Hvordan tilpasse WordPress-temadesign

Hvis du ønsker å tilpasse WordPress-temadesign på den enkle måten, så Gul blyant WordPress-plugin kan være bare tillegget du trenger for nettstedet ditt. Denne redigeringsprogrammet i visuell stil vil gjøre det mulig for deg å endre utseendet på nettstedet ditt uten å måtte berøre en kodelinje.


Å bruke gul blyant vil lære deg gleden ved webdesign, mens du oppretter et vakkert nettsted for å wow de besøkende. Rediger ethvert element på nettstedet ditt, alt i frontend og i sanntid. De eneste begrensningene for nettstedets design vil være din egen fantasi.

Denne dybdeveiledningen for bruk av premiumversjonen av Yellow Pencil vil dekke hovedfunksjonene, inkludert poeng- og klikk live CSS-redigeringsfunksjoner og kompatibilitet med ethvert WordPress-tema. Så tar vi en titt på brukeropplevelsen som tilbys, slik at du kan konfigurere og designe på kort tid i det hele tatt.

Hvem er gul blyant for?

Gul blyant som

Enten du leter etter en raskere måte å tilpasse nettstedet ditt, eller om du ikke er kjent med CSS, kan Yellow Pencil hjelpe deg. Denne pluginen inneholder avanserte verktøy og tilpasningsmuligheter, perfekt for fagfolk som ønsker å opprette nye nettsteder for kunder.

Mangelen på koding, brukervennlighet, intuitivt grensesnitt og detaljert støttedokumentasjon, betyr imidlertid at selv de med begrenset designerfaring kan få tilgang til denne plugin-modulen. Kort sagt, hvis du vil tilpasse utseendet til WordPress-nettstedet ditt, er Yellow Pencil den redigerende visuelle stilen for deg.

Kort sagt, hvis du vil tilpasse utseendet til WordPress-nettstedet ditt, er Yellow Pencil den redigerende visuelle stilen for deg.

Viktige funksjoner i gul blyant

Gule blyantfunksjoner

Yellow Pencil er et virkelig imponerende designverktøy. Funksjonene og verktøyene som er tilgjengelige gjør det mulig for full kontroll over nettstedets utseende. Det kan brukes på ethvert WordPress-tema eller plugin, og vil gjøre det mulig for deg å lage stilige og responsive websider.

Elementinspektøren lar deg velge og tilpasse hvert visuelt element på ditt WordPress-nettsted. Rediger farger, bakgrunner, rammer og mye mer. Alt dette gjøres i sanntid, på fronten av nettstedet ditt, slik at du kan se endringene mens du gjør dem. Gul blyant vil generere kode i bakgrunnen, så med mindre du vil, trenger du ikke se på noen kode selv. Andre funksjoner inkluderer:

 • Dra og slipp for å flytte elementer
 • Endre størrelse på elementer med berøringen av musen
 • Velg mellom 600+ skrifter, 300+ bakgrunnsmønstre, 50+ animasjoner og mye mer
 • Ubegrensede farger er tilgjengelige, eller velg fra de moderne fargepalettene til Yellow Pencil
 • Bruk en live CSS-editor

Omfattende dokumentasjon og støtte er også tilgjengelig for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av denne WordPress-visuelle stilredigereren.

Så nå vet vi hva Yellow Pencil har å tilby. Men hvordan kommer vi i gang, og er brukeropplevelsen like imponerende som funksjonene den gir?

Hvordan installere gul blyant

Yellow Pencil er ekstremt rask og enkel å installere. Når du har kjøpt plugin-modulen fra CodeCanyon (eller kjøpt et premiumtema som New York som inkluderer plugin-en gratis), kan du laste ned “Installerbar WordPress-fil” fra Envato-nedlastingssiden (eller du kan bruke gratisversjonen tilgjengelig på WordPress.org).

Åpne deretter WordPress-oversikten. Velg ‘Plugins’> ‘Legg til nytt’.

Gul blyant Legg til nytt

På Legg til plugins-siden klikker du på ‘Last opp plugin’> ‘Velg fil’.

Gul blyantopplasting

Velg ‘waspthemes-yellow-pencil.zip’ fra der du lastet den ned til. Klikk på “Installer nå”.

Gul blyantinstallasjon

Når plugin-en er installert, klikker du på ‘Aktiver’. Skriv inn aktiveringskoden du fikk da du kjøpte pluginen. Dette vil gi deg tilgang til plugin-oppdateringer når de blir utgitt.

Etter aktivering vises velkomstsiden for gul side på dashbordet. Under ‘Ressurser’ finner du plugin-dokumentasjonen, opplæringsprogrammer og annen hjelp og støtte du kanskje trenger for å komme i gang.

Gul blyant velkommen

Når du er klar, klikker du på “La oss starte”. Dette tar deg direkte til redigeringsmodus.

Forstå det gule blyantgrensesnittet

Det gule blyantgrensesnittet er veldig tydelig og intuitivt å bruke. Linjen som løper ned til venstre på siden viser tilgjengelige verktøy.

Gul blyant venstre stolpe

Panelet som henger på høyre side av siden er Editor Panel. Når det ikke er valgt noe element på siden, vil det vise de tre tilpasningstypene som det er mulig å redigere i.

Yellow Pencil Editor Panel

Når du klikker på et element på siden, endres Editor Panel for å inneholde stilegenskapene.

Gult blyantelement valgt

En blå boks vises rundt et valgt element, og viser flere tilpasningsalternativer.

Gult blyantelement valgt

Viktige verktøy du trenger

Verktøylinjen på venstre side viser mange verktøy, men noen få er umiddelbart viktige for å hjelpe deg i gang …

Yellow Pencil Toolbar Tools

 • Element Inspector – Dette lar deg velge hvilket som helst element på siden du vil tilpasse.
 • Angre og gjøre om – Prøv forskjellige design på siden din med sikkerhet i kunnskapen du kan angre eller gjøre om endringene dine.
 • Fullskjerm – Arbeid i fullskjerm, slik at du får en oversikt over tilpasningene dine når du lager dem.

Editor Panel har tre viktige knapper …

Gule blyantredigeringspanelknapper

 • Live Preview – Forhåndsvis endringene dine uten noe av det gule blyantgrensesnittet som vises.
 • Tilbakestill endringer – liker du ikke endringene dine? Tilbakestill endringene du har gjort.
 • Lagre – Når du har forhåndsvisning av arbeidet ditt, og du er fornøyd med resultatene, trykker du bare på lagre-knappen.

Velge en tilpasningstype

Gul blyant Tilpasningstype

Før du velger et element på siden din og begynner å redigere det, må du først velge en tilpasningstype. Disse vises på Editor Panel når ingen element er valgt. Det er tre typer å velge mellom; Global tilpasse, tilpasse en side og tilpasse maler.

Hver av typene er relativt selvforklarende. Å velge ‘Global Customize’ betyr at endringene du gjør vil gjelde for hver side på nettstedet ditt. Hvis du velger “Tilpass en side”, vil alle redigeringer bare påvirke siden du jobber med. ‘Tilpass maler’ gjelder gjeldende innleggstype, et godt alternativ hvis du vil konfigurere alle produkt- eller bloggsider.

Tilpassingstypen du valgte, vises øverst i Editor Panel. Forsikre deg om at du kontrollerer at du redigerer i riktig type før du lagrer arbeidet.

Hva kan du gjøre med gul blyant?

Når du har blitt kjent med grensesnittet, er det på tide å komme i gang. Nedenfor er et utvalg av noen av de mange tilpasningsverktøyene og funksjonene som denne pluginen tilbyr. Disse vil hjelpe deg på vei til å produsere et vakkert og profesjonelt nettsted.

Endre typografien

Gul blyant typografi

Det er en viktig oppgave å velge en font som passer for nettstedet ditt. Yellow Pencil gir forskjellige alternativer som hjelper deg med å style teksten din på en måte som passer til nettstedets design og griper leserens oppmerksomhet.

Klikk på en tekstdel du vil redigere, og velg deretter ‘Tekst’ fra Redigeringspanel. Dette vil bringe opp tilpasningsalternativene for typografi. Velg mellom 600+ skrifttyper, endre størrelsen på skriften, endre linjehøyden, kontroller avstanden mellom bokstaver og ord, så vel som mye mer. Du kan også endre fargen på teksten din ved å velge fra en av Yellow Pencils moderne fargepaletter, eller velge ditt eget fargevalg.

Legg til en grense

Gul blyantgrense

Å legge en grense til bestemte elementer på en side kan bidra til å fremheve viktig informasjon og skape effektive bilder. Etter å ha valgt bildet eller teksten du vil legge til en ramme til, velger du ‘Border’ fra Editor Panel. Det er fire stiler av

Etter å ha valgt bildet eller teksten du vil legge til en ramme til, velger du ‘Border’ fra Editor Panel. Det er fire stilarter av kantlinje å velge mellom; solid, stiplet, stiplet eller skjult. Du kan også endre kantbredden for å gjøre den mer definert, og endre fargen.

En imponerende funksjon er at du kan tilpasse hver side av grensen hver for seg. Dette betyr at hver av de fire sidene kan få en annen farge, stil og tykkelse, noe som resulterer i et unikt og iøynefallende utseende.

Endre bakgrunnen

Gul blyantbakgrunn

En slående bakgrunn kan bidra til at et element popper. Gul blyant lar deg endre bakgrunnen for hvert enkelt element på nettstedet ditt.

For å gjøre det, klikk på det valgte elementet og velg ‘Bakgrunn’ fra Redigeringspanel.

Her kan du endre bakgrunnsfargen, velge fra et av Yellow Pencils 300+ mønstre eller velge en CSS-gradient. Du har også muligheten til å laste opp dine egne bilder. Når du har bestemt deg for en bakgrunn, kan du justere bakgrunnsstørrelse, plassering, og hvis du har lagt til et bilde, kan du velge om det er statisk eller bla sammen med resten av siden.

Bruk animasjoner

Gul blyantanimasjon

Å bruke animasjoner er en annen flott måte å hjelpe innholdet ditt med å gjøre inntrykk. Under ‘Animasjon’ i redigeringspanelet kan du legge til en animasjonseffekt til det valgte elementet.

Velg en av 50+ animasjoner i live animasjonsbehandleren, fra å zoome inn eller visne ut, til sprett, spinning og mye mer. Du kan kontrollere varighet og forsinkelse, samt kjøre flere animasjoner samtidig, hvis du ønsker det. Dette vil gi nettstedets originalitet, i tillegg til å trekke oppmerksomhet til de viktige sidene på siden din. Du kan også prøve å lage dine egne animasjoner ved å velge Animasjonsgenerator på verktøylinjen.

Endre størrelse på og flytt ethvert element

Endre størrelse på og omplassere ethvert element er veldig enkelt med gul blyant.

For å endre størrelsen, klikk direkte på et element, så den blå uthevede boksen vises rundt den. Dra bare de horisontale og vertikale linjene i den blå ruten for å endre størrelsen.

Gul blyantstørrelse

For å plassere et element ved å klikke på det og deretter holde museknappen nede. Dra og slipp den til riktig plassering på siden.

Gul blyant Dragon Drop

Ulempen med denne dra og slipp-funksjonen er at den kan forårsake problemer med visning på mobiler. Bruk det responsive verktøyet som finnes på verktøylinjen, for å se hvordan websiden din ser ut på alle skjermstørrelser. Det kan hende du må endre designen din deretter.

Priser

Gule blyantpriser

Den gule blyanten WordPress-plugin er tilgjengelig fra CodeCanyon for $ 26. Dette inkluderer 6 måneders støtte, men du har muligheten til å betale $ 7,88 ekstra for å utvide støtten til opptil 12 måneder.

Siste tanker

Yellow Pencil er et flott verktøy å bruke hvis du vil tilpasse ditt WordPress-nettsted utseende. Funksjonene og brukervennligheten gir deg alt du trenger for å lage et tilpasset WordPress-nettsted. For best resultat, sørg for at du har en klar visjon om hvordan du vil at nettstedet ditt skal se ut.

Har Yellow Pencil funksjonene du trenger for å tilpasse WordPress-nettstedet ditt? Del gjerne tankene dine nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me