Slik starter du en blogg

Hvis du har vurdert starter en blogg vi er her for å si bare gjør det. Bedre ennå, gjør det i dag. Hva venter du på? WordPress er den perfekte måten å bygge en blogg på, og fordi vi elsker dere så mye, er vårt premium Zero WordPress-tema nå GRATIS! Så bloggen din vil se ut som en million dollar, når du egentlig bare vil ende opp med et par dollar måned. Så la oss komme i gang!


Trinn 1: Velg hostingpakken

Før du kan lage dine pene innlegg og sider, trenger du et sted å være vert for bloggen din. Det er mange vertsalternativer der ute, men vi vil dele noen av favorittene dine med deg for å hjelpe til med å begrense feltet.

Beste WordPress Hosting

For det første, hvis du er budsjettbevisst, er et av de beste rimelige hostingalternativene en delt plan fra Bluehost. Fra bare 2,95 dollar per måned er den delte planen perfekt for helt nye blogger som ikke trenger mange ressurser. Det beste av alt er at denne planen har et gratis domenenavn (slik at du ikke trenger å bry deg om å kjøpe et annet sted) og $ 50 i tilbud om markedsføring for å hjelpe deg med å lansere den nye bloggen.

Lær mer om Bluehost

Neste gang, hvis du har noen få amerikanske dollar til overs, tilbyr Flywheel en ypperlig administrert hostingplan for WordPress-blogger. For $ 14 per måned vil du motta fullt administrert WordPress-hosting (noe som betyr at de administrerer serveren og WordPress-installasjonen), gratis demosider, innebygd hurtigbufring for raskere sideinnlastingstid, automatiske sikkerhetskopier av nettsteder og mer. Ta en titt på vår komplette gjennomgang av Flywheel WordPress Hosting hvis du vil lære mer.

Lær mer om svinghjul

Last up er WPEngine, vi er det vi bruker og absolutt elsker her på WPExplorer. WPEngine starter på $ 29 per måned, noe som kan høres ut som mye i begynnelsen, men vi kan snakke om erfaring at det er penger brukt. Støtten og hosting er både superrask og effektiv, og siden WPEngine administrerer WordPress-installasjonen din kan du hvile lett og vite at nettstedet ditt er oppdatert. Ta en titt på WPEngine-vertsanmeldelsen for å se hva annet denne topp verten har å tilby.

Lær mer om WPEngine

Trinn 2: Installer WordPress

OK, vel, dette er egentlig bare et skritt hvis du har gått med en delt hostingplan. Administrert WordPress-hosting forhåndsinstallerer WordPress for deg, så gå videre og gå videre til trinn 3, din heldige and. For de av dere på en delt vert, må du logge inn og bruke 1-klikk WordPress-installasjonen som i utgangspunktet hver delte vert bruker nå. Bare følg instruksjonene på skjermen fra verten din, vent et par minutter mens serveren setter seg opp, så er du klar til å gå! Trenger du mer hjelp? Dette kommer i gang med bloggguiden har mer detaljerte instruksjoner for å sette opp Bluehost. Nå, for den morsomme delen!

Trinn 3: Last ned Free Zero WordPress Theme

Null Den beste blogging Gratis WordPress Theme

Vel, jeg antar at du kan bruke et hvilket som helst gratis eller premium tema, men det fantastiske Zero Theme er et kraftig bloggingstema med tilpassede widgeter, en nydelig navigasjon på venstre side, mange tilpassede innleggsformater, ubegrensede fargealternativer via tematilpasseren, RTL-støtte, oversettelsesfiler og mer – alt GRATIS!

Så for å trappe opp nulltemaet må du først laste det ned fra temasiden. Nå som du har zip-filen, logger du på WordPress-dashbordet og naviger til Utseende> Temaer> Legg til nytt. Velg zip-fil med null, og aktiver den deretter. Å hei, nå ser nettstedet ditt fantastisk ut og det kostet deg ikke engang en krone.

Treffer en snublestein mens du får oppsett? Zero har lett å følge online dokumentasjon som du kan henvise til når som helst du trenger hjelp underveis.

Trinn 4: Styling, plugins og innhold

Null WordPress Theme Customizer

Å tilpasse null er enkelt, siden den bruker WordPress Customizer for alle alternativene. Bare åpne Customizer (som ligger under Utseende-delen i WordPress-dashbordet) og bruk alternativene i Styling-fanen for å lage et tilpasset nettsted. Etter det, ikke glem å angi menyene dine, legg til noen widgeter og begynn å lage innholdet!

Før du offisielt lanserer bloggen din, kan det være lurt å vurdere noen plugins også. Selvfølgelig vil du sannsynligvis ønske den berømte Jetpack-plugin-en “alt annet enn kjøkkenvasken”, som kan gjøre mange morsomme ting som beslektede innlegg, sosial deling, nettstedstatistikk, begrense påloggingsforsøk, bildekaruseller, ekstra widgets og mange flere ting. Men i tillegg til det, er det bokstavelig talt tusenvis av plugins å velge mellom (gratis og premium), men her er noen innlegg fra bloggen vår med anbefalinger for å hjelpe deg i gang:

  • 10 nye plugins for nybegynnere bloggere
  • Symple Shortcodes 2.0: Premium Shortcodes gratis
  • 10+ beste antispam-plugins for WordPress 2015
  • Beste relaterte innlegg-plugins for WordPress
  • 20 fantastiske sosiale medier-plugins for WordPress
  • Slik legger du til annonser i WordPress
  • 8 av de beste WordPress-porteføljene og galleripluginene
  • Og massevis av i WordPress-bloggen vår!

Det er det, så gratulerer, du bør ha en vakker blogg nå! Og er du ikke glad for at du endelig tok steget? Åh, og jeg er sikker på at du elsker ditt freemium WordPress-tema, så sørg for å spre ordet og klikk på en (eller alle) av disse delingsknappene. Vil du ikke at vennene dine skal ha fantastiske blogger også?

Over to You – Vis oss bloggene dine!

Vi peker på deg

Hvis du har fulgt med og bruker Zero-temaet, kan du dele en lenke til bloggen din nedenfor! Vi vil gjerne se hva du har laget, og vise andre nye bloggere hva som er mulig med WordPress og nullkostnadens nulltema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me