Hvordan spore sosiale beregninger for WordPress-nettsteder

Hvordan spore sosiale beregninger for WordPress-nettsteder

Når var sist gang du undersøkte hvordan brukere deler innlegg og sider til sosiale mediekontoer? Det kan i utgangspunktet virke rart å bekymre deg for hvor mange som tweetet det siste blogginnlegget ditt. Men slike tellinger og trender gir deg innsikt i hvor populært nettstedet ditt er og hvilke sider eller innlegg som fungerer. Heldigvis er det enkelt å legge til og spore sosiale beregninger for WordPress-nettstedet ditt.


Siden sosiale medier er en så sterk måling av troverdighet og dyktighet i søkemotoren, la oss se på hvordan du kan spore de sosiale beregningene dine for WordPress-nettstedet. Den første delen av sporing av sosiale beregninger er å samle alle grafene og statistikkene som kobles til sosiale mediesider.

Ideelt sett har du tilgang til viktige sosiale beregninger for WordPress som:

 • Å nå: generelle visninger, omtaler eller andre kilder til synlighet innleggene dine kan få (med eller uten engasjement)
 • engasjement: likes, comments, retweets og alle andre interaksjoner publikum har med innholdet ditt
 • konverteringer: hvor mange klikk på dine sosiale innlegg fører til fullføring av et mål (butikksalg, abonnement på nyhetsbrev osv.)
 • Andel av stemmen: dette ser på hvordan du sammenligner med konkurransen din og innflytelsen du har

Men det er bare noen få store – det er mange andre beregninger som kan spores som publikumsvekst, ROI, kanaler, responstider, nøkkelord og mer, avhengig av dine mål og hvilken type data du leter etter. Heldigvis er det en rekke pålitelige tjenester du kan bruke for å automatisere denne prosessen for deg.

Merk: Prisene som er oppført er fra 4. juni 2020, tidspunktet for oppdatering av dette innlegget.

1. Sprout Social

Spire Social

Spire Social Analytics

Sprout Social annonserer seg selv som en måte å nå og engasjere publikum med alt-i-på-administrasjon og rapportering innebygd. Og vi kan ikke utsette dem. Denne førsteklasses tjenesten tilbyr mange gode funksjoner for å overvåke sosiale beregninger for ditt WordPress-nettsted med veldig liten innsats fra din side. Med Social Sprout kan du koble deg til sosiale mediekontoer for å planlegge publiseringsplanen din, spore og overvåke engasjement etter innlegg, følge opp med analyse og til og med aktivere lyttefunksjoner for å se detaljert publikumsinformasjon (alder, kjønn, enhet og mer).

Spir sosial rapportering sosiale beregninger

De innebygde rapportene i sosiale medier gjør det enkelt å samle og tolke data, spore dine mål og optimalisere strategien for sosiale medier. Sprout Social tilbyr også spesialiserte rapporter for grupperte sosiale kontoer, merkede meldinger, konkurrenter, betalt reklame og team / oppgaver. Det er til og med en tilpassbar rapportbygger, 150+ beregninger, avansert filtrering og sammenligningsalternativer for deg for å få mest mulig ut av sosiale data.

Kompatible plattformer: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn
Pris: 99 dollar per bruker per måned med opptil 5 sosiale profiler

2. HootSuite

HootSuite

HootSuite Analytics

Neste på vår liste er Hootsuites plattform for administrasjon av sosiale medier. Med alternativer for å planlegge innlegg, samle innhold, overvåke ytelse, analyser og til og med teamstyring, er det et annet flott verktøy å vurdere for deg sosiale beregninger. Hootsuite tilbyr til og med en gratis 30-dagers prøveperiode, noe som gjør det til et spesielt flott alternativ hvis du bare vil prøve å overvåke beregningene dine for første gang.

Hootsuite Rapportering sosiale beregninger

Så hva inkluderer Hootsuite? Når du er koblet til kontoene dine, vil du kunne se rapporter for innleggene dine, engasjement, ytelse, tidsrammer og mer. Med over 200 beregninger å velge mellom, kan du tilpasse rapportene dine for å være skreddersydd til dine behov, noe som gjør det enda enklere å optimalisere strategien. Hootsuite integreres også med andre sosiale metriske verktøy som Brandwatch, Unmtric, Weibo og annet for ytterligere ROI-analyser.

Kompatible plattformer: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn
Pris: 29 dollar per måned for en bruker med opptil 10 sosiale kontoer

3. SEMRush

SEMRush

SEMRush Social Media Toolkit

SEMrush innhenter massevis av funksjoner for å optimalisere nettstedet ditt for SEO inkludert revisjon, posisjonssporing, konkurranseinformasjon, tilbakekoblinger, analyse og til og med et verktøysett for sosiale medier. Selv om SEO-siden er veldig nyttig, gjør de ekstra sosiale beregningene SEMrush enda mer attraktiv hvis du leter etter en tjeneste for å håndtere begge aspektene.

SEMrush Rapportering av sosiale beregninger

Med verktøysettet SEMrush for sosiale medier kan du koble kontoen din til Facebook, Instagram og Linkedin for å planlegge innleggene dine, lage annonser, øke innlegg og spore konkurrentene. I tillegg vil du kunne se intuitive rapporter som gir innsikt i hvilke innlegg som blir funnet, når, hvis de engasjerer publikum, lager konverteringer og mer. Som nevnt tilbyr SEMrush en hel lastebil med SEO-optimaliseringsfunksjoner som du kan bruke i forbindelse med sosiale beregninger for å perfeksjonere dine online markedsføringsstrategier..

Kompatible plattformer: Innsikt bare tilgjengelig for Facebook, Instagram og LinkedIn (andre funksjoner er også kompatible med Twitter, YouTube, Pinterest)
Pris: 99,95 dollar per måned for en Pro-plan, som gjør det mulig å overvåke opptil 50 sosiale profiler

Sjekk ut rapportene dine

Nå er det på tide å se hvordan du klarer deg. Bruk sosiale beregninger for å se etter hvilke innlegg som er mest populære. Legg merke til hvilke sosiale medieplattformer (Facebook, Twitter, Pinterest, etc.) som utgjør størstedelen av aksjene for det innlegget. Dette vil hjelpe deg med å dechiffrere innhold som er det mest populære. Du kan deretter formulere fremtidige innlegg basert på hva publikummet ditt mest sannsynlig vil glede seg over og dele, og du vil ha kunnskap om hvilken sosial plattform som er mest nyttig for nettstedet ditt..

Hva med DIY?

Selvfølgelig kan du gjøre dette selv. Det er fullt mulig å spore innlegg, kommentarer, innlegg i sosiale medier manuelt, dele deler på nytt, følgere og mer. Faktisk, Eksaminator for sosiale medier har en flott 10-trinns guide for hvordan du kan lage et eget regneark for å spore alle viktige beregninger. Men dette er arbeidskrevende og tidkrevende. Derfor bruker vi et av de ovennevnte verktøyene det vi vil anbefale hvis du ser alvorlig på å holde oversikt over dine egne sosiale beregninger..


Statistikk for sosiale medier er ikke så komplisert som å administrere total nettstedstatistikk i noe som Google Analytics. Men siden sosiale medier spiller en så stor rolle i troverdighet og rangering av søkemotorer, er det lurt å holde et verktøy for sosiale medier i arsenalet ditt.

Hver av tjenestene som er nevnt tilbyr sosiale beregninger du kan bruke for å forbedre din sosiale medias strategi, men avhengig av dine behov (eller budsjett) kan du velge den ene over den andre. Sprout Social tilbyr det meste når det gjelder analyse og rapportering (spesielt hvis du oppgraderer til deres Professional-plan $ 150 / mo). Men hvis budsjettet ditt er begrenset med Hootsuite med rimelige priser, og mange funksjoner kan være å foretrekke. Eller i stedet, hvis du vil overvåke SEO og sosialt med tjenesten, kan SEMrush være en bedre passform.

Hvis du har spørsmål om hvordan du sporer sosiale medier for ditt WordPress-nettsted, kan du slippe en linje i kommentarfeltet nedenfor. Har du brukt noen andre sosiale medier analyseverktøy for å spore hvor bra du klarer deg på plattformer som Facebook og Twitter? Jeg vil gjerne høre om dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map