Når du tenker på WordPress og e-handel kan du sannsynligvis bare komme med noen få alternativer. WooCommerce er en gitt, siden det har vært den gratis plugin-valget som dominerer markedet ganske mye for alltid, med gratis plugins som Easy Digital Downloads og iThemes Exchange som kommer opp på andre og tredje plass. Men mens de er gratis til å begynne med, krever alle disse pluginene en rekke premium-tillegg hvis du vil ha tilgang til hele listen over funksjoner.


Hvis du ser alvorlig med deg på nettet, har du kanskje ikke tid eller tålmodighet til å kjøpe, installere og konfigurere alle disse tilleggene. Andre fagpersoner, som Daymond John of fUBU og Tina Roth Eisenberg av Tattly har ikke tid til det heller. Derfor stoler de på Shopify for å opprette nettbutikkene sine.

Shopify – Kraftig e-handel, forenklet

Shopify er et av de mest populære alternativene for e-handel på nettet, og ikke bare for store navn som FUBU, men også for de små gutta. Hvorfor? For ikke bare er det en superladet måte å selge produktene dine på nettet, men det er også utrolig enkelt å jobbe med og rimelig å starte opp, og det er grunnen til at en fjerdedel million nettsteder bruker Shopify akkurat nå..

Kraftige salgsalternativer

Shopify: Kraftige e-handelsalternativer

Shopify er et flott alternativ for salg på nettet. Hvorfor? Det er tilsynelatende ingenting denne plattformen ikke kan gjøre. Du kan enkelt bygge en online-butikk med et ubegrenset antall produkter. Du kan promotere og selg produktene dine på sosiale medier takket være Shopifys støtte for Facebook, Pinterest “kjøpbare” pins og Twitter. Du kan legge til hvilket som helst av produktene dine til ethvert nettsted med Shopify Kjøp-knapp, og du kan til og med ta nettbutikken din inn i butikken for murstein og mørtel Shopify POS å gjøre salg ansikt til ansikt.

Enkel oppsett

Shopify gjør det også enkelt å komme i gang. Å legge til produkter er en lek. Bare legg til beskrivelser, bilder eller til og med laste ned filer (for digitale varer). Og himmelen er grensen – Shopify inneholder ikke antall produkter du kan legge til. I tillegg er det innebygde alternativer for å legge til SEO koder, produktkategorier, salg, priser, leverandører, produktvariasjoner osv.

Siden produktene dine alle er vert på Shopify-serverne, trenger du ikke å bekymre deg for visse websikkerhetsprotokoller eller kundedatastyring. Dette inkluderer viktige faktorer som sikkerhetskopier, SSL-sertifisering, kredittkortsikkerhet (Nivå 1 PCI compliance), tilbakebetaling av behandling, kundekontoer og mer. Shopify gjør alt for deg.

Shopify + WordPress

Shopify eCommerce WordPress Plugin

Hvis du ikke har hørt om Shopify, eller hvis du har lagt merke til at det tidligere manglet i artiklene våre her på WPExplorer, er det sannsynligvis fordi det til nå ikke var noen klar måte å integrere den kraftige shoppingplattformen med vår elskede WordPress. Men nå er det – møte den kraftige Shopify eCommerce Plugin for WordPress.

Med dette praktfulle verktøyet er det enkelt å integrere Shopify-produktene dine på ditt WordPress-drevne nettsted! Nå kan du ha alle de fantastiske funksjonene i WordPress som du kjenner og elsker (for eksempel full kontroll over ditt selvbaserte nettsted, mange temaer og plugins og mer) OG Shopifys kraft! I tillegg gjorde Shopify det å legge til produkter så enkle som å bokstavelig talt klikke på en knapp.

Etter å ha installert plugin-en vil en ny Shopify-seksjon bli lagt til i WordPress-dashbordet. Herfra kan du raskt opprette dine WordPress kjøpknapper, som er hvordan WordPress kobles til Shopify-produktene dine. Etter å ha laget dine kjøpeknapper, kan du begynne å sette dem inn i innlegg og sider med den enkle Legg til produkt-knappen:

Legge til produkter med Shopify

Selvfølgelig vil du fortsatt trenge et Shopify-medlemskap siden alle produktene dine administreres og vert på serverne deres, men denne pluginen gjør det enkelt å integrere Shopify-butikken din på noen av eller alle WordPress-nettsteder. Dette er spesielt flott hvis du bruker en rekke landingssider for å markedsføre et enkelt produkt, eller hvis du allerede har en Shopify-butikk og vil vise frem produktene dine på nettstedet eller blogginnleggene dine (slik at du ikke viderekobler kunder over hele nettet ).

Lær mer og få Shopify

Pakk inn

Vi er glade for å se hvordan temautviklere og WordPress-brukere integrerer Shopify i sine design og nettsteder de kommende månedene. Shopify er et flott alternativ for både små og store bedrifter. Men vi vil høre fra deg! Har du brukt Shopify før? Er du spent på å prøve Shopify for WordPress? Tror du WPExplorer bør gi ut et WordPress-tema for Shopify? Gi oss beskjed om tankene dine nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me