Slik bygger du et Crowdfunding-nettsted med WordPress

Crowdfunding-nettsteder som Kickstarter, RocketHub og Indiegogo har bidratt til å få noen gode prosjekter fra bakken, inkludert Pebble-klokken, Ouya videospillkonsoll og en forbruker 3D-skriver..


Imidlertid, hvis du har et prosjekt du vil finne økonomiske støttespillere til, eller du ønsker å opprette et eget innsamlingssamfunn, er det nå ingen grunn til at du ikke kan opprette et eget crowdfunding-nettsted. Alt du trenger er WordPress, en crowdfunding-plugin, og et passende tema, og du kan være i gang på kort tid i det hele tatt.

I denne artikkelen vil vi se på de beste alternativene som er tilgjengelige for å bygge din egen crowdfunding-webside, enten det er for å sikre finansiering til dine egne prosjekter, eller for å bidra til å sette bakmenn i kontakt med oppfinnere og designere.

IgnitionDeck Crowdfunding WordPress Plugin

IgnitionDeck Crowdfunding-plugin

Når det gjelder å lage en crowdfunding-webside med WordPress, er plugin-alternativene ganske tynne på bakken. I vår forrige guide til dette emnet var AppThemer Crowdfunding-plugin fra Astoundify det valgte verktøyet. Imidlertid har IgnitionDeck, som har sin egen WordPress crowdfunding-løsning, siden den gang kjøpte Astoundify-plugin og deres populære Fundify-tema.

Så i dag skal vi se på crowdfunding-løsningene fra IgnitionDeck. Det er en gratis versjon av IgnitionDeck-plugin tilgjengelig som skal gi deg en god oversikt over grensesnittet du kan bruke til å lage et ubegrenset antall crowdfunding, per-order eller pengeinnsamlingsprosjekter på WordPress-nettstedet ditt. De mer avanserte funksjonene finnes imidlertid i premium versjon, og inkluderer:

 • PayPal og Stripe-integrasjon
 • 500 Framework Crowdfunding Theme
 • En eller flere IgnitionDeck-utvidelser
 • Kickstarter-importør-plugin
 • IgnitionDeck netthandel-plugin
 • Medlemskapsregistrering og dashbord
 • Gjentagende panter eller donasjoner
 • Fremleggende prosjektinnleveringer

Som du ser av alternativene, vil oppgradering til en av de tre premiumversjonene av IgnitionDeck gi deg muligheten til å bygge et fullt fungerende crowdfunding-nettsted med WordPress som base. Avhengig av lisensen du velger, kan du ha alt i gang for at besøkende skal kunne registrere seg og begynne å legge til egne produkter i håp om å finne økonomiske støttespillere, med flere alternativer for behandling og innkreving av betalinger.

Når det gjelder å sette opp crowdfunding-nettstedet ditt, tilbyr IgnitionDeck-teamet en førsteklasses betjent-tjeneste der de tar seg av alt fra å installere WordPress, til å lage ditt første prosjekt, med sluttresultatet at du vil ha en fungerende IgnitionDeck-installasjon. Hvis tid er penger, kan denne tjenesten hjelpe deg med å spare mye av begge deler.

Enten du vil være vert for dine egne crowdfunding-prosjekter i jakten på støttespillere, eller la andre være vertskap for egne prosjekter, er IgnitionDeck for tiden den sterkeste kandidaten for WordPress-brukere. Selv om IgnitionDeck ikke er et gratis alternativ, sammenlignes engangsavgiften gunstig med det prosentvise beløpet som blir belastet av hostede crowdfunding-tjenester som Kickstarter, Indiegogo og RocketHub.

IgnitionDeck-utvidelser

Et annet salgsargument for IgnitionDeck er utvidelsene som er tilgjengelige for det. Avhengig av lisensen du velger når du kjøper plugin-modulen, vil du få tilgang til minst en av disse utvidelsene, mens de andre er tilgjengelige mot en ekstra kostnad. Noen av høydepunktene fra biblioteket med utvidelser for IgnitionDeck inkluderer:

 • Amazon Payments: bruk Amazons kraftige betalings-API
 • Strekkmål: legge til og opprettholde dynamiske strekkmål
 • Konstant kontakt: videresend supportere til din e-postliste

Du kan se hele listen over alternativer på utvidelsessiden.

Få IgnitionDeck 

Crowdfunding WordPress-temaer

Mens ovennevnte IgnitionDeck-plugin i teorien vil fungere med et hvilket som helst tema, har utviklerne laget et utvalg av temaer bygget spesielt for å lage et crowdfunding-nettsted med WordPress.

500 rammer

500 rammer

Responsive 500 Framework er et gratis tema som kommer med IgnitionDeck og inkluderer nå WooCommerce-støtte for å håndtere kassa-prosessen. Rammen gir deg muligheten til å tilpasse fargene på nettstedet ditt gjennom et visuelt sett med kontroller, uten å måtte redigere noen kode. Det er en rekke underordnede temaer for rammen som gir et helt nytt utseende til det underliggende settet med funksjoner.

Forhåndsvisning 500 Få 500

Backer

Backer Crowdfunding Theme

Den rene og minimalistiske designen til Backer vil appellere til alle som leter etter et elegant og moderne utseende for sitt crowdfunding-nettsted. Når dette tredjeparts-temaet er installert på nettstedet ditt, gjør Backer det enkelt å tilpasse fargene som brukes til mange av elementene i temaet, slik at du kan lage et personlig utseende med et massemarkeds-tema. Enten du er vert for dine egne prosjekter eller håper å skape et fellesskap av brukere som markedsfører sine egne prosjekter. Backer dekker begge vinklene.

Forhåndsvis Backer Get Backer

Fundify

Fundify Crowdfunding Theme

Nå under eierskap av IgnitionDeck-teamet fortsetter Fundify å være et populært valg blant de som oppretter WordPress-drevne crowdfunding-nettsteder. Fundify-temaet er ideelt for å opprette et nettsted for å markedsføre et personlig prosjekt, eller bygge et flerspråklig, innsamlingsnettsted for flere prosjekter. Akkurat som de beste crowdfunding-nettstedene, viser de enkelte prosjektsidene på Fundify all viktig informasjon, inkludert beløpet som blir søkt, totalt mottatt så langt, og fordelene for støttepersoner som pantsetter visse beløp.

Investorer og støttespillere kan lett finne veien gjennom det ubegrensede antall prosjekter som denne tema- og plugin-kombinasjonen støtter. Bruk av prosjektkategorier og andre filtreringsmekanismer bør øke sjansene for at en villig støttespiller vil presentere et prosjekt de ikke kan nekte. Prisen på dette premium crowdfunding-temaet inkluderer ett års støtte og oppdateringer, som kan fornyes etter det første bruksåret.

Forhåndsvisning Fundify Få Fundify

Konklusjon

Nok en gang har WordPress og score til utviklere som arbeider i dets økosystem, gjort det veldig greit å bygge en bestemt type nettsted, som ellers vil kreve en stor tid eller økonomiske investeringer. Selv om premiumalternativene i dette tilfellet vil gi de beste resultatene, er mengden penger som kreves for å få et profesjonelt, crowdfunding nettsted på nettet veldig rimelig.

Enten du vil starte ditt eget innsamlingssamfunn, eller bare få litt økonomisk støtte til den siste gode ideen din, har WordPress det dekket. Har du brukt IgnitionDeck-plugin og pakke med kompatible temaer, eller har du erfaring med å bruke andre crowdfunding-verktøy for WordPress? Del gjerne dine erfaringer i kommentaren nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map