Vi har snakket om viktigheten av sikkerhetskopiering av nettsteder i den siste postserien min – Vanlige WordPress-feil å unngå. Faktisk topper problemet listen! Men mange av oss er under det falske inntrykket at det er vanskelig, eller til og med tidkrevende, å sikkerhetskopiere et WordPress-nettsted. I dagens innlegg vil vi prøve å snu den oppfatningen.


I dag lærer vi hvordan du konfigurerer gratis BackWPup-plugin til automatisk ta sikkerhetskopi av ditt WordPress-nettsted til skyen. Når du er ferdig med denne opplæringen, vil du kunne planlegge automatiserte sikkerhetskopier, til hvilken som helst opplastningsdestinasjon sammen med en rekke konfigurasjonsalternativer. Du trenger ikke å bruke mer tid på å konfigurere eller vedlikeholde sikkerhetskopier – alt dette blir gjort automatisk.

Vi har valgt å bruke Dropbox som vår skyleverandør, siden det er en av de beste leverandørene av gratis lagring av skyer i bransjen. Hvis du foretrekker å bruke en betalt leverandør av skylagring, kan du prøve Amazon AWS. Hvis du ikke har et Dropbox-konto, Jeg vil anbefale deg å få en i dag. PS: Vi trenger også en til å bruke i opplæringen vår.

Slik installerer du BackWPup WordPress Plugin

installer backwpup-pluginen i wordpress

Installering av plugin er en spasertur i parken. Bare gå til:

 • WordPress Dashboard> Plugins> Legg til nytt
 • I Søk etter plugins-boksen, skriv “BackWPup”. Det første resultatet skal være pluginen du leter etter.
 • Bare klikk på Installere og så Aktiver pluginen.

Ferdig? Flink. Nå åpner du en ny fane i nettleseren din og logger på Dropbox-kontoen din. Du kan lukke fanen hvis du vil. Vi knytter Dropbox-kontoen vår til BackWPup-pluginen snart.

Forberedelsene

backwpup-hero1

Først sjekker vi for noen få serversideavhengigheter, for å sikre at sikkerhetskopieringsoperasjonen skjer jevnt.

 • Gå over BackWPups administrasjonspanel funnet under WP Dashboard> BackWPup> Dashboard.
 • Velg punkt # 1 Kontroller installasjonen.
 • BackWPup vil sjekke hosting-servermiljøet ditt for eventuelle konflikter eller uoppfylte avhengigheter.
 • Den innsamlede informasjonen vil vises i Informasjon kategorien i innstillinger panel av BackWPup. (Vi vil se på denne fanen senere for å få litt ekstra innstilling.)
 • I de fleste tilfeller rapporteres ingen problemer.
 • Hvis imidlertid et problem er funnet, (for eksempel er ikke CURL-versjonen funnet). Du bør kontakte nettverksleverandøren for å fikse den.
 • Når du er ferdig, treffer på Lagre endringer.

Hvordan lage en ny planlagt sikkerhetskopiejobb i BackWPup

backwpup-proc-01

Nå oppretter vi en ny planlagt sikkerhetskopi med BackWPup. Det er enkelt, alt du trenger for å gjøre det, følg disse enkle trinnene:

 • Gå over til WP Dashboard> BackWPup> Legg til ny jobb
 • Under Jobb navn, gi et meningsfylt navn som du senere kan forholde deg til.
 • Vi har brukt First_Backup_Job_WPExplorer
 • Forlat Jobboppgaver -fanen alene, siden vi ikke trenger de ikke-avmerkede funksjonene
 • Under Oppretting av sikkerhetskopi, sett Arkivnavn til backwpup_trial1_% Y-% m-% D_% H% i-% s
 • Endelig i Jobbdestinasjon fane, sjekk Dropbox.
 • En ny fane som heter Til: Dropbox skal vises på toppmenyen. Velg det.

Koble Dropbox til BackWPup Plugin

Nå er vi i Til: Dropbox , som beskrevet i siste trinn. Åpne en ny fane i nettleseren din og logg deg på Dropbox-kontoen din, hvis du ikke har gjort det.

tilknytnings-dropbpx-backwpup-1

Under Til: Dropbox fane, etterfulgt av Innlogging> Apptilgang til Dropbox, Klikk på Få Dropbox App godkjenningskode knapp.

tilknytnings-dropbpx-backwpup-2-

Dette åpner en ny fane og ber om tillatelse. Klikk på Tillate og Dropbox vil generere en begrenset tilgang en kode for deg. Dette betyr at BackWPup-plugin bare har tilgang til Apps / BackWPup mappen i Dropbox. Dette er en ideell løsning siden plugin-en ikke trenger tilgang til den fulle Dropbox-kontoen din.

tilknytnings-dropbpx-backwpup-3

Kopier og lim inn koden i App-tilgang til Dropbox felt.

tilknytnings-dropbpx-backwpup-4

Klikk på Lagre endringer å teste integrasjonen.

connect-dropbpx-backwpup-5-succes

Når du er ferdig, bør du få en bekreftelsesmelding som sier “Godkjente”. Dette avslutter vår Dropbox-integrasjon.

Kjører sikkerhetskopien for første gang

Vi vil nå fortsette med å kjøre backupjobben. Du kan kjøre backupjobben på en av fire måter:

 1. Starte jobben manuelt fra WordPress-oversikten
 2. Starte jobben fra den spesifiserte URL-en
 3. Via WordPress CLI
 4. Ved å planlegge jobben via WordPress Cron

De to første alternativene passer best for hele publikum. Vi bruker den manuelle metoden for å kjøre ut backupjobben for første gang.

Her er et skjermbilde av sikkerhetskopieringsprosessen –

backwpup abackup fremgang cmd

Og den med fullført sikkerhetskopi –

backwpup-jobb-første-run

Når du er ferdig, bør du se arkivet lastet opp på Dropbox-kontoen din. Hvis du har installert det som meg, finner du også et skrivebordsvarsel.

Planlegge WordPress-sikkerhetskopien

Planlegging av sikkerhetskopien må gjøres med omhu. Hvis du er på en delt hosting-server og planlegger en til mange sikkerhetskopier, er sjansen stor for at du ender opp med å bli flagget for ressursbruk. Vi har et lite bord utarbeidet hvor vi diskuterer hvor ofte du skal planlegge sikkerhetskopier. La oss gå videre med trinnene:

 • Gå til WP Dashboard> BackWPup> Jobber
 • Åpne backupjobben du sist opprettet, som i vårt tilfelle var First_Backup_Job_WPExplorer
 • Velg Rute tab
 • Navigere til Jobbplan> Start jobb og velg med WordPress cron alternativ

La oss nå konfigurere planleggeren. Vi bruker grunnleggende planleggingstype og velg a Daglig sikkerhetskopieringsfrekvens som starter ved midnatt.

tidsplan for backwpup

Truffet Lagre endringer for å oppdatere planleggeren. Når du er ferdig, er det dette vår Arbeidsplasser panelet skal se ut –

backwpup-planlagt jobb

Du har gjort det amigo! Gratulerer!

Dette avslutter vår grunnleggende opplæring. Hvis du er i tvil eller spørsmål eller anbefalinger om hvordan du kan forbedre denne opplæringen, kan du ringe meg på @Souravify eller spør i kommentarfeltet nedenfor.

Nå som vi har lært hvordan du konfigurerer og planlegger automatiserte WordPress-sikkerhetskopier til skyen, deler jeg gjerne noen få backup-relaterte tips med deg.

Spiller med BackWPup-innstillinger

I dette avsnittet besøker jeg raskt de avanserte innstillingene for BackWPup-pluginen. Dette er gode alternativer som skaperne av den innebygde pluginen for å hjelpe deg med å administrere sikkerhetskopiene bedre.

Jobben-fanen

For det første vil jeg diskutere alternativene som er tilgjengelige under Arbeidsplasser fane under BackWPup> Innstillinger.

backwpup-innstilling-02

Du finjustere innstillingen her for å få mest mulig ut av plugin-modulen.

 • De Reduser serverbelastning alternativet er utmerket for å moderere ressursbruk i delte vertsmiljøer. Med dette vil du kunne planlegge daglige sikkerhetskopier uten noe overforbruk av flagg.
 • Maksimal utførelsestid for skript alternativet bør holdes til 0, siden det avhenger av serverens behandlingsevne. Imidlertid, hvis du oppdager at sikkerhetskopiene ikke lykkes, kan du sette den til en endelig verdi for feilsøking.

Nettverksfanen

backwpup-innstilling-04

De Nettverk fanen er en annen innstilling jeg vil diskutere. Hvis bloggens administrasjonsområde, dvs.. wp-admin mappen er beskyttet med HTTP-godkjenning via .htaccess, så bør du oppgi innloggingsinformasjonen i denne fanen. For eksempel har DigitalOcean Cloud WordPress-dråper denne funksjonen aktivert som standard. Derfor må innloggingsdetaljene legges inn for at plugin-en skal fungere ordentlig.

Hva er forskjellig sikkerhetskopi og hvorfor skal jeg bruke den?

Når du tar sikkerhetskopi av det samme nettstedet om og om igjen, a flertall av filene forblir uendret. Disse filene viser seg faktisk å være de store – de som bidrar til det meste av sikkerhetskopiens størrelse. Tenk på mediefiler som bilder og dokumenter. De endres ikke når de er lastet opp. De kalles statisk innhold.

Hva om du bare kunne sikkerhetskopiere filene som gjøre endring? Slike filer inkluderer nye eller oppdaterte temaer og plugins, og selvfølgelig WordPress-databasen. Heldigvis har utviklerne en smart løsning – det heter det differensiell sikkerhetskopi.

Kort sagt – det sparer plass

Det betyr sikkerhetskopiering bare filene som har blitt endret fra siste sikkerhetskopieringstid. Den største fordelen er at backup-størrelsen er betydelig redusert. La oss innse det – plassen er ikke ubegrenset, så hvorfor ikke optimalisere lagringsbehovet?

Differensiell sikkerhetskopi er tilgjengelig i premiumversjonen av plugin – BackWPup Pro, som starter på $ 75 for et enkelt nettsted lisens. Du kan sjekke ut en interessant gratis versus pro-sammenligning av plugin-en hos MarketPress for å se om du virkelig trenger å oppgradere (men ikke bekymre deg – for de fleste bloggere bør gratisversjonen få deg helt fint).

Prøv BackWPup i dag

Med over 1,6 millioner nedlasting av gratisversjonen på WordPress-depotet, og 60 000 premiumabonnenter, er BackWPup en av de fineste WordPress-sikkerhetskopin-pluginsene i markedet. Gi det et forsøk!

Få BackWPup

Hvor ofte bør jeg ta sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet mitt?

Et spørsmål mange av oss stiller, eller rettere sagt, bør spørre. Ideelt sett bør sikkerhetskopieringsfrekvensen din avhenge av tre faktorer:

 • Publiseringsfrekvens
 • Mengden trafikk nettstedet ditt fører tilsyn med
 • Antall kommentarer lagt ut
 • Vertsmiljø

Hvis du ikke vil lese de følgende tre avsnittene, går du raskt gjennom tabellen jeg har forberedt på deg.

Daglig sikkerhetskopi

Hvis du publiserer 3+ innlegg / uke, har tilsyn med en månedlig trafikk på 10 000+ månedlige besøkende og får en jevn strøm av kommentarer, bør du planlegge en daglig backup. Noe mer enn dette bør også ha det samme. For å spare plass kan du også planlegge en daglig differensial sikkerhetskopi og en ukentlig full sikkerhetskopi.

Ukentlig og to-ukentlig sikkerhetskopi

Hvis du publiserer 1-2 innlegg per uke, fører tilsyn med en månedlig trafikk på rundt 5000 besøkende, bør du vurdere a ukentlig backup. Hvis plass tillater det, ta en fullstendig sikkerhetskopi, eller du kan prøve å eksperimentere med en differensiell sikkerhetskopi annenhver uke. Hvis du publiserer rundt 1-2 innlegg i måneden, kan du velge en to-ukentlig sikkerhetskopi,

Månedlig sikkerhetskopi

Denne sikkerhetskopieringsplanen er ideell for en portefølje / produktnettsted, hvor mengden nytt innhold som genereres er ganske lite, dvs. innholdet er for det meste statisk. Det er trygt å anta at du ikke kommer til å aktivere kommentarer på produktets landingsside. Så hvorfor ta en sikkerhetskopi hver dag? Månedlige sikkerhetskopier er best egnet for slike tilfeller. Jeg vil også anbefale å ta en full sikkerhetskopi i stedet for en differensiell.

 Innlegg per ukeMånedlig trafikkkommentarerVertsmiljøSikkerhetskopieringsfrekvens
3 eller flere10.000 eller høyere10+ per dagCloud, VPS eller Managed WordPress HostingDaglig (differensiell sikkerhetskopi) og ukentlig (full sikkerhetskopi)
1-2Opp mot 5.00010 per ukeCloud eller VPS eller Shared HostingUkentlig eller to-ukentlig (henholdsvis differensial og full sikkerhetskopi)
1-2 i månedenMindre enn 10001-2 per månedDelt hostingMånedlig

Vær oppmerksom på at denne tabellen kun er ment som referanse. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å finne en backup-plan som best oppfyller dine krav. Hvis du synes du er tom for plass, kan du lese neste linje! ��

PS: Du kan trygt slette sikkerhetskopier som er eldre enn tre måneder.

Over til deg…

publikums deltagelse

Publikum deltakelse er en fantastisk ting, og jeg vil gjerne takke hver og en av dere, som tar tid og krefter på å legge inn en kommentar. En diskusjon om “backup av nettstedet” er noe alle webansvarlige kan forholde seg til. Og mange av dem har en egen historie. Vi vil gjerne høre din historie!

Hvis du ikke har et, her er noen spørsmål du skal skramle deg opp i. Har du prøvd BackWPup? Hva er din foretrukne sikkerhetskopitjeneste? Bruker du en betalt? Hvor ofte du backup? Gi oss beskjed om tankene dine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me