1. 1. Slik installerer du WordPress i Microsoft Azure
 2. 2. Slik installerer du WordPress på Google Cloud
 3. 3. Leser for øyeblikket: Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introduksjon til Cloud Computing med WordPress
 5. 5. Slik installerer du WordPress i DigitalOcean

Velkommen til en helt ny guide om Installere WordPress på skyen serie. I dag skal vi lære hvordan du installerer WordPress i Amazon Web Services (AWS). Akkurat som våre tidligere skyinstallasjonsveiledninger i Microsoft Azure og Google Cloud, bruker vi et forhåndsinstallert bilde av WordPress.


Nå før vi kommer i gang er det noen viktige begrep jeg vil diskutere for å få en foreløpig forståelse av hvordan AWS fungerer.

Hvor stor er AWS?

AmazonWebservices_Logo

For det første, la oss få dette – AWS er ​​stort. Jeg mener sinnsykt enormt. Det er en av eldste leverandører av nettsky på internett. Det har mange tjenester – fra koding av livevideo til å analysere raskt streaming av data fra satellitter og andre høyytelses sensorer spredt over hele kloden.

Dette er noe som vil gi deg en ide hvor kraftig AWS er ​​- NASA – ja, NASA, brukte AWS ‘ cloud computing infrastruktur for å behandle data fra Mars Rover-oppdraget. Men vi installerer en liten forekomst av WordPress, ikke sant? AWS har fått ryggen! La oss grave i det vesentlige.

amazon ec2-helten

Amazon EC2: Kjent som Elastisk Cloud Compute, tenk på dette som en datamaskin i skyen. Du trenger ikke å vite hvor den finnes, hvem som renser og støver maskinvaren eller hva som skjer når strømmen går tom. Det er for Amazon å håndtere.

Det du trenger å vite – det eneste du trenger å vite – er de tekniske spesifikasjonene til serveren – feil, datamaskinen. Det er det. Det er skyens skjønnhet.

Amazon-maskinbilde: AMI – som utviklere liker å kalle det (la oss kalle det fordi det høres veldig kult ut), er ingenting annet enn en forekomst, eller en datamaskin med et operativsystem med en haug med annen programvare forhåndsinstallert.

Se for deg at du installerer Windows 10 på din nye PC og deretter installerer noen applikasjoner som MediaMonkey, Microsoft Word og Google Chrome. Hvis du skulle eksportere et bilde av operativsystemet i gjeldende tilstand, ville du ha et maskinbilde. Når vi sier eksport, mener vi en fil som når den er koblet til en annen lignende enhet, ville kjørt uten installasjon. Folk som jobber med Linux gjør dette (dvs. lager maskinbilder eller stillbilder) hele tiden. Dette er også vagt ideen bak Docker.

Hvorfor snakker vi om Amazon EC2 og AMI?

Godt spørsmål. Nå som vi har konstatert at vi trenger EC2, er som en datamaskin / server i skyen, bruker vi det et enkelt eksempel på Amazon EC2 (også kalt en EC2-forekomst) for å være vert for vårt WordPress-nettsted.

Men vent. Du har maskinen – ja! Men hva med å installere operativsystemet? Velger vi Linux eller Windows? Linux? Fint. Men vent (igjen) – hvilken smak av Linux velger vi? Ubuntu? Fedora? Debian? La oss si at jeg velger Ubuntu. Fint. Hvilken versjon velger jeg? Aarrghh! For mange valg for ett lite mål!

Hvis det ikke er overveldende, kan du tenke på neste prosess. Vi må installere en rekke programvare som kreves for å kjøre WordPress – LAMP-stabelen. Når dette er installert og konfigurert, må du installere og konfigurere WordPress. Mangler tillatelser, katalogtilgang og hele partiet.

Jeg vet ikke om deg, men det er en LANG prosess. Lenge i alle caps og dristige. Du har sikkert gjettet hvor jeg kommer nå – og du har rett. Det er her Amazon Machine Image kommer inn i spillet.

Se for deg at noen distribuerte en EC2-forekomst, installerte Ubuntu, oppdaterte den og installerte WordPress på den – sammen med all den nødvendige programvaren (som LAMP-bunken). Personen opprettet da et bilde av operativsystemet i sin nåværende tilstand – det vil si – en uberørt, i hovedsak “klar til bruk” -installasjon av WordPress. Det ville være eksemplet på en perfekt AMI med WordPress installert i den. Nå kan du slutte å forestille deg, fordi det finnes en slik AMI og den ble opprettet av Bitnami. (Jippi!)

“Hva med en markedsplass for AMI-er?”

er markedsplass med innholdsstyringsprogramvare

AWS Marketplace med Content Management AMIer

Du spurte. Amazon lyttet. Amazon har en markedsplass kalt AWS Marketplace – et sted hvor vi kan kjøpe (ja, kjøpe) ferdigkonfigurerte maskinbilder for forskjellige programvare, som ellers er vanskelige å installere. Tanken er å forenkle hostingprosessen din slik at du kan distribuere appen din til skyen så raskt som mulig. Dette ligner veldig på hva Google Cloud og Microsoft Azure tilbyr som applikasjonsbilder eller maler.

Heldigvis har den mest populære open source-programvaren gratis AMI-er – noe som er utrolig nyttig for nybegynnere som oss selv. En av de mest populære bidragsyterne til gratis AMI-er er Bitnami – et selskap som tilbyr oppdaterte AMI-er for den mest populære open source-programvaren – inkludert WordPress!

Så der går vi. EC2 for hosting av WordPress-installasjonen. En WordPress AMI fra Bitnami for å redde installasjonsprosessen. Nå trenger vi bare å koble dem sammen.

EC2 Instance + WordPress AMI = WP på AWS Cloud på 2 minutter!

Sette opp din gratis Amazon-konto

er gratis lag

AWS Gratis bruksnivåbegrensninger

AWS ‘gratis konto inkluderer en mye fordeler og den er aktiv for ett helt år. Det er det høyeste beløpet av gratis tid vi har mottatt fra hvilken som helst skyleverandør. Imidlertid har vi visse begrensninger.

For en komplett liste kan du sjekke ut AWS Free Tier hjemmeside, men for våre formål må vi vite akkurat dette:

 • Én mikro-forekomst av Amazon EC2 er tillatt i gratis lagre, i 750 timer hver måned – noe som er nok til å holde WordPress oppe og gå i 24x7x365 timer.
 • 5 GB Amazon S3-lagring, som vi kanskje bruker som sikkerhetskopiplassering for våre andre nettsteder.

For å være ærlig, er den lengste delen av denne opplæringen å sette opp din gratis Amazon Web Services-konto. Det er enkelt som 1-2-3, men ikke desto mindre er en langvarig prosess. Du må:

 1. Registrer deg med en ny e-postadresse
 2. Bruk et gyldig kredittkort eller debetkort for å bekrefte kontoen din
 3. Bruk mobilnummeret ditt til å koble kontoen din (Amazon ringer deg, og du må oppgi bekreftelseskoden)

Vær oppmerksom på at du ikke bør bruke et forhåndsbetalt kredittkort eller en virtuell kredittkorttjeneste (som Entropay) på AWS-faktureringskontoen. Selv om det er teknisk sett OK, jeg har prøvd det, og det vil bare få kontoen din utestengt. Så bruk gjerne et gyldig kort. Hvis du har fulgt alle trinnene riktig, blir kontoen din aktivert i løpet av få minutter, og du kan komme i gang med WordPress-installasjonsprosedyren.

Trinn én – Installere WordPress Image fra AWS Marketplace

wp drevet av bitnami

Gå over til AWS Marketplace > Filbehandling > WordPress drevet av Bitnami. Det er bildet vi ønsker å installere. Hvis du lurer på hvorfor vi ikke har opprettet en EC2-forekomst så langt – først, klapp deg selv på baksiden for å stille det strålende spørsmålet.

OK, så vi har ikke gjort dette så langt fordi AWS lar oss konfigurere en EC2-forekomst direkte fra AMI-siden. Dette holder ting enkelt, siden vi ikke risikerer å overskrive en tidligere konfigurert EC2-instans med den nye AMI.

01-aws markedsplass velg wordpress image

WordPress AMI by Bitnami-siden – Klikk på Fortsette å komme i gang!

1.1 – Lag WordPress AMI

02-AWS-wordpress-ami-config

 • Versjon: Velg den nyeste versjonen av Ubuntu.
 • Region: Velg hvilken som helst amerikansk region.
 • EC2 forekomsttype: Dette må være en t1.mikroforekomst. Noe som er større, og du vil bli fakturert.
 • VPC-innstillinger: La dette være som det, det vil automatisk konfigurere seg selv basert på regionen din.
 • Sikkerhetsgruppe: Selv om det viser en advarsel, velger du Velg nytt basert på brukerinnstillinger. Her er brukeren utvikleren av AMI (dvs. Bitnami).
 • Nøkkelpar: Å lage nøkkelparet er en 3-trinns prosess. Selv om det er valgfritt, anbefaler vi at du lager en slik det lar deg logge inn på EC2-forekomsten din via SSH.

1.2 – Hvordan lage et nøkkelpar i EC2

Forsikre deg om at regionene du har valgt for EC2-forekomsten, og de som vises i AWS-konsollen, er de samme. Ellers ville ikke prosessen fungere.

03-00-create-nøkkel-pair-instruksjoner

1. Klikk på den første hyperkoblingen i dette skjermbildet.

03-lage-key-pair

2. Du blir omdirigert til EC2-konsollen din. Klikk på Lag nøkkelpar.

04-key-pair-navn

3. Skriv inn et kjennetegn på et nøkkelpar og klikk på Skape.

05-nøkkel-par-fingeravtrykk generert

4. Et nytt nøkkelpar opprettes.

1.3 – Starte WordPress AMI

06-AWS-wordpress-ami-config-komplett

Gå tilbake til forrige fane og oppdater siden. Du skal nå se alternativet for å velge det nye nøkkelparet du nettopp opprettet. Forsikre deg om at du har valgt t1.mikroforekomst nok en gang, før du velger Godta vilkår og start med 1-klikk.

07-AWS-wordpress-ami-config-komplett

Sekunder senere vil du bli møtt med denne meldingen. Nå har du implementert WordPress AMI. På tide å sjekke det ut.

Trinn to – Konfigurere WordPress AMI

08-AWS-EC2-konsoll

AWS EC2 Dashboard

Gå over til din AWS-konsoll og velg EC2. Dette vil åpne EC2-dashbordet. Du skal se teksten 1 Running Instance øverst i midten av siden. Klikk på den teksten.

09-AWS-EC2-konsoll-kjører-tilfeller

EC2 Dashboard som viser de aktive forekomstene

Dette viser listen over EC2-forekomster i AWS-kontoen din. Vi har bare en, som er WordPress-installasjonen. Deretter kopierer du inn underdomenet som er nevnt under Offentlig DNS. Det er nettadressen til WordPress-installasjonen. Lim den inn i nettleseren for å se det (nyinstallerte) WordPress-nettstedet!

2.1 – Hente det systemgenererte WordPress-administratorpassordet

Husker du den berømte 5 minutters WordPress-installasjonen? Vel, Bitnami tar seg av det også. Men hei! Hva med ditt WordPress brukernavn og passord ?! Vel, standard brukernavn er bruker og passordet er systemgenerert – det vil si generert tilfeldig da WordPress AMI ble installert. Vi må finne ut av det nå. For å gjøre dette, følg disse kommende skjermbildene:

0x-få wp passord aws panel

Fra AWS EC2 Instances Dashboard (det andre skjermbildet under trinn 2) klikker du på Handlinger> Instansinnstillinger> Få systemlogg. Dette viser hele systemloggen helt fra da WordPress AMI ble installert.

10-system-konsoll

En typisk systemlogg generert av et EC2-forekomst

Bla deg nedover, så finner du det tilfeldig genererte passordet for WordPress. Kopier og lim inn det til WordPress-påloggingen din fra, og du er god til å gå!

0x-bitnami fullført bilde

WordPress på AWS ved bruk av t1.micro EC2 og Bitnami WordPress AMI

Konklusjon

Siden Amazon gir ett helt år med gratis bruk, vil det være en fin måte å teste ut den faktiske WordPress-nettsiden eller bloggen din. Du vil spare et helt års hostingkostnader og oppleve kraften og enkelheten i skyen. Bare rett domenets A-post til Offentlig DNS av EC2-forekomsten din, og du vil ha et fullverdig WordPress-nettsted!

Vi håper du lærte noe nytt fra denne opplæringen og likte å lese den like mye som vi likte å kurere den. Hvis du har kommentarer, forslag eller spørsmål, er jeg alltid tilgjengelig på @souravify. Gå nå og nyt kraften i skyen – gratis i ett helt år, takket være AWS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me