Oppdater: Det ser ut til at Multi Plugin Installing “Free” -versjonen ikke er tilgjengelig for nedlasting på dette tidspunktet. Premiumversjonen er fortsatt tilgjengelig for salg.


Enten du er nettstedutvikler eller designer, eller bare finner deg selv regelmessig å sette opp nye WordPress-nettsteder, vil denne guiden vise deg hvordan du spar litt av din dyrebare tid når du legger til kjernelisten din med plugins til en ny WordPress-installasjon.

Hvis du har et utvalg av favoritt- eller essensielle plugins som du bruker på nesten alle WordPress-nettsteder du konfigurerer, kan du ved å lage en liste over disse programtilleggene i gratis installasjonsprogram for Multi Plugin generere en gjenbrukbar liste over plugins som er installert og aktivert i bulk med bare noen få klikk.

Hvis dette høres tiltalende ut for deg, så les videre til vår guide til bruk av Multi Plugin Installer for å spare tid og krefter når du setter opp et nytt WordPress-nettsted.

Oversikt over installasjonsprogrammet for flere plugin-er

Som nevnt kan denne gratis plugin-enheten spare deg for mye tid ved å gi deg muligheten til det installer flere plugins med bare noen få klikk. For å gi deg en bedre ide om hva denne plugin kan gjøre, er her en liste over hovedfunksjonene:

  • Lag en liste over plugins som skal installeres og aktiveres i bulk
  • Inkluder plugins fra WordPress.org-katalogen
  • Inkluder plugins som er vert på en server eller skytjeneste, for eksempel Dropbox
  • Bulk laste opp, installere og aktivere plugins fra datamaskinen din
  • Lagre listen og eksporter den for bruk på andre nettsteder
  • Lag flere lister for forskjellige grupper av plugins

Som du kan se, er denne gratis plugin-en ganske fleksibel og dekker de fleste alternativene for hvor plugins du vil legge til kan være plassert. Nå for å hjelpe deg i gang, her er vår guide til bruk av Multi Plugin Installer.

Installer Multi Plugin Installer

Som Installeringsprogram for flere plugins er en gratis plugin det kan installeres på nettstedet ditt fra ditt WordPress admin-dashbord. Bare logg inn på WordPress-nettstedet ditt (yourdomain.com/login/) og gå til Plugins> Add New, og skriv deretter inn “multi plugin installer” i søkefeltet (eller bare klikk på lenken over).

Multi Plugin Search

Etter å ha klikket på Installer nå og Aktiver plugin-koblingene, kan du få tilgang til plugin-programmet fra menypunktet Multi Plugin Installer.

Opprette listen over essensielle WordPress-plugins

Fra kontrollpanelet for Multi Plugin Installer kan du opprette listen over viktige WordPress-plugins som skal installeres bulk på nettstedet ditt. Du kan også gjenbruk listen på andre nettsteder sparer deg for tid når du installerer en ny WordPress-installasjon.

Multi Plugin Kontrollpanel

Det første trinnet er å gi listen et navn. Dette vil tillate deg å eksportere filen pluginen bruker for å opprette listen, og deretter importere den til et annet nettsted ved hjelp av denne plugin. Dette sparer deg for å måtte gjøre det neste trinnet på alle nettsteder i fremtiden.

Multi Plugin List Name

Du kan gi listen et hvilket som helst navn, men som du kan lage flere lister for forskjellige typer nettsteder, må du sørge for at du gir den et beskrivende navn. Hvis for eksempel listen din med plugins for klientsider kan være forskjellig fra listen over plugins for dine egne nettsteder, krever det derfor to forskjellige lister.

Neste trinn er å liste opp pluginene du ønsker å installere fra WordPress.org-plugin-katalogen. Med Multi Plugin Installer kan du ganske enkelt skriv inn navnet på plugin-modulen, eller for å være mer presis, kan du også oppgi URL-adressen eller adressen til pluginsiden eller filen.

Multi-plugin-liste-plugins

Når du har opprettet listen over plugins fra WordPress.org-depotet, kan du enten trykke på Installer plugins-knappen eller Installer og aktiver plugins-knappen.

Listeknapper med flere plugin-er

Hvis du er sikker på at du vil at plugins på listen er aktive på nettstedet ditt med en gang, klikker du på den andre knappen, ellers klikker du på den første knappen for bare å legge dem til på nettstedet ditt i inaktiv tilstand. Etter å ha klikket på en av de to knappene vil du få en fremdriftsoppdatering når installasjonene finner sted.

Fremdrift med flere plugin-lister

Installere ikke -WordPress.org Hosted Plugins

En annen funksjon i Multi Plugin Installer-plugin er at den lar deg installer og aktiver flere plugins fra datamaskinen din, for eksempel premium eller tilpassede plugins, samtidig, i stedet for å laste opp og installere dem én etter én.

For å legge til flere plugins fra datamaskinen din til WordPress-nettstedet ditt, klikker du bare på knappen Velg filer og deretter velger du en eller flere plugins fra datamaskinen din for å laste opp og aktivere på nettstedet ditt i bulk.

Lokale plugins for flere plugin-er

Med Multi Plugin Installer kan du ikke lagre en liste over lokale plugins som skal installeres på samme måte som du kan av dem som er hostet på WordPress.org-depotet. Men siden du kan velge flere plugins samtidig, kan du fortsatt gjøre det spare mye tid bruker denne funksjonen.

Hvis du har elementer på listen over viktige plugins som skal installeres, og som ikke blir hostet av WordPress.org, kan du fremdeles legge dem til MPI-importfilen din med plugins som skal installeres på en gang.

Dette gjør du ved å laste opp zip-filene for plugins du vil inkludere i listen til en server og deretter legge til den fullstendige URL-en til disse filene på listen, sammen med dem fra WordPress.org-plugin-katalogen.

URL-adresser for flere plugins-liste

Hvis du ikke kan eller ikke vil laste opp programtilleggene til en server, kan du gjøre det bruk en skylagringstjeneste for eksempel Dropbox for å lagre plugins. Da er det bare å få den offentlige nettadressen til filen (e) og legge den til listen over plugins som før.

Dropbox med flere plugin-er

Etter at du har lagt til URL-en til filen i Dropbox-mappen og klikket på Install & Activate plugin-knappen, vil plugin-en bli installert. Dropbox-URL-en kan ledsages av nettadressene til plugins som er hostet andre steder, og navnene på dem i WordPress.org-depotet.

Dropbox-suksess med flere plugin-er

Eksportere og importere plugin-listene

Hver gang du oppretter en ny liste over plugins, opprettes en ny MPI-fil. Disse filene kan lastes ned til datamaskinen din og deretter lastet opp til andre WordPress-nettsteder som har denne pluginen installert.

MPI-filer med flere plugin-filer

Dette er flott, ettersom du bare installerer Multi Plugin Installer-plugin når du starter et nytt WordPress-nettsted, og deretter importerer MPI-filen din som inneholder navnene og plasseringene til viktige plugins..

MPI-filene kan være åpnet i en tekstredigerer som Notisblokk og redigert for å fjerne eller legge til eventuelle plugins etter hvert som kravene og preferansene dine endres. Dette forhindrer deg i å måtte lage en ny liste fra bunnen av.

Sammendrag

Forhåpentligvis har du nå en god forståelse av hvordan denne pluginen fungerer, og hvordan den kan spare deg for mye tid og krefter hver gang du setter opp et nytt WordPress-nettsted. Og hvis du er interessert i flere funksjoner, sørg for å sjekke Multi Plugin Installer Premium WordPress-plugin på CodeCanyon. Denne versjonen av plugin-en legger til ekstra funksjoner for plugin-sikkerhetskopiering av e-post, et førsteklasses og mer profesjonelt administrasjonsgrensesnitt.

Få Multi Plugin Installer Premium

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me