Slik legger du til Live Chat på ditt WordPress-nettsted

For bare noen få minutter siden var jeg på live chat og fikk all den hjelpen jeg kunne få om et teknisk problem jeg hadde med en tilbaketrekning jeg gjorde tidligere. Heldigvis for din egen, leverandøren min var live (online), noe som betyr at jeg løste problemet mitt og var tilbake i virksomhet på mindre enn 10 minutter. Nå er jeg en lykkeligere skribent.


Men hva har dette å gjøre med deg? Første ledd er et forsøk på å skinne lys over den umiddelbare fordelen du liker når du legger til live chat til ditt WordPress-nettsted. Du gir bedre og raskere support med live chat.

I denne korte opplæringen dekker vi:

 • Fordeler og ulemper med WordPress live chat
 • Slik legger du til live chat til ditt WordPress-nettsted
 • En rask liste over WordPress live chat-plugins

På én linje ønsker vi å utstyre deg med tipsene og verktøyene du trenger for å legge til funksjonell live chat på ditt WordPress-nettsted på bare noen få minutter. Hvis du har danseskoene på, la oss tango mi amigo.

Fordeler og ulemper med WordPress Live Chat

La oss holde dette enkelt som det var.

Fordeler først

Å sette opp WordPress live chat er enkelt og billig (hvis ikke gratis). For det andre kan du matche chat-appen din til nettstedet ditt. Nevnte noen bekvemmelighet? Se på det på denne måten, live chat er overalt du går. Hvorfor? Raskere støtte betyr at besøkende ikke trenger å vente.

Sparer deg også for tid; færre telefonsamtaler og e-postmeldinger. Det er Internett, support er mye enklere med live chat. Tenk på null serviceforstyrrelser, noe som betyr mer Chedda. Og ikke glem at en nettpratoperatør kan betjene flere kunder.

Du kan outsource live chat også. Talentbassenget er imponerende. Dette betyr at du enkelt kan gi gullstandardstøtte til hele kloden 24/7.

Målrettet live chat

Du kan samle analyser fra chat-plugin-en; info som hjelper deg å tilby bedre støtte.

Du kan markedsføre andre produkter via live chat, igjen takket være analyser. Hva med å stoppe utsiktene på vei ut med en interessant prat? Du skjønner, det betyr at du kan samle e-poster også, for en e-postkampanje hvem som helst?

Du kontrollerer praktisk talt chat-plugin-en, og kan forby hvem som ikke overholder chatreglene dine. I tillegg er det alltid morsomt å chatte med kundene dine, fordi du samler mye tilbakemelding. Du kan bøye WordPress-chat uansett hvilken måte du vil, fordi den ikke går i stykker.

Hovedpoenget er at du kan tilby støtte i verdensklasse hvor som helst når som helst.

Hvis den har en proff, må det være en ulempe. Så la oss gamble.

Ulempene

Hvis du installerer live chat, og ikke lar kundene dine vite tilgjengeligheten din, vil de være veldig sinte når du tar en snooze. Siden du ikke kan rulle for alltid uten søvn, outsource eller bli tilgjengelig.

Det betyr også tydelig å si hvor mange timer du er tilgjengelig. Eller bruk en plugin som endrer live chat til et e-postskjema for leadgenerering når du går offline.

Og vi har superkrenkende kunder som stenger støtten, men da kan du forby alle som rotet med Zohan overholder ikke regler.

Det er det beste jeg kom frem til og prøvde. Kjenner du noen andre ulemper? Gi oss beskjed.

Siden WordPress live chat er en åpenbar vinner her i dag, skal vi legge til en live chat plugin på nettstedet ditt, slik at du kan ta en tur. Du har ingenting å miste compadre, det er gratis.

Slik legger du til Live Chat på ditt WordPress-nettsted

wp live chat support plugin

Her skal vi bruke WP Live Chat Support plugin av WP-LiveChat og selskap. Vi har så stor tillit til denne pluginen, og du skal se hvorfor. Dette blir morsomt.

Installer og aktiver WP Live Chat Support plugin:

wp-live-chat-support-velkommen-skjermen

To knapper to faner; Hopp over introduksjonen, support, velkomst og kreditter i den rekkefølgen. Velkomstfanen har noen fine detaljer hvis du vil lese. Gutta som er oppført under Credits-fanen, gjør det klart at de tilbyr støtte, så ikke bli sittende fast.

Nederst på velkomstskjermen, klikk på “OK! La oss starte ”-knappen og Voila! – du har en live chat som skjer for deg:

wp-live-chat-support-plugin installert

Akkurat slik kan folk chatte med deg live på ditt WordPress-nettsted. WP Live Chat-støtteprogrammet har noen imponerende funksjoner, inkludert varslingsringer, pip og sånt.

Konfigurer Live Chat

Som du absolutt ser, er lenken for å tilpasse plugin-en akkurat der i forgrunnen. Hva med å oppdage hva som ligger bak den koblingen. Klikk på endre innstillingene for chatboksen din:

wp live-chat-innstillingsskjermbildet

Vel, se på det. Dette ser ut som en omfattende liste over funksjoner, og det er bare gratisversjonen. Selvfølgelig er det en proffversjon, med enda flere funksjoner. La oss se hva vi kan gjøre med chatboksen. Klikk på menyvalget Chatboks:

wp live chat støtter chatbox-innstillinger

Vel, vel, vel… hva har vi her? Alt du trenger for å chatte med potensielle kunder med en gang. Flere funksjoner er låst i proversjonen. Proplanene koster mellom $ 39 og $ 100 dollar. Det er en engangs ting; ingen tilbakevendende betalinger med mindre du fornyer lisensen din, noe du gjør manuelt. Tilbake til funksjoner, det er bare så mye å gjøre.

styling

Trenger du å legge til litt farge eller innstille chatboksen for merket ditt? Det er så enkelt, bare ta turen til stylingseksjonen og design til hjertets innhold:

wp-live-chat-support-styling-skjermen

Visste du at du kan kartlegge publikummet ditt med denne pluginen? Dessuten kan du:

 • Legg til agenter
 • Tilpass frakoblet melding
 • Installer tilpasset CSS eller JS
 • Bruk REST-API til du slipper ned
 • Blokker besøkende via IP-adresse bare fordi du kan
 • Viderekoble brukere til en bestemt side etter at chatten er avsluttet
 • Legg til koblinger til kunnskapsbasen din før chat-økten begynner
 • Og så mye mer!

På slutten av installasjonsprosessen, bør du ha en live chat-knapp som denne:

wp-live-chat-support-live-chat-boks

Når en bruker klikker på startknappen for å sette i gang en chatteøkt, mottar du en varsling (inkludert pushvarsler, men du må legge til pushvarsler på nettstedet ditt først). Slik ser chat-admin-dashbordet ut:

wp-live-chat-support-admin-chat-dashbordet

Og admin-chat-økten ser slik ut:

wp-live-chat-support-admin-chat-vinduet

Analytics

Som du kan se, kan du samle mye informasjon om brukeren, og til og med se bildet av dem hvis de bruker gravatar. Du ser sidene de er på, hvor chatten ble startet, IP-adresse og så mye mer avhengig av de tilpassede feltene du definerer.

Live chat-økt fra en brukers perspektiv:

wp-live-chat-support-live-chat-box-live

Du kan til og med aktivere Node Server for å fjerne belastningen med å kjøre flere chats fra serveren din. Dette betyr et raskt nettsted, som alltid er en god ting.

For en gratis live chat-plugin vinner WP Live Chat Support plugin på mange områder, selv om de beste funksjonene er låst i Pro-versjonen. Mellom deg og meg falt jeg for denne pluginen og bruker den nå. Hva med deg?

Hederlige nevner

Her er en liste over andre WordPress live chat-plugins som er verdt å nevne, valgt i tilfeldig rekkefølge:

Avsluttende ord

Live chat hjelper deg å øke brukerengasjementet på nettstedet ditt, noe som fører til bedre konverteringer på rad. Det er lite vedlikehold involvert siden du med et flott team, verktøy og tid kan vinne stort på området kundeservice.

Har du live chat på WordPress-siden din? Hvilken plugin bruker du? Hvis du ikke har live chat på nettstedet ditt, hvilken unnskyldning har du for å holde tilbake? Gi oss beskjed om tankene dine. Takk på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me