset behovene til målgruppen. På lang sikt vil dette gi verdi til nettstedet, oversette til et bredere publikum og komme både nettstedet og dets lesere til gode.


Analytics er en måte å samle inn data på, men det gir deg bare informasjonen, trendene og mønstrene når de skjer. For å tolke disse trendene og mønstrene, eller “hvorfor” bak dem, må du samle tilbakemeldinger fra leserne og sette dem sammen for å gi mening om det.

Du kan lære mye ved å holde øret til bakken og holde orden på nisjen du opererer i. Men WordPress kan hjelpe deg også. Som med tilfellet med de fleste andre funksjoner, har WordPress plugins for å samle brukerfeedback også. Pluginsene kan gjøre jobben raskt, effektivt og uten å distrahere leseren for mye. Nettsteder kan ha et ganske tydelig bilde av hva leserne har å si når de samler inn den innsamlede informasjonen.

Du har alltid muligheten til å legge til et standard kontaktskjema på en egen side på WordPress og på den måten unngå å unngå en plugin. Men en dedikert plugin kan gjøre jobben mer effektivt. De kan lokke leserne til å svare og gi deg tilbakemeldingene på en kortfattet måte, noe som gjør det enkelt for deg å bruke.

Tilbakemelding kan komme på mange måter – forslag, rangeringer, kommentarer eller til og med stemmer på kommentarer. Eller besøkende kan sende inn feil eller ta undersøkelser. Hvis du nettopp begynner med nettstedet ditt, kan du til og med skrive personlige e-poster til de første kundene dine og søke tilbakemelding. De vil føle seg privilegerte nok til å gi deg verdifulle forslag.

La meg ta deg gjennom noen av programtilleggene som kan brukes til å samle tilbakemeldinger fra brukerne om WordPress.

WordPress Form Builder

WordPress Form Builder er en omfattende plugin for å samle tilpasset tilbakemelding fra besøkende, lagre den i databasen og få tilgang til den på et dashbord..

Skjemaene kan være intelligent strukturert og betinget logikk kan brukes for å holde datainnsamling til et minimum. Innstillingene, oppsettet og elementene i skjemaene kan tilpasses uten behov for kode. Bruk disse skjemaene til spørrekonkurranser, undersøkelser, datainnsamling og tilbakemeldinger fra brukerne.

WP Form Builder

For større samhandling kan brukere spore innsendingene sine i en portal, redigere den eller laste opp filer med den. Brukere kan også tildeles score og rangeringer. Ulike meldinger kan bli blinket til brukere som scorer forskjellige rangeringer. Plugin-en er integrert med e-posttjenesteleverandører av høy kvalitet, og basert på poengsum eller andre kriterier, kan forskjellige e-poster sendes til brukere med forskjellige nivåer av score.

Alle disse funksjonene gjør det mulig for deg å motta tilbakemelding, adskille besøkende basert på score og deretter sende passende e-poster til hver type besøkende. Denne populære plugin kan kjøpes på CodeCanyon for $ 35.

Usernoise Pro Modal Tilbakemelding og kontaktskjema

Usernoise Pro Modal Feedback & Contact Form legger til et modalt skjema og en tilpassbar tilbakemeldingsknapp til WordPress. Hvert element som vises på det offentlige grensesnittet kan tilpasses. Dette lar deg designe og ramme inn spørsmål som passer dine nøyaktige behov. Kortkoden for å legge skjemaet inn i et innlegg eller side er også inkludert.

Tilbakemelding kan mottas i 4 kategorier som er redigerbare. Det samarbeider med Akismet for å avverge spam. Plugin-modulen er multisitekompatibel og lokaliseringsklar. Den er også kompatibel med hvilken som helst nettstedsmal. Denne pluginen kan kjøpes på CodeCanyon for $ 12.

Feedweb

Feedweb er en enkel plugin som kan legge til en widget til ethvert innlegg du velger. Det vil tillate deg å stille de besøkende ethvert spørsmål. Spørsmålene er begrenset til Ja / Nei-formatet. Ved å ramme inn spørsmålene nøye, kan du få presis tilbakemelding om innlegget. Spørsmål som blir stilt en gang, lagres og kan gjenbrukes senere.

Feedweb

Når plugin-en er installert, er det mulig å være mer interaktiv med leserne. De kan stemme, sende inn tilbakemeldinger etter vurdering, svare på spørsmål, enkelt oppdage nytt innhold og øke tidsbruken på bloggen. Rangeringswidgeten er animert og HTML5-kodet, noe som sikrer sikkerhet og personvern. Widgeten må legges til hvert innlegg manuelt. Det kan legges til i sidefeltet ved å sette inn en kortkode. Plugin-en kommer i tre versjoner – Gratis, Plus og Pro.

WebEngage

Produktundersøkelser, ledegenerasjonsundersøkelser, kundetilfredshetsundersøkelser eller kundeforventningsundersøkelser er alle de normale måtene en bransje samler tilbakemeldinger fra publikum. WebEngage kan hjelpe deg med å gjennomføre disse undersøkelsene på nettstedet ditt og analysere det ved å bruke rapporterings- og analysemoduler. Nettstedsadministratorer kan følge med på alle tilbakemeldinger og data samlet eller e-postmeldinger mottatt på en praktisk konsoll og svare på forslag eller andre tilbakemeldinger rett fra konsollen..

Respons på tilbakemelding trenger ikke være standard. Push-varsler med eller uten rabatter er mulig, og hvert varsel spores analytisk, så klikkfrekvens eller besøkende profil blir gjort tilgjengelig.

E-postabonnementskoblinger kan legges til MailChimp-listen. Gratis og betalte planer er tilgjengelige, med en 14 dagers prøveperiode for betalte planer.

JotForm

Hvis det er et popup-tilbakemeldingsskjema som du mener bør nå din webside, sjekk ut JotForm. Pop-up-en vises ved å klikke på en knapp som vises på alle sidene når plugin-modulen er aktivert. Skjemaet kan bygges ved hjelp av den intuitive dra og slipp-funksjonen. Skjemaet og knappen kan tilpasses.

JotForm tilbakemeldingsknapp

Det flotte med et popup-tilbakemeldingsskjema er at brukere får fylt ut tilbakemeldinger uten å forlate siden de var på. Etter at skjemaet er fullført, kan besøkende fortsette der han slapp. E-post svar fra brukere kan også mottas.

Du kan bruke denne plugin-en gratis opptil 100 innsendelser hver måned, hvoretter du må oppgradere til en premium-plan.

Tilbakemelding Cat

En virkelig brukervennlig plugin for å samle tilbakemeldinger er Tilbakemelding Cat. Det er gratis, integreres perfekt med WordPress, og det trengs ingen anstrengelser i installasjonen. Bare last ned og aktiver. Det innebærer ikke noe eget merke på nettstedet ditt.

Tilbakemelding Cat

Det er også enkelt å bruke plugin-modulen. Bare opprett et kartleggingsskjema og publiser det. Samle alle tilbakemeldingene du mottar. Feedback Cat er dessuten 100% gratis og opensource. Så du kan endre koden for å tilpasse den hvis du vil.

Flere tilbakemeldinger plugins

Hvis du tror at pluginene ovenfor ikke er noe for deg, eller hvis du vil ha en plugin som hovedsakelig vil samle minimale tilbakemeldinger som et Ja / Nei spørsmål eller stjernevurderingssystem, kan du se på pluginene som følger,

 • WordPress-forespørsel og tilbakemeldingsplugin: Dette er en åpen kildekode-plugin og kommer mot en engangsavgift på $ 17. Den kan plasseres hvor som helst, eller du kan til og med skjule den. Tilbakemeldingskategorier kan opprettes og tilbakemeldinger kan kommenteres eller stemt av brukere. Den mest stemte kommentaren er tatt til topps.
 • Queryz WordPress Survey: For å legge til et enkelt popup-skjema på hver webside, prøv Queryz WordPress Survey. Undersøkelser kan utformes som flere avkrysningsbokser, skala eller enkel tekst. Plugin-en er gratis, men du må registrere deg og opprette en brukerkonto for WordPress.
 • Enkel tilbakemelding widget: Vil du stille bare ett spørsmål til de besøkende? Enkel tilbakemelding widget vil hjelpe deg å gjøre nettopp det. Når du har aktivert plugin-modulen, endrer du standardspørsmålet til det du vil svare på, og vent deretter på at svarene oversvømmer innboksen. Hvis en bruker synes spørsmålet er irriterende, kan han ganske enkelt klikke på det røde “X” mot spørsmålet, og det blir skjult i 7 dager.
 • Feelback-reaksjoner: Bildepresentasjoner får alltid bedre respons, og Feelback Reactions gir leseren et sett med 5 følelser. Ett klikk av en bruker kan generere en masse tilbakemeldinger for nettstedet. Du vil vite hvilke følelser som holder besøkende på nettstedet ditt, og hvilke følelser som oppfordrer dem til å dele på sosiale medier. Basert på svaret vil innholdet bli foreslått.
 • Reaksjonsknapper: Denne pluginen legger til praktiske knapper nederst i innlegget ditt eller hvor som helst annet sted. Brukere kan klikke på knappen som de finner mest passende. Knappene kan konfigureres til å inneholde hvilken som helst tekst som “Som” “Interessant” eller noe annet. Knappene holder oversikt over antall ganger de klikkes på, og dette kan brukes til å samle interessante tilbakemeldinger.
 • Universal Star Rating: For å legge til den klassiske femstjernersvurderingen som du ser på mange blogger, installerer og aktiverer du Universal Star Rating. Du kan legge til vurderingsalternativ til data, innlegg, produkter og tjenester og få seerne til å rangere det.
 • Rating Widget: Rating Widget legger også til et femstjerners vurderingssystem til WordPress. Dette kan legges til sider, innlegg, WooCommerce-produkter, BuddyPress-brukere, bbPress-forum samt forfattere.
 • WP-PostRatings: Et mye nedlastet plugin, WP-PostRatings kan legge til et AJAX-rangeringssystem til innlegget eller siden din. Du kan velge å legge den til alle eller valgte innlegg og sider.
 • Multi Rating: For å kunne vurdere individuelle innlegg på flere målestokker og forskjellige spørsmål, bør du prøve Multi Rating. Det kan aktiveres for tilpassede innleggstyper og sider. Det kan tildeles vekter til hvert vurderingselement for å justere de samlede rangeringsresultatene.
 • WP kunde anmeldelser: Dette er en populær plugin som kan brukes til å sette opp en egen side på bloggen din for at lesere og kunder kan legge igjen en anmeldelse eller kommentar. Det er kompatibelt med flere nettsteder og flere brukere og har blitt lastet ned mange ganger over.
 • Polldaddy meningsmålinger og rangeringer: Prøv denne programtillegget for å administrere avstemningene og rangeringene dine fra WordPress-oversikten. Du kan opprette flere avstemninger, velge lukkedatoer for avstemningene og også velge å holde resultatene private eller gjøre dem offentlige.
 • MyEffecto-Instant Visual Feedback: Dette er en enkel widget som kan plasseres under innlegget ditt, og leserne kan tilby tilbakemeldinger basert på følelser.
 • Webay: Webay vil hjelpe deg med å samle tilbakemeldinger fra eBay-kontoen din og plassere den i en karusell i WordPress.
 • Var dette til hjelp: Som du kan gjette, vil denne pluginen stille det enkle spørsmålet om artikkelen var nyttig. Alt som kreves er et enkelt ja / nei-svar.

Og endelig

Det er alltid bra å motta tilbakemeldinger på alt arbeidet du gjør. De beste menneskene du kan motta forslag for å forbedre nettstedet ditt, er folkene som besøker det. Velg plugins i henhold til innholdet på nettstedet ditt, den generelle profilen til de besøkende som lander der og omfanget av tilbakemelding som kreves. Pass på å ikke overvelde besøkende med for mange alternativer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me