Lag WordPress produktdemosider med Ninja Demo

Hvis du ikke bruker Ninja Demo for WordPress-produktet ditt, suger sannsynligvis ditt demoside, og du mister salget på grunn av det. Jeg prøver ikke å slåss; Jeg sier bare de kalde harde fakta. Hvordan vet jeg? For inntil for bare noen uker siden sugde også min demo-side.


De fleste av oss som selger WordPress-produkter får mange forespørsler om å prøve det før du kjøper det. Et demoside er den perfekte løsningen for dette, men bare hvis det er gjort riktig. Problemet er at ingen av oss har gjort det riktig. Vi har alle våre egne tilnærminger, men på slutten av dagen lider vi alle av de samme manglene.

Slik demonstrerer vi alle demonstrasjonssider for tiden

La meg prøve å beskrive hva vi alle gjør for øyeblikket. Hvis jeg savner merket helt, gi meg beskjed i kommentarene, men jeg tror dette er ganske nær 99% av demosidene der ute i dag.

 1. Vi oppretter innholdet, brukerne våre og designer måten vi ønsker at vår demoside skal presenteres.
 2. Vi lager en sikkerhetskopi av databasen.
 3. Vi skriver en cron som oppdaterer databasen hver time eller med et annet intervall.
 4. Vi hacker sammen en serie kodebiter og plugins for å begrense hvilke deler av administratoren som er tilgjengelige og hvilke handlinger som kan utføres.

Noen av oss automatiserer denne prosessen bedre enn andre, men på slutten av dagen har alle løsningene våre store mangler.

Hvorfor sukker Demosider for tiden

Det er mange grunner til at de suger, men la meg bare dekke to. Jeg lover at de er de eneste to du trenger.

the-problem-med-demoer

1. Brukerinnholdskorrupsjon

Alle brukerne våre prøver å teste de samme dataene samtidig.

En cron som gjenoppretter en sikkerhetskopi av databasen hver time løser ikke dette. Faktisk forårsaker det bare mer forvirring. En bruker tester noe i flere minutter, og plutselig er arbeidet de har gjort helt borte.

De nåværende demoløsningene plasserer alle brukere i samme WordPress-installasjon, redigerer det samme innholdet og endrer de samme innstillingene. Hvis du har flere brukere som tester de samme tingene samtidig, kan jeg bare love deg en ting: det kommer ikke til å fungere for noen av dem. I “produktverden” betyr det at flertallet av brukerne bare vil anta at produktet ditt er ødelagt og gå videre.

2. Oppdaterte arbeidskrevende innhold

Vi må hoppe gjennom flere ringer for å oppdatere demoinnholdet.

Uansett hvor bra demo-nettstedet ditt er, må det oppdateres ofte. WordPress og plugins må holdes oppdatert. Når produktet modnes, vil innholdet uten tvil bli foreldet og trenger finjustering. La oss vurdere hvor utfordrende det faktisk er å oppdatere et demoside basert på hvordan vi for øyeblikket oppretter demosider.

 • Vi kan ikke bare gjøre endringer i innholdet, fordi brukere kan ha redigert demoen eller er i øyeblikket. Vi ønsker absolutt ikke alt det mulige rotet i vår nye sikkerhetskopi.
 • Vi må sparke dagens brukere ut og forhindre at de kan endre noe mens vi gjør oppdateringene våre.
 • Vi må gjenopprette demoen til oppryddingen vår, så vi har et nytt utgangspunkt å legge til endringene våre.
 • Når endringene våre er gjort, må vi lage en ny sikkerhetskopi.
 • Vi må frigjøre brukerbegrensningene, slik at demosiden igjen er tilgjengelig for verden.

Det virker ikke så ille som en fin og ryddig liste, men hvis du har måttet gjøre det på ditt eget demoside flere ganger, vet du at det er et stort buzz-kill. Demoområdet ditt skal være en lekeplass der folk kan se hvor fantastisk produktet ditt er. Dette vil ikke skje hvis du ser det som en slags oppgave. Over tid vil din demoside sannsynligvis bli forsømt.

Fremtiden for WordPress-demosider

Det trenger ikke være fremtiden din. Det kan faktisk være din gave med Ninja Demo.

Vi bygde Ninja Demo for å løse de to store utfordringene vi nettopp snakket om og en rekke andre. Fra vårt perspektiv, inntil de ble adressert, gjorde sannsynligvis vår demo mer skade enn godt.

1. Brukere tester alle produktene sine i sin egen sandkasse

Dette var nøkkelen. Jeg vil at en bruker skal kunne oppleve produktene våre som om de jobbet på sitt eget WordPress-nettsted.

ninja-demo-site

Ved å bruke kraften i WordPress multisite, når en bruker bestemmer seg for å prøve demoen, opprettes en helt ny sandkasse bare for dem. Den har det samme innholdet og innstillingene som det viktigste demosiden, men det er bare synlig for dem. Dette lar dem gjøre endringer de ønsker og teste produktet grundig uten å påvirke noen andre. På samme måte vil ingen andre påvirke dem.

Den andre gode tingen er at disse sandkassene ikke bare imploderer med et slags intervall. De forblir levende så lenge brukeren holder demosiden åpen i nettleseren. På denne måten kan de teste produktet ditt i 10 minutter eller 10 timer, og alle deres unike endringer vil bli bevart.

Når en bruker er ferdig og lukker demoen, vil den utløse en rensing av sandkassen i løpet av timen. Du har ikke noe igjen, fordi sandkasser blir slettet helt uten spor når de ikke lenger er i bruk.

2. Hovednettstedet i nettverket er sikkerhetskopien

Sikkerhetskopiering er sannsynligvis ikke riktig sikt. Hovednettstedet i nettverket ditt er alt ditt demoinnhold. Når det opprettes en sandkasse, dupliserer den ganske enkelt det nettstedet uansett hvilken tilstand det er i. På den måten når du vil gjøre en endring, er alt du trenger å gjøre å logge inn på hovednettstedet og gjøre endringer du ønsker. Alle nye sandkasser vil automatisk få endringene.

Som jeg er den som generelt vedlikeholder demosiden, elsker jeg dette. Jeg er faktisk spent på å drømme opp nye måter å markedsføre produktet vårt i demoen fordi det er så enkelt å gjøre disse endringene og de er umiddelbart tilgjengelige.

3. Brukeren kan bare få tilgang til det du lar dem

ninja-demo-sandbox

Sikkerhet og tilgang er alltid et problem med et demoside. For å teste produktet riktig må brukere ofte ha tilgang til WordPress-administratoren. Vi ønsker ikke at brukerne skal kunne gjøre alt under solen; vi vil bare at de skal teste produktet fullt ut.

Ninja Demo kommer med en komplett innstillinger-seksjon for hviteliste der du kan velge hvilke deler av administratorbrukere som har tilgang til. Dette endrer ikke funksjonene til demobrukeren din, så selv i en hvitlistet seksjon vil brukeren bare ha muligheten til å utføre handlingene til den rollen.

Det fine med dette er at du kan gi forskjellige demobrukere tilgang til de samme seksjonene, men de vil fortsatt bare ha de egenskapene som disse rollene tillater.

En annen flott ting med Ninja Demo er at bare en Super Admin har tilgang til hovedsiden i nettverket ditt. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at demo-administratorbrukeren din roter med standardinnholdet. Det gjør også demoen mer sikker, ettersom mange av funksjonene som en administrator normalt sett ikke har, er mulig i en nettverksinstallasjon.

En produktdemo trenger ikke bare handle om å prøve et produkt

Hvis Ninja Demo bare noen gang hadde planlagt å løse “demo” -problemet, tror vi det ville være et ganske fantastisk produkt. Det er enkelt å sette opp. Det er enkelt å holde seg oppdatert. Og best av alt, det gjør bare det den skal gjøre. Vi tror fremdeles at demonstrasjonen din kan gjøre mer.

Dette er bare noen få ting vi tror at din demoside kan gjøre for å hjelpe deg med å forbedre produktet og øke salget:

 1. Samle data om hvordan brukere tester produktet ditt, og om de mest kikkede sidene og funksjonene.
 2. Få tilbakemeldinger fra brukere om spesifikke deler av produktet ditt.
 3. Presentere forskjellige versjoner av produktet ditt for brukere (A / B Testing) for å se hvilke de foretrekker.
 4. Bruk demonstrasjonen din som et treningsverktøy ved å gi brukerne dine en guidet tur rundt produktet ditt.

Alle disse tingene og mer kommer til Ninja Demo. Takk for at du har gjort det gjennom denne veggen av tekst, og vi håper at du gir Ninja Demo muligheten til å gjøre demoen din mindre og produktene dine enda bedre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map