Administrere WordPress-nettsteder

Hvor mange WordPress-nettsteder administrerer du? De fleste nybegynnere starter med bare en for å prøve å selge et produkt eller å ha historiene deres, men hva om du snubler over en strålende ny idé, og derfor krever et nytt WordPress-nettsted?


Eller hva hvis du vil bygge en virksomhet rundt utforming av nettsteder for andre små bedrifter? Du vil absolutt trenge en pålitelig og effektiv metode for å administrere alle disse nettstedene på ett sted. Bra som er fullt mulig da, ikke sant? Fortsett å lese for å lære hvordan du kjører flere WordPress-nettsteder fra et enkelt dashbord.

Hvilke verktøy trenger du?

Takket være flere selskaper der ute, trenger du ikke fikle med noen kode eller lage et eget system for å administrere flere nettsteder i et enkelt dashbord. Noen få selskaper tilbyr alt-i-ett-løsninger, slik at du ganske enkelt kan installere og flytte nettstedene dine til ett instrumentpanel. I dag skal jeg dekke en alternativ løsning: CMS Commander.

CMS Commander er en av lederne i bransjen, men noen få andre selskaper tilbyr også gode løsninger. Du kan gjerne leke med disse hvis du ikke finner det du trenger med CMS Commander. De har alle lignende funksjoner.

Behandle flere WordPress-nettsteder på ett dashbord med CMS Commander

CMS Commander fungerer ved å bruke et enkelt grensesnitt, og installasjonsprosessen er ganske enkel for nybegynnere. Jeg liker CMS Commander fordi det primære dashbordet du jobber av ser noe likt ut som standard WordPress-dashbord.

Det er litt forskjellig fra de andre alternativene som er oppført over, fordi du ikke kan se det faktiske WordPress-instrumentbordet. Snarere gir den sin egen unike layout.

Trinn 1: Registrer deg for CMS Commander

Gå til CMS Commander-nettstedet.

CMS Commander-nettsted

Klikk på Melde deg på knappen i menyen eller velg Prøv gratis alternativet hvis du vil teste det ut før du går til en betalingsplan. Prisingen avhenger av hvor mange nettsteder du administrerer (starter fra $ 8, opp til $ 125 for 400 nettsteder). Når prøveperioden på 14 dager utløper, beholder du fortsatt tilgang til opptil fem nettsteder med de grunnleggende funksjonene.

Gå gjennom prosessen for å laste ned ved å skrive inn e-postadressen din for å motta en e-post med passord og brukernavninformasjon. Velg Gå til konto -knappen for å gå fremover og se på dashbordet.

gå til konto

Du trenger egentlig bare å holde deg til hovedsiden for å konfigurere dette. Etterpå vil vi snakke om å legge ut artikler og administrere innholdet ditt fra dashbordet.

dashbord

Trinn 2: Last ned og aktiver plugin-modulen

Finn lenken som sier CMS Commander Client Plugin. Klikk på denne koblingen og last opp (og aktiver) pluginen til hvert enkelt nettsted du vil administrere på CMS Commander-dashbordet..

Plugg inn

Det er alt du trenger å gjøre med plugin-modulen. Når plugin-en er aktivert på alle nettstedene dine, bør du hoppe tilbake til CMS Commander.

CMS Commander Client

Trinn 3: Plasser alle nettsteder på CMS Commander Dashboard

Finn Legg til ditt første nettsted overskrift, og lim inn nettstedsadressen, Admin-brukernavnet, Admin-passordet og et valgfritt gruppenavn for å legge til hvert av nettstedene som har pluginen installert. Klikk på Legg til nettsted knappen for hvert enkelt nettsted.

Legg til nettsted

Gruppenavnfeltet fungerer bra for personer som administrerer flere forskjellige klientgrupper. Kanskje lager du nettsteder for både restauranter og eiendomsmeglere. Skill dem med det valgfrie gruppenavnfeltet.

Det er også en kobling for å legge til nettstedene dine i bulk, noe som gjør det enklere hvis du ikke vil slå inn flere titalls legitimasjon..

Bulk nettsteder

Når du har fullført denne prosessen for alle nettstedene dine, kan du bla nedover og se hele nettstedslisten. Dette området er ganske kraftig fordi du kan bla over knappene for å se ting som statistikk, tilbakekoblinger, sidehastighet, kommentarer og mer.

Jeg liker virkelig området som lar deg oppdatere alle nettstedene dine på en gang. Lek rundt med knappene i denne modulen for å få en følelse av hvordan den fungerer. Jeg vil også anbefale å bruke Bulkopprydding -knappen for å rydde ut uønsket plass på alle WordPress-nettsteder. Siden dette er mer et statusområde, kan du faktisk ikke publisere innhold her.

Det er her verktøylinjen på venstre side av nettstedet spiller inn.

Nettstedsliste

Trinn 4: Lag et innlegg til et av nettstedene dine

La oss si at du har en begivenhet som kommer opp for bedriften din, og du må opprette et blogginnlegg for å la alle leserne dine vite om det. Klikk på Innleggsredaktør -fanen for å gå mot siden som lar deg opprette innleggene dine og publisere dem.

Innleggsredaktør

Denne siden ser ganske lik standard ut Post side i WordPress, slik at du kan lage en tittel og artikkel for blogginnlegget du vil dele. Alt er fremdeles der fra link knapper til Tekst Redaktør.

Innleggsredaktør

Hvis du blar ned under redaktøren, finner du et område som heter WordPress Innstillinger. Denne modulen lar deg endre ting som kategorier, brukernavn, Innleggstyper, og mer.

WordPress Innstillinger

Du kan til og med plassere et omtalt bilde i innlegget ditt for å sende til selve nettstedet du har lenket til. Husk at Innleggstype rullegardinmenyen er inkludert, slik at du kan spesifisere om du oppretter et innlegg eller en side eller ikke. Avhengig av nettstedet ditt kan du også ha andre alternativer som Produkter, kuponger, eller a Tilpasset innleggstype.

Når du har fullført innlegget, laster du opp alle bildene dine og går gjennom korrekturlesingsprosessen. Gå til øvre høyre hjørne av CMS Commander-vinduet. Dette gir en liste over alle nettstedene du har koblet til CMS Commander. Du har muligheten til å publisere dette innlegget til en gruppe du spesifiserte tidligere, eller bare på et enkelt nettsted.

publisere

Sjekk nettstedet du vil publisere innlegget til, og trykk på Innlegg artikkel til utvalgte nettsteder knapp. Dette skyter artikkelen til nettstedene der du kan navigere til senere og sjekke hvordan den ser ut.

Hva annet kan du administrere med CMS-sjef?

Siden verktøyet er så ekspansivt, er det altfor mange funksjoner å dekke i bare ett blogginnlegg. Imidlertid kompilerte jeg noen av de mer vanlige oppgavene du kan utføre med CMS Commander-instrumentbordet.

  • Last opp bulkinnhold som SEO-innstillinger eller en fil fylt med artikler på datamaskinen din
  • Vis alle tidligere innlegg og kommentarer, slik at du kan endre dem og svare på brukere
  • Se og opprett brukere
  • Installer plugins til alle eller noen av sidene på CMS Commander-dashbordet
  • Installer temaer på alle eller noen av nettstedene du har aktivert
  • Utfør manuelle og automatiserte sikkerhetskopier
  • Klon en av nettstedene dine
  • Lag et helt nytt nettsted i stedet for å gå gjennom den vanlige WordPress-installasjonsprosessen

Å kjøre WordPress-nettsteder fra flere dashboards er tidkrevende og frustrerende. Ikke bare må du sjonglere med alle passordene, men ideen om å hoppe fra den ene fanen til den andre i nettleseren din får meg til å krype; spesielt hvis du driver en bedrift. Hvor mye tid kaster du bort ved å bytte gir?

Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du kjører WordPress-nettstedene dine fra et enkelt dashbord eller hvis du klarer å få det til å fungere med flere dashboards. Vi vil elske dine innspill!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me