Envato Market Plugin WordPress Auto-oppdateringsveiledning

Å oppdatere WordPress-temaene og pluginene dine er like viktig som å oppdatere din kjerne WordPress-installasjon. Hvis du bruker et gratis tema eller plugin via WordPress.org, er du sannsynligvis kjent med autooppdateringene via dashbordet ditt.


Normalt når du ser et varsel i adminnavnet ditt om at du har en oppdatering, kan du gå til Dashbord> Oppdateringer og alt du trenger å gjøre er å bekrefte oppdateringen til et WordPress.org-tema eller plugin, eller til din kjerne WordPress-installasjon. Lett ikke sant? Vel, dessverre kan premiumtemaer utenfor WordPress.org direkte ikke oppdateres på samme måte. Hvert premiumtema må ha sitt eget API på plass for å tilby automatiske oppdateringer for deres produkt som serveres av utvikleren, og mens mange av ThemeForest-temaene har innebygde systemer, er det noen som ikke gjør det, og det er der “Envato Market Plugin” kommer på plass.

De Envato Market-plugin lar deg koble til ThemeForest-kontoen din for å tilby installasjon og oppdateringer for alle de premium temaene og pluginene du har kjøpt fra Themeforest og Codecanyon), og det er superenkelt å installere og bruke!

I denne guiden vil vi lede deg gjennom alle trinnene for nedlasting av gratis plugin, samt installasjon og konfigurering. Før du kommer i gang, er det viktig å merke seg at du må bruke en admin-konto på WordPress-nettstedet ditt for å installere plugin-modulen og aktivere autooppdateringer. Og husk – Envato Market-plugin-en gir bare autooppdateringer for Themeforest WordPress-temaer og Codecanyon WordPress-plugins (den vil ikke gi oppdateringsvarsler for temaer du har kjøpt eller lastet ned fra andre markedsplasser). OK, la oss komme i gang!

Installasjon av Envato Market Plugin

Last ned Envato Market Plugin

Det aller første trinnet er å laste ned Envato Market-pluginen. Dette er tilgjengelig på Envato (så vel som via Github) og er helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å klikke på knappen nedenfor for å gå til Envato Market-pluginsiden og klikke på nedlasting knapp.

Last ned Envato Market Plugin

Dette vil laste ned zip-filen med pluginen i den. Du trenger ikke å pakke den ut – vi installerer den som den er. Nå som du har plugin-modulen, gå videre og logg deg på WordPress-installasjonen du vil legge til automatiske oppdateringer til.

Legg til nytt plugin

Naviger til for å installere plugin-programmet Plugins> Legg til nytt og klikk på Last opp plugin -knappen øverst på siden.

Last opp zip-koden til Envato Market

Neste bla gjennom envato-market.zip fil som du lastet ned fra Github.

Installer Envato Market Plugin

Klikk deretter på knappen til Installere nå og når du blir bedt om det, klikker du på Aktiver plugin link.

Aktiver Envato Market Plugin

Nå som plugin-en er installert og aktiv, bør du se en ny Envato marked menypost i WordPress-oversikten.

Envato Market Plugin Setup

Neste trinn er å synkronisere Envato Market-pluginen med Envato-kontoen din for å få tilgang til alle kjøp på markedet i tillegg til oppdateringer av varer.

Hovedinnstillinger for Envato Market Plugin

For å komme i gang, klikk på Envato marked lenke i dashbordmenyen. Du bør se en skjerm som ligner den ovenfor. Det aller første trinnet er å lage en Envato API-token. For å gjøre dette, klikk på generere et personlig symbol lenke (fremhevet i rødt over).

Generer en Envato API-token

Hvis du allerede er logget inn på Envato-kontoen din, blir du ført til skjermen ovenfor (ellers blir du bedt om å logge deg inn før du blir omdirigert til denne siden). På denne skjermen kan du se hva Envato Market-pluginen ber om tillatelse til å få tilgang til via Envato-kontoen din (Envato-nettsteder, muligheten til å laste ned varene, en liste over kjøp og bekreftelse av kjøpene dine).

For å fortsette med å gi et symbol et navn, merk av i boksen du har lest og samtykker til vilkårene, og klikk deretter på den grønne knappen for å opprette token.

Kopier Envato API-symbolet ditt

Når symbolet ditt er opprettet, vil du se et grønt suksessskjermbilde. Kopier token-koden (dette er veldig viktig siden Envato ikke lagrer en kopi av tokenet for deg), sjekk for å bekrefte at du har kopiert det og klikk på den hvite knappen som du har det.

Lim inn din Envato API-token

Gå tilbake til WordPress-installasjonen og lim inn Envato API-tokenet ditt, og klikk deretter lagre.

Mulig Envato-markedsfeil

Det er mulig at du kan se feilen ovenfor når du først skriver inn tokenet ditt. Ikke bekymre deg, bare gå tilbake til forrige side og prøv igjen. Det skal fungere i andre omgang.

Envato markedskjøp

Når tokenet ditt er lagret og validert, oppdateres siden din for å vise landingssiden for Envato Market med lagt til faner for varene dine. Den eller de tilleggte fanene viser alle dine tema- og plugin-kjøp samt versjonsnumre og hurtigkoblinger til temasiden og forfattersiden.

En merknad for webdesignere og designbyråer

Hvis du er en freelancer for webdesign eller et designbyrå som kjøper temaer for klienter, kan du bruke plug-in Envato Market for å holde kundenes nettsteder oppdaterte også. Du bør ikke gi kundene dine tilgang til alle kjøp, så i stedet bør du bruke Enkelte varemerker seksjon.

Engangstoken autorisasjon til engangsbruk

Du må først installere Envato Market-pluginen på kundens nettsted og deretter opprette et symbol ved å klikke på generere et personlig symbol link. Lag en kopi av tokenet ditt akkurat som du ville gjort hvis du skulle lage din egen token.

Envato Client-ID

Deretter må du også finne Vare-ID for klientens tema og / eller plugin (er). For å finne ID-en, bare gå til Themeforest eller Codecanyon-varesiden og kopiere den numeriske ID-en på slutten av nettadressen.

Autoriser Envato-vare med token

Naviger nå tilbake til Envato Market-siden på kundens nettsted i stedet for å lime inn tokenet ditt i det tilgjengelige globale feltet. Klikk på Legg til vare knapp. Dette åpner en popup for å skrive inn Envato-symbolet og varenummer.

Bekreft autorisasjon av varer

Når du har lagret varen, kan du gjenta prosessen for å legge til alle andre kjøp for denne spesifikke klienten.

Autoriserte Envato-varer

Nå vil WordPress-installasjonen du har jobbet med bare vise elementene (og relaterte oppdateringer) som du har lagt til. Ikke-utviklere vil kanskje også vurdere denne pluginen hvis du har kjøpt mange Envato-kjøp i løpet av årene og bare vil se oppdateringer for varene du bruker for øyeblikket..

Envato Market Auto-Updates for Themes & Plugins

Nå som du har Envato Market-plugin-en installert og synkronisert med kontoen din, vil du ha alle kjøp og vareoppdateringer til hånden..

Envato Market Item Updates

Hvis en oppdatering er tilgjengelig for en vare du har kjøpt, vil du se en oransje merknad som på bildet over.

Oppdateringsside for WordPress

I tillegg, hvis en tema- eller plugin-oppdatering er tilgjengelig, vil du også kunne se den på kjerneoppdateringssiden for WordPress ved å klikke på oppdateringssymbolet i adminnavnet eller ved å klikke på Dashbord> Oppdateringer. Herfra kan du behandle oppdateringen per vanlig ved å velge og oppdatere varen din.

Merk: Du KAN IKKE oppdatere plugins med et tema ved hjelp av Envato Market-pluginen. Du kan bare oppdatere plugins du har kjøpt din egen, individuelle lisens for. Når en utvikler binder plugins med et tema, bør de gi plugin-oppdateringer innen temaet, eller gi oppdateringsdetaljer i temadokumentasjonen.

For å oppdatere varen din via Envato Market-pluginen, klikker du bare på Oppdatering tilgjengelig lenke i den oransje merknaden for å begynne å installere oppdateringen.

Oppdatering av Envato-varene dine

Hvis varen viser Oppdaterer … melding i lenger enn noen minutter, oppdater siden og prøv igjen.

Oppdaterte Envato-varer

Når oppdateringen er fullført, vil du se en rask grønn varsel om at varen din har vært oppdatert! Og det er det. Når oppdateringer er tilgjengelige, vil du kunne se dem rett fra dashbordet ditt (mye mer praktisk enn å laste ned oppdateringer selv når du får e-postvarsler fra Envato).

Installere nye kjøp med Envato Market Plugin

Det er enklere å installere nye tema- eller plugin-kjøp når du bruker Envato Market-pluginen. Når du kjøper et nytt kjøp, ser du det i Envato Market-fanen (henholdsvis under “temaer” eller “plugins”).

Installer nytt tema med Envato Market

Bare klikk på det blå Installere -knappen for å installere det nye temaet eller plugin-enheten din (ikke nødvendig å laste ned zip-filen til elementet).

Bekreftelse av installasjon av Envato-tema

Bare vent noen få øyeblikk, så skulle du se en bekreftelsesskjerm som den ovenfor. Neste du kan Forhåndsvisning (hvis det er et tema) eller ganske enkelt Aktiver for å komme i gang med å designe nettstedet ditt (merk: hvis du endrer temaet på det nåværende live nettstedet vårt, anbefaler vi at du forhåndsviser først og bruker denne guiden for å trygt endre WordPress-temaet ditt).

Pakk inn

Forhåpentligvis har denne guiden vært i stand til å gjøre det lettere å oppdatere Themeforest og Codecanyon-oppdateringene. Hvis du har spørsmål om Envato Market-pluginen eller andre tips du kan legge til i guiden vår, legg bare igjen en kommentar. Takk for at du leste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me