Slik legger du til sosiale pålogginger på ditt WordPress-nettsted

Det er viktig å tilby den beste brukeropplevelsen, mer hvis du driver et medlemskap eller e-handel nettsted. Når suksessen til nettstedet ditt avhenger sterkt av brukerregistrering, kan du utnytte sosiale pålogginger for å tilby en god brukeropplevelse på dine registrerings-, påloggings- og kassasider blant andre steder.


Sosial pålogging lar brukerne dine registrere og logge seg på WordPress-nettstedet deres ved å bruke sine eksisterende sosiale mediekontoer som Facebook, Twitter og Google blant andre. Med et enkelt klikk kan brukerne dine registrere seg på, og deretter logge seg på nettstedet ditt uten å nødvendigvis opprette en konto på gammeldags måte.

Den gammeldagse måten innebærer å opprette et nytt brukernavn og passord. Noen nettsteder ber deg om å bekrefte e-posten din eller gi mer informasjon for å registrere en ny konto, noe som avgir mange brukere. Dessuten er mange moderne nettlesere vant til sosial innlogging og forventer at nettsteder vil tilby denne funksjonen som standard.

Hvorfor sosial innlogging?

Hvis du har lest så langt, lurer du kanskje på hvorfor sosial innlogging er viktig. Vel, her er et par morsomme fakta bare for å bygge fart.

Visste du:

  • Brukere hater å opprette en ny konto på nettsteder. Forskningsresultater viser at hele 86% av mennesker ikke liker å opprette en ny konto på nettsteder. I de fleste tilfeller, og for å være rettferdig her, vil folk neppe opprette en konto for, for eksempel, legge igjen en kommentar. Sosial innlogging eliminerer behovet for å opprette kontoer som tradisjonelt tilbyr brukerne dine et sømløst middel til å registrere seg på nettstedet ditt.
  • Sosial pålogging redder brukerne dine fra passordtretthet (sett inn lenke), i prosessen som gjør innloggingsprosessen enklere. Brukerne dine trenger ikke å huske enda en kombinasjon av brukernavn og passord.
  • Hvis en bruker glemmer påloggingsinformasjon, er det mer sannsynlig at de forlater påloggingsprosessen enn å prøve å tilbakestille passordet. Det, baby, betyr mer mislykkede pålogginger for deg, noe som betyr høyere hoppfrekvens og lavere konverteringsfrekvens. Sosial pålogging demper dette problemet.
  • Mange av oss er skyldige i å la skjemaer være ufullstendige eller legge inn falsk informasjon når du oppretter en ny konto på et nettsted. Dette gir en enorm utfordring for både eiere og markedsførere. Hvordan vil du for eksempel tilby brukerne dine bedre og personaliserte opplevelser når de gir deg falske data? Når nettstedets besøkende bruker sosial innlogging, mottar du imidlertid bekreftede og kvalitetsdata som alder, kjønn, interesser, vennelister og så videre.
  • Du kan effektivisere og fremskynde kassen i din nettbutikk med sosial innlogging, siden brukere kan registrere / logge på uten å forlate handlekurven sin (sett inn lenke) for å fylle ut et registrerings- / påloggingsskjema.

Kilde: Studie av sosial identitet

Søte fordeler hele veien

Som du tydelig kan se, har sosial innlogging et par søte fordeler. Og det beste er at du enkelt kan legge til sosiale pålogginger på WordPress-nettstedet ditt ved hjelp av en plugin.

I dagens servering fremhever vi et par WordPress-påloggings-plugins som er perfekte for nettstedet ditt. Velg en og del tankene dine, så vel som din favoritt plugin for sosial innlogging i kommentarene.

Det ut av veien, la oss komme til virksomheten.

Vi har jobbet veldig for å lage en imponerende liste over både gratis og premium WordPress sosiale plugins akkurat for deg. Finner du de perfekte sosiale påloggingsløsningene? Vel, det avhenger helt av dine behov og preferanser.

Uten videre, er dette hva WordPress tilbyr så langt som sosiale påloggings-plugins går.

1. Super Socializer

WordPress Social Share, sosial innlogging og sosiale kommentarer Plugin - Super Socializer

Først på listen er Super Socializer, en fin WordPress-plugin som hjelper deg å legge til sosial innlogging, sosial deling og sosiale kommentarer til nettstedet ditt enkelt.

Dette kraftige dyret lar deg legge til sosiale påloggings knapper til WordPress påloggingsside, registreringsside, kommentarer, WooCommerce kasseside og andre områder på nettstedet ditt takket være widgeter og snarveier.

Super Socializer støtter sosial innlogging fra 10 sosiale nettverk og lar deg synkronisere brukerens grunnleggende sosiale profildata med den respektive WordPress-profilen.

Annet enn det, kan brukere koble sosiale kontoer til WordPress-kontoene sine når som helst i WordPress admin-dashbordet. Dessuten er denne WordPress-sosiale påloggings-pluginen kompatibel med blant annet bbPress, BuddyPress, AMP, myCRED, WordPress multisite og Gutenberg editor.

Videre er det GDPR-klage fordi, vel, personvernlover er ikke lenger det de pleide å være. For å starte opp er Super Socializer utrolig enkel å tilpasse og leveres med andre sosiale funksjoner.

2. Neste sosiale pålogging og registrering

Nextend Social Login og Registrer

Med over 200 000 aktive installasjoner mens vi snakker, er Nextend Social Login sannsynligvis det mest populære gratis innloggingsprogrammet for sosial innlogging på WordPress.org.

I løpet av få minutter kan du aktivere brukerregistrering og pålogging via Facebook, Twitter og Google. Det stemmer, Nextend Social Login-pluginen fokuserer på de tre mest populære sosiale nettverkene.

Nå trenger du ikke å tvinge brukere til å fylle ut standard- eller lange registreringsskjemaer; denne WordPress-plugins for sosial innlogging integreres sømløst med dine eksisterende WordPress-påloggings- og registreringsskjemaer.

På WordPress-profilsiden kan brukere enkelt koble til eller fjerne koblinger til sosiale kontoer uten å brekke svette. I tillegg kan brukere få tilgang til WordPress-brukerkontoer med eller uten en sosial konto.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer muligheten til å bruke profiler av sosiale nettverk som WordPress-avatarer, tilpassede viderekoblinger etter sosial pålogging, widgets, kortkoder, enkle å tilpasse design, rask støtte og et tillegg som leveres med enda flere funksjoner.

3. BS-inngang

bs input wordpress plugin for sosial innlogging

Hvis du ønsker å ta premiumruten tidlig, vil du elske BS Input-sosiale påloggings-plugin fra BeSquares. BS Input-plugin tilfører skjønnhet, farge og funksjonalitet til hele denne sosiale påloggingsvirksomheten.

Plugin-en er mildest sagt og gir deg flere funksjoner enn de fleste WordPress-plugins for sosial innlogging. Og siden det er superduper enkelt å sette opp og bruke, trenger du ikke kodingskunnskap for å glede deg over fordelene med sosial innlogging med denne plugin.

Interessante funksjoner inkluderer støtte for Facebook, Twitter, Google og LinkedIn, kortkode slik at du kan legge til sosial innlogging på tilpassede sider eller widgetområder, et stilig nettstedskap, innholdsskap, ubegrensede farger, vakre bakgrunner, cache-klare og 2 stiler for sosiale innloggingsknapper.

I tillegg støtter BS Input WooCommerce-kassen, BuddyPress, WPML og ethvert WordPress-tema. For å starte opp, leveres plugin-en med 6 animasjoner for popup-en og en tilpassbar postmal. Endelig ord; det er en enkel, men kraftig WordPress-sosial innlogging som fungerer.

4. RegistreringMagic

registrering magisk wordpress plugin

RegistrationMagic er sannsynligvis den beste WordPress-brukerregistreringsplugin på planeten. Håndlaget til perfeksjon er denne dårlige gutten den eneste løsningen du trenger for å administrere brukerregistreringer og legge til sosiale pålogginger på WordPress-nettstedet ditt.

Plugin-enheten har funksjoner som en rask skjermoppretter, innebygd påloggingssystem, kortkoder slik at du kan slippe skjemaer hvor som helst på nettstedet ditt, skjemaanalyse, HTML innebygd kode, tilpassede felt, tilpassede CSS-stiler, innsendingsadministrator, vedlegg, sosiale pålogginger, bruker manager og vi vil være her hele dagen hvis vi skulle gå gjennom hele listen over funksjoner. Vi trenger en frittstående anmeldelse for RegistrationMagic.

Poenget med RegistrationMagic gjør det latterlig enkelt å legge til sosiale påloggingsformularer. I skrivende stund støtter plugin-en Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Microsoft Live og Instagram.

Etter min ærlige mening er RegistrationMagic sh * t (unnskyld franskmennene mine; jeg blir bare virkelig spent når jeg kommer over en så flott plugin). Du vil elske det, og det garanterer jeg. De har en gratis versjon, men hvis jeg var deg, ville jeg hente på premiumversjonen og aldri se tilbake. Egentlig skulle jeg ønske at flere kunne finne denne pluginen, og jeg håper jeg ikke høres om salget ut.

Jeg har prøvd det, jævlig, er disse karene flinke eller hva? Og jeg er ikke alene.

Stor brukerregistrerings- og administrasjonsplugin, med mange funksjoner og god rask støtte for å løse ethvert spørsmål. Liker virkelig å kunne omdirigere forskjellige brukere til deres brukerrolle-spesifikke side. Anbefaler denne plugin- og supportteamet på det sterkeste. – Bosch_B

5. MiniOrange WordPress Social Login

MiniOrange WordPress Social Login

WordPress-plugin-repoen er gaven som holder på å gi, og WordPress Social Login av miniOrange er et bevis nok. Denne sosiale påloggings-pluginen overgår forventningene, hva med en omfattende liste over funksjoner som vil blåse parykken din.

Plugin hjelper deg å legge til sosial deling og sosial innlogging ved hjelp av nettverk som Facebook, Twitter, Google, Instagram, Vkontakte, LinkedIn, Amazon, Salesforce og Microsoft Live.

Videre kan du be brukerne om å fullføre profilene sine hvis sosial innlogging ikke returnerer brukernavn og e-post. På toppen av det lar WordPress Social Login deg tilordne roller til brukere som logger seg på med den sosiale påloggingsappen. Dessuten kan du enkelt synkronisere det sosiale profilbildet med WordPress.

I tillegg kan du legge til sosiale påloggingsknapper på påloggingssiden, registreringssiden, kommentarskjemaet og hvor som helst ellers på nettstedet ditt ved hjelp av en widget eller en kortkode.

Du kan til og med aktivere / deaktivere brukerregistrering og aktivere e-postvarsler til administrator når brukere registrerer seg via sosial innlogging. Videre kan du tilpasse påloggingsikoner og påloggings- / utloggingsadresse enkelt.

6. Sosial pålogging av BestWebSoft

Sosial pålogging av BestWebSoft

Kanskje du ikke vil ha de mange avanserte funksjonene som kommer med de fleste WordPress-innloggingsprogrammer for sosial innlogging. Kanskje du ganske enkelt vil legge til sosiale pålogginger på nettstedet ditt og komme over med det uten å investere i et dyrt og altfor komplisert plugin. Du trenger en enkel løsning som fungerer ut av esken.

Sosial pålogging av BestWebSoft er en slik plugin. Det er forenklet med en feil, men får jobben gjort. Denne brukervennlige pluginen lar brukerne dine logge på og kommentere med sine eksisterende kontoer på Facebook, Twitter, Google og LinkedIn..

Du kan enkelt legge til sosiale påloggingsknapper på innloggingssiden, registreringssiden og kommentarskjemaet. På toppen av det kan du angi standardrollen for nye sosiale brukere, bare aktivere brukerregistrering via sosiale knapper og koble sosiale kontoer til de tilsvarende WordPress-kontoene enkelt.

Plugin-en er enkel å sette opp og kommer med detaljert dokumentasjon for å hjelpe deg med å slå bakken.

7. WooCommerce sosial pålogging

woocommerce sosial plugin

Alternativer for sosiale innloggingspremier skuffer vanligvis ikke takket være ekstra funksjoner og dedikert støtte. Misforstå ikke her, jeg prøver ikke å diskreditere gratis plugins. Når det er sagt, kan du ikke gå galt med en fantastisk plugin som WooCommerce Social Login.

Opprinnelig bygget spesielt for WooCommerce-butikker, og pluginen er nå kompatibel med BuddyPress, bbPress og Peepso. Brakt til deg av eliteforfatteren WPWeb, WooCommerce Social Login er et unikt sosialt innloggingsprogram med en unik mengde funksjoner.

For det første kan du enkelt legge til sosiale pålogginger på WooCommerce påloggings-, registrerings- og utsjekkingsskjemaer som gir brukerne dine en bedre brukeropplevelse, som åpner dører for friksjonsløse kjøp.

For det andre støtter denne sosiale programtillegget WordPress for øyeblikket 11 sosiale nettverk inkludert Foursquare, Yahoo og til og med PayPal. Det leveres med et vakkert dra-og-slipp-admingrensesnitt som gjør det enkelt å administrere hvert sosiale nettverk.

På toppen av det får du god statistikk så vel som en visuell fremstilling av hvordan de sosiale påloggingene dine presterer. I tillegg kan plugin sende nye kontodetaljer til brukere via e-post. Så søtt?

Hvis det ikke er nok, sendes WooCommerce Social Login med en kortkode og widget som betyr at du kan plassere sosiale pålogginger hvor som helst på nettstedet ditt. Hver gang en bruker logger på via appen, kan du omdirigere dem til en tilpasset URL, så ja, det er det også.

8. WP Ultimate Social

wp ultimate sosiale

WP Ultimate Social premium plugin er basert på en ideologi; trenger du ikke flere plugins for alle sosiale medias behov. Av denne grunn kan du tenke på WP Ultimate Social som en “bunt” slags som tilbyr deg sosiale ikoner, sosial deling, sosiale tellere, Twitter-feeds, Pinterest, automatisk posting og sosial innlogging.

AccessKeys, eliteforfatteren bak WP Ultimate Social, hevder at det er den eneste sosiale mediesuiten du noen gang vil trenge, og utifra det jeg så og den lange listen over funksjoner, er jeg ofte enig. Boy oh boy, dette utyret av en plugin er lastet. Jeg vil gå raskt over funksjonene.

Du kan forvente å finne funksjoner som 12 vakre PNG-ikonsett, Font Awesome-ikoner, kraftige tilpasningsalternativer, 10 retina-klare SVG-ikonsett, sosial sidefelt, et responsivt design, 10 fantastiske sosiale delingstemaer, flytende sosiale delingsknapper, støtte for 14 store nettverk, del via e-post og utskrift, WooCommerce-støtte, BuddyPress-kompatibilitet, popup-popuper for sosiale deler, vakre sosiale tellere med 20 imponerende temaer, 5 animasjoner og listen ser ut til å fortsette for alltid.

WP Ultimate Social kommer med imponerende sosiale påloggingsfunksjoner som støtter opptil 9 populære sosiale nettverk. Du kan enkelt vise sosiale pålogginger på registrerings-, påloggings- og kommentarskjemaene. I tillegg kan du velge påloggingsknapper fra 15 vakkert designede temaer.

Dessuten kan du postere automatisk på Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr og gjøre så mye mer. Det store antallet funksjoner på denne tingen vil få deg til å rulle bakover i forbauselse.

9. Sosial innlogging av OneAll

OneAll sosial påloggings-plugin

Av alle WordPress plugins for sosiale pålogginger på denne listen, støtter Social Login av OneAll det største antallet sosiale nettverk. Nå kan brukerne dine registrere og logge seg på over 40 sosiale nettverk inkludert slagene.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger, og listen fortsetter og på.

Social Login integreres sømløst med ditt WordPress påloggings- / registreringssystem. I tillegg kan eksisterende brukere enkelt koble sosiale kontoer i WordPress-profiler og senere ved innlogging med de koblede sosiale nettverkene.

Plugin-modulen er GDPR-kompatibel og kompatibel med alle plugins og temaer som følger WordPress-kodingsstandarder. I tillegg kan den tilpasses helt etter dine spesifikke behov. Du kan enkelt legge til sosial innlogging på innloggingssiden, registreringssiden, kommentarseksjonen, sidefeltet via en widget eller andre steder takket være en kortkode.

Men selv med alle disse funksjonene, er Social Login av OneAll enkel å implementere og bruke, du burde ha det moro på kort tid. Å, for ikke å glemme, pluginen har en premium versjon også, noe som gir deg enda flere alternativer for å implementere sosial innlogging som en sjef.

10. WooSocial

woosocial wordpress plugin for sosial innlogging

Å ta opp det bakre er WooSocial, en relativt ny plugin i markedet. Det er en enkel plugin for sosial innlogging som er opprettet, vedlikeholdt og støttet av OriginalWeb. Siden det er en ny plugin i skrivende stund, har den potensialet for vekst med tanke på funksjoner og markedsandel.

Viktige funksjoner inkluderer støtte for 25 sosiale nettverk, 15 stiler for sosial innlogging, kortkode, støtte for flere språk og flott dokumentasjon for å sette deg på rett vei.

I tillegg spiller WooSocial bra med WooCommerce, slik at du kan effektivisere kassen i nettbutikken din. Bortsett fra det er den kompatibel med andre populære plugins og rammer som WPBakery Page Builder, Cornerstone og Bootstrap 4.X.


Sosial pålogging hjelper deg å tilby bedre brukeropplevelse og øke konverteringer på WordPress-nettstedet ditt uten å svette. Det er en ideell løsning for WordPress-fellessider, medlemsnettsteder, kurs, fora og ethvert annet nettsted som er avhengig av brukerregistrering.

Det beste er at WordPress tilbyr deg mange muligheter for å legge til sosiale pålogginger på nettstedet ditt. Enten du velger et gratis eller premium WordPress-plugin for sosial pålogging, må du alltid søke etter en løsning som tilfredsstiller alle dine behov. Vi håper du finner den perfekte sosiale påloggingsadapteren fra listen vår.

Hvilken er favoritt-plugin-modulen din for WordPress? Har du spørsmål eller forslag? Del tankene og de beste sosiale påloggingsverktøyene i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me