1. 1. Leser for øyeblikket: Slik installerer du WordPress i Microsoft Azure
  2. 2. Slik installerer du WordPress på Google Cloud
  3. 3. Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services
  4. 4. Introduksjon til Cloud Computing med WordPress
  5. 5. Slik installerer du WordPress i DigitalOcean

Microsoft Azure er en av de ledende leverandørene av sky computing i rekkene av Google og Amazon. Tidligere hadde vi dekket hva cloud computing handler om og hvordan du konfigurerer WordPress i en DigitalOcean dråpe. I dag skal vi ta en titt på hvordan du distribuerer WordPress til skyen ved å bruke Microsoft Azure cloud computing-tjenester.


Introduksjon

Cloud computing er mye større enn det vi har spekulert i vårt innledende innlegg. Når du registrerer deg for Microsoft Azure, får du et blikk på utallige muligheter cloud computing har å tilby. Her er en titt på Microsoft Azure-oversikten:

asur-dashbord-titt

Her er hendelsesforløpet:

  1. Registrer deg for en gratis Microsoft Azure-konto
  2. Distribuer en ny WordPress webapp
  3. Konfigurer WordPress-installasjon

Fase 1 – Registrer en Microsoft Azure-konto

Microsoft Azure tilbyr en 30-dagers prøvekonto, med $ 200-verdier for nettsky-ressurser. Dette er en gratis konto og krever et gyldig kreditt- eller debetkort for å fungere. Kortet brukes bare for bekreftelse. Forhåndsbetalte kredittkort og virtuelle kredittkort støttes ikke.

asurblå-install-wordpress-konto-laget

MERK: Jeg har personlig registrert meg for Microsoft Azures tjeneste ved å bruke et kredittkort. En dollar ble belastet, og beløpet ble tilbakebetalt i løpet av de neste to virkedagene.

En av de grunnleggende funksjonene i sky computing er betal-som-du-gå-modell. Dette betyr at du bare må betale for det du bruker. Noen av oss liker å være veldig forsiktige med kostnadene på kortene våre. Tross alt kredittkort gjøre medføre viss risiko. Når det er sagt, er det en mulighet for at hvis det er stor trafikkbelastning på WordPress-nettstedet vårt, vil Azure automatisk skalere de tildelte ressursene til appen vår (WordPress) for å balansere tilleggsbelastningen. Dette vil resultere i en økning i den månedlige regningen, derav variabel regninger.

Azure Spending Limit and Peace of Mind

Microsoft Azure har en smart løsning for det – de kalte det the Forbruksgrense. Som navnet antyder, med utgiftsgrensen aktiv, lar Azure ikke deg bruke mer enn det faste beløpet. Du kan sette denne grensen til hvilket beløp du ønsker – fra og med null dollar.

La oss for eksempel si at du har satt en utgiftsgrense på $ 20 / måned. Når du forbruker databehandlingsressurser til en verdi av $ 20, vil ressursene bli suspendert resten av måneden, eller til du oppgraderer utgiftsgrensen.

De Gode ​​nyheter: Når du registrerer deg for en gratis løypekonto, a utgiftsgrense på null dollar opprettes automatisk. Dette gir deg total trygghet – kredittkortet ditt blir ikke belastet med mindre du spesifikt øker grensen.

Fase 2 – Installer WordPress Web-App

Når du har registrert en Microsoft Azure-konto, fortsetter du til Azure Management Dashboard. Det ser noe slik ut:

asurblå-install-wordpress-asurblå-management-portal

Ganske kult va? Det blir enda kjøligere. Takket være WordPress ‘popularitet, trodde nettskyleverandører at det ville være best om de ga ferdige maler for WordPress. Dette trinnet vil avlaste kundene fra å måtte gå gjennom bryet med å installere WordPress i et nettsky-miljø. Vi så det samme i DigitalOceans 1-klikk WordPress installasjonsprogram.

La oss telle antall trinn det tar for å installere WordPress. Klar? La oss gå.

Trinn 1
Logg inn på ditt Azure Management Dashboard.

Steg 2
Naviger til menylinjen nederst på skjermen og trykk Ny.

Trinn 3
Å velge Compute > Nett-app > Fra galleriet. Et nytt vindu ville åpne seg.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-en

Trinn 4
Galleriet viser alle tilgjengelige apper for 1-klikks installasjon. De har blitt testet for å fungere sømløst med Azures cloud computing-miljø. Velg menyen til venstre CMS. Til høyre blar du ned for å finne WordPress. Å velge WordPress og klikk på neste pil.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-2-1-select-wp

Trinn 5
Under Nettstedsinnstillinger, bare skriv inn navnet på nettstedet ditt. La resten av innstillingene være sammen med Distribusjonsinnstillinger som den er. Du kan velge en annen Region basert på målgruppen din. Fortsett til neste trinn ved å klikke på neste pil.

asur-installere-wordpress-asur-trinns-2-2-konfig-region

Trinn 6
Nå som vi vet, WordPress trenger en database for å lagre innholdet på nettstedet. I dette trinnet vil vi gi et navn til databasen som brukes av vårt WordPress-nettsted. Klikk på avkrysningsknappen, og Azure begynner å lage web-appen for deg.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-2-3-add-db

Trinn 7
Når den er opprettet, finner du en ny oppføring under web-apper med navnet du valgte i trinn # 4. Det er det WordPress er opprettet og kjører. Klikk på URL-en for å starte det skybaserte WordPress-nettstedet. Azure gir deg et gratis underdomene for alle de hostede appene dine.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-2-3-suksess-app-laget

Trinn 8
Fra nå av er det den berømte 5 minutters installasjonen. Velg ønsket språk og klikk Fortsette.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-3-1

Trinn 9
Fyll ut nødvendig informasjon og husk nei å bruke admin som brukernavn. Jeg har deaktivert Personvern innstilling siden dette er et testnettsted. Klikk på Installer WordPress å fortsette.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-3-2

Trinn 10
Jepp, WordPress er installert. Nå kan du fortsette å logge deg på WordPress-dashbordet.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-3-3

Trinn 11
Skriv inn påloggingsdetaljene du angir i trinn # 9 og klikk Logg Inn.

asur-installere-wordpress-asur-trinns-3-4

Boom – WordPress-oversikten er klar. Nå kan du installere ditt favoritt flerbruks WordPress-tema, legge til noen få plugins (kanskje Symple Shortcodes 2.0.0?) Og legge til innholdet ditt.

asurblå-install-wordpress-asurblå-steg-3-5-suksess

Og her er din frontend. Fungerer bra!

asur-installere-wordpress-asur-trinns-3-6-grensesnittet-2-

Avanserte innstillinger i Microsoft Azure

Jeg vil være ærlig med deg – det er så mange funksjoner som er taket under Azure Management-dashbordet, jeg kjenner knapt 30% av dem. Av de få som jeg forstår, syntes jeg de var ganske interessante, og jeg deler dem med deg.

For å få tilgang til disse innstillingene, må du klikke på oppføringen til WordPress-webappen din. Dette vil starte dashbord. Under konfigurasjon fanen, finner du en rekke programvare – .NET, PHP, Java, Python, etc. – alt du kan aktivere / deaktivere med en bryter! Nå er det praktisk! Du trenger ikke å bekymre deg for å installere Java (de som har gjort dette før, vil vite det). Slå på bryteren, og Java er klar til å fungere.

asur-wordpress-avansert-3-konfig-1

Dessverre er kartlegging av domenenavn ikke tillatt i gratis sporet. Jeg foreslår at du oppgraderer til Betal som du går medlemskap for å aktivere tilpassede domenenavn.

asur-wordpress-avansert-3-konfig-2-

Du kan få et fugleperspektiv av ressursene forbrukt av WordPress, relativt til en fast tidsenhet. Standarden er en time, og du kan endre den i henhold til dine krav.

asur-wordpress-avansert-1-ressurs-overvåking

Bruksoversikten viser mengden ressurser forbrukt av WordPress. Hver av disse ressursene har en tilbakestillingstid. For eksempel er CPU-tid begrenset til 1 time hver 24. time. Data ut (eller utgående trafikk) er begrenset til 165 MB per dag og RAM er begrenset til 1 GB per time.

asurblå-wordpress-avansert-to-ressursbruk-oversikt

Konklusjon

Å installere WordPress i Microsoft Azure cloud computing-plattform gir oss et glimt av de fantastiske tingene cloud computing har i vente for oss. Ikke bare WordPress, du kan eksperimentere med flere forekomster av alle web-appene i galleriet. Hvis du liker det du ser, kan du prøve Microsoft Azure – og gi oss beskjed om hva du synes!

Lær mer om Microsoft Azure

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me