Lag avanserte skjemaer gratis med Visual Form Builder WordPress Plugin

Visual Form Builder er en WordPress-plugin som lar deg lage tilpassede skjemaer som de besøkende kan bruke for å komme i kontakt med deg og sende deg informasjon. I tillegg til at du kan lage standard kontaktskjemaer for nettstedet ditt, har Visual Form Builder en hel rekke funksjoner som gjør det enkelt å bygge mye mer avanserte former til en rekke formål. I denne guiden lærer du hva du kan gjøre med Visual Form Builder og hvordan du kan dette WordPress-skjemaet plugin det for å lage nesten alle typer skjemaer for nettstedet ditt.


Hva du kan gjøre med Visual Form Builder

Noen av grunnene til at du kanskje vil legge til et skjema på nettstedet ditt inkluderer å gjøre det enkelt for de besøkende å sende deg en melding, bestille avtaler, sende deg filer, sende inn spørsmål og til og med ansette deg.

Visual Form Builder-plugin kommer i to varianter: gratis og premium. I denne guiden viser vi deg hva du kan gjøre med gratisversjonen og hvordan du kan raskt opprette et tilpasset skjema for å få riktig type meldinger og informasjon fra besøkende. Med den gratis versjonen av Visual Form Builder kan du velge fra et imponerende utvalg av felttyper du vil legge til i skjemaene, inkludert:

 • Tekst: ideell for å legge inn en tekstlinje
 • Tekstområde: brukes til å legge inn en lengre melding
 • Avkrysningsrute: sjekk flere alternativer fra en liste
 • Radioknapp: velg bare ett alternativ fra en liste
 • Velg liste: velg elementer fra en liste
 • Adresse: fysisk beliggenhet, inkludert gate, by osv.
 • Dato: med datovelger
 • E-post: avsenderens e-postadresse
 • URL: nettstedsadresse
 • Valuta: pengeverdi
 • Antall
 • Tid: 12 eller 24 timer
 • Telefon: amerikanske og internasjonale formater
 • HTML
 • Filopplasting
 • Instruksjoner: ren tekst eller HTML formatert

Visual Form Builder gjør det også enkelt å sikre at de besøkende legger inn riktig informasjon i hvert skjemafelt etter automatisk validering av dem.

Feltvalidering

En annen veldig nyttig funksjon i dette WordPress-skjemaet builder plugin er at det legger til bekreftelse mot spam til skjemaene dine. Dette feltet ber brukerne dine om å utføre en enkel som de må fylle ut riktig før de kan sende inn skjemaet.

Verifisering mot spam

Dette vil bidra til å forhindre at skjemaet ditt blir misbrukt av spammere i håp om å oversvømme innboksen din med søppel-e-postmeldinger, som raskt vil skje hvis du ikke inkluderte en form for menneskelig bekreftelse. Andre nyttige funksjoner i gratisversjonen av Visual Form Builder inkluderer:

 • Lagre innleveringer i WordPress-databasen
 • Eksporter innsendinger som en CSV-fil
 • Send innsendinger til flere e-postadresser
 • Viderekoble brukere til en side eller URL ved innsending
 • Send bekreftelseskvitteringer til brukere
 • Dupliser skjemaer for å spare tid
 • Ordne felt i kolonner
 • Tilpass skjemaet med CSS

Som du ser er det mye du kan gjøre med Visual Form Builder utover standardfunksjonene i et grunnleggende kontaktskjema-plugin.

Veiledning for bruk av Visual Form Builder

Når vi ser på gratisversjonen av Visual Form Builder, kan den installeres på nettstedet ditt direkte gjennom ditt WordPress admin-område. Bare logg inn på dashbordet og gå til Plugins> Legg til nytt.

Legg til plugin

Når du er der, søk etter Visual Form Builder og klikk deretter på Installer nå-knappen, etterfulgt av koblingen Aktiver nå for å legge den til på nettstedet ditt. Etter aktivering vil du se et nytt element på sidefeltmenyen med tittelen Visual Form Builder. Derfra kan du konfigurere plugin, eksportere skjemaene, se skjemainnleveringer og legge til et nytt skjema. Ettersom Visual Form Builder ikke kommer med noen forhåndsbygde skjemaer, er det første trinnet å opprette et nytt ved å klikke på menypunktet Legg til nytt skjema.

Opprette en ny form

Det første stadiet med å opprette et nytt skjema er å gi det et navn, oppgi navnet ditt, angi svar-til-e-posten, emnet for e-posten som skal sendes, og hvilken e-postadresse du vil sende skjemainnlevering til.

Legg til nytt skjema

Når det essensielle er lagt inn, kan du gå videre til å lage skjemaet. Neste trinn er å klikke på innstillingsknappen øverst på skjemabygger-siden.

Innstillinger for Visual Form Builder

Herfra kan du bestemme hvem som skal motta en kopi av innsendingen, hva som vil skje med brukeren etter at de har sendt skjemaet, og også om å send en e-post til brukeren som bekrefter innsending.

Trinn 1

Når skjemaet er satt opp, kan feltene legges til. Å legge til de forskjellige felttypene i skjemaet ditt er like enkelt som å klikke på et av de tilgjengelige alternativene til venstre. Når et felt er lagt til skjemaet kan det være dratt og falt på plass. Skjemafeltene kan også tilpasses dine behov ved å klikke på utvidelsesikonet.

Steg 2

Dette lar deg gjøre det legg til egendefinerte etiketter å instruere brukerne hva de skal inn i hvert felt. Hvis du på et tidspunkt vil se hvordan skjemaet ditt vil se ut når det blir publisert på nettstedet ditt, må du først lagre skjemaet og deretter sette inn i et innlegg eller side.

Publisering av skjemaene

Visual Form Builder gjør det så enkelt som mulig å sette inn et skjema i et innlegg eller side takket være knappen som er lagt til redigeringsprogrammet i WordPress.

Trinn 3

Etter å ha klikket på Legg til skjema-knappen kan du velge mellom alle de eksisterende skjemaene som er opprettet og deretter sette skjemaet inn i innlegget eller siden din. Hvis du trenger å endre plasseringen av skjemaet, kan du ganske enkelt gjøre det klipp ut og lim inn kortkoden. For å sjekke ut det nye skjemaet ditt, klikk på knappen Forhåndsvis innlegg for å se det i aksjon.

Eksempelform

Hvis skjemaet ikke helt ser bra ut, kan du bytte tilbake skjemabyggeren og gjøre de nødvendige endringene.

Vis skjemainnleveringer

I tillegg til å sende skjemainnsendingene til et utvalg av e-postadresser du velger, kan Visual Form Builder også lagrer innleveringer i WordPress-databasen. Dette betyr at du enkelt kan gå tilbake og se alle skjemaoppføringer på ett sted i WordPress admin-området, i stedet for å søke gjennom innboksen. Når du ser på individuelle innleveringer, får du også muligheten til å skrive ut dem.

Vis lagrede innsendinger

Du kan også eksportere lagrede skjemaoppføringer som en CSV-fil for visning i et program som Excel. Dette gjør det veldig enkelt å filtrere innleveringer, dele dem med kolleger eller sikkerhetskopiere dem for sikkerhetsoppbevaring.

Eksporter skjemainnleveringer

Denne funksjonen kan være veldig nyttig for frilansere og tjenesteleverandører som kan bruke den til å raskt lage en liste over historiske henvendelser fra potensielle kunder som de deretter kan kontakte for å generere mer virksomhet.

Konklusjon

Visual Form Builder er et ideelt valg for alle som ønsker å bygge mer avanserte skjemaer enn et grunnleggende kontaktskjema for nettstedet deres. Imidlertid, som det er så lett å bruke, selv de som leter etter en enkel kontaktskjema-løsning vil finne det et passende valg som gir dem muligheten til å bygge mer komplekse former etter hvert som deres behov vokser.

For de som trenger enda flere funksjoner, gjør pro-versjonen og dens tillegg en allerede nyttig plugin enda mer nyttig og er vel verdt å sjekke ut.

Få Visual Word Builder gratis WordPress-plugin

Hva planlegger du å bruke et avansert skjema til? Vær så snill del tankene dine i kommentarene under.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map