Slik legger du til innebygde annonser til WordPress

Slik legger du til innebygde annonser til WordPress

Nybegynnerbloggere og markedsførere på nettet gjør ofte feilen å plassere annonser i overskrifter og sidefelt. Selv om disse stedene kan gi noen anstendige resultater, anbefaler annonseringsplattformer vanligvis å lære å legge til inline-innholdsannonser til WordPress. En inline-annonse vises i innlegget ditt eller sideinnholdet, så kanskje rett under første eller andre ledd eller spredt over et blogginnlegg for å forbedre konverteringer.


Innlagte annonser kan sees på som litt distraherende for brukere, så det er derfor det er viktig å bruke dem sparsomt, og et sted mot toppen og bunnen av innlegget eller siden din, for å sikre at du får nok klikk.

Hvordan legger du til inline-innholdsannonser til WordPress?

Dette høres ut som en komplisert oppgave, siden det å ta evig å gå til Google AdSense og kopiere koden manuelt til hvert enkelt innlegg. Du kan kanskje komme unna med en nyere, mindre blogg, men til slutt trenger du en måte å plassere en annonse i hvert innlegg (på et bestemt sted) uten å måtte kopiere og lime inn koden manuelt.

Heldigvis tillater flere plugins for denne funksjonaliteten, hvorav de fleste kutter ut de fleste kodingene du ellers må fullføre. Det er fortsatt litt kodekopiering, fra steder som AdSense, men det er ikke mer enn fem minutters oppgave. For denne opplæringen om hvordan du legger til inline-innholdsannonser til WordPress, kommer vi til å gjøre demonstrasjonen ved hjelp av Google AdSense-nettverket. Dette er hovedsakelig fordi det er en av de mest populære måtene å få dynamiske annonser på nettstedet ditt, og det er kjent for å levere relevante annonser.

1. Opprett en AdSense-konto (eller en annen Legg til nettverkskonto)

Google Adsense for å legge til innebygde annonser til WordPress

Gå til AdSense-nettstedet og enten opprett en konto eller logg inn med en av de tidligere opprettede Google-kontoene dine. Vi har ikke tenkt å gå gjennom hele Google AdSense-prosessen akkurat her, men vi har en flott artikkel for å konfigurere AdSense riktig for bloggen din. Når det er sagt, innebærer prosessen hovedsakelig å få kontoen din aktivert og bekreftet, samtidig som den genererer individuelle annonseenheter eller gå til delen Autoannonser for den mest effektive metoden.

Google Adsense-formater

Når du har opprettet de automatiske annonsene dine, inneholder den koden som er nødvendig for dynamiske annonser, basert på hva brukerne dine har søkt etter tidligere.

2. Installer og aktiver WordPress-plugin-en for Ad Inserter

Ad Inserter - WordPress Ads Management Plugin

Ganske mange plugins er tilgjengelige for å legge til inline-innholdsannonser til WordPress, men en av de mest funksjonsfylte og enkle å bruke kalles Ad Inserter. Installer derfor Ad Inserter-plugin, så fortsett og aktiver den. De fleste av standardinnstillingene er fine rett utenfor boksen, men du må gå inn og spesifisere hvordan og hvor du vil at annonsene skal vises.

3. Sett en annonse som dukker opp under det første avsnittet på hvert blogginnlegg

For å finne Ad Inserter-plugin-innstillingene, gå til WordPress-dashbordmenyen og klikk på Innstillinger> Annonser.

Plassering av inline-innholdsannonser i WordPress

Denne modulen ser litt forvirrende ut i starten, men den er faktisk ganske enkel når du får tak i den. Ikke bare det, men du får vite at det er den desidert beste plugin når det gjelder fleksibilitet eller annonseplasseringer.

Lag annonseblokkeringsblokker

Tallene øverst i modulen representerer forskjellige blokker du kan lage for å legge til inline-innholdsannonser til WordPress. Så hvis jeg hadde en annonse som dukket opp etter første avsnitt i et innlegg, og en annen annonse som dukket opp rett før det siste avsnittet, ville de være to separate annonseblokker. For dette eksemplet lager vi bare ett.

Generer og tilpasse annonser for annonser

Ta den automatiske annonsekoden eller annonseenhetskoden fra Google AdSense-siden din og kopier den til utklippstavlen. Dette vil vanligvis være koden du manuelt limer inn på siden av siden din, men med Ad Inserter-plugin trenger du bare å gjøre det en gang – i Annonseblokk 1, eller hva du vil bruke.

Områder for annonseinnføring

Som standard er området Automatisk innsetting deaktivert, men du vil justere det for å plassere reklamen etter et bestemt avsnitt, mellom kommentarer, eller hvor du finner den passende. For denne opplæringen velger vi Etter avsnitt alternativ.

Når du velger feltet Etter avsnitt, har du muligheten til å skrive inn hvor mange avsnitt. Så hvis jeg ønsker at denne annonsen skal vises etter første ledd, skriver jeg inn nummer 1.

Innstillinger for annonseinnsetter

Hvis du ønsker å aktivere eller deaktivere annonser individuelt på hvert innlegg, har du den funksjonen i rullegardinmenyen nedenfor. Vi ser imidlertid at de fleste vil ønske at annonsene automatisk skal vises på hvert enkelt innlegg. I så fall velger du det blanke alternativet for å fjerne eventuelle unntak fra innlegg.

Innstillinger for annonseinnsetter

Du kan bli veldig spesifikk med plasseringen når du legger til inline-innholdsannonser til WordPress med denne pluginen. Det er verktøy for justering, stil og innlegg unntak. Lek gjerne med dette for å dekke dine egne behov. Men akkurat nå er dette den enkleste måten å plassere en inline-annonse i ditt WordPress-innlegg.

Her er mine endelige innstillinger for å avsløre en Google AdSense-annonse under hvert første avsnitt i WordPress-innleggene mine:

Ferdig annonseblokker

Forsikre deg om at du klikker på Lagre alle innstillinger -knappen før du beveger deg bort fra siden.

4. Kopier AdSense-kode til hovedområdet på nettstedet ditt

Det er også et stykke AdSense-kode som må plasseres i området på nettstedet ditt. Dette området er funnet i header.php fil. Søk etter tag og legg den nødvendige koden rett under det, selv om du allerede har noen andre kodebiter under koden. Dette skyver alt annet ned, og skal ikke påvirke funksjonaliteten til nettstedet ditt.

Kopier Adsense-kode

5. Test koden på fremsiden av nettstedet ditt

Jeg antar at du allerede har publisert noen blogginnlegg på nettstedet ditt, men hvis ikke, fortsett og legg ut et testinnlegg. Da er det eneste du må gjøre å sørge for at det er nok avsnitt i artikkelen til at reklamen skal vises. For denne opplæringen er alt jeg trenger to avsnitt, siden pluginen gjenkjenner det første klikket på Enter-tasten som slutten av det første avsnittet.

Forbered blogginnlegg

Som du ser, vil ikke backendene til innlegget ditt vise noen av annonsene vi implementerte. Du kan imidlertid klikke på Forhåndsvisning eller publisere -knappen for å se hvordan de dukker opp på fronten. Frontend-skjermen trenger litt formatering for å gjøre dem mer synlige og tiltalende, men det kan alt gjøres gjennom Innstillinger for annonseinnsetter side.

Se annonseinngangsannonser

I tillegg er det en modul i hvert innlegg som gir deg litt manuell makt over inline-annonser. Så hvis du la til noen unntak fra Ad Inserter-pluginen, kan det hende du har en avkrysningsrute for å fjerne eller inkludere en annonse i dette bestemte innlegget.

Innstillinger for annonseserter: Unntak

Er du klar til å legge inn innholdsannonser til WordPress?

Målet med inline-innholdsannonsene dine er å få annonsene til å se så naturlige ut som mulig. På denne måten er det mer sannsynlig at folk klikker på dem og ikke lar seg irritere av forstyrrelsen.

Hvis du har spørsmål om hvordan du legger til inline-innholdsannonser til WordPress, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map