Blogging kan være mye morsommere når du vet at du har et par kule WordPress-alternativer til disposisjon. Visste du for eksempel at du kan komponere, formatere og publisere WordPress-blogginnlegg rett fra postkassen din? Å ja, det kan du og det er enkle greier :).


Bare tenk hvor mye arbeid du kan utføre på denne måten? Tenk på fleksibiliteten og nytteverdien av dette alternativet gir deg. Jeg mener, du kan legge ut hvor enn du bruker hvilken som helst internettaktivert enhet, uansett om du har det WordPress mobilapp. Hvis du er spent, la oss se på de tre viktigste måtene du kan bruke til å publisere WordPress-blogginnlegg via e-post:

 1. Innlegg per e-post i Jetpack
 2. Avansert innlegg via e-postinnstillinger (for mellomliggende til avanserte WordPress-brukere)
 3. WordPress innlegg via e-post plugins

Vi vil dekke disse metodene én etter én, og gi deg alle detaljene du trenger for å dra full nytte av WordPress-innlegget via e-post. Alle disse metodene krever at du oppretter e-postkontoer og konfigurerer noen få alternativer, så du burde ha det veldig bra. La oss begynne med modulen Post via e-post i Jetpack.

Innlegg per e-post i Jetpack

JetPack-post via e-post

jetpack lar deg supercharge ditt WordPress-nettsted som er hostet ved å tilby deg et par fine funksjoner, inkludert Innlegg per e-post. Så hvordan legger du ut via e-post med Jetpack? Det er klart at du først må installere Jetpack på ditt WordPress-nettsted (Merk: du kan ikke bruke denne funksjonen på en lokal installasjon av WordPress siden JetPack, bare en fy hvis du håpet på å teste dette på din localhost). Når Jetpack er installert på WordPress-plattformen din, er det på tide for neste trinn: å generere en spesiell e-postadresse. Du vil sende alle innleggene du ønsker å publisere til denne e-postadressen, så det er viktig å holde det hemmelig. Folk (les hackere) med tilgang til denne e-postadressen kan publisere innlegg til bloggen din, noe vi absolutt ikke ønsker.

JetPack-post via e-post: Aktiver funksjon

Hvordan lager du denne spesielle e-postadressen i Jetpack? Dette er den enkleste delen. Koble Jetpack til din WordPress.com-konto, og aktiver deretter modulen Post via e-post i innstillingene. Etter dette navigerer du til Brukere -> Profilen din på admin-menyen og klikk Aktiver innlegg via e-post. Lagre endringene dine ved å klikke Oppdater profil nederst på skjermen.

JetPack-innlegg via e-post: Aktiver per bruker

Denne enkle prosessen gir deg en spesiell e-postadresse som, hvis du har glemt, må forbli bare kjent for deg og / eller dine pålitelige forfattere.

JetPack-post via e-post: Tilpasset e-postadresse

Med den spesielle e-postadressen din i hånden, er det på tide å komponere, formatere og sende / publisere din første post vie e-post. Ikke pop flaskene ennå, vi har en lang vei å gå;).

skaper-en-post-via e-post-

Avslutt din favoritt e-postklient (jeg elsker Gmail for business. Takk Google Apps) og begynn å komponere blogginnlegget ditt. Tittelen på blogginnlegget ditt går i fagfelt av e-posten din og innholdet til innlegget går i e-postadressen – akkurat som en vanlig e-post. Når vi først har skrevet og formaterer innlegget, sender vi selvfølgelig det til den spesielle e-postadressen vi genererte tidligere, så kopier det i til felt.

Formaterer innlegget ditt fra din e-postklient

Etter å ha skrevet, kan du formatere innleggene dine før du publiserer, men bare hvis e-postklienten støtter HTML- eller rik tekstformatering. Hvis e-postklienten din ikke støtter rik tekst / HTML, må du sende innleggene dine til utkast mappe og formatere dem senere, som, hvis du spør meg, beseirer hele formålet med å publisere blogginnlegg via e-post. Det er bra at de fleste webbaserte e-postklienter støtter HTML og formatering av rik tekst, så du bør dekkes i denne forbindelse. Jeg vil oppfordre deg til å opprette en e-postkonto med en nettbasert e-postleverandør (f.eks. Gmail, Hotmail osv.) For å ta vare på formateringen.

Du må imidlertid være klar over at funksjonen Innlegg via e-post vil fjerne noe av den tilpassede formateringen, noe som betyr at innleggene dine vil se litt annerledes ut enn det du har i e-postklienten. Den generelle tommelfingerregelen her er å holde formateringen på et minimum eller følge noen av leksjonene jeg lærte da jeg spilte rundt med denne funksjonen på en testblogg.

Leksjoner jeg lærte

Etter å ha sendt mitt første testinnlegg og ventet på opptil tolv (12) minutter (mer om dette i løpet av et sekund), innså jeg at Post by Email-systemet fjernet inline bilder og vedlegg, men beholdt modigkursiv og alle lenker. Jeg måtte vente i omtrent tolv (12) minutter fordi WordPress.com måtte bestemme hva jeg skulle gjøre med vedlegget mitt, som ble avvist for å være en ugyldig filtype.

Jeg hadde lagt ved en .LOG-tekstfil, og WordPress.com må ha vanskelig for å prøve å omgå det. Jeg bestemte meg for å prøve forskjellige filtyper. Jeg kjører et nytt testinnlegg og festet et MS Word-dokument og et .png-bilde. Denne gangen la jeg til bildet fra nettet (ved hjelp av en nettadresse) i stedet for bare å legge det direkte inn i e-posten.

Det andre testinnlegget dukket opp i min Innlegg-skjerm nesten med en gang. Denne gangen ble ikke bildet fjernet, men vedleggene var ikke like heldige. Jeg forventet at vedleggene skulle vises på slutten av testinnlegget, men på deres sted var det to “kortkoder”, [vedlegg1] og [vedlegg2]. Jeg hadde aktivert galleriene mine, så ikke en gang dit. Jeg fant senere vedleggene mine i Mediebiblioteket. Sammenlignet de to testinnleggene var dette en viss fremgang!

Viktigste takeaway:

 • Noen filtyper som filer som slutter med .LOG blir avvist automatisk og forsinker innlegget ditt i omtrent ti (10) til femten (15) minutter
 • Vedlegg sendes rett til Mediebiblioteket
 • Bilder vises bare i innleggene dine hvis du setter dem inn som nettadresser. Alle bilder du legger til direkte i e-postadressen, blir fjernet eller ignorert
 • Jeg kjenner ikke kriteriet gutta bruker på WordPress.com, men noen av testinnleggene mine ble sendt til utkast mappen mens andre ble publisert umiddelbart (jeg sammenlignet de to og kom med neste punkt)
 • Velformaterte innlegg blir publisert umiddelbart (innlegg med gyldige kategorier, tagger, vedlegg og bilder av web-URL)

Nå som vi nettopp har funnet ut at alle vedlegg blir sendt til Mediebiblioteket, og alle innebygde bilder blir ignorert, hva skjer med andre tillegg som e-postsignaturen din? Vil den bli publisert på bloggen din ved siden av innlegget? Vel nei. Post via e-postsystemet vil fjerne enhver e-postsignatur som bruker standard signaturmønsteret til dash dashplass (-). I tillegg vil Post by Email-systemet kvitte seg med alt etter


stikkord.

Bruke kortkoder for å tilpasse innleggene dine

JetPack-post via e-post: Shortcodes

Jeg hadde et bredt tilfredsstillende smil (mer som et glis) i ansiktet etter å ha testet kortkoder. Etter en kort stund og uten å brekke svette, lærte jeg at du kunne legge til kategorier, tagger, utdrag, snegler, meningsmålinger, forsinke innleggene dine i timer eller dager, og slå kommentarer til og av blant annet. Her er en liste over tilgjengelige snarveier:

 • [title Your Desired Post Tittel] – Angir innleggstittelen i tilfelle du ikke får tilgang til emnefeltet fra din mobile enhet
 • [kategori a, b, c] – Legger til kategorier a, b og c i innlegget ditt. F.eks [kategori Oppskrifter, Slik gjør du det] vil tilordne kategorier Oppskrifter og Oppgaver til innlegget ditt
 • [forsinkelse +1 time] – Denne kortkoden instruerer WordPress om å publisere innlegget ditt etter en (1) time. [forsinkelse +2 dager] betyr at innlegget ditt vil bli publisert etter to dager
 • [slutt] – Alt etter at denne dårlige gutten blir ignorert. Sett den helt på slutten av innlegget med en tom linje over seg. Dette er den eneste kortkoden du ikke kan bruke andre steder i e-postadressen. Du kan plassere hvilken som helst annen kortkode uansett hvor i e-posten din, bortsett fra fagfelt selvfølgelig ��
 • [tagger a, b, c] – Legger til tagger a, b og c til innlegget ditt
 • [utdrag] Utdraget ditt går her … [/ utdrag] – Denne kortkoden legger til et utdrag i innlegget ditt
 • [slug add-your-slug-here] – Legger til en snegle til innlegget ditt. En snegle er en nettleser og SEO-vennlig URL for innlegget ditt
 • [kommenterer | av] – Slår på eller av kommentarer
 • [nogallery] – Deaktiverer galleriet og viser alle bilder på linje
 • [[lysbildefremvisning]] – Gjør galleriet til en lysbildefremvisning
 • [mer] – Fungerer akkurat som mer tag
 • [poll] Quiz og svar [/ poll] – Legger til en Polldaddy-avstemning
 • [neste side] – Lar deg paginere blogginnlegget ditt
 • [publiser av | yahoo | twitter | facebook] – Lar deg angi publiseringsalternativer. For eksempel deaktiverer [publicize off] publiseringsfunksjonen for det aktuelle innlegget, og [publicize twitter] sender varsel til Twitter-kontoen din bare
 • [status publiser | avventer | utkast | privat] – Hva tror du dette gjør?

Merk: Du må skrive alle snarveier med små bokstaver.

Innlegg per e-post i Jetpack: Extras

Bare litt mer bør du vite. Brukere med administrator-, forfatter- og redigeringsroller kan publisere WordPress-blogginnlegg automatisk bare ved å sende innlegget til din spesielle e-postadresse. Brukere med bidragsyterprivilegier kan ikke publisere til bloggen automatisk. Alle innsendingene deres vil være avventer vurdering.  Dessuten kan hver bruker opprette sin egen hemmelige e-postadresse. Jo mer jo mer, jo ikke? Ha ha.

Avansert innlegg via e-postinnstillinger

Liker du å få hendene skitne? Elsker å se under panseret? Ser du etter en alternativ metode for å publisere WordPress-blogginnleggene dine via e-post? Kanskje posten din via e-post Jetpack-modulen er ødelagt, eller du bare ikke liker Jetpack siden den bremser nettstedet ditt. Eller kanskje, enkelheten med Jetpack-alternativet interesserer deg ikke. Denne delen er nøyaktig hva du har ventet på.

Denne andre metoden for å publisere innlegg via e-post er avhengig av innlegget via e-postfunksjonen som er en del av WordPress-kjernen. I følge WordPress Codex er denne innebygde funksjonen “… avskrevet og vil bli fjernet i en kommende utgave.” Jeg vet ikke når de har kunngjort denne kunngjøringen, men det er enda en grunn til at du bør omfavne Jetpack-alternativet eller bruke plugins. Uansett, la oss konfigurere postservere og åpne opp noen porter for vi trenger disse innstillingene når vi jobber med plugins ��

Logg først på webhotellkontoen din og opprett en ny e-postkonto. I et flertall av webhotellkontoer finner du dette alternativet ved å navigere til cPanel -> E-postkontoer. Å opprette en e-postkonto i seg selv hjelper deg ikke så mye, du må legge den til (e-postadressen) til WordPress-nettstedet ditt. Bevæpnet med den nye e-posten din, gå til Innstillinger -> Skriving og bla ned til Innlegg via e-post seksjon. Det er på tide å konfigurere e-postserveren.

wordpress-kjerne-post via e-post-

Skriv inn detaljene som vist nedenfor:

 • Mailserver: Skriv inn domenenavnet ditt
 • Havn: 110
 • Påloggingsnavn: Skriv inn e-postadressen du opprettet ovenfor
 • Passord: Skriv inn tilsvarende passord for e-postadressen ovenfor

Er du med meg? Det er enda et lite skritt. Du må besøke www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php å analysere innlegg hver gang du publiserer ved hjelp av denne e-postkontoen.

Hvor:

 • yourdomain.com – domenenavnet ditt
 • INSTALLDIR – banen til WordPress-installasjonen. Hopp over (eliminere) dette hvis WordPress er installert i public_html mappe

Merk: ringe wp-mail.php manuelt er tungvint, anbefales ikke og vil bli avskrevet snart. Her er et alternativ. Legg til følgende kode i funksjonsfilen din for å se etter e-post hvert femtende (15) minutt:

funksjonen hent_post_via_mail () {
flush (); // Vis siden før hentingen av e-posten begynner
if (get_transient ('hente_post_via_mail')) {
komme tilbake; // E-posten har blitt sjekket nylig; ikke sjekk igjen
} annet {// E-posten har ikke blitt sjekket på mer enn 15 minutter
do_action ('wp-mail.php');
set_transient ('hente_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // sjekk om 15 minutter.
}
}
add_action ('shutdown', 'retrieve_post_via_mail');

Alle innlegg du publiserer ved bruk av denne metoden, blir sendt rett til utkast-mappen. Du kan imidlertid velge å automatisk publisere innlegg uten administratorgodkjenning i WordPress-innstillingene. Det er helt opp til deg ;).

WordPress Post med e-post plugins

Og her kommer plugins! Vi elsker alle plugins, ikke sant? Du vet, de er super nyttige, enkle å installere og morsomme å bruke, spesielt når du ikke trenger å konfigurere en million og ett alternativ. Innlegget med e-post-plugins jeg fant, har alle en ting til felles: De søker å erstatte WordPress ‘Post by Email-funksjon som vil bite i støvet før eller senere. Den største forskjellen er at hvert av disse programtilleggene gir deg mer funksjonalitet når det gjelder å publisere innlegg via e-post. Det bør ikke være noen utfordring å legge ut via e-post når du bruker noen av følgende plugins i god bruk.

Postie gratis WordPress-plugin

Postie gratis WordPress-plugin

I følge Wayne Allen, plugin-forfatteren, gir Postie deg kraften til å publisere blogginnlegg via e-post med tilleggsavanserte funksjoner du ikke finner i det viktigste WordPress-innlegget via e-postalternativet. Med en imponerende vurdering av 4,3 / 5,0 og over 225K nedlastinger, er det trygt å hevde at Postie fanger ganske fart. Eller kanskje, folk bare elsker denne plugin-en fordi den gir deg muligheten til å legge til bilder og videoer via e-post, fjerne automatisk signaturer fra e-post, tilordne kategorier og gjøre en hel masse andre kule ting. Postie støtter POP3, IMAP og SSL.

Legg ut via e-post gratis WordPress-plugin

Innlegg via e-post Gratis WordPress-plugin

Utviklet av Kat Hagan, Innlegg via e-post har en lysende rangering på 4,4 / 5,0 mens den fremdeles er i betafase. Plugin-enheten tilbyr et par fine funksjoner som støtte for POP3- og IMAP-servere, SSL slik at e-postene dine er sikre, PIN-basert sikkerhet for å motvirke forfalskning av e-post, tilgang til WordPress ‘innebygde roller, tilordne koder, kategorier og tilpassede taksonomier, ahortcode-funksjonalitet osv. Bare installer plugin-modulen, konfigurer noen få alternativer (akkurat som vi gjorde i forrige avsnitt), og arbeidet ditt er gjort!

Etter flere timer med å se hardt ut, søket mitt bare de to pluginene og en online tjeneste kalt Posterous som ikke lenger er tilgjengelig. Misfornøyd mye? Ikke vær det, du trenger bare en av programtilleggene, så vil du være i orden.

Denne ballen er nå på din domstol …

Har du noen gang publisert WordPress-blogginnlegg via e-post? Hva er noen av timene du har lært? Er du klar over andre innlegg via e-post WordPress-plugins? Del tankene dine med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Glad innlegg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me