Ønsker du å begrense / begrense tilgangen til bestemte deler av WordPress-nettstedet ditt? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan begrense innholdet på nettstedet ditt basert på hvem som er logget inn på nettstedet ditt ved å bruke populære WordPress-plugins. Hvordan konfigurere du med andre ord medlemskap stil nettsted med WordPress.


Det er mange grunner til å opprette et nettsted for medlemskap. De inkluderer, men er ikke begrenset til,

  • Utvikle et sterkt samfunn.
  • Øk engasjement og samtale på nettstedet ditt.
  • Begrens tilgang til innholdet ditt på medlemsnivå.

Jeg må innrømme at det er mye mer å opprette et nettsted for medlemskap enn bare å begrense tilgangen til innholdet ditt, basert på medlemskap. Men det er mange nettsteder som opererer etter et medlems- eller abonnementsmodell. Wall Street Journal er et flott eksempel på et nettsted som opererer på en abonnementsmodell. Når du abonnerer på det eksklusive innholdet på nettstedet deres, blir du vurdert som medlem og tilgang til premiuminnhold.

Et medlemsnettsted hjelper ikke bare med å fremme en følelse av fellesskap blant leserne, men det hjelper deg også å selge og tjene penger på deler av eller hele innholdet. Du må bestemme hvor mye av innholdet du vil gjøre eksklusivt for kun betalte medlemmer. Dette må sees på fra sak til sak. Det avhenger også mye av bransjen nettstedet ditt spesialiserer seg på.

Den potensielle gevinsten for leserne dine fra abonnementet må være økonomisk kvantifiserbar og betydelig nok til at det kan kjøpes. Folk vil aldri kjøpe innholdet ditt, hvis de ikke synes det er absolutt nødvendig. Noen vanskelige spørsmål du trenger å svare på,

  • Kan jeg finne en kopi av innholdet mitt eller lignende innhold gratis andre steder på nettet ?
  • Oppveier den potensielle gevinsten for brukeren kostnadene ved kjøpet ?

Priser det altfor høyt vil ikke bare føre til mindre abonnement, men du vil være i mye varmt vann, hvis du ikke kan levere reell verdi til abonnentene dine. Hvis du kanskje føler at du sannsynligvis ikke vil tjene mye ved å introdusere en abonnementsbasert medlemsmodell på nettstedet ditt, kan du bytte innholdet ditt tilgjengelighet for sosiale aksjer.

Begrensning av innhold etter medlem ved bruk av kode (se programtilleggsanbefalinger nedenfor)

Før du setter inn forskjellige plugins som kan hjelpe deg med å begrense innhold på nettstedet ditt, kan du først se på noen koder du kan bruke hvis du er en utvikler for å sjekke om den gjeldende brukertypen og begrense seg i samsvar med det (siden det er veldig enkelt!). Ta en titt på de to utdragene nedenfor som du kan bruke til inspirasjon

// Eksempel for å begrense hele sider for bare påloggede brukere
funksjon wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Få et globalt innlegg
global $ post;

// Forhindre tilgang til side med ID på 2 og alle barn på denne siden
$ side_id = 170;
if (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id))) {

// Sett omdirigering til true som standard
$ omdirigering = sant;

// Hvis du er logget inn, omdiriger heller ikke
// Du kan / bør plassere ytterligere kontroller her basert på brukerroller eller brukermeta
if (is_user_logged_in ()) {
$ omdirigering = falsk;
}


// Viderekoble personer uten tilgang til hjemmesiden
if ($ omdirigering) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
add_action ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Eksempel for å begrense spesifikt innhold etter brukerrolle
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> roller? $ bruker-> roller [0]: falsk;

if ('abonnent' == $ user_role) {
ekko 'Vis noe her';
}

OK, nå som vi kom ut av veien, la oss se på noen få plugins som hjelper til med å begrense tilgangen til innholdet ditt.

Begrens Content Pro for WordPress

Ganske muligvis den beste plugin når det gjelder å begrense tilgangen til innhold. Grunnen til at jeg anbefaler denne plugin-en over ganske muligens mer funksjonsrike plugins er enkelhet. Du kan velge hvilke av innlegg / sider eller deler av sidene / innleggene dine som er tilgjengelige for forskjellige nivåer av medlemmer.

Pippin001

Når det gjelder abonnementsnivåer, kan du stille inn et hvilket som helst antall abonnementsnivåer og tilordne dem forskjellige nivåer av tilgangsinnhold. Dette tillater deg å jobbe med en rekke priser for forskjellige tilgangsnivåer. Når du oppretter forskjellige abonnementsnivåer og åpner for offentlig abonnement, kommer betalingsmekanismen i spill. Og pluginen fungerer med Paypal, Stripe og Braintree.

DiscountsPip

I tillegg tillater plugin-kortet rabatter og rapporterer inntektene dine effektivt. Når det gjelder rabatter produserer plugin-kortet en kortkode som aktiverer rabattene, dette gjør det enkelt for andre nettsteder å dele rabattene dine spesielt for kupongsider. Du kan angi en spesifikk rabattprosent og angi utløpsdato på rabattene også. Hvis du vil, kan du sette en grense for antall ganger rabattkoden kan brukes.

Data er en veldig nyttig ressurs for enhver virksomhet, spesielt en nettbasert tjeneste eller blogg. Du kan eksportere alle data generert av plugin-en via en CSV-fil for hvert medlem eller hver betaling eller begge deler. Alternativt kan du importere dataene til populære nyhetsbrev-plugins som aWeber eller MailChimp. Registreringsskjemaet er ganske enkelt å bruke og veldig rett frem.

RegFormPip

Få innholdsbegrensning Pro

Privat innhold WordPress-plugin

Du kan beskytte stort sett alle typer innhold på nettstedet ditt, inkludert gryter, sider, menyer og hele kategorier. Det er til og med et nettstedslåsing som forhindrer tilgang til innhold på nettstedet ditt.

PC

Plugin-enheten hjelper deg med å organisere brukerne dine og sortere dem med interne søk og kategorifiltre. En integrert kortnummerveiviser gjør jobben din med å skjule innholdet mye enklere.

PC-innstillinger

Begrensningsfunksjonen på denne plugin-en gjelder for alle deler av WordPress-nettstedet ditt, inkludert menyer. Du kan blokkere tilpassede innleggstyper og taksonomier. Du har noen få forhåndsinnstilte maler, men den tilpassede hudbyggeren hjelper til med tilpassbarheten til den blokkerte innholdsmalen.

Registreringsskjemaet med to layoutalternativer er blitt herdet for å beskytte mot spam. Denne pluginen er opprettet som Content Restrict Pro-plugin, med det primære formålet å begrense tilgangen til innhold på WordPress-nettsteder.

Last ned privat innhold her

Hvis du er ute etter et mer funksjonsrikt medlemskapsprogram med innholdsbegrensning som en del av arsenalet, er det to plugins jeg vil anbefale.

MemberMouse WordPress Service

MemberMouse er et kraftig medlemsstyringssystem for WordPress nettsteder. Dette medlemsstyringssystemet hjelper med å selge digitale produkter, programvare som en tjeneste, fungere som en portal for en nettbutikk og fungerer også bra når du selger abonnementsinnhold.

MemberMouse

Det er opprettet for å hjelpe deg med å kvitte deg med tidkrevende prosesser som ikke er tilleggsverdier. Selv om det gir automatisering, kundeadministrasjon og rapportering og analyse av support for virksomheten din, er vi interessert i dens evne til å beskytte innhold.

Du kan enkelt opprette bare medlemsområder på nettstedet ditt, passordbeskytte sider og annet innhold. Plugin-en rommer også opprettelse av prøvetilbud, rabatter og kuponger. Det fungerer med åtte betalingsnettverk, noe som betyr at omtrent alle potensielle kunder er dekket.

MemberMouse kan være litt kostbart til $ 19,95 / mo for den mest grunnleggende planen, men det er fortsatt et flott alternativ hvis du vil bygge et dedikert nettsted for medlemskap på WordPress-plattformen.

Sjekk ut MemberMouse her!

MemberPress WordPress Plugin

MemberPress er et enda kraftig plugin for medlemskapsledelse for WordPress-nettsteder. Enkel å installere og sette i gang, MemberPress er konstruert for å gi fin kontroll over tilgang til innhold basert på medlemsnivå. Med MemberPress kan du begrense tilgangen til sider, innlegg, barnesider, tilpassede innlegg, tagger, kategorier og alle andre filer eller innhold som er vert på nettstedet ditt.

MemberPress

Du kan opprette kuponger og et premiumforum for medlemmene i samfunnet. Det er betydelig billigere enn MemberMouse til 99 dollar per år for forretningsplanen.

Få MemberPress på nettstedet ditt

Betalte medlemsabonnementer

Last ned medlemskap og begrensning av innhold - Abonnement på betalte medlemmer

Legg til betalte, tilbakevendende medlemskap raskt med betalte medlemsabonnementer. Denne pluginen inneholder enkle alternativer for å sette opp din registreringsside, abonnementsplaner, tilpasset pålogging, begrenset innhold og mer. Den integreres til og med WooCommerce for å tilby medlemmene eksklusive produkter eller rabatter.

Få betalte medlemsabonnementer

Begrenset tilgang til nettstedets gratis WordPress-plugin

RestrictedSiteAccess

En enkel plugin som begrenser tilgangen til nettstedet ditt til besøkende som er logget inn eller får tilgang til nettstedinnhold fra et spesifisert IP-adresseområde. Besøkende som mangler tilgang, kan omdirigeres til en annen side, inkludert en påloggingsside, eller alternativt kan du vise en melding.

Last ned Begrenset tilgang til nettstedet

Ultimate Member Free WordPress Plugin

UltMember

Ultimate Member er en enkel og likevel effektiv plugin som gjør det mulig å lage et enkelt registreringsskjema og å bygge nye lokalsamfunn på nettet. Du kan opprette tilpassede brukerroller og også delta i innholdsbegrensning i global skala og per innlegg / side. Det skiller mellom tre kategorier – innloggede brukere, loggede brukere og alle.

Last ned Ultimate Member

Brukere Ultra Member Gratis WordPress Plugin

Brukere Ultra Medlemskap

Igjen, et veldig nyttig verktøy for å hjelpe til med å bygge avanserte nettmiljøer. Denne pluginen har mye mer i veien for funksjoner for sosial integrasjon. Plugin støtter delvis begrensning av innhold og skiller mellom påloggede brukere og brukere med spesifikke medlemskapspakker.

Last ned brukere Ultra Member

Konklusjon

Jeg håper artikkelen var nyttig, og at du fant et medlemskapsdrevet innholdsbegrensningsprogram som fungerer best for ditt WordPress-nettsted. Subs Abonner på WPExplorer-bloggen for flere nyheter, opplæringsprogrammer og mye mer fra WordPress-verden!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me