Hvordan slette WordPress Admin Brukernavn Permanent

Denne veiledningen diskuterer viktigheten av WordPress-sikkerhet og den umiddelbare faren rundt bruken av ‘admin’ brukerkontoen. Vi har skrevet en veiledning som beskriver hvordan du endrer standardadministrasjonsbrukernavn i WordPress. Hvis du er kjent med de nevnte farene, foreslår jeg at du hopper til veiledningsdelen. Andre kan fortsette å lese.


WordPress-sikkerhet er ingen bagatellmessig ting. Gitt det store antallet direkte brute-force-angrep på millioner av nettsteder drevet av WordPress, kan man faktisk tro at webansvarlige bruker 30-50% av sin oppmerksomhet på nettstedets sikkerhet. Overraskende er det ikke tilfelle. Sannheten er at WordPress-sikkerhet befinner seg helt nede, (hvis i det hele tatt er til stede), i oppgavelisten til et nettsted. Det er en av de mest undergravede faktorene i en nybegynnere nettreders liste over bekymringer. I de fleste tilfeller skjer en av to ting:

 1. Webmaster vurderer nettstedet for å være uviktig og dermed ikke et potensielt mål for hackere
 2. Han glemmer ganske enkelt sikkerhetsaspektet

Uansett situasjon, vil du være i et skikkelig papirstopp når nettstedet ditt er hacket. Vi er overbevist om at forebygging er bedre enn kur – det er derfor vi bruker Managed WordPress Hosting fra WPEngine. Det er bunnsolid og leveres med skuddsikker sikkerhet. Nettstedet vårt har ikke blitt hacket ennå. Gå videre, vi tør deg! �� I forsøket på å videreføre vårt “forhindre snarere enn å kurere” ritual, la oss snakke om WordPress admin (eller administrator) -kontoen og lære hvordan du plugger det sikkerhetshullet en gang for alltid..

Hva er WordPress-administratorkonto?

Bedre kjent som admin-kontoen, er det standard kontonavn som kommer i hver nye WordPress-installasjon. Brukerrollen er Administrator, noe som betyr at den har den høyeste tilgangskraften på alle WordPress-nettsteder. Den kan injisere ondsinnet kode, stjele sensitive data og i verste fall – slette nettstedet ditt helt. I et nøtteskall, bruker admin som brukernavn for en konto med administrative rettigheter (dvs. administratorens brukerrolle), er en enorm smutthull.

Hvorfor? Glad for at du vil vite det. Når en hacker ønsker å få tilgang til WordPress-nettstedet ditt, må han tyde 2 elementer:

 1. WordPress brukernavn
 2. Tilsvarende passord

logger på med admin brukernavn 50 prosent utført jobb

Når de fleste WordPress-nettsteder kjører “admin” som brukernavn, har hackeren 50% av arbeidet sitt kuttet ut for ham. Han kan ganske enkelt starte brute-force-angrepet (som ikke er annet enn å prøve alle mulige karakterkombinasjoner som passord) og lene seg tilbake og nippe til kaffen, mens det (massive) datanettet knuser 1000 sekunders tegn i sekundet og destabiliserer serveren din.

Nå vil du falle under den kategorien? jeg er gjette ganske sikker på at du ikke er det. Så la oss aldri bruke admin som brukernavn i noen WordPress-installasjon i fremtiden. Men hva med folkene som allerede har sin WordPress-konto med admin som brukernavn?

wp-profil før profilendring

Brukernavn kan ikke endres. Det er det vi vet (så langt). Så hva kan gjøres? Vel, for det første kan du bruke et supersterkt passord. Det kan ta en stund å tyde et utvalg av alfanumeriske, blandede og spesielle symboler i passordet ditt med en lengde på rundt 35 tegn. Imidlertid, hvis du ønsker å behandle hack-gutten til hele kurset (dvs. han må tolke både brukernavnet og passordet), bør du endre admin-brukernavnet helt.

Slett eller endre administratorbrukernavn

valg 1 er å opprette en helt ny admin-konto med et unikt navn og et sterkt passord, logge inn på WordPress-installasjonen med den nye admin-kontoen og deretter slette den gamle kontoen. Du bør bli bedt om å tilordne alle de gamle innleggene dine til en annen bruker (f.eks. Den nye admin-kontoen din). Alternativ 2 er å endre din nåværende admin-konto ved å bruke phpMyAdmin. Følg sammen med opplæringen nedenfor for å se hvordan.

Få tilgang til phpMyAdmin

phpMyAdmin er en nettbasert GUI-programvare som gir deg interaktiv tilgang til serverens database. Noen kan kalle det en front-end editor for databasen din. De fleste delte hostingleverandører gir tilgang til phpMyAdmin og er tilgjengelig i cPanel. Når du har fått tilgang, velger du WordPress-databasen. I vårt tilfelle er det wpe-tut.

endre wordpress admin brukernavn 01

phpMyAdmin viser alle tabellene i den databasen. Tabellene vist i følgende skjermbilde er standardverdiene i en WordPress-installasjon. Vi vil velge wp_users siden den inneholder verdien vi vil redigere.

endre wordpress admin brukernavn 02

Valg av riktig brukernavn

Nå skal du se et skjermbilde som dette. La oss studere det nøye.

endre wordpress admin brukernavn 03

 1. ID: Dette er bokføringsvariabelen. Det brukes til å identifisere sekvensielt alle brukerne som har registrert seg i en WordPress-installasjon. Siden admin er den første brukeren som er registrert, er IDen dens 1. I denne opplæringen har vi ikke brukt andre brukere.
 2. Brukerinnlogging er den variabel lagring av brukerens faktiske brukernavn.
 3. user_pass inneholder tilsvarende passord, kryptert i MD5.
 4. user_nicename er brukerens fulle navn
 5. user_email er variabelen som lagrer e-postadressen til den brukeren
 6. DISPLAY_NAME er hvordan brukernavnet vises på tvers av innlegg og sider. For eksempel blir innlegg fra noen brukere vist som “Redaksjonelteam” i stedet for “Joe Smith”
 7. De andre feltene som er til stede er ikke viktige for denne opplæringen.

Vi ønsker å endre Brukerinnlogging felt. Eventuelt kunne vi endre user_nicename og DISPLAY_NAME. For å gjøre dette, velger vi Redigere alternativ.

endre wordpress admin brukernavn

phpMyAdmin tar oss til de enkelte feltene for admin oppføring under wp_users.

endre wordpress admin brukernavn 05

Vi endrer nå verdiene til passende. Jeg har endret min til Sourav og dets derivater.

endre wordpress admin brukernavn 06

Når du er ferdig, klikker du på å begå endringene. Du bør få en melding som denne:

endre wordpress admin brukernavn 07 sql oppdaterings suksess

Nå når du sjekker wp_users oppføring, the admin brukernavn vil ikke lenger være til stede. Du finner verdien du har angitt Brukerinnlogging til, som det nye brukernavnet. Dette fullfører arbeidsfasen for opplæringen vår. La oss teste det ut. Vi logger inn på WordPress ved å bruke det nye brukernavnet og det gamle passordet.

endre wordpress admin brukernavn 09 påloggingssuksess

Og booyah, det fungerer!

endre wordpress admin brukernavn 10 wp dashbord

WordPress gjenkjenner tydelig det nye brukernavnet. Alle tidligere data har ikke blitt hemmet. Husk at hvis du bruker en cache-plugin, må du rense hele cachen, hvis du har sendt inn mange innlegg under admin-brukernavnet. Vi kan også sjekke brukerprofilen vår som er funnet under Innstillinger. Dette er hva vi bør få:

wp-profil etter

Konklusjon

Hvis du endrer standard WordPress-adminkonto til noe annet, skjerpes sikkerheten på ditt WordPress-nettsted. Det regnes som en av de beste sikkerhetsrutiner for alle WordPress-webansvarlige og / eller utviklere. Hvis du har brukt admin brukernavn, det er på høy tid at du endret det.

Denne opplæringen er 100% WordPress intensiv. Jeg har forklart WordPress ‘databasens tabellattributter sammen med deres respektive formål. Bare følg skjermdumpene, så er du god til å gå. Hvis du noen gang blir sittende fast, er kommentarskjemaet ditt. Du kan også pinge meg på Twitter. Over til deg – vet du om en annen måte å endre admin-brukernavnet til WordPress? Har du et uber-kult sikkerhetstips? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map