Lær hvordan du lager WordPress-temaer: Alle de beste ressursene

WordPress er flott. Det er enkelt å installere, og det er mange gratis og premium temaer som kan lastes ned. Eller du kan alltid lage et tema selv. Vet du ikke hvordan du skal kode? Ikke noe problem, vi har deg dekket! Alle er nybegynnere på et tidspunkt, og med WordPress jo flere ressurser jo bedre. Heldigvis er det mange steder du kan henvende deg til for å få hjelp og instruksjon uten å måtte forlate skrivebordet ditt. Nedenfor er bøker, veiledninger, starttemaer og noen få ekstra elementer som vi føler er bra for å lære å kode for WordPress. Gå i gang – du koder på kort tid!


bøker

Hvordan være en Rockstar WordPress Designer

How To Be A Rockstar WordPress Designer er en flott bok, med mange mengder informasjon som er flott for koding av nybegynnere. Boken leder deg gjennom tre WordPress-temaer for å vise deg hvordan du kan utvikle solid portefølje, blogg og generelle WordPress-nettsteder. Og når du går gjennom hver av tutorials de bygger på hverandre for gradvis å utvide koding ferdighetssett. Photoshop-, HTML-, CSS- og WordPress PHP-filene er alle inkludert, så du vil ha mye referansemateriale, og den eneste forutsetningen er at du har hatt noe eksponering for HTML / CSS.

Å grave i WordPress

Dette er stedet å starte, og vi skrev til og med en Digging Into WordPress Review alt om det. Denne boken gir praktisk kunnskap og tips for å transformere fra en WordPress nybegynner til en kodingsmester. Boken lærer deg det grunnleggende om installasjon, oppsett, temaanatomi, utvikling av tema / plugin, kommentar for oppretting, sikkerhet på nettstedet og hvordan du kan opprettholde en sunn blogg. Det er mange gode tips du kanskje ikke finner andre steder, samt en levetid med oppdateringer. Så hver gang en ny utgave av Digging Into WordPress kommer ut, har du tilgang til all den nye informasjonen og opplæringen.

Bygge WordPress-temaer fra riper

Å bygge WordPress-temaer fra Scratch tar deg gjennom prosessen med koding for WordPress. Når du går igjennom opplæringsprogrammene, vil du lære å kode et WordPress-tema fra en HTML / CSS-mal, hvordan lage egendefinerte innleggstyper, utvikle temalternativer og widgets, samt hvordan du bygger plugins og mer. Denne boka krever bakgrunn i HTML, CSS, PHP, MySQL og JavaScript, så jeg vil si at dette er for nybegynnere på høyere nivå eller de med mellomkunnskap om nettutvikling.

Guider

Utvikle ditt første WordPress-tema av WP Tuts+

Å utvikle ditt første WordPress-tema er en tredelt opplæringsserie som er et flott sted å starte hvis du er ny på å utvikle WordPress-temaer. Trinn-for-trinn-guider lærer deg grunnleggende om WordPress, utvikling og design. Og når du er ferdig med serien, vil du ha laget ditt helt komplette WordPress-tema.

WordPress temautvikling trening hjul av WP Tuts+

Med WordPress Training Wheels ledes du gjennom en serie tutorials for å lage ditt eget WordPress-tema. Denne serien er designet for nybegynnere, og tar deg gjennom prosessen med å transformere en HTML-mal til et fungerende WordPress-tema. Opplæringsprogrammene holder den grunnleggende og er enkle å følge – perfekt for alle nybegynnere.

Hvordan bygge et responsivt WordPress-tema med Bootstrap av Treehouse

Denne opplæringen på Hvordan bygge et responsivt WordPress-tema med Bootstrap drar nytte av Bootstrap og guider deg gjennom å lage et responsivt WordPress-tema. Bootstrap gir et sterkt utgangspunkt for å lære å lage responsive temaer, og den eneste forutsetningen for denne opplæringen er at du har erfaring med å legge til innlegg og installere plugins som administrator. Temaer og temafunksjoner dekket inkluderer: et tilpasset hjemmesidesign, om side, kontaktside, nyhetsseksjon med kommentarer og en widgetert sidefelt.

Hvordan lage et WordPress Theme 2. utgave av ThemeShaper

Dette detaljert WordPress temaopplæring av ThemeShaper viser deg hvordan du bygger et WordPress-tema fra start til slutt, og forklarer til og med hvorfor visse metoder er å foretrekke fremfor andre. På grunn av detaljene er dette en pågående 16-delers serie, og det er verdt din tid å sjekke den ut. Forfatteren bekrefter til og med at når du fullfører opplæringen, skal du kunne gjøre omtrent hva som helst WordPress Theme relatert som du ønsker..

Opprette et barn-tema for WordPress av WP Tuts+

Å lage et enkelt barn-tema for WordPress er en flott tutorial som leder deg gjennom hvordan du lager et barn-tema for WordPress. Fordi WordPress lar deg skille design fra innhold, kan du beholde et tema og endre design ved hjelp av et barnetema. Og etter å ha fullført denne opplæringen, skal du kunne lage et enkelt barnetema for deg.

Starttemaer for referanse

Twenty Twelve WordPress Theme

Standaren Twenty Twelve WordPress tema er et flott starttema å lære av. Med dens bare beindesign, grunnleggende struktur og begrensede funksjoner er det et bra sted å starte hvis du vil velge et godt kodet tema.

Underscores (_S) Tema

De Underscores WordPress-tema er et annet sterkt starttema fra Automattic. I motsetning til Twenty Twelve, er det ingen stil / design inkludert – det er bare HTML5-maler. Dette temaet er ment å redigeres og utvides for å utvikle ditt eget tema og forbedre kodingsevnen.

Andre nyttige ressurser

WordPress Cheat Sheet

Denne saftige lille godbitene er et WordPress Cheat Sheet som oppsummerer en haug med nyttige WordPress-funksjoner. Skriv ut den og tape den på skrivebordet, eller sett den som skrivebordsbakgrunn – så har du alltid en rask referanse når du trenger det!

Tema Anatomi Jukseark

Dette Theme Anatomy Cheat Sheet er et enkelt diagram av hva som utgjør et tema. Er hvert element nødvendig? Nei. Er det andre elementer som ikke er oppført, som du kanskje vil inkludere i et tema? Vel ja. Dette er et ENKELT jukseark, som viser de grunnleggende knoklene til de fleste WordPress-temaer der ute, og det er en flott ressurs som kan brukes raskt når du skriver et nytt tema.

Mal hierarki jukseark

Dette fantastiske lille juksearket legger visuelt ut WordPress Malhierarkiet. Hierarkiet viser malfilene i temaet og rekkefølgen de er lastet inn. Dette er spesielt nyttig når du planlegger å lage forskjellige oppsett for forskjellige typer innhold i temaene dine.

WordPress Codex

Som alltid kan du referere til WordPress Codex for noe du ikke finner andre steder. Det er mange nyttige tips og leksjoner i kodeksen som garantert vil hjelpe deg på et eller annet tidspunkt. Og siden opplæringsprogrammene kommer direkte fra WordPress, vet du at de er legitime.

Ressursanbefalingene dine

Hvilke ressurser har du hatt suksess med? Hvis du har brukt noen av ressursene ovenfor, eller hvis du har funnet andre på nettet, vil vi gjerne høre hvilke som har vært nyttige. Gi oss beskjed om opplevelsene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map