Installer WordPress på 5 minutter (eller mindre) med Bluehost

Å velge WordPress er den perfekte måten å starte nettstedet ditt på på høyre fot. Du får alle fordelene med et kraftig, fleksibelt og høyt ansett innholdsstyringssystem som fremdeles klarer å forbli nybegynnervennlig. Imidlertid får du ikke mest mulig ut av WordPress med mindre du kobler det til en utmerket hosting-tjeneste.


Nettverten din vil gjøre mye for å finne ut hvor raskt og pålitelig nettstedet ditt er, samt hvor mye driftsstans det opplever (forhåpentligvis nesten ingen). Solide hosting-tjenester gir også økt sikkerhet for nettstedet ditt, 24/7 support og andre viktige funksjoner. Bluehost er for eksempel en anerkjent hostingleverandør som oppfyller alle disse kriteriene og tilbyr hostingplaner som er optimalisert spesielt for WordPress.

I denne artikkelen starter vi med å introdusere Bluehost og diskutere nøkkelfunksjonene og prisene. Så viser vi deg hvordan du installerer WordPress ved å bruke Bluehost på bare fem minutter. La oss ta en titt!

Hvorfor du bør vurdere Bluehost for ditt WordPress-nettsted

Nettstedets vert kommer til å ha en langsiktig innvirkning på nettstedet ditt, så det betyr virkelig at du velger den beste WordPress-hosting for deg fra begynnelsen. Fordi alle nettsteder er forskjellige, er det ingen rundt “beste” hostingleverandør. Men hvis du nettopp kommer i gang med WordPress, anbefaler vi å prøve Bluehost:

Bluehost-nettstedet.

Bluehost er et gammelt og pålitelig navn innen webhotell, og er anbefalt av WordPress-utviklerne dem selv. Å bruke en så godt etablert vert gir ro i sjelen, fordi du vet nøyaktig hva du får til.

Det er også verdt å merke seg at Bluehost er et spesielt solid valg for WordPress-brukere, fordi det tilbyr WordPress-spesifikk hosting. Du får også tilgang til ett-klikk-installasjon for ditt WordPress-nettsted, og dedikert støtte som er kjent med plattformen.

Andre viktige funksjoner som gjør at Bluehost skiller seg ut inkluderer følgende:

  • Det er forskjellige vertsalternativer og planer, slik at du kan finne et som passer dine spesielle behov.
  • Du kan administrere alt det som er involvert med webhotellet ditt gjennom ett sentralt admingrensesnitt.
  • Bluehost har et rykte på seg for utmerket hastighet og oppetid på nettstedet.
  • Det er mange sikkerhetsfunksjoner for å holde nettstedet ditt og dets informasjon trygt.
  • Hver plan gir båndbredde som ikke er målt, og alle planer bortsett fra det grunnleggende alternativet tilbyr ubegrenset lagring, domeneregistreringer og e-postkontoer.

Heldigvis er Bluehost-hostingplanene ganske rimelige. De varierer fra $ 7,99 per måned for basisplanen til $ 23,99 per måned for Pro-alternativet, selv om det er kampanjepriser som vil gjøre din første periode enda billigere (koblingen vår tar deg til planer som bare er $ 2.95 / mo).

Selv om disse standardplanene vil fungere bra for de fleste brukere, tilbyr Bluehost også optimalisert hosting for WordPress som er dyrere, men gir tilgang til noen avanserte funksjoner. Det beste av alt, å få opp WordPress-nettstedet ditt med Bluehost er et kakestykke. La oss gå gjennom prosessen trinn for trinn.

Slik installerer du WordPress på fem minutter ved å bruke Bluehost

Før du kan komme i gang, må du registrere deg for en vertsplan. Hvis du ikke er sikker på hvilken du vil velge, anbefaler vi WordPress-hostingalternativet siden det ble opprettet spesielt for WordPress-drevne nettsteder og serveren allerede var optimalisert for wp-temaer, plugins osv. Du kan imidlertid alltid starte med grunnleggende plan Hvis du har et veldig strengt budsjett, kan du gå opp til et høyere nivå senere hvis du synes du trenger mer plass eller flere funksjoner.

Du må også velge et domenenavn for nettstedet ditt. Heldigvis inkluderer Bluehost en gratis domenenavn med alle de delte og WordPress-hostingplanene. Du trenger bare å kreve domenenavnet ditt i løpet av kassen, eller når som helst når du konfigurerer kontoen. Etter det er du klar til å installere WordPress-nettstedet.

Trinn 1: Installer WordPress gjennom Bluehost-kontoen din

Start med å logge deg på Bluehost-kontoen din og klikke på hosting i menyen øverst på skjermen. Velg deretter cpanel fra menyen rett under. Nå skal du se et avsnitt merket nettsted – velg knappen Installer WordPress fra den delen:

Bluehost-kontoen cpanel.

Du blir ført til et annet skjermbilde som vil starte installasjonsprosessen. Klikk på Fortsett installasjonen og velg domenenavnet du registrerte hos Bluehost fra Domene nedtrekksfelt. Du kan forlate Directory felt tomt. Velg deretter neste:

Velge ditt domene i WordPress-installasjonsprogrammet.

Følgende skjermbilde ber deg om å oppgi navnet på nettstedet ditt – ikke bekymre deg, du kan alltid endre det senere. Du må også oppgi en e-postadresse, og oppgi brukernavn og passord for admin-kontoen din:

Velge administratorer i WordPress-installasjonsprogrammet.

Klikk på neste en gang til, og vent noen få øyeblikk mens Bluehost fullfører installasjonen. Når det er gjort, vil siden vise en melding om at installasjonen var vellykket:

Vellykket installasjon av WordPress.

Hvis du klikker på se legitimasjonsbeskrivelsen, vil du kunne se URLen til nettstedet ditt, i tillegg til brukernavnet og passordet du opprettet. Denne informasjonen vil bli sendt til din e-post, men for å være sikker, kan det være lurt å lagre eller skrive ut siden også.

Nettstedet ditt er nå klart til å gå! Før vi kaller det en dag, la oss imidlertid gjøre ferdig med å sette opp nettstedet.

Trinn 2: Besøk det nye nettstedet og fullfør installasjonsveiviseren

For å komme til nettstedet ditt, klikk på Installer URL-adresse fra legitimasjonssiden (eller kopier den til nettleseren din). Skriv deretter inn brukernavn og passord:

Innloggingsskjermbildet for WordPress admin.

Du blir ført til bakenden av det nye WordPress-nettstedet ditt, der du kan begynne å tilpasse det og legge til innhold. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan du klikke på Virksomhet eller Personlig -knappen (etter behov) som skal tas til Bluehosts installasjonsveiviser:

Bluehost-installasjonsveiviseren.

Klikk gjennom instruksjonene for å finne noen grunnleggende alternativer for nettstedet ditt. Du kan spikre navnet og beskrivelsen, bestemme hva hjemmesiden din vil inkludere og opprette en standard kontaktside. På slutten av veiviseren får du sjansen til å redigere det du skrev inn på de forrige skjermbildene:

Sluttskjermbildet til Bluehost-installasjonsveiviseren.

Veiviseren vil også spørre om du vil koble til din jetpack regnskap. Dette er en nyttig plugin som hjelper med å holde nettstedet ditt sikkert og kan bidra til å øke trafikken. Hvis du imidlertid ikke har en konto, trenger du ikke å bekymre deg for dette trinnet akkurat nå (selv om vi anbefaler at du sjekker ut Jetpack når du kommer rundt for å installere plugins på nettstedet ditt).

Når du er ferdig med å sette opp det grunnleggende om nettstedet ditt, kan du velge Tilpass nettstedet ditt å begynne å personalisere utseendet. Alternativt kan du bruke menyen på venstre side av skjermen for å begynne å lære inn og outs på nettstedet ditt. Vi vil diskutere mer om hvordan du begynner å designe nettstedet ditt og legge til innhold i fremtidige innlegg. For nå kan du glede deg over det nye WordPress-nettstedet ditt!

Konklusjon

WordPress er en fantastisk plattform for å lage omtrent alle typer nettsteder du kan forestille deg. Imidlertid vil den ikke fungere på sitt beste med mindre den støttes av en like utmerket hosting-tjeneste. Heldigvis er Bluehost et fullt utstyrt og brukervennlig alternativ som tilbyr mange WordPress-spesifikke funksjoner.

Få Bluehost

Pluss å installere WordPress-nettstedet ditt med Bluehost er enkelt. Du registrerer deg bare for en konto, velger et domenenavn og logger deg deretter på Bluehost-kontoen din for å installere WordPress og opprette administratoropplysningene. Etter det når du besøker nettadressen til det nye nettstedet, er alt du har igjen å fullføre oppsettet.

Har du noen spørsmål om hvordan du installerer WordPress ved å bruke Bluehost? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me