Slik legger du til hendelser i WordPress med hendelseskalender

Uansett hvilken type WordPress-side du administrerer på et tidspunkt, kan det være lurt å dele hendelser med leserne dine. Og det er kjempebra! Enten du driver en blogg om musikk, et nettsted for en samfunnsgruppe, administrerer en side for en profesjonell forening eller kanskje du skriver om WordPress – det skjer hendelser hver uke som har tilknytning til emnet ditt. Så hvorfor ikke dele dem med leserne dine?


Slik legger du til arrangementer i WordPress

Earth-arrangementskalender

WordPress er en kraftig plattform, og heldig for deg som tema- og plugin-utviklere har allerede gjort alt det harde arbeidet for å muliggjøre deling av hendelser via WordPress. Det første alternativet ditt er å installer et tema som inkluderer en tilpasset innleggstype for hendelser (som jordtema avbildet over). Dette er praktisk siden du ikke har noen kompatibilitetsproblemer – hendelsene er innebygd. Men du kan støte på noen problemer senere, hvis du vil bytte tema, ettersom de kan ha forskjellige hendelsesalternativer (noe som gir en ujevn temaovergang).

Det andre alternativet ditt er å beholde temaet du har (eller kanskje oppgradere til noe friskt og nytt) og installer en hendelse plugin. Dette er en fin måte å administrere hendelsene dine på, uansett hvilket tema du bruker alle hendelsesinnleggene dine, er trygge og lydige med plugin-modulen. Bare sørg for at plugin-modulen din er kompatibel med WordPress-temaet før du kommer i gang, og prøv å velge et kvalitetsplugin du vet støttes.

Oppsettveiledning for hendelser

Arrangementskalender Gratis WordPress-plugin

Klar til å legge til aktiviteter på WordPress-nettstedet ditt? Hvis du har bestemt deg for å gå på temaruten, bare installer temaet og bruk den tilpassede innleggstypen for å begynne å legge til hendelsene dine.

Hvis du vil bruke en plugin, anbefaler vi på det sterkeste gratis Arrangementskalender-plugin av Modern Tribe. Ikke bare er denne plugin-en helt gratis, men den har også et responsivt design, innebygde verktøytips, tag & kategorisupport, avansert søk, Google maps-integrasjon og en tilpasset widget for dine kommende arrangementer. I tillegg er den oversettelse klar, slik at du enkelt kan bruke plugin-modulen for ethvert sted.

Og best av alt, denne fantastiske gratis plugin fungerer perfekt med det kraftige Total WordPress-temaet. Nå som du vet hvorfor arrangementskalenderen er så fantastisk, la oss komme i gang. Først må du installere plugin-modulen.

Installer gratis kalender for gratis WordPress-plugin

Åpne WordPress-oversikten, og naviger deretter til Plugins> Legg til nytt.

Plugin for hendelseskalender: Legg til nytt

Neste søk etter “hendelseskalenderen“. Det aller første resultatet skal være en blå forhåndsvisning av The Events Calendar av Modern Tribe.

Plugin for hendelseskalender: Installer

Gå videre og klikk på installere -knappen, deretter aktiverer koblingen når installasjonen er fullført.

Plugin for hendelseskalender: Aktiv

Hvis alt gikk bra, bør du se en fullføringsskjerm som den ovenfor. Den siste biten er å lage en ny side og gi den navnet “Hendelser”.

Plugin for hendelseskalender: Hendelsesside

Du vil se en advarsel om at siden som bruker / events-sneglen vil bli erstattet med hendelseskalenderen. Som skal være det du ønsker. Ikke bekymre deg, hvis du vil ha kalenderen din på en annen URL, kan du redigere denne i innstillingene (som vi går over senere).

Med det gjort kan du komme i gang med å sette opp arrangementene dine! Du kan grave i å legge til individuelle hendelser med en gang, men vi anbefaler å gå gjennom innstillingene dine for å gjøre justeringer først.

Konfigurer innstillinger for plugin-innstillinger for hendelser

Gå til for å komme i gang med innstillingsalternativene Hendelser> Innstillinger. Det er fire faner – Generelt, Display, APIer og hjelp. Den siste fanen kan være nyttig hvis du treffer en støt i veien mens du legger til hendelsene dine, eller hvis du har problemer med et tema eller en plugin-konflikt. Og API-fanen er valgfri for nettsteder med mye trafikk som vil legge til en Google Maps API-nøkkel. De fleste begivenhetsnettsteder vil bare være interessert i de to første fanene.

Plugin for hendelseskalender: Generelle innstillinger

Generell under fanen finner du alternativer for antall hendelser per side, et alternativ for å slå sammen og vise hendelsene dine på hovedblogsiden din og et par alternativer for tidssoneinnstillinger. Det er også alternativer for Goggle-kart, valutaer og tilpassede URL-alternativer hvis du trenger dem (dette vil bare brukes hvis du vil at kalenderen din skal vises på en annen side enn URL-adressen / events).

Plugin for hendelseskalender: Skjerminnstillinger

De Vise fanen er akkurat slik det høres ut – visningsalternativer for begivenhetssidene. Det viktigste alternativet på denne siden er Hendelsesmal – Du vil sannsynligvis ønske å velge standard sidemalen hvis du vil at hendelsessiden skal vise hendelseskalenderen. Men hvis WordPress-temaet ditt inkluderer et tilpasset sidealternativer (som hvordan Total inkluderer standardhendelsens sidemal), sørg for å velge det i stedet.

Herfra kan du endre utseendet og oppsettet til hendelsene dine. Velg din grunnleggende styling (vi foreslår at du bruker standard stammehendelsesstil) og angi datoformatering. Hvis du er en utvikler, er det også felt for å legge til tilpasset HTML over og under hendelsesinnhold (men vi anbefaler at du hopper over denne delen hvis du ikke er komfortabel med å kode).

Legge til aktiviteter i WordPress med hendelseskalenderen

Når dine generelle innstillinger er ivaretatt, kan du begynne å legge til hendelser. Naviger til alle WordPress-innleggstypene Hendelser> Legg til nytt.

Plugin for hendelseskalender: Legg til hendelse

Skjermen din skal se noe kjent ut. Legg til eventet ditt Tittel, beskrivelse, kategori og tagger akkurat som i et vanlig blogginnlegg. Det som vil være annerledes er Arrangementsalternativer boksen på høyre side av skjermen, så vel som Boks for arrangementskalender (og mulige tilleggsinnstillinger, avhengig av temaet ditt. Skjermbildet viser totale temaalternativer).

De Arrangementsalternativer -boksen inneholder muligheten til å skjule begivenheten din fra hovedbegivenhetssiden for hendelser, samt et alternativ for å gjøre hendelsen klistret i kalenderen din (på denne måten kan brukere fremdeles se hendelsen i kalenderen din etter at arrangementet har gått).

Arrangementskalenderen delen under hovedinnholdet ditt er der du kan legge til arena og organisatorinformasjon (som du begge kan bruke på nytt for fremtidige arrangementer), så vel som arrangementskostnadene og en lenke til et eget arrangement eller billettsted.

Plugin for hendelseskalender: Skjermalternativer

Hvis du ikke ser begivenhetsalternativene og arrangementskalendermodulene, klikker du bare på Alternativer for skjerm -fanen i øverste høyre hjørne av dashbordet og sørg for at alternativene er aktivert.

Plugin for hendelseskalender: Aktivitetsinnlegg

Når du har lagt til all informasjonen, publiser eventet ditt. Klikk for å se arrangementet ditt. Avhengig av informasjonen du har lagt til til arrangementet ditt og temaet du bruker, skal arrangementet ditt se ut som på bildet over.

Plugin for hendelseskalender: Hendelsesside

Og hvis du navigerer til hovedhendelsessiden (og bruker standardhendelsesmalen), bør du se en fantastisk begivenhetskalender med kommende hendelser og eventuelle heftige tidligere hendelser. Kalenderen viser også et datoperiodesøk, visningsalternativer og hendelsesutdrag på svevet.

Premium tillegg og utvidelser

Gratisversjonen av Events Calendar er ganske fantastisk, men kanskje du trenger litt mer? Det er en håndfull tilleggsprogrammer som er tilgjengelige for hendelseskalenderen (inkludert en Pro-oppgradering), som alle kan nås rett fra WordPress-oversikten under Hendelser> Tilleggseventer for arrangementer. Hvis du ser alvorlig på å promotere arrangementer, bør du vurdere Arrangementskalender Pro som legger til funksjoner som tilpassbare tilbakevendende hendelser, foto- og kartvisninger, stedsøk, avanserte widgets, tilleggsfelt og premium plugin support-tilgang.

I tillegg til Pro, kan du også legge til avanserte begivenhetsfilter slik at brukere kan finne nøyaktig hva de leter etter med Filterlinje tillegg. Eller du kan la brukerne dine legge til egne hendelser med Community events Utvidelse. Det er til og med en rekke billettutvidelser inkludert Eventbrite-billetter, felleskort og begivenhetsbilletter så du kan selge dine egne billetter til dine egne arrangementer.

Pakk inn

Bærekraftig total tema hendelser kalender

Uansett hva promotering av dine behov trenger, vil Arrangementskalender garantert være et flott alternativ. Og hvis du trenger mer avanserte funksjoner, kan du bare kjøpe et tillegg eller to for å utvide kalenderen. Vi har elsket å jobbe med Event Calendar fra Modern Tribe så mye at vi har sikret full kompatibilitet med Total WordPress-temaet vårt, som du kan se og teste på bærekraftig demo.

Se kalenderen for bærekraftige hendelser

Har du prøvd hendelseskalenderen ennå? Gi oss beskjed om hva du synes om pluginen i kommentarene nedenfor. Eller hvis du har noen tips til andre brukere, vennligst del dem også!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me