Å delta i samfunnsdiskusjon er en så viktig del av å være online i dag. Det er praktisk talt obligatorisk. Med det i tankene, hvis du egentlig ønsker å fremme diskusjon om din bransje eller merkevare, hvorfor ikke ta med et diskusjonsforum rett på nettstedet ditt? Takket være CM Answers-plugin fra CM Plugins, kan du gjøre akkurat det.


Denne WordPress-pluginen lar besøkende legge inn spørsmål og svar i en Stabeloverløp stil og logg inn ved å bruke sosiale mediekontoer (Facebook, Google+ eller LinkedIn) for en sømløs opplevelse.

Hva gjør CM Answers Plugin?

Denne WordPress-pluginen tilbyr en lett måte å legge til et diskusjonsforum på nettstedet ditt. I motsetning til et tradisjonelt kommentarsystem, oppmuntrer CM Answers virkelig samfunnsbygging rundt ethvert tema du velger. Du kan stille spesifikke spørsmål for å anmode om tilbakemelding fra besøkende, eller du kan la besøkende stille sine egne spørsmål og starte sine egne diskusjoner. Det er opp til deg.

Et diskusjonsforum kan tjene et bredt spekter av formål, fra tradisjonell diskusjon, til spørsmål og svar, til bruker- eller kundesupport. Det er veldig allsidig og ikke ødelegger nettstedet ditt i motsetning til noen andre diskusjonsprogramtillegg.

Det er en gratis og en Pro-versjon av denne pluginen tilgjengelig. La oss ta litt tid nå å gå gjennom funksjonene som er tilgjengelige i hver.

Gratis

De Gratis versjon av denne pluginen lar deg legge til et grunnleggende diskusjonsforum. Du kan moderere spørsmål og svar og motta e-postvarsler når nye legges ut. Brukere kan også velge å motta varsler. Du kan også se antall visninger og svarantall. Det er også ganske mange tilpasningsmuligheter for å endre malen slik at den passer til brukerens behov. Spørsmål kan bli stemt opp for å endre rangering på listen også. Tillegget er tilgjengelig i dashbordmenyen:

CM Answers Dashboard

Det er lett å moderere. Legg til spørsmål og svar og / eller moderat spørsmålene som er lagt til av brukere. Merk: Bildet nedenfor viser Pro-versjonen.

CM svar på spørsmål

Pro

Pro-lisensierte versjonen av CM Answers er den versjonen jeg hadde litt praktisk tid med, så det er det jeg skal snakke mest om i dag. Pro-versjonen koster $ 29 og inkluderer alt tilgjengelig i gratisversjonen i tillegg til mange tilleggsfunksjoner. First up er en helt ny Access Control-funksjon som lar administratorer stille inn hvem som kan stille og svare på spørsmål. Alternativene inkluderer alle, Loggede brukere, og Etter rolle:

CM Answers tilgangskontroll

Den inkluderer også en kortkodefunksjon som lar deg sette inn en liste over spørsmål med kortkoden CMA-spørsmål. Du kan til og med legge til parametere til den, slik at listen viser et visst sett med spørsmål fra en bestemt forfatter, som er de mest populære, og så videre.

Pro-versjonen gir mulighet for integrering av sosiale medier med flere populære nettsteder, inkludert Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn og Microsoft Live. Hver besøkende får også tilgang til et individuelt oversikt som viser “Mine spørsmål” og “Mine svar.” Disse kan legges til brukerprofilsider ved å bruke kortkoder.

Med widgetintegrering kan du bare vise spørsmålene og svarene du ønsker på et hvilket som helst område innenfor det valgte temaet som støtter widgeter, som sidefeltet. Det er innstillinger for sidefeltet tilgjengelig i pluginmenyen:

CM Answers Sidebar

Du kan også angi spesifikke moderasjonsinnstillinger i Pro-versjonen. Disse innstillingene lar deg spesifisere en liste over personer som kan legge inn spørsmål og / eller svar uten å måtte gå gjennom moderasjonsprosessen. Dette kan øke diskusjonen på nettstedet betydelig. Sørg selvfølgelig for at du bare gir disse unntakene til de som har vist seg å være pålitelige og dyktige:

CM svar moderasjon

Her er noen flere spesifikasjoner om Pro-lisensen du bør vite om:

 • Multisitert støtte
 • Muligheten til å vise eller skjule synspunkter for spesifikke spørsmål
 • Hver bruker får en automatisk generert offentlig profilside med muligheten til å legge til en lenke til en sosial medieprofil.
 • Gravatar integrasjon
 • Tillater vedlegg
 • Evnen til å endre rekkefølgen svarene presenteres i.
 • Ajax støtte
 • Tag støtte
 • Muligheten til å legge til “klissete” spørsmål som vises øverst på alle spørsmål og / eller svar og er uthevet av en bakgrunnsfarge du angir.
 • Støtte for kodebiter.
 • Tilpassing av permalink
 • Muligheten til å lage CM Answers som hjemmesiden for nettstedet ditt.
 • Widget for sosial deling for spørsmålssider.
 • CM Answers takknemlighetsmelding fjernes fra bunnteksten
 • Muligheten til å redigere spørsmål og svar etter at de har blitt lagt ut på nettstedet.

Du kan også legge til en ansvarsfraskrivelse som første gang brukere av nettstedet ditt vil se. Hver bruker kan bli bedt om å godta vilkårene og betingelsene på nettstedet ditt:

CM svar på ansvarsfraskrivelse

Sette opp et diskusjonsnett

Etter å ha blitt kjent med funksjonene i CM Answers, var installasjonsprosessen bemerkelsesverdig enkel. Dashbordinnstillingene er intuitive og enkle å følge. Bare klikk gjennom hver fane for å gå videre til neste skjermbilde med tilpasningsalternativer:

CM svar-innstillinger

Du kan enkelt justere hvordan spørsmålene og svarene ser ut for sluttbrukeren. Bare klikk på “Utseende” -fanen:

CM Answers Utseende

Du vil bli presentert for mange alternativer fra å endre hvordan spørsmål blir identifisert, til antall spørsmål som vises på hver side, til å vise antall tellinger og mer.

Hvis brukere velger å motta varsler når nye spørsmål eller svar har blitt lagt ut på nettstedet ditt, kan du sørge for at varsel-e-posten gjenspeiler merkevaren din korrekt:

CM-svarvarsler

Det jeg fant ut for å fungere best, er å klikke gjennom hver av fanene og se hvilke alternativer som er tilgjengelige. Den praktiske tilnærmingen vil tillate deg å finne en bedre ide om hva du kan oppnå med denne pluginen, og hvordan du kan tilpasse den til å passe til nettstedets spesifikke behov.

Når det gjelder å legge til innhold, kan det ikke være enklere. Spørsmål-lenken for plugin-en som kan vises på venstre side av WordPress-oversikten tar deg til følgende skjermbilde:

CM svar på spørsmål

Herfra er alt du trenger å gjøre å klikke på “Legg til spørsmål”, og du kan legge inn spørsmålet ditt, kategorisere det og legge til koder. Sluttresultatet vil se slik ut. Legg merke til den forskjellige bakgrunnsfargen på det “klissete” spørsmålet øverst:

Question_image

Svar-menyen tilbyr et lignende grensesnitt. Svarsiden vil se lignende ut for sluttbrukere, der de blir bedt om å bidra:

firstQ_image

Tilbake i Innstillinger, under fanen “Tråd”, kan du endre hvordan spørsmålene og svarene vises:

CM-svartråd

Som du kan se, kan du aktivere eller deaktivere vedlegg, angi en maksimal filstørrelse, aktivere rangeringer og så videre.

Å tilpasse hvordan spørsmål og svar, diskusjonsforum eller supportforum vises og fungerer, er enkelt og greit med denne plugin-modulen.


Selv om det finnes mange diskusjonsplugins, integreres CM Answers-pluginen godt med WordPress og gir både administratorer og brukere en enkel måte å samhandle på. Administratorer vil finne tilpasning av forumet en enkel prosess som kan endres på et innfall. Brukere vil finne sluttopplevelsen å være hyggelig å se på og enkel å bidra til. Siden en stor del av engasjementet på nettet i dag er å oppmuntre til deltakelse fra besøkende, virker denne plugin-en en praktisk måte å fremme diskusjon, selv når du ikke er i ferd med å direkte moderere.

Denne pluginen kobles godt sammen med CM Tooltips Glossary plugin vi snakket om for en stund tilbake. Begge er enkle å bruke og gjør det til et poeng å gjøre WordPress-nettsteder mer funksjonelle uten å legge oppblåsthet.

Har du prøvd ut CM Answers? Hva syntes du? La oss få vite hvordan det fungerer for deg i kommentarene.

Last ned CM-svar gratis eller proff nå!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me