Velkommen til den eneste guiden du trenger for å få fart på WordPress. Vi har laget denne trinnvise guiden for å skissere det beste verktøyet og fremgangsmåten du kan bruke for å få fart på WordPress på nettstedet ditt.


En guide til denne guiden

Vi har delt denne guiden i et par seksjoner, slik at det er enklere for deg å følge opp eller fange opp hvis du leser midtveis.

 • For det første snakker vi om hvorfor det er viktig med et raskt nettsted. Vi er ganske sikre på at du har lest om dette mange ganger, men likevel kan det være noen som ikke har det – og dette er akkurat for det noen!
 • Vi vil også dekke underliggende teknologi. Vi i WPExplorer mener å forstå årsaken bak et problem er den beste måten å løse det på. Det er grunnen til at vi tidligere har skrevet guider som nybegynnerveiledning for WordPress ‘interne funksjon, som prøver å gi en grunnleggende forståelse av hvordan noen tusen linjer med kode kan drive nesten 46% av nettstedene på Internett. Denne delen omhandler de viktigste faktorene som påvirker hastigheten og generelle ytelsen. Les denne biten nøye, siden vi med hver faktor diskuterer den beste fremgangsmåten.
 • Vi vil da snakke om ytelsesrettinger og optimalisering som gjelder WordPress-temaer og plugins.
 • For resten av guiden har vi gruppert fikser etter kategori som bildeoptimalisering, databaseoptimalisering og sikkerhetsrettinger. Vi tror at denne kategoriseringen vil hjelpe deg å forstå og forstå kjernen i rettelsene raskere – slik at du kan komme i gang på kort tid.

OK la oss ta en pust! Vi er ferdige med prologen. La oss komme i gang med den faktiske guiden for å få fart på WordPress.

Innholdsfortegnelse:

Her er en rask innholdsfortegnelse for de faktiske tipsene for å få fart på nettstedet ditt. På denne måten kan du hoppe over hele seksjonen om viktigheten av sidehastighet, raskt rulle ned til et hvilket som helst avsnitt i denne guiden eller til og med bokmerke en bestemt seksjon hvis du vil komme tilbake senere:

 • Hvorfor sidehastighetssaker
 • Understreke teknologi
 • Enkle tips for å få fart på WordPress
  • Aktiver WordPress-hurtigbuffer
  • Aktiver Gzip-komprimering
  • Oppgrader din PHP-motor
  • Velg ditt hosting klokt
  • Velg en optimal serverplassering
  • Bruk et innholdsleveringsnettverk
 • Klientenheten
  • Optimaliser mobilvisningen
 • WordPress-utvidelser: Temaer og plugins for å få fart på WordPress
  • Velg ditt tema nøye
  • Bruk riktig antall plugins
  • Bli kvitt fluffen
 • Bildeoptimalisering
  • Krymp alle bilder
  • Utsett innlasting av bilde
  • Deaktiver hurtigkobling av bilde
  • Definer bildestørrelser
 • Databaseoptimalisering
  • Optimaliser WordPress-databasen din
  • Begrens revisjoner etter innlegg
  • Tøm søppel oftere
  • Sikre effektive databasesamtaler
 • Sikkerhetsfikser
  • Forhindre brute-Force Attacks
  • Fjern spam
 • Konklusjon

OK la oss ta en pust! Vi er ferdige med prologen. La oss komme i gang med den faktiske guiden for å få fart på WordPress.

Hvorfor sidehastighetssaker

Hvorfor sidehastighetssaker

Jeg vil prøve å holde dette kort. Vi vet alle at alle liker en rask nettside. Du har sannsynligvis også hørt at Google i dag foretrekker et raskt nettsted fremfor et tregt – noe som betyr at et raskere nettsted gir bedre SEO-poengsummer. Selv om det ikke er noen klar forklaring på dette, har de fleste videoer og intervjuer en tendens til å peke på denne sannsynlige forklaringen.

Folk søker etter ting de trenger umiddelbare svar på. Så en topp hit må lastes raskt. Google kan ganske enkelt ikke sette et tregt nettsted på forhånd, da det vil gjøre en dårlig søkeopplevelse.

Se for deg at den første siden i en Google SERP tar 10+ sekunder å laste – sjansen er stor for at du forlater siden før 5 sekunder med venting.

studier har vist at for hvert ekstra sekund som er lagt til nettstedets lastetid, mister du på 7% konverteringer, 11% sidevisninger og en samlet reduksjon på 16% i kundetilfredshet. Club all det i en setning du får dette –

Å redusere nettstedets lastetid med 1 sekund kan gi deg en enkel 7% økning i fortjenesten.

Jeg håper vi var i stand til å overbevise deg fordi det er det vi kommer til å få. La oss komme i gang med den faktiske guiden for å få fart på WordPress.

Underliggende teknologi

Hva gjør et nettsted tregt? Og hvorfor trenger du å få fart på WordPress? Svaret på dette spørsmålet ligger i en mengde faktorer – hvorav de viktigste vi vil diskutere nedenfor.

Statiske vs dynamiske nettsteder

Denne sammenligningen forklares best med en maler / fotografanalogi. For å støtte eksempelet vårt, la oss anta at begge blir bedt om å vise et bilde av en katt. Maleren må alltid tegne bildet, mens fotografen ganske enkelt kan vise deg fotografiet av en katt han klikket.

Hvem tror du vinner i en “vis meg et bilde av en katt ASAP” -konkurranse??

Det er det samme med statiske og dynamiske nettsteder. På statiske nettsteder er ressursen – eller fotografens bilde av katten – alltid til stede. Man trenger ganske enkelt å åpne den for å se den.

Når det gjelder et dynamisk nettsted, må nettstedet imidlertid genereres hver gang noen vil se det – ligner på maleren, som trenger å male bildet av en katt hver eneste gang! Dette forteller deg at statiske nettsteder iboende er raskere enn dynamiske nettsteder.

Statiske nettsteder er iboende raskere enn dynamiske nettsteder.

Et innholdsstyringssystem – som WordPress – faller under kategorien dynamiske nettstedgeneratorer. Det er en programvare som er laget for å opprette og vedlikeholde et nettsted med et administrasjonspanel for administrasjon av aktiviteter. Aktiviteter som å legge til et nytt innlegg, side osv.

De fleste velger WordPress fremfor statiske nettsteder. Det er en god avveining.

Alle dataene lagres på en databaseserver (et eksempel er den populære MySQL-serveren) og mediefilene (for eksempel bilder og dokumenter) lagres på selve webserveren..

På baksiden er dynamiske nettsteder en velsignelse for menneskeheten. Se for deg å måtte administrere 1000-tallet av innlegg, sider, tags, kategorier og mediefiler. Å håndtere dem individuelt ville gjøre en person gal.

Det er derfor folk flest velger WordPress fremfor statiske nettsteder. Det er en god avveining.

Enkle tips for å få fart på WordPress

Nå for rettelsene. Du kan bruke disse enkle tipsene for å få fart på WordPress på en rekke verter uten problemer.

1. Aktiver hurtigbufring av WordPress

W3 Total Cache-plugin

WordPress-hurtigbufring er ganske enkelt å “lagre et resultat for fremtidig bruk”. WordPress genererer en webside dynamisk, hver gang en besøkende ber om en side. Hva om det for å lagre en så dynamisk generert side og tjene den til neste besøkende uten å måtte generere den igjen? Dette vil resultere i mye raskere sideinnlastningstid.

Denne prosessen kalles hurtigbufring og WordPress bruker denne teknikken flere steder hvor den fungerer internt. Du kan også forbedre nivået / mengden cache av andre WordPress-prosesser ved å bruke en cache-plugin som W3 Total Cache, WP Super Cache eller WP-rakett.

2. Aktiver Gzip-komprimering

Dette er en enkel komprimeringsteknikk som reduserer størrelsen på data som skal overføres – og dermed øke hastigheten. Cache-pluginene som er nevnt tidligere, lar deg aktivere Gzip-komprimering. For eksempel kan du aktivere Gzip-komprimering i W3 Total Cache under Ytelse> Bla gjennom hurtigbuffer alternativ.

3. Oppgrader PHP-motoren din

WordPress kjører på PHP, noe som betyr at det er avhengig av at PHP kjører koden for å generere websider. PHP er en åpen kildekode-programvare som er installert sammen med webservere. Versjonen av PHP-motoren spiller en enorm rolle i å bestemme WordPress-nettstedets ytelse.

Folkene over på Kinsta Managed Hosting utførte et mål for PHP-motorene på WordPress 4.3.1, og dette er hva de fant:

Kinsta PHP WP Benchmark

PHP Benchmarks på WordPress 4.3.1. Kilde: Kinsta.com

#PHP-motorTransaksjoner / sekund
1HHVM Repo autoritativ375,48
2HHVM357,69
3PHP 7306,24
4PHP 5.6.16106,45

Resultatene er svimlende. Hvis du sammenligner PHP 7 og 5, vil du se en stor forskjell – PHP 7 er 187% – nesten 2x – raskere enn PHP 5.

PHP 7 er 187% raskere enn PHP 5

HHVM er en PHP-motor utviklet av Facebook. Bare en håndfull webhosts tilbyr denne motoren siden, og den kommer vanligvis med en stiv prislapp. PHP 7 er imidlertid relativt enkel å implementere. De fleste delte verter har ikke problemer med å oppgradere til PHP 7.

Oppgradering har også en liten ulempe – noen få gamle, svært ineffektive funksjoner er utdatert – noe som betyr at de ikke støttes lenger. Hvis WordPress-temaet ditt skulle bruke slike funksjoner, ville PHP-motoren fått tilfeldige feil.

Når det er sagt, har ikke de beste WordPress-temaene dette problemet. Hvis du vil oppgradere PHP-versjonen din for å få fart på WordPress, vil du sannsynligvis måtte gå til manuelt å sende en forespørsel. De beste WordPress-vertene gjør dette proaktivt for deg. Noe som bringer oss til vårt neste emne.

4. Velg ditt hosting klokt

WP Engine: Premium Managed WordPress Hosting

Nesten alle som leser denne artikkelen vet sannsynligvis forskjellen mellom en delt vert, en VPS og en dedikert vert. La oss se på de nye typene hosting.

WordPress Optimalisert Hosting – disse er som fornyede delte hostingplaner finjustert for WordPress. Dette betyr at servermiljøet er optimalisert og ideelt for hosting av WordPress. Men ressursene deles fortsatt, noe som betyr at det er mye trafikk under nettstedet. Dette er et flott vertsvalg for nye WordPress-blogger / nettsteder.

Administrert WordPress Hosting – Dette er det absolutt beste med WordPress-hosting. Verter som WP Engine og Flywheel tar seg av hvert eneste aspekt av hosting – helt fra serveroptimalisering til å lage en liste over ikke tillatte plugins, og det er derfor vi synes de er det beste alternativet for WordPress. Bruker den mest avanserte kombinasjonen av hurtigbufringsteknologier, PHP-motor, webservere, CDN-er, backup-programvare og en hel masse andre fantastiske ting for å levere den absolutt beste hostingopplevelsen – som forblir jevn selv under trafikkstig. Dette er bra for nettsteder med middels høy trafikk.

WordPress Cloud Hosting – Det er en annen hostingsjanger som utnytter infrastrukturen til nettskyleverandører som Amazon AWS, Google Cloud og Microsoft Azure for å være vert for WordPress-nettsteder. Hva dette betyr er at WordPress-nettstedet ditt vil være vert på nettskyen, og installasjons- / konfigurasjonsdelen vil bli utført av selskapet. Dette er et utmerket valg for mennesker med nettskyvertserfaring eller som vil ta det opp. CloudWays er et slikt selskap som er vert for WordPress i AWS og Google Cloud. Sjekk ut vår gjennomgang av CloudWays for mer informasjon.

Kostnadene for disse hostingplanene er selvfølgelig hvor som helst mellom 20 og 70% større enn deres tradisjonelle kolleger, men avkastningen er like fruktbar siden de ekstra funksjonene og ressursene går langt mot målet ditt å få fart på WordPress.

5. Velg en optimal serverplassering

En tjeners fysiske beliggenhet spiller en viktig rolle i lastingstiden til et nettsted. Hvis de fleste av besøkende er fra New Jersey, ville det ikke være fornuftig å velge serveren din i et datasenter i Singapore, 9500 miles away. Selv om dette ikke ville utgjøre mye av forskjellen for en enkelt fil på 1 GB; det vil ha en enorm innvirkning på 100 filer på 10 MB hver. Velg derfor en serverplassering nærmest målgruppen.

6. Bruk et innholdsleveringsnettverk

CDN: Content Delivery Network

En CDN er en direkte utvidelse av serverlokaliseringskonseptet. Målet er å gjenskape dataene fra WordPress-nettstedet ditt (mediefiler, CSS og JS-filer) på flere servere over hele verden. Disse replikasjonsstedene kalles Points of Presence of POP. Jo større antall POP-er, jo bedre er CDN-nettverket. Vi anbefaler å starte med et kostnadseffektivt gratis CDN først, og deretter oppgradere planen din hvis eller når du trenger mer ressurser.

Klientenheten

I en verden der det er flere Google-søk på mobilenheter enn desktop, er det en rimelig antagelse at en god del av brukerne dine kommer fra mobile enheter. Den økende betydningen av klientenheter skyldes at nettutviklere utsetter noe av behandlingsbelastningen i klientens nettleser.

Dette betyr at når du jobber for å få fart på WordPress, bør din mobile brukeropplevelse være like viktig som skrivebordet. Temaet ditt kan være responsivt – men fungerer det jevnt i mobilvisning?

7. Optimaliser mobilen din

Hvordan fungerer det på en eldre enhet? Selv om Apple kanskje lanserer en ny iPhone hver september, bruker mange fremdeles en 4 år gammel iPad – fungerer nettstedet ditt bra der?

Fordeling av iPad-bruk

Fordeling av iPad-bruk. Kilde: david-smith.org

Du har kanskje hørt om et begrep “grasiøs degradering”. Selv om det kanskje ikke gjelder WordPress, er det greit å ha en idé. Det betyr i utgangspunktet å servere en nedstrippet versjon av nettstedet ditt til enheter som ikke kan håndtere den tunge, funksjonsrike versjonen. Det gjør det mulig for brukere med gamle / gamle enheter å se den viktigste delen av innholdet uten “pålegg”.

Et klassisk eksempel er BJ Lazy Load plugin som bruker JavaScript-biblioteker for å vise bilder bare når det er synlig i visningsområdet. Hvis en nettleser ikke støtter JS eller har den deaktivert, degrader plugin-modulen grasiøst – det vil si at den stopper hovedfunksjonen og laster bildene normalt.

Sjekk ut disse pluginene for mobiloptimalisering for å få et flytende mobilnettsted.

WordPress-utvidelser: Temaer og plugins for å få fart på WordPress

Begrepet temaer og plugins har bidratt betydelig til WordPress ‘popularitet som CMS. Mens de fleste av de populære plugins og temaer følger beste utviklingspraksis, er det noen som ikke gjør det. La oss diskutere noen eksempler der utviklingspraksis påvirker WordPress-nettstedets ytelse.

8. Velg tema nøye

Totalt responsivt flerbruks WordPress-tema

Den bestselgende Total WordPress Theme

Når det gjelder topp premium WordPress-temaer, må du trå nøye.

Piratkopierte temaer? Absolutt ikke. Det er ingen hemmelighet at du kan få en piratkopiert kopi av den siste versjonen av et bestselgende Themeforest-tema – ganske enkelt kan jeg legge til. Men her er fangsten – det er store sjanser for at det piratkopierte temaet har ondsinnede skript innebygd i seg, noe som er usynlig for en avansert bruker. Bare trente utviklere med mange års erfaring kan oppdage slike skript. Ondsinnede skript er designet for å stjele kundens data (kredittkort, e-post, adresser osv.), Injisere ondsinnede filer til besøkende og bruke serveren din til å sende ut spam-e-poster, blant andre aktiviteter. Før du vet ordet av det, er du utestengt fra Google, og omdømmet og troverdigheten har falt.

Vel utformede temaer? Ja. Hvordan definerer vi et godt tema? Er det designet? Typografien? Eller er det lydhørheten? Listen fortsetter. Fakta er at design er en veldig subjektiv sak. Det kommuniserer merkevarens image til publikum. Vi overlater det til din vurdering.

Vi ønsker å takle det tekniske aspektet ved et godt designet tema. Det burde:

 • Vær lett – jo mindre tema, jo raskere laster det.
 • Har færre forespørsler – mindre antall forespørsler, raskere lastes nettstedet. Det reduserer også effekten av avstand mellom server og besøkende.

Vi sammenliknet Parallax Pro-temaet fra StudioPress og vårt helt eget Total-tema. Her er antall forespørsler i hver.

TemaAntall forespørslerLastetidPerf. gradePingdom-resultat
Parallax Pro191009 ms75link
Total21506 ms87link

Genesis Test

Referanseresultat for Parallax Pro-temaet fra StudioPress

total tematest

Referanseresultat for totaltemaet fra WPExplorer

Total-temaet ble arrangert i WPEngines supersnelle administrerte WordPress-vertsmiljø som ga det en 50% mindre lastetid og 12-poeng høyere ytelsesgrad.

Handelens verktøy

Temasjekk WordPress-plugin

 • Du kan bruke Pingdom for å måle antall forespørsler WordPress-temaet ditt bruker.
 • De Temasjekk plugin kan bekrefte om det aktive temaet overholder beste praksis.

9. Bruk riktig antall plugins

Den rette pluginen kan utvide funksjonssettet med WordPress til utrolige høyder. På baksiden kan for mange plugins påvirke ytelsen. Tenk på det som å installere for mange apper på telefonen din. Det tapper batteriet raskere og bremser telefonen over tid.

 • Plugins som Theme Check eller en plugin for å tilbakestille WordPress brukes en gang i blant – så hvorfor holde dem aktivert for alltid? Aktiver – bruk – deaktiver. Det er plugin-filosofiens ytelsesentusiaster bør følge.
 • P3 Performance Profiler-plugin som kom til vår viktige WordPress-plugins-liste, måler ytelsen til de aktive programtilleggene på WordPress-nettstedet ditt. Fortsett å deaktivere programtilleggene dine til du kommer til et stadium der deaktivering av til og med en enkelt plugin vil ødelegge en komponent på nettstedet ditt.

10. Bli kvitt fluffen

Dette kan bety en rekke forskjellige ting for forskjellige mennesker. Vi har sett at mange av disse nettstedene fremstår som for rotete med nydelige designelementer. Men folk som er vanlige besøkende, bryr seg vanligvis ikke om disse tingene – og noen ganger kan det være ubehagelig å se de samme tidkrevende designeffektene finne sted igjen og igjen.

Fra ytelsessynspunktet legger disse designeffektene til antall skript som skal lastes sammen med temaet – som igjen øker lastetiden.

Bildeoptimalisering

Du har kanskje lest om å optimalisere bilder for nettet – som å komprimere dem eller lagre som progressive JPG-er. Kraken.io og TinyPNG er utmerkede verktøy for det formålet. Men du kan gjøre mer.

11. Krymp alle bilder

Smush Image Compression

Men hva med tonnevis av bilder som allerede er lastet opp? Det er her du kan bruke pluginprogrammer for optimalisering av bilder. De skanner og optimaliserer bildebiblioteket ditt og tar seg av all fremtidig bildeopplasting – slik at du ikke trenger å gjøre dem manuelt. Eksempler inkluderer Smush Image Compression eller EWWW Image Optimizer.

12. Utsett innlasting av bilde

BJ Lazy Load Plugin

Vi har nevnt BJ Lazy Load plugin tidligere i denne guiden. Du kan utsette innlasting av bilder bare når de er synlige i betrakterens visningsområde. Med andre ord, bildet begynner å lastes bare når den besøkende ruller ned for å se det. Dette har flere fordeler:

 • For det første reduserer det antall innledende forespørsler – utsett bildeforespørsler når det er nødvendig
 • Størrelsen på siden avtar, noe som resulterer i raskere lastingstid
 • Å utsette bildene sparer båndbredde for både besøkende og server.

13. Deaktiver hurtigkobling av bilde

Husker du frilastere? Veloppkobling er som freeloading. Personer som koblinger til nettstedet ditt limer ganske enkelt inn nettadressene på nettstedet deres. Bildet vises på slutten, men båndbreddekostnaden bæres av deg.

Det er et dobbelt tap akkurat der – du betaler for båndbredden og får ikke noen besøkende tilbake. Slik kan du forhindre hotlinking av bilder for å blokkere tredjeparter og i sin tur øke hastigheten på WordPress.

14. Definer bildestørrelser

Tematikken din har en forhåndsdefinert maksimal bildebredde for hver skjermstørrelse. Det er ganske ineffektivt å servere bilder større enn maksimal oppløsning. Du kan angi flere størrelser på bildene manuelt med add_image_size () funksjon. Når et bilde lastes opp, vil WordPress lage flere kopier av det i forskjellige størrelser – ett for miniatyrbilder, postikoner osv.

Databaseoptimalisering

Akkurat som bildene dine, er det viktig å optimalisere nettsteddatabasen hvis du vil øke hastigheten på WordPress.

15. Optimaliser WordPress-databasen din

WP Optimaliser WordPress-plugin

Over tid blir nettstedet ditt overfylt med ikke-essensielle ting. Som data fra slettede plugin-metadata, tidligere temaendringer og postrevisjoner. Dette kan forlate hundrevis av rader i databasen uten tilknytning til ethvert element. De WP-Optimize plugin gjør en ganske god jobb med å rydde opp i WordPress-databasen med slike unødvendige elementer (som igjen vil øke hastigheten på WordPress på nettstedet ditt).

16. Begrens postrevisjoner

Selv om jeg foretrekker å bruke Microsoft Word eller Google Docs for å skrive artikler, foretrekker mange av oss den gode WordPress Visual Editor. WordPress lagrer automatisk flere revisjoner av hvert innlegg, slik at du ikke mister arbeidet når Internett går i stykker. Dette har imidlertid en liten ulempe.

Hvert lange innlegg har flere revisjoner. Disse fortsetter å kumulere og øker til slutt databasestørrelsen. Ironisk nok trenger du ikke disse innleggsrevisjonene i fremtiden. Derfor kan du begrense innleggsversjonene til – la oss si 3 – og spare plass i databasen.

For å begrense revisjoner etter innlegg, bare lim inn følgende kode i din wp-config.php fil.

definere ('WP_POST_REVISIONS', 3);

17. Tøm søppel oftere

Mens WordPress tømmer søppelet hver 30. dag, kan du sette rensegrensen til 7 dager og holde databasen fin og knirkende. Legg igjen følgende kode i din wp-config.php fil:

definere ('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);

18. Sørg for effektive databasesamtaler

Query Monitor Gratis WordPress-plugin

Først av alt må utviklere unngå rå databaseforespørsler i WordPress. Det er legioner av funksjoner til disposisjon for å få alt fra innlegg til kommentarer, tilpassede taksonomier og metadata.

Imidlertid, hvis en utvikler spør i databasen, bør han gjøre det ved å bruke WPDB-klassen, for maksimal effektivitet. Komplekse, ressurskrevende funksjoner som tabellforbindelser, bør ikke utføres i databasen, da det vil påvirke ytelsen negativt. I mange tilfeller er det bedre å bruke to separate, men langt raskere spørsmål.

Det er mange verktøy som Spørsmål Monitor å finne ut om spørsmålene dine er godt skrevet, og for å se alle spørsmålene som kjøres under en forespørsel. VIKTIG: Denne pluginen er VELDIG ressurskrevende og kan på sin egen side bremse nettstedet ditt, så sørg for å KUN aktivere plugin-modulen under testing og deaktivere den når du ikke spesifikt utfører tester. Du bør også se på resultatene fra plugin-modulen når du foretar sjekkene dine i motsetning til å teste live-lastetid, siden plugin-en vil bremse ting generelt på nettstedet.

Sikkerhetsfikser

De tre rettelsene som er beskrevet i dette avsnittet, har en sikkerhet og en ytelseseffekt på nettstedet ditt når du prøver å få fart på WordPress.

19. Forhindre angrep mot brute-force

Angrep kan komme hvor som helst når som helst. Det er din plikt å holde en beskyttelse mot dem.

 • Gode ​​vertselskaper begrenser allerede antall mislykkede påloggingsforsøk fra en bruker. For eksempel kan WP Engine identifisere når en bot prøver å logge på og vil automatisk returnere et tomt svar for å forhindre fremtidige angrep.
 • Alt-i-ett-programvare for WordPress-sikkerhet og brannmur er en omfattende sikkerhetssuite for WordPress med forskjellige sikkerhetsfunksjoner for nye og eksisterende brukere. Plugin-enheten tar for seg flere sårbare aspekter av nettstedet ditt og sikrer at sikker sikkerhet blir håndhevet blant dem.

20. Fjern spam

Spam er en stor bekymring for nettsteder. Spam overbelaster WordPress-databasen din og reduserer troverdigheten din som webansvarlig. Det må elimineres for godt. Mens det er mange flotte plugins, er de som skiller seg ut Akismet og Anti-Spam Bee, blant andre.

Konklusjon

Selv om det er viktig å optimalisere nettstedet ditt for å oppnå topp ytelse – er det viktig å huske at hastighet ikke er alt. Selv om det absolutt er verdig å bruke penger og redusere lastetiden fra 5 sekunder til 2 sekunder – ville det ikke være optimalt å bruke dobbelt så mye for å redusere tiden ytterligere til 1,8 sekunder.

Hastighet er viktig … men det er ikke alt!

Snarere kan pengene brukes bedre i en kampanjekampanje. La oss ikke glemme – det endelige målet med ytelsesforbedring er å få flere konverteringer.

Dette avslutter vår guide for å få fart på WordPress – takk for at du leste og kudos når du kommer til slutten! Som alltid, hvis du føler at en løsning hører hjemme i denne listen – vennligst gi oss beskjed, så har vi den oppe på kort tid. Men foreløpig håper vi at du kan bruke tipsene vi har oppført for å få fart på WordPress på nettstedene dine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me