1. 1. Nybegynnerveiledning for å forstå WordPress interne funksjoner
 2. 2. Hva er WordPress Cache, og hvorfor er det viktig?
 3. 3. Hvordan fungerer WordPress Caching?
 4. 4. Hvordan installere og installere WordPress Cache med WP Super Cache
 5. 5. Leser for øyeblikket: Slik konfigurerer du WordPress-hurtigbuffer med W3 Total Cache (W3TC)
 6. 6. MaxCDN Review: Den beste CDN for WordPress?

Verdens to mest populære WordPress-hurtigbufring-plugins er WP Super Cache og W3 Total Cache (W3TC). W3 Total Cache er utviklet av Mashable’s CTO, og er den klart mest allsidige WordPress-cache-plugin som er tilgjengelig, brukt på nettsteder med høy trafikk som Smashing Magazine, Mashable, MakeUseOf og Yoast. Denne opplæringen er en nybegynnerguide for å konfigurere W3 Total Cache. Råd: W3TC har en mengde avanserte innstillinger som noen har vanskelig for å forstå. Hvis du ikke er kjent med en innstilling, er det best å ikke rote med det. La oss begynne!


Installer W3 Total Cache

Installer W3 Total Cache

Å installere W3 Total Cache-plugin, åpne WordPress-oversikten, etterfulgt av Plugins> Legg til nytt. Søk etter “W3 total cache”Og installer det første resultatet. Du kan også laste ned plugin-en manuelt og laste den opp til wp_content / plugins mappe via FTP. Hvis du tidligere har installert en annen cache-plugin som WP Super Cache, bør du deaktivere den før du aktiverer W3 Total Cache. Dette ville forhindre de to pluginene i konflikt. Som en tommelfingerregel, ikke hold mer enn ett WordPress-hurtigbufring-plugin aktivert til enhver tid.

Konfigurere W3 Total Cache – Generelle innstillinger

W3 Total Cache oppretter en ny menypost som heter Performance i WordPress dashbord. Alternativene vi leter etter ligger under Ytelse> Generelt. Du vil legge merke til at denne siden har et overveldende antall innstillinger for en cache-plugin (og mye mer hvis du er i avanserte ting). Hver innstilling er plassert i en boks – kalt moduler. Jeg har diskutert hver av disse modulene med relevante skjermbilder. Hvis du blir sittende fast eller er usikker på en bestemt innstilling, følg ganske enkelt skjermbildene.

W3 generelle innstillinger modul for hurtigbuffer

Den første modulen du finner er Generell. Jeg vil anbefale å ikke aktivere alle cache-alternativene ved å bruke avkrysningsruten. Du kan slå på innstillinger som ikke er nødvendige (eller til og med støttet av) verten din – som utilsiktet vil redusere nettstedet. Imidlertid, hvis du raskt vil deaktivere alle modulene, kommer denne koblingsboksen godt med! Før du går videre, hvis du ikke er kjent med begrepene ‘sidebuffer’ eller ‘databankbuffer’, vil jeg anbefale deg å lese Slik fungerer WordPress-hurtigbuffer.

Page Cache Module

W3-side hurtigbuffer totalt

Den andre modulen vi skal konfigurere er Sidebuffer. De Sidebuffer-metode avhenger av ditt vertsmiljø. Hvis du bruker en delt vert, Disk: Forbedret er det beste alternativet. Imidlertid, hvis du bruker en dedikert eller virtuell server og du har APC (eller annen form for Opcode-hurtigbuffer), bør du velge det respektive alternativet.

Minifiser modulen

W3 total cache minify module

De Minify modulen komprimerer CSS- og JavaScript-filene temaet bruker, ved å fjerne unødvendige linjer med kode som kommentarer og mellomrom. Dette reduserer filstørrelsen med ~ 10%, noe som resulterer i et raskere nettsted. Under Minifiser cache-metoden bør du velge det aktuelle alternativet basert på serveren din.

Andre hurtigbufringsmoduler

W3 total cache-objektbuffer

De neste to modulene er Databasebuffer og Objektbuffer. Aktiver hver enkelt av dem og endre hurtigbufringsmetoden deres til den som passer best til ditt vertsmiljø – akkurat som du gjorde under Sidebuffer og Minify.

W3 nettleserbuffer totalt

Den siste modulen som vi ønsker å aktivere er Nettleserbuffer. Når du har aktivert dem, klikker du på Lagre alle innstillinger. Det burde gjøre det! W3 Total Cache er nå aktivert på serveren din. Vi vil nå se nærmere på to spesifikke moduler – Sidebuffer og Nettleserbuffer. Resten av modulenes standardverdier er helt greie.

Innstillinger for sidebuffer

w3 avanserte totale innstillinger for hurtigbuffer - sidebuffer

Page Cache-innstillingene finner du under Ytelse> Sidebuffer. Innstillingene her er ganske selvforklarende. Jeg har aktivert et par av dem – spesielt Ikke buffer sider for følgende brukerroller. Dette sikrer at når en forfatter redigerer et innlegg, vil han / hun kunne se den nyeste versjonen og ikke den fra cachen.

Last inn hurtigbufferen

w3 totale avanserte innstillinger for hurtigbuffer - forhåndsinnlasting av hurtigbuffer

Som standard bufrer W3 Total Cache en side når den først blir bedt om det. Du har også muligheten til å forhånds generere kopier av alle innlegg / sider. På denne måten, uansett når en besøkende ber om en side, er cachen klar og siden serveres på lavest mulig tid.

Du bør konfigurere forhåndsinnlastingsinnstillingene for cachen basert på vertsmiljøet og mengden trafikk nettstedet ditt mottar.

 • Cachen Oppdater intervall påvirker direkte serverressursene – senk tidsintervallet (dvs. høyere frekvensen), desto større serverressurs forbrukes. Folk på delte hosting-servere bør være veldig forsiktige med denne innstillingen. Angi en høy nok frekvens, og det kan hende at du bare får kontoen din suspendert for misbruk av serverressurser. Et sikkert forhåndsinnlastingsintervall på cachen er en time – dvs. 3600 sekunder.
 • Hvis du ikke er kjent med Nettkart URL, installere Google XML-nettkart. Det er superenkelt å bruke og er faktisk en must-have plugin.
 • Til slutt vil du aktivere det siste alternativet som vil utløse en forhåndsinnlasting av cache når et innlegg / side blir publisert.

Innstillinger for nettleserbuffer

w3 totale avanserte hurtigbufferinnstillinger - nettleserbuffer

Dette er funnet under Ytelse> Nettleser. Tanken er å utnytte den besøkende enhet. Aktivering av nettleserbuffer vil gjøre at de statiske filene (for eksempel CSS, JavaScript og bilder) blir servert fra den besøkende nettleserbufferen. Selvfølgelig er det en utløpstid som kan forhindre bruk av foreldede data. Dette fjerner en enorm belastning fra serveren, sparer båndbredde og forbedrer nettstedets samlede ytelse betydelig.

Den lever!

Hvordan vet du at W3 Total Cache faktisk fungerer? Vel, pluginsiden sier det. Du kan også se kildekoden til nettstedet ditt og finne noe slikt:

cache fungerer

W3 Total Cache Performance Benchmark

speedometer

Jeg ventet rundt 1 time etter at jeg aktiverte hurtigbufring og benchmarket nettstedets ytelse ved hjelp av GTmetrix. Dette er uten cache-plugin:

før hurtigbufring

Dette er en time etter at W3 Total Cache ble konfigurert:

w3 totale cache-referanseresultater

Legg merke til forskjellen? En økning på 3% og 5% i Page Speed ​​og YSlow Grade. Ryddig, ikke sant? Forestill deg tusenvis av mennesker som besøker nettstedet ditt daglig – forestill deg hvor mange CPU-sykluser du vil spare. Cache reduserer ikke bare sidestørrelsen, men forbedrer også den generelle ytelsen til nettstedet som baner vei for en flott brukeropplevelse.

Feilsøking W3 Total Cache

Feilsøking w3 total cache

Du vil kanskje legge merke til at nettstedets lastetid har økt etter at du har installert W3 Total Cache. Er det til og med mulig? Selvfølgelig er det det! Dette er faktisk en veldig vanlig nybegynnerfeil. Det kan være mange grunner til dette:

 • Den mest sannsynlige årsaken er at du har utført benchmark for nettstedet mens du har lastet inn hurtigbufferen. Å bygge hurtigbufferen bruker store serverressurser. Se for deg forespørselen på toppen av det – selvfølgelig vil nettstedet ditt bli tregt! Løsning: vent en time og prøv igjen – denne gangen skal det være annerledes.
 • En annen vanlig årsak er å velge feil bufferingsmetoder. La meg si deg noe annet enn Diskbufring innebærer en viss mengde A / B-testing. Du må spille med noen av disse innstillingene for å skvise et best mulig resultat.
 • Noen ganger på en delt server kan du finne APC eller et annet Opache-hurtigbufferalternativ tilgjengelig – og det er sannsynlig at du har valgt det. Ikke! Gå tilbake til ‘Disk’ eller ‘Disk Enhanced’. Årsaken er at disse innstillingene er finjustert for den generelle ytelsen til den delte serveren – husk at du ikke er den eneste personen som bruker den. Disse innstillingene fungerer kanskje ikke med W3 Total Cache.

Hvis du fremdeles har problemer og har prøvd standardverdiene / anbefalte verdiene, anbefaler jeg å bytte til WP Super Cache.

.htaccess Filtillatelsesfeil

Avhengig av vertsmiljøet ditt, kan det hende du ser en feilmelding om at .htaccess-filen din ikke er skrivbar. Dette betyr at webserveren og / eller PHP-behandleren ikke har tillatelsen som kreves for å endre .htaccess-filen. Det er to løsninger:

 • Du endrer tillatelsen til .htaccess-filen til 775 via FTP eller cPanel, osv.
 • Du legger til dataene manuelt i .htaccess-filen

Jeg må påpeke at den andre metoden er tryggere og anses som en god sikkerhetspraksis.

Konklusjon – Hvilken plugin skal jeg bruke?

WordPress Caching-plugins

Du lurer kanskje på hvilken WordPress cache-plugin du skal bruke. Jeg skrev tross alt to separate tutorials for å oppnå samme mål. Bør du gå for WP Super Cache eller W3 Total Cache? Vel, for å gjøre en lang historie kort – hvis du er på en delt server og ikke ønsker problemer med A / B-testing og / eller feilsøking, er WP Super Cache mye enklere å implementere. Imidlertid, hvis du bruker en virtuell eller dedikert server med Opcode-hurtigbuffer (som APC eller XCache) installert – og ikke har noe imot noe ekstra arbeid, er W3 Total Cache noe for deg. Når W3TC er konfigurert riktig med avanserte metoder, er resultatene langt overlegen.

Dette avslutter å sette opp cache-pluginene våre. Jeg vil også diskutere hvordan du konfigurerer en CDN med hver av disse programtilleggene. I mellomtiden kan du sjekke ut noen av de beste gratis CDN-ene for WordPress og holde deg oppdatert.

Avskjedsspørsmål: Hva er din favoritt cache-plugin? Hvor stor forskjell gjorde det i resultatene på nettstedet ditt? Vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me